Czy mężczyzna inwalida ma szansę znaleźć kobietę która go pokocha i poświęci się dla niego ?
Konto usunięte
15.01.2010 r. 08:09:22
witam, co za pytanie....... Jasne ze ma szanse, kazdy zasługuje na miłość.
Konto usunięte
15.01.2010 r. 08:18:30
inwalida tez człowiek a miłosc to miłosc nie omija nikogo
Konto usunięte
15.01.2010 r. 08:19:32
witajcie,
no pewnie ze osoba z grupa inwalidzka ma szanse przeciez to normalna osoba jesli sie ja kocha nie zwraca sie na to uwagi bo sie ja kocha za calokształt a nie patrzy sie na to co jej dolega ...hm..dziwne pytanie
Konto usunięte
15.01.2010 r. 08:52:22
aha jeszcze jedno , nie uwazam ze to poswiecenie gdy sie kocha ,
Konto usunięte
15.01.2010 r. 08:52:58
jak najbardziej ma szanse...w mojej rodzinie jest inwalida...mój kuzyn...po paralizu...ma 29 lat....
hmm kilka lat temu doznał wypadku...zona go nie opusciła ..kocha go jak nikogo na swiecie..maja dwójke wspaniałych brzdąców czego chciec wiecej od zycia...:buziak:
Konto usunięte
15.01.2010 r. 08:54:59
witaj sylwio , własnie inwaida czy nie ma takie samo prawo do miłosci , jak to mowia miłosc nie wybiera
Konto usunięte
15.01.2010 r. 08:56:24
dokładnie...hmm nie mozna takich ludzi skreslac ..to nie moralne ....
Heja Deja:buziak:
Konto usunięte
15.01.2010 r. 08:56:33
PEWNIE ..ZE TAK ..GDZIEŚ JEST NAPISANE ..ŻE NIE ?
..PRZECIEŻ INWALIDA ..TO NIKT GORSZY..A ..
..NIE WIADOMO ..CO MOŻE JESZCZE SPOTKAĆ NAS ..
..MÓJ KUMPEL ..MIAŁ BARDZO POWAŻNY WYPADEK ..CHODZI O KULACH ..MŁODY ..GOŚĆ ..A CO JEST W TYM NAJFAJNIEJSZE ?..
..ŻE JEGO LASKA ..JEST CAŁY CZAS PRZY NIM ..
Konto usunięte
15.01.2010 r. 09:00:39
nawet nie znam zadnej osoby ktorej by nie odpowiadało....takich ludzi trzeba sie wystrzegac ktorzy nie akceptuja inwalidow
Konto usunięte
15.01.2010 r. 09:03:34
Powiem Wam tak ,mam kolege,mial wypadek...niestety nie doszedl do pelni sprawnosci,cale swoje zycie byl zly,mial kolegow,uklady..... po wypadku odsuneli sie od niego, Ci "pseudo znajomi" ,mial mnustwo czasu to refleksji nad soba i zrozumienia co robil,czy bylo to sluszne....straszniesie zmienil po roku,oczywiscie na dobre,czesto go odwiedzalam,pomagalam jego mamie,kiedys wrecz nienawidzilam,za to co mi zrobil!! Naprawde slowo inwalida,nie musi przekkreslaczycia,milosci,kontaktow,moze nauczyc tez zyc inaczej,zrozumiec jakim sie powinno byc tak naprawde dla drugiego czlowieka.....niby nauczka,porazka,a to stan czasami lepszego gatunkowo zycia dla psychiki czlowieka!!-mozna kochac i powinno kochac sie ludzi,ktorzy musza zycie przezyc inaczej niz my!!
Konto usunięte
15.01.2010 r. 09:04:10
TAK ..DEJA..TRZEBA ..
Konto usunięte
15.01.2010 r. 09:05:08
PRZYJACIÓŁ ..POZNAJE SIĘ W BIEDZIE ..NIESTETY ..OKAZUJE SIĘ ..CZASAMI ..,ŻE NIE MA SIĘ ANI JEDNEGO ..
Konto usunięte
15.01.2010 r. 09:07:07
NERON masz racje,to czasami gorzka lekcja zycia i smutna rzeczywistosc...
Konto usunięte
15.01.2010 r. 09:08:14
..............wiec motto na dzisiaj szanuj blizniego swego jak siebie samego.....
Konto usunięte
15.01.2010 r. 09:08:47
własnie neron ,zazwyczaj tak jest ze myslisz ze masz przyjaciół a tak naprawde jestes sam jak palec.. oni sa tylko wtedy gdy oni potrzebuja pomocy
Konto usunięte
15.01.2010 r. 09:12:10
TAK ..SMUTNA
..PRZYJACIÓŁ POWINIEN MIEĆ KAZDY ..I WIECIE CO? ..DZIWI MNIE TAKIE PODEJŚCIE LUDZI ..ZE JAK KOMUŚ SIĘ COŚ STANIE TO UCIEKAJĄ ..TYLKO ..NIKT NIE BIERZE POD UWAGĘ FAKTU ..ZE MOŻE SIĘ JEGO ŻYCIE ..POTOCZYĆ ..W PODOBNY SPOSÓB ..I CO WTEDY?
Konto usunięte
15.01.2010 r. 09:13:07
6 lat temu zycie mi sie waliło,nie tak jak sobie planowałam,marzyłam,miałam przyjaciół tak myslałam,ale po latach zostali tylko Ci najbardziej szczerzy i bedący w chwilach dobrych i złych ze mna....teraz wiem,ze gdyby nawet przytrafiło mi sie cos bardzo złego....łącznie z utrata sprawności znam osoby,na które moge liczyc i będa blisko,dlatego warto poznawać wartościowych ludzi i r.ówniez dbać o to,zeby czuli sie kochani i wazni w naszym zyciu....
Konto usunięte
15.01.2010 r. 09:17:01
TAK ..TO WIELKIE SZCZĘŚCIE.. .NIE SĄDZISZ ?
..JA TEŻ MAM PRZY SOBIE KILKA OSÓB ..GŁÓWNIE TO KUMPLE ..ZAWSZE MOGĘ ..LICZYĆ NA ICH POMOC ..
..MIAŁEM OKAZJE ..TO SPRAWDZIĆ ..I NIE ZAWIEDLI ..
Konto usunięte
15.01.2010 r. 09:24:17
Obysmy nigdy nie byli zawiedzeni i zawodzili innych.....
Konto usunięte
15.01.2010 r. 09:30:47
TAK ..I TEGO SOBIE ŻYCZMY ..PAULA
Konto usunięte
15.01.2010 r. 09:34:39
dokładnie tak,bo to elementy zycia,które brakuja normalnemu człowiekowi do codziennej egzystencji....
NAJWAŻNIEJSZE ..ABY CZŁOWIEK ..SIĘ NIGDY ..NIE PODDAWAŁ ..
..ZAWSZE JEST JAKIEŚ WYJŚCIE ..ZYCIE ..GDY ZAMKNIE NAM DRZWI ..TO OTWORZY ..OKNO..
Marcelek
15.01.2010 r. 09:49:18
Każdy ma szansę
robert
15.01.2010 r. 11:04:18
wsystki wasze wypowiedzi sa piekne. a zeczywistosc jest calkiem inna.sam tego dosiwiadczylem.pozdrawiam robert.
Konto usunięte
15.01.2010 r. 11:30:54
Oczywiście, że ma szansę na związek. Zależy to bardziej od podejścia i charakteru niż sprawności fizycznej. Całkiem logiczne, że osoba wiecznie użalająca się nad sobą i traktująca wszelkie objawy zainteresowania jako litość raczej nie będzie specjalnie brana pod uwagę jako partner.
robert
15.01.2010 r. 11:31:21
wiem ze zdrowe osoby tego nie moga odczuc,i staraja sie nas wspierac,i chwala im za to.lecz zycie okazuje sie inne. jestesmy na bocznym torze i zdani sami na siebie.ale zyje z tym i nie poddaje sie.
Konto usunięte
15.01.2010 r. 12:22:35
wszyscy pisza ze ma szanse,ale wiekszosc i tak by nawet nie zaczynala zwiazku z inwalida,bo by sie bali dodatkowych obowiazkow i problemow.
Konto usunięte
15.01.2010 r. 12:33:00
Rock...
Częściowo masz rację... Większość z góry by go skreśliła...
Ale na szczęście są też kobiety którym by to nie przeszkadzało
Czy mężczyzna inwalida ma szansę znaleźć kobietę która go pokocha i poświęci się dla niego ?
witam, co za pytanie....... Jasne ze ma szanse, kazdy zasługuje na miłość.
inwalida tez człowiek a miłosc to miłosc nie omija nikogo
witajcie,
no pewnie ze osoba z grupa inwalidzka ma szanse przeciez to normalna osoba jesli sie ja kocha nie zwraca sie na to uwagi bo sie ja kocha za calokształt a nie patrzy sie na to co jej dolega ...hm..dziwne pytanie
aha jeszcze jedno , nie uwazam ze to poswiecenie gdy sie kocha ,
jak najbardziej ma szanse...w mojej rodzinie jest inwalida...mój kuzyn...po paralizu...ma 29 lat....
czego chciec wiecej od zycia...:buziak:
hmm kilka lat temu doznał wypadku...zona go nie opusciła ..kocha go jak nikogo na swiecie..maja dwójke wspaniałych brzdąców
witaj sylwio
, własnie inwaida czy nie ma takie samo prawo do miłosci , jak to mowia miłosc nie wybiera
dokładnie...hmm nie mozna takich ludzi skreslac ..to nie moralne ....
Heja Deja:buziak:
PEWNIE ..ZE TAK ..GDZIEŚ JEST NAPISANE ..ŻE NIE ?
..PRZECIEŻ INWALIDA ..TO NIKT GORSZY..A ..
..NIE WIADOMO ..CO MOŻE JESZCZE SPOTKAĆ NAS ..
..MÓJ KUMPEL ..MIAŁ BARDZO POWAŻNY WYPADEK ..CHODZI O KULACH ..MŁODY ..GOŚĆ ..A CO JEST W TYM NAJFAJNIEJSZE ?..
..ŻE JEGO LASKA ..JEST CAŁY CZAS PRZY NIM ..
nawet nie znam zadnej osoby ktorej by nie odpowiadało....takich ludzi trzeba sie wystrzegac ktorzy nie akceptuja inwalidow
Powiem Wam tak ,mam kolege,mial wypadek...niestety nie doszedl do pelni sprawnosci,cale swoje zycie byl zly,mial kolegow,uklady.....
po wypadku odsuneli sie od niego, Ci "pseudo znajomi" ,mial mnustwo czasu to refleksji nad soba i zrozumienia co robil,czy bylo to sluszne....straszniesie zmienil po roku,oczywiscie na dobre,czesto go odwiedzalam,pomagalam jego mamie,kiedys wrecz nienawidzilam,za to co mi zrobil!!
Naprawde slowo inwalida,nie musi przekkreslaczycia,milosci,kontaktow,moze nauczyc tez zyc inaczej,zrozumiec jakim sie powinno byc tak naprawde dla drugiego czlowieka.....niby nauczka,porazka,a to stan czasami lepszego gatunkowo zycia dla psychiki czlowieka!!-mozna kochac i powinno kochac sie ludzi,ktorzy musza zycie przezyc inaczej niz my!!
TAK ..DEJA..TRZEBA ..
PRZYJACIÓŁ ..POZNAJE SIĘ W BIEDZIE ..NIESTETY ..OKAZUJE SIĘ ..CZASAMI ..,ŻE NIE MA SIĘ ANI JEDNEGO ..
NERON masz racje,to czasami gorzka lekcja zycia i smutna rzeczywistosc...
..............wiec motto na dzisiaj
szanuj blizniego swego jak siebie samego.....
własnie neron ,zazwyczaj tak jest ze myslisz ze masz przyjaciół a tak naprawde jestes sam jak palec.. oni sa tylko wtedy gdy oni potrzebuja pomocy
TAK ..SMUTNA
..PRZYJACIÓŁ POWINIEN MIEĆ KAZDY ..I WIECIE CO? ..DZIWI MNIE TAKIE PODEJŚCIE LUDZI ..ZE JAK KOMUŚ SIĘ COŚ STANIE TO UCIEKAJĄ ..TYLKO ..NIKT NIE BIERZE POD UWAGĘ FAKTU ..ZE MOŻE SIĘ JEGO ŻYCIE ..POTOCZYĆ ..W PODOBNY SPOSÓB ..I CO WTEDY?
6 lat temu zycie mi sie waliło,nie tak jak sobie planowałam,marzyłam,miałam przyjaciół tak myslałam,ale po latach zostali tylko Ci najbardziej szczerzy i bedący w chwilach dobrych i złych ze mna....teraz wiem,ze gdyby nawet przytrafiło mi sie cos bardzo złego....łącznie z utrata sprawności znam osoby,na które moge liczyc i będa blisko,dlatego warto poznawać wartościowych ludzi i r.ówniez dbać o to,zeby czuli sie kochani i wazni w naszym zyciu....
TAK ..TO WIELKIE SZCZĘŚCIE.. .NIE SĄDZISZ ?
..JA TEŻ MAM PRZY SOBIE KILKA OSÓB ..GŁÓWNIE TO KUMPLE ..ZAWSZE MOGĘ ..LICZYĆ NA ICH POMOC ..
..MIAŁEM OKAZJE ..TO SPRAWDZIĆ ..I NIE ZAWIEDLI ..
Obysmy nigdy nie byli zawiedzeni i zawodzili innych.....
TAK ..I TEGO SOBIE ŻYCZMY ..PAULA
dokładnie tak,bo to elementy zycia,które brakuja normalnemu człowiekowi do codziennej egzystencji....
http://www.youtube.com/watch?v=DkzvM1WktjA&feature=related
NAJWAŻNIEJSZE ..ABY CZŁOWIEK ..SIĘ NIGDY ..NIE PODDAWAŁ ..
..ZAWSZE JEST JAKIEŚ WYJŚCIE ..ZYCIE ..GDY ZAMKNIE NAM DRZWI ..TO OTWORZY ..OKNO..
Każdy ma szansę
wsystki wasze wypowiedzi sa piekne. a zeczywistosc jest calkiem inna.sam tego dosiwiadczylem.pozdrawiam robert.
Oczywiście, że ma szansę na związek. Zależy to bardziej od podejścia i charakteru niż sprawności fizycznej. Całkiem logiczne, że osoba wiecznie użalająca się nad sobą i traktująca wszelkie objawy zainteresowania jako litość raczej nie będzie specjalnie brana pod uwagę jako partner.
wiem ze zdrowe osoby tego nie moga odczuc,i staraja sie nas wspierac,i chwala im za to.lecz zycie okazuje sie inne. jestesmy na bocznym torze i zdani sami na siebie.ale zyje z tym i nie poddaje sie.
wszyscy pisza ze ma szanse,ale wiekszosc i tak by nawet nie zaczynala zwiazku z inwalida,bo by sie bali dodatkowych obowiazkow i problemow.
Rock...
Częściowo masz rację... Większość z góry by go skreśliła...
Ale na szczęście są też kobiety którym by to nie przeszkadzało