Dziś jak codziennie rano poszukuję śmiesznych i żenujących ogłoszeń i ku oczom pojawiło mi się:
Oliwka mam 19 lat szukam sponsora w wieku do 60
Kogo szukam: ...panna..Sprzedam dziewictwo zonatemu Panu z Lublina i najblizszych oklic. Cena to 6500-7000 zl do uzgodnienia. Prosze tylko o powazne oferty.
Jestem w ciężkim szoku czego nie wymyślą dla kasy.
Konto usunięte
17.01.2010 r. 07:53:26
No tak niestety jest że dziś dla kasy ,prawie wszyscy zrobia prawie wszystko , pożałowania godne , ale tak niestety jest
Konto usunięte
17.01.2010 r. 08:12:46
marcelek a czemu codziennie rano????
to jakas twoja odchyła?????
Konto usunięte
17.01.2010 r. 08:20:25
Szukam chętnego na moją cnotę.
jedyne 5 tysięcy euro
dostosuję się
jestem wyską blondynką o rybensowskich kształtach, ale bardzo gorącą i zaspokoje każdego i do tego jestem dziewicą, tak więc zapraszam chętnych
szok!!!!
Konto usunięte
17.01.2010 r. 08:24:10
Spedze noc z dziewica. Zaplace 20/25 tys zl.
Żałosni ludzie...
Marcelek
17.01.2010 r. 08:32:02
Rano gazety czytam popijając kawę i nie miałem gazety to ogłoszenia mk zostały
Konto usunięte
17.01.2010 r. 08:33:22
I na koniec jeszcze to:
Niespełna osiemnastoletnia Graciela Yataco chciała wtedy sprzedać swój pierwszy raz za równowartość 5 tys. dolarów. Cena rosła błyskawicznie, stanęła jednak na sumie 1,5 mln dolarów - dziewczyna pod wpływem opinii publicznej i peruwiańskiego Kościoła wycofała się z aukcji.
Konto usunięte
17.01.2010 r. 08:59:22
No M&M jak byś wieczał wczesniej teś bys się dał na aukcje SPRZEDAM PRAWICTWO zobacz ile kasy
Konto usunięte
17.01.2010 r. 09:55:37
kurde a ja oddałam za darmo
Konto usunięte
17.01.2010 r. 09:57:14
a no widzisz...mogłas na tym zarobic
ale sie nie martw..teraz medecyna idzie na przód..i sobie mozesz nowa zrobic
Konto usunięte
17.01.2010 r. 09:59:57
no ciekawy pomysł chyba pomysle nad tym
Konto usunięte
17.01.2010 r. 10:01:02
przyjdz do nas my cie rozdziewiczymy a admin ci zapłaci
Konto usunięte
17.01.2010 r. 10:02:13
ADIM niech mi stronke naprawi urodzinowa bo mnie stale wybija
Konto usunięte
17.01.2010 r. 10:06:38
taaaa...on to ci tak naprawi ze sie predzej smierci doczekasz
Konto usunięte
17.01.2010 r. 10:07:37
no to ddddddddddddłłłłłłłłłłłłłłłłłllluuuuuuuuuuuggggggggggggoooooooooooooo bom ja z Rodu długowiecznych
Konto usunięte
17.01.2010 r. 10:08:37
hhahaha a ja przy takim tempie pracy do wysiade niedługo
Unkownboy
17.01.2010 r. 11:07:41
Nie no słuchajcie ludziska...
Postaram się streszczać, muszę panować nad megalomanią...
Ogłoszenia tego typu pojawiły się po dość głośnej sprawie wspominanej przez Tadka o godzinie 08:33:22.
Powiem wam że rzeczywiście jest to zarąbisty biznes, nie tylko dla "detalicznych" ogłoszeniodawczyń. Jest kilka aspektów...
Po pierwsze: laik bardzo często może mieć problem ze stwierdzeniem braku dziewictwa u kobiety (lekarze doświadczenie miewają czasem takowe) - choć przyznam że raczej częściej mylnie wyklucza się dziewictwo u dziewicy.
Po drugie - wspominana rekonstrukcja - to koszt około 3 tysięcy.
Po trzecie - Kobieta "niedziewica" nie miałaby raczej większych problemów z odegraniem "pierwszego razu", choć ta sztuczka i zdolności aktorskie częściej są wykorzystywane w "twórczości" z gatunku redtube (sorki jeśli błędnie napisałem, ale nie chce mi się teraz sprawdzać )...
Po czwarte - co dot. i trzeciego - są różne sposoby na "sprowokowanie" krwawienia, które notabene nie musi wcale wystąpić przy pierwszym razie, który na dodatek nie musi być bolesny... Wszystko zależy tak naprawdę od indywidualnych uwarunkowań anatomicznych u kobiety... Odnośnie krwawienia to już w średniowieczu "nieczyste" z nocą poślubną radziły sobie przy pomocy rybich pęcherzy pławnych
A tak na marginesie to gratuluję naiwniakom płacącym grubą kasę - nawet jeśli kobieta jest dziewicą, to w czysto biznesowym podejściu - mała przyjemność moim zdaniem, bez tej całej "mistyki", tym bardziej że naprawdę nie wiadomo, który to pierwszy raz
Konto usunięte
17.01.2010 r. 11:35:10
TO FLAGA NA ŁEB I ZA OJCZYZNE
Unkownboy
17.01.2010 r. 11:42:33
Siemka Ondrasz, jak nocka minęła?
Nie Dominik tylko żeby nie przegiąć, bo bezczeszczenie symboli narodowych to mimo wszystko przegięcie, deptać nie wolno i innych takich robić... Lepiej worek przedszkolaka (na buty) pannie na twarz zaciągnąć. Jak sznureczkiem dobrze ściśniesz to masz pewność że nie spadnie
Konto usunięte
17.01.2010 r. 11:49:37
e to sie udusi
Unkownboy
17.01.2010 r. 11:56:08
Niektórzy lubią z podduszaniem
Konto usunięte
17.01.2010 r. 11:58:08
ale co wam do tego, chcą niech sprzedają
Konto usunięte
17.01.2010 r. 12:01:45
to juz tak na ostro
Konto usunięte
17.01.2010 r. 12:06:16
teraz się wszystko sprzedaje, handel żywym towarem oraz narządami ludzkimi są tego przykładem
Unkownboy
17.01.2010 r. 12:14:03
Dominik:
A jeszcze inni lubią uduszone...
W wielkim lesie, żył zajączek nekrofil...
Szef wszystkich szefów - niedźwiedź się znaczy - żywiący się z zamiłowania padliną, dorwawszy zajączka na czynach niecnych, zapowiedział:
- Zając, jeszcze raz cię dorwę na bzykaniu padliny, to Ci uszy z d... powyrywam...
Zając przestraszywszy się niezmiernie, przyrzekł niedźwiedziowi poprawę...
Mija jakiś czas, zajączek na niemiłosiernym głodzie idzie przez las, dochodzi do drogi i w rowie widzi potrąconą sarnę... Zając się zastanowił, ale pomyślał raz się żyje, może niedźwiedź nie nadejdzie... Wziął się zając za swe przyjemności... Wtem nadchodzi niedźwiedź, a zając mu na to:
- Niedźwiedź, przysięgam, na chu.. mi padła...
Krsycjan:
Ale nikt nie ma zamiaru im tego zabraniać, moralizować, indoktrynować czy też ich zbawiać...
Myślę że autor wątku zwrócił uwagę na ciekawe zjawisko socjologiczne, społeczne, itp. etc., chcą niech się sprzedają, my chcemy więc o tym gadamy, chcesz możesz iść kupić... I nie chodzi o to, że ktokolwiek ocenia wątkowe dziewice, czy usługobiorców, ale każdy ma prawo wypowiedzieć własne zdanie na ten temat...
Wstydem posyłać własne dzieci na ulicę...
Myślę że ogólnie problem może wynikać z kilku czynników, patrząc socjologicznie/ekonomicznie. Bieda (brak środków do życia/na edukację - wspominana Graciela Yataco), czy też "młodzieńcza głupota" - czytaj galerianki, które dla spraw materialnych zrobią "wiele", lub też bardzo intratny biznes - zwyczajny sposób na życie...
Pozdrawiam...
Tygrys
17.01.2010 r. 12:23:51
Jak dlamnie te dziewczyny które sprzedają swoją pseudo cnote to są zwykłe dz.....i. Przepraszam za przekleństwo ale tak niesty myśle. Witam wszystkich serdecznie.
Konto usunięte
17.01.2010 r. 12:25:18
ja tego nie popieram ani nie krytykuje, każdy jest kowalem własnego losu
Tygrys
17.01.2010 r. 12:26:58
Przypomina mi sie pewny odcinek rozmów w toku gdzie była przeszło 40 letnia dziewica która chciała sprzedać swoją cnote za pół miliona złotych ale w polsce nie dała rady sprzedać to ogłosiła się poza granicami kraju a te pieniądze chciała zainwestować w jakiś bar czy coś innego swoja cnote traktowała jak inwestycje w biznes obleśne i żenujące wymiotować sie chce dorosła dojżała kobieta a pusta jak butelka po libacji i tępa jak polsilwer hahahahahahaha
Tygrys
17.01.2010 r. 12:29:40
Kryscjan takie zachowanie powinno sie potępiać i tępić jak robaki tacy ludzie zatruwają nasze i tak juz splugawione środowisko. Ciekawe czy byś nie potępiał takiego zachowania jakby np twoja 15 letnia córka dała takie ogłoszenie i miał ją bzykać jakiś obleśny śmierdzący grubas za 4 tyś zł ciekawe czy wtedy byłbyś taki mądry
Konto usunięte
17.01.2010 r. 12:31:05
czyli myślała przyszłościowo, a więc taka pusta nie była
Dziś jak codziennie rano poszukuję śmiesznych i żenujących ogłoszeń i ku oczom pojawiło mi się:
Oliwka mam 19 lat szukam sponsora w wieku do 60
Kogo szukam: ...panna..Sprzedam dziewictwo zonatemu Panu z Lublina i najblizszych oklic. Cena to 6500-7000 zl do uzgodnienia. Prosze tylko o powazne oferty.
Jestem w ciężkim szoku czego nie wymyślą dla kasy.
No tak niestety jest że dziś dla kasy ,prawie wszyscy zrobia prawie wszystko , pożałowania godne , ale tak niestety jest
to jakas twoja odchyła?????
Szukam chętnego na moją cnotę.
jedyne 5 tysięcy euro
dostosuję się
jestem wyską blondynką o rybensowskich kształtach, ale bardzo gorącą i zaspokoje każdego i do tego jestem dziewicą, tak więc zapraszam chętnych
szok!!!!
Spedze noc z dziewica. Zaplace 20/25 tys zl.
Żałosni ludzie...
Rano gazety czytam popijając kawę i nie miałem gazety to ogłoszenia mk zostały
I na koniec jeszcze to:
Niespełna osiemnastoletnia Graciela Yataco chciała wtedy sprzedać swój pierwszy raz za równowartość 5 tys. dolarów. Cena rosła błyskawicznie, stanęła jednak na sumie 1,5 mln dolarów - dziewczyna pod wpływem opinii publicznej i peruwiańskiego Kościoła wycofała się z aukcji.
No M&M jak byś wieczał wczesniej teś bys się dał na aukcje SPRZEDAM PRAWICTWO zobacz ile kasy
a no widzisz...mogłas na tym zarobic
ale sie nie martw..teraz medecyna idzie na przód..i sobie mozesz nowa zrobic
przyjdz do nas my cie rozdziewiczymy a admin ci zapłaci
ADIM niech mi stronke naprawi urodzinowa bo mnie stale wybija
taaaa...on to ci tak naprawi ze sie predzej smierci doczekasz
no to ddddddddddddłłłłłłłłłłłłłłłłłllluuuuuuuuuuuggggggggggggoooooooooooooo
bom ja z Rodu długowiecznych
hhahaha a ja przy takim tempie pracy do wysiade niedługo
Nie no słuchajcie ludziska...
)...
Postaram się streszczać, muszę panować nad megalomanią...
Ogłoszenia tego typu pojawiły się po dość głośnej sprawie wspominanej przez Tadka o godzinie 08:33:22.
Powiem wam że rzeczywiście jest to zarąbisty biznes, nie tylko dla "detalicznych" ogłoszeniodawczyń. Jest kilka aspektów...
Po pierwsze: laik bardzo często może mieć problem ze stwierdzeniem braku dziewictwa u kobiety (lekarze doświadczenie miewają czasem takowe) - choć przyznam że raczej częściej mylnie wyklucza się dziewictwo u dziewicy.
Po drugie - wspominana rekonstrukcja - to koszt około 3 tysięcy.
Po trzecie - Kobieta "niedziewica" nie miałaby raczej większych problemów z odegraniem "pierwszego razu", choć ta sztuczka i zdolności aktorskie częściej są wykorzystywane w "twórczości" z gatunku redtube (sorki jeśli błędnie napisałem, ale nie chce mi się teraz sprawdzać
Po czwarte - co dot. i trzeciego - są różne sposoby na "sprowokowanie" krwawienia, które notabene nie musi wcale wystąpić przy pierwszym razie, który na dodatek nie musi być bolesny... Wszystko zależy tak naprawdę od indywidualnych uwarunkowań anatomicznych u kobiety... Odnośnie krwawienia to już w średniowieczu "nieczyste" z nocą poślubną radziły sobie przy pomocy rybich pęcherzy pławnych
A tak na marginesie to gratuluję naiwniakom płacącym grubą kasę - nawet jeśli kobieta jest dziewicą, to w czysto biznesowym podejściu - mała przyjemność moim zdaniem, bez tej całej "mistyki", tym bardziej że naprawdę nie wiadomo, który to pierwszy raz
TO FLAGA NA ŁEB I ZA OJCZYZNE
Siemka Ondrasz, jak nocka minęła?
Nie Dominik tylko żeby nie przegiąć, bo bezczeszczenie symboli narodowych to mimo wszystko przegięcie, deptać nie wolno i innych takich robić... Lepiej worek przedszkolaka (na buty) pannie na twarz zaciągnąć. Jak sznureczkiem dobrze ściśniesz to masz pewność że nie spadnie
e to sie udusi
Niektórzy lubią z podduszaniem
ale co wam do tego, chcą niech sprzedają
to juz tak na ostro
teraz się wszystko sprzedaje, handel żywym towarem oraz narządami ludzkimi są tego przykładem
Dominik:
A jeszcze inni lubią uduszone...
W wielkim lesie, żył zajączek nekrofil...
Szef wszystkich szefów - niedźwiedź się znaczy - żywiący się z zamiłowania padliną, dorwawszy zajączka na czynach niecnych, zapowiedział:
- Zając, jeszcze raz cię dorwę na bzykaniu padliny, to Ci uszy z d... powyrywam...
Zając przestraszywszy się niezmiernie, przyrzekł niedźwiedziowi poprawę...
Mija jakiś czas, zajączek na niemiłosiernym głodzie idzie przez las, dochodzi do drogi i w rowie widzi potrąconą sarnę... Zając się zastanowił, ale pomyślał raz się żyje, może niedźwiedź nie nadejdzie... Wziął się zając za swe przyjemności... Wtem nadchodzi niedźwiedź, a zając mu na to:
- Niedźwiedź, przysięgam, na chu.. mi padła...
Krsycjan:
Ale nikt nie ma zamiaru im tego zabraniać, moralizować, indoktrynować czy też ich zbawiać...
Myślę że autor wątku zwrócił uwagę na ciekawe zjawisko socjologiczne, społeczne, itp. etc., chcą niech się sprzedają, my chcemy więc o tym gadamy, chcesz możesz iść kupić... I nie chodzi o to, że ktokolwiek ocenia wątkowe dziewice, czy usługobiorców, ale każdy ma prawo wypowiedzieć własne zdanie na ten temat...
Wstydem posyłać własne dzieci na ulicę...
Myślę że ogólnie problem może wynikać z kilku czynników, patrząc socjologicznie/ekonomicznie. Bieda (brak środków do życia/na edukację - wspominana Graciela Yataco), czy też "młodzieńcza głupota" - czytaj galerianki, które dla spraw materialnych zrobią "wiele", lub też bardzo intratny biznes - zwyczajny sposób na życie...
Pozdrawiam...
Jak dlamnie te dziewczyny które sprzedają swoją pseudo cnote to są zwykłe dz.....i. Przepraszam za przekleństwo ale tak niesty myśle. Witam wszystkich serdecznie.
ja tego nie popieram ani nie krytykuje, każdy jest kowalem własnego losu
Przypomina mi sie pewny odcinek rozmów w toku gdzie była przeszło 40 letnia dziewica która chciała sprzedać swoją cnote za pół miliona złotych ale w polsce nie dała rady sprzedać to ogłosiła się poza granicami kraju a te pieniądze chciała zainwestować w jakiś bar czy coś innego swoja cnote traktowała jak inwestycje w biznes obleśne i żenujące wymiotować sie chce dorosła dojżała kobieta a pusta jak butelka po libacji i tępa jak polsilwer hahahahahahaha
Kryscjan takie zachowanie powinno sie potępiać i tępić jak robaki tacy ludzie zatruwają nasze i tak juz splugawione środowisko. Ciekawe czy byś nie potępiał takiego zachowania jakby np twoja 15 letnia córka dała takie ogłoszenie i miał ją bzykać jakiś obleśny śmierdzący grubas za 4 tyś zł ciekawe czy wtedy byłbyś taki mądry
czyli myślała przyszłościowo, a więc taka pusta nie była