nie mamy na to wpływu niestety,zmiany powinny nastąpić u góry,niech każdy ma prace i godziwy zarobek,a wierz mi że połowa sponsoringu by znikła ,mnie bardziej wkurza nie dawanie tyłka za kase ale kuzwa przyznawanie sobie nagród ,premi nawet po 65tyś,,,,,
gosikw74
23.02.2013 r. 21:11:05
tu sie ewan z toba nie zgodze, ze gdyby praca itd... prostytucja to najstarszy zawod swiata swoja droga, kazdy ma prawo do swojej opinii, ja tylko chcialam udowodnic tej dziewczynie, ze klamie w zywe oczy... czy to jest twoim zdaniem normalne??? to juz chyba krytyka od klamstwa jest lepsze, bo przynajmniej prawdziwa...
Czarny
23.02.2013 r. 21:11:58
Myślę,że mamy,tylko wygodniej jest się nie wtrącać.A zmiany, jeżeli mają jakieś nastąpić,to muszą zacząć się od \"dołu\".
\"Takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie - kanclerz Jan Zamoyski - to chyba najlepiej wyjaśnia,co mam na myśli.
ewan0545
23.02.2013 r. 21:20:45
przyznaje wam racje ,każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie ,skrytykować sam sponsoring ,ale osobiscie osoby które to lubią już nie
Czarny to nie tak ze wygodniej,ale jesli sama matka popiera córke za to ,bo dzieki temu jest troche wiecej kasy w domu ,to co ja bede się wtrącała..
Gosik szczerze nie wiem co kto powiedział ,,ja tylko wyraziłam swoją opinie
Czarny
23.02.2013 r. 21:31:39
Czyli krytykujemy premie,ale nie osoby, które je przyznają
gosikw74
23.02.2013 r. 23:04:11
lo matko to jeszcze ja matka za to popiera i kase na tym trzepie??? to w alfonsa sie bawi
Czarny
23.02.2013 r. 23:12:04
brak nawet krytyki,jest cichym przyzwoleniem,nawet aprobatą pewnych zachowań,to prowadzi do tego,że nawet to,co jest nie w porządku,staje się normą
gosikw74
23.02.2013 r. 23:14:31
dokladnie czarny i ania....
johann
24.02.2013 r. 08:32:16
od sponsoringu do glodu na świecie przeszliśmy.....grubo...PPP
johann
24.02.2013 r. 08:46:31
równosć i wolny wybór.....to już pachnie rewolucją.......PPP
johann
24.02.2013 r. 09:01:14
chyba sie nie wyspałas....nie podnos kurestwa do rangi problemu światowego to jest było i bedzie......PPP
ewan0545
24.02.2013 r. 09:26:13
każdy kto mnie dobrze zna ,wie jaka mam opinie na temat sponsoringu....i napewno nie bede sie bawiła w nagonke na osoby które tu tego szukają ... ponoc każdy twierdzi ze jest tolerancyjny ja tego tu na forum wogle nie widze ,
Kto jest bez jakielkolwiek winy niech pierwszy rzuci kamien
Czarny
24.02.2013 r. 09:37:54
Witam o świcie
Pokita-nigdy nie wzięłaś udziału w akcji charytatywnej?Myślę,że wzięłaś,więc jednak coś zrobiłaś, na co nie masz wpływu.
Sponsoring jest formą prostytucji?Jest.Nie musi mi się to podobać,więc mogę powiedzieć,co o tym myślę.
Większość tych osób uważ się za osoby inteligentne,wykształcone,znające języki obce-to dlaczego nie zrobią kariery?Przy takich możliwościach jakie teraz mają,to stawia pod znakiem zapytania ich inteligencje.
Skoro ktoś publicznie (bo to jet forum publiczne) promuje prostytucję,to jednocześnie niech ta osoba liczy się z krytyką.
Kończę Co krytyka ma wspólnego z nagonką?Ktoś tu wspomniał o czytaniu ze zrozumieniem.Polecam.
ewan0545
24.02.2013 r. 09:38:31
Agus spokojnie,tego sie nie da wytepic.. ...cholercia klawiatura mi szwankuje literki mi sie poprzestawialy,
ewan0545
24.02.2013 r. 09:41:16
Czarny dzieki,widocznie nie kumam,wiec uciekam z tego tematu
Czarny
24.02.2013 r. 09:52:00
Raczej trudno spodziewać się,że matka żyjąca ze sponsoringu swoje dzieci wychowa inaczej,chociaż to niewykluczone,może się zdarzyć
AGATA
24.02.2013 r. 10:26:10
nic w zyciu nie jest regułą
córka prostytutki nie musi być prostytutką
a syn alkoholika, alkoholikiem
gosikw74
24.02.2013 r. 10:29:14
Pokita.. A ty chcesz upietnowac nas za to, ze wyrazamy swoja opinie i brzydzimy sie prostytucja w kazdej posfaci??? I proponujesz jeszcze nam dobrze dzieci wychowac??? To juz lekka przesada... A ty dzieci masz?? Jesli tak to pewnie juz wiesz co powinnas im mowic, chyba ze jest ci to obojetne na co wyrosna... Przeciez i tak bedziesz kochac bardziej
A wiesz, wydaje mi sie ze spojrzalabys inaczej na ten temat gdyby twoj partner szukal pocieszenia u takiej damy rozpusty....
johann
24.02.2013 r. 10:32:07
a syn kierowcy....kierowcą.......PPP
Czarny
24.02.2013 r. 10:33:43
a córka kierowcy tir\'a?
johann
24.02.2013 r. 10:37:41
kierowcy tirów nie maja córek.........PPP
Czarny
24.02.2013 r. 10:40:35
tego nie wiedziałem,człowiek uczy się całe życie
gosikw74
24.02.2013 r. 10:42:05
::
johann
24.02.2013 r. 10:53:37
bez jaj...nie mieszaj do tego Boga....Chłopina ma wieksze problemy na głowie niz to forum......PPP
gosikw74
24.02.2013 r. 10:57:59
Dobre johann
johann
24.02.2013 r. 11:11:18
wow!! to Ona pracuje w rolnictwie??...dla mnie bomba!!...PPP
gosikw74
24.02.2013 r. 11:55:58
ty pokita tez na nas palcem pokazujesz i nie wiem czemu tak zawziecie bronisz te kobiety z nizszej polki.... ktore to biora pieniadze za sex, moze nie zawsze pieniadze, bo prezent tez dostana, najladniejsza torebke markowa sorry ale dla mnie to jest smieszne... i uwlacza to kobietom, nawet tym, ktore tego bronia... a ty masz 37 lat i jestes jeszcze panna?? czy tez zlamalas przysiege, ale tak strasznie sie tym brzydzisz... jesli taka wierzaca jestes to moze przestrzegaj 10ciu przykazan... na marginesie ci powiem, ze zaden czlowiek ich nie przestrzega, nawet ksiadz... wiec nie mieszaj Boga do tego i swoich pogladow religijnych, a cudzolustwo tam tez jest zawarte jak byk... wiec zastanow sie pokita czym kierujesz sie w zyciu tak naprawde...
gosikw74
24.02.2013 r. 12:17:04
toz nie rozumiem czy wierzy sie w koncu czy nie wierzy nalezaloby byc konsekwentym... spojrzec napierw na siebie, a dopiero pouczac innych... ja wyrazam tylko swoja opinie w temacie \"sponsoring\" nie zgadzam sie z tym i nigdy zdania nie zmienie...
johann
24.02.2013 r. 12:22:48
ja tam wole patrzec na dziewczyny niz na siebie....PPP
nie mamy na to wpływu niestety,zmiany powinny nastąpić u góry,niech każdy ma prace i godziwy zarobek,a wierz mi że połowa sponsoringu by znikła ,mnie bardziej wkurza nie dawanie tyłka za kase ale kuzwa przyznawanie sobie nagród ,premi nawet po 65tyś,,,,,
tu sie ewan z toba nie zgodze, ze gdyby praca itd... prostytucja to najstarszy zawod swiata
swoja droga, kazdy ma prawo do swojej opinii, ja tylko chcialam udowodnic tej dziewczynie, ze klamie w zywe oczy... czy to jest twoim zdaniem normalne??? to juz chyba krytyka od klamstwa jest lepsze, bo przynajmniej prawdziwa...
Myślę,że mamy,tylko wygodniej jest się nie wtrącać.A zmiany, jeżeli mają jakieś nastąpić,to muszą zacząć się od \"dołu\".
\"Takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie - kanclerz Jan Zamoyski - to chyba najlepiej wyjaśnia,co mam na myśli.
przyznaje wam racje ,każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie ,skrytykować sam sponsoring ,ale osobiscie osoby które to lubią już nie
Czarny to nie tak ze wygodniej,ale jesli sama matka popiera córke za to ,bo dzieki temu jest troche wiecej kasy w domu ,to co ja bede się wtrącała..
Gosik szczerze nie wiem co kto powiedział ,,ja tylko wyraziłam swoją opinie
Czyli krytykujemy premie,ale nie osoby, które je przyznają
lo matko
to jeszcze ja matka za to popiera i kase na tym trzepie???
to w alfonsa sie bawi
brak nawet krytyki,jest cichym przyzwoleniem,nawet aprobatą pewnych zachowań,to prowadzi do tego,że nawet to,co jest nie w porządku,staje się normą
dokladnie czarny i ania....
od sponsoringu do glodu na świecie przeszliśmy.....grubo...PPP
równosć i wolny wybór.....to już pachnie rewolucją.......PPP
chyba sie nie wyspałas....nie podnos kurestwa do rangi problemu światowego to jest było i bedzie......PPP
każdy kto mnie dobrze zna ,wie jaka mam opinie na temat sponsoringu....i napewno nie bede sie bawiła w nagonke na osoby które tu tego szukają ... ponoc każdy twierdzi ze jest tolerancyjny ja tego tu na forum wogle nie widze ,
Kto jest bez jakielkolwiek winy niech pierwszy rzuci kamien
Witam o świcie
Co krytyka ma wspólnego z nagonką?Ktoś tu wspomniał o czytaniu ze zrozumieniem.Polecam.
Pokita-nigdy nie wzięłaś udziału w akcji charytatywnej?Myślę,że wzięłaś,więc jednak coś zrobiłaś, na co nie masz wpływu.
Sponsoring jest formą prostytucji?Jest.Nie musi mi się to podobać,więc mogę powiedzieć,co o tym myślę.
Większość tych osób uważ się za osoby inteligentne,wykształcone,znające języki obce-to dlaczego nie zrobią kariery?Przy takich możliwościach jakie teraz mają,to stawia pod znakiem zapytania ich inteligencje.
Skoro ktoś publicznie (bo to jet forum publiczne) promuje prostytucję,to jednocześnie niech ta osoba liczy się z krytyką.
Kończę
Agus spokojnie,tego sie nie da wytepic..
...cholercia klawiatura mi szwankuje literki mi sie poprzestawialy,
Czarny dzieki,widocznie nie kumam,wiec uciekam z tego tematu
Raczej trudno spodziewać się,że matka żyjąca ze sponsoringu swoje dzieci wychowa inaczej,chociaż to niewykluczone,może się zdarzyć
nic w zyciu nie jest regułą
córka prostytutki nie musi być prostytutką
a syn alkoholika, alkoholikiem
Pokita.. A ty chcesz upietnowac nas za to, ze wyrazamy swoja opinie i brzydzimy sie prostytucja w kazdej posfaci??? I proponujesz jeszcze nam dobrze dzieci wychowac??? To juz lekka przesada... A ty dzieci masz?? Jesli tak to pewnie juz wiesz co powinnas im mowic, chyba ze jest ci to obojetne na co wyrosna... Przeciez i tak bedziesz kochac bardziej
A wiesz, wydaje mi sie ze spojrzalabys inaczej na ten temat gdyby twoj partner szukal pocieszenia u takiej damy rozpusty....
a syn kierowcy....kierowcą.......PPP
a córka kierowcy tir\'a?
kierowcy tirów nie maja córek.........PPP
tego nie wiedziałem,człowiek uczy się całe życie
bez jaj...nie mieszaj do tego Boga....Chłopina ma wieksze problemy na głowie niz to forum......PPP
Dobre johann
wow!! to Ona pracuje w rolnictwie??...dla mnie bomba!!...PPP
ty pokita tez na nas palcem pokazujesz i nie wiem czemu tak zawziecie bronisz te kobiety z nizszej polki.... ktore to biora pieniadze za sex, moze nie zawsze pieniadze, bo prezent tez dostana, najladniejsza torebke markowa
sorry ale dla mnie to jest smieszne... i uwlacza to kobietom, nawet tym, ktore tego bronia... a ty masz 37 lat i jestes jeszcze panna?? czy tez zlamalas przysiege, ale tak strasznie sie tym brzydzisz... jesli taka wierzaca jestes to moze przestrzegaj 10ciu przykazan... na marginesie ci powiem, ze zaden czlowiek ich nie przestrzega, nawet ksiadz... wiec nie mieszaj Boga do tego i swoich pogladow religijnych, a cudzolustwo tam tez jest zawarte jak byk... wiec zastanow sie pokita czym kierujesz sie w zyciu tak naprawde...
ja tam wole patrzec na dziewczyny niz na siebie....PPP
a nie wiem