Paula żeby ludzie się tak kochali to na ziemi byłby Raj
Konto usunięte
15.01.2010 r. 18:21:11
Paula....
Takie osoby bardziej zasługują na miłość niż ktokolwiek inny...
A opieka nad osobą chorą moim zdaniem może tylko pomóc związkowi...
Bo osoba chora przekonuje się do partnera czy partnerki i przekonuje się że może ufać drugiej osobie a ponadto Jest też wdzięczna drugiej osobie za opiekę i samo to że ta druga osoba z nią jest...
A zdrowy partner opiekując się kimś i poświęcając mu więcej czasu Angażuje się w związek, a poza tym może być pewna że jest najważniejszą osobą dla swojego partnera
Konto usunięte
15.01.2010 r. 18:27:50
dobrze anioł napisałeś , nic dodać nic ująć
Konto usunięte
15.01.2010 r. 18:29:10
Bo ja mądry chłopak jestem Proroku
Tylko staram się tym nie chwalić
Konto usunięte
15.01.2010 r. 18:41:36
inwalidzi to również ludzie, a czy oni są gorsi od nas?
Raczej nie, tak więc zasługują na miłość tak samo jak my
Konto usunięte
15.01.2010 r. 18:47:47
A ty Kris zdolny byś był żyć z inwalidką i poświęcił byś się ?
Konto usunięte
15.01.2010 r. 19:01:40
myślę,że to zależy w jakim stopniu jest inwalidką. Ja po prostu chciałbym prawdziwą kochającą rodzinę, czyli mieć żonę i dzieci
Konto usunięte
15.01.2010 r. 19:57:48
no tak ...lecz to wszystko zalezy od tego czy ta osoba sprawna w zwiazku....podoła ...jak by to nie było to w pewnym sensie ciezar
Konto usunięte
15.01.2010 r. 22:17:30
mają szanse na miłosc a czemu nie czy to jakis margines społeczny chyba nie...Ja szanuje takich ludzi...
Anka
18.01.2010 r. 18:15:18
Uważam ze ma szansę,kazdy ma prawo do szczęścia
Tygrys
18.01.2010 r. 18:53:39
Każdy człowiek potrzebuje miłości i szczęścia i nie ważne czy człowiek w pełni sprawny czy inwalida. Z tym że inwalida może ma nawet większą potrzebe miłości i chęci posiadania kogoś bliskiego bo w naszym kraju tak jest niestety takich ludzi pod tym kątem traktuje się źle a ponoć są niezłymi kochankami czy to kobiety czy inwalidzi. I z jeszcze jednego niepełnosprawni zasługują na miłoś ponieważ nie liczy sie to czy jesteś niepełno sprawny czy w pełni sprawny tylko to co masz w sobie to jakim sie jest człowiekiem co moim skromnym zdaniem jest najważniejsze
Paula żeby ludzie się tak kochali to na ziemi byłby Raj
Paula....
Takie osoby bardziej zasługują na miłość niż ktokolwiek inny...
A opieka nad osobą chorą moim zdaniem może tylko pomóc związkowi...
Bo osoba chora przekonuje się do partnera czy partnerki i przekonuje się że może ufać drugiej osobie a ponadto Jest też wdzięczna drugiej osobie za opiekę i samo to że ta druga osoba z nią jest...
A zdrowy partner opiekując się kimś i poświęcając mu więcej czasu Angażuje się w związek, a poza tym może być pewna że jest najważniejszą osobą dla swojego partnera
dobrze anioł napisałeś , nic dodać nic ująć
Bo ja mądry chłopak jestem Proroku
Tylko staram się tym nie chwalić
inwalidzi to również ludzie, a czy oni są gorsi od nas?
Raczej nie, tak więc zasługują na miłość tak samo jak my
A ty Kris zdolny byś był żyć z inwalidką i poświęcił byś się ?
myślę,że to zależy w jakim stopniu jest inwalidką. Ja po prostu chciałbym prawdziwą kochającą rodzinę, czyli mieć żonę i dzieci
no tak ...lecz to wszystko zalezy od tego czy ta osoba sprawna w zwiazku....podoła ...jak by to nie było to w pewnym sensie ciezar
Uważam ze ma szansę,kazdy ma prawo do szczęścia
Każdy człowiek potrzebuje miłości i szczęścia i nie ważne czy człowiek w pełni sprawny czy inwalida. Z tym że inwalida może ma nawet większą potrzebe miłości i chęci posiadania kogoś bliskiego bo w naszym kraju tak jest niestety takich ludzi pod tym kątem traktuje się źle a ponoć są niezłymi kochankami czy to kobiety czy inwalidzi. I z jeszcze jednego niepełnosprawni zasługują na miłoś ponieważ nie liczy sie to czy jesteś niepełno sprawny czy w pełni sprawny tylko to co masz w sobie to jakim sie jest człowiekiem co moim skromnym zdaniem jest najważniejsze