-jak w temacie, czesto slysze tu na swój temat bzdury, zatem prosze o wypowiedz jak oceniacie siebie, i dlaczego innych oceniacia tak, jak oceniacie
Piotr_eL
16.08.2012 r. 20:18:06
pytanie kieruje do tej reszty która rozumie co pisze!
Piotr_eL
16.08.2012 r. 20:22:09
co?
sluchaj, tania tandeto z netu-masz cos miedzy zebami
-to tylko taka grzeczna uwaga
Piotr_eL
16.08.2012 r. 20:33:55
-nie chce cie martwic głupcze, ale nie rozumiesz pytania, no i do tego nie wiesz co piszesz!
Piotr_eL
16.08.2012 r. 20:36:02
..wybacz drogi /animowany avatarze/!!!
Piotr_eL
16.08.2012 r. 20:42:02
zmartwie cie, stac mnie na wiecej
..hehe
-a ten palec to gdzie miales przedtem co? /wiec nim tu tak nie machaj -co ze ludzie
Piotr_eL
16.08.2012 r. 20:49:07
jesli mylas rączki to paluszek spoko ..bardzo agresywna kobieta z ciebie-masz zly gust, czy nie lubisz meżczyzn?
Piotr_eL
16.08.2012 r. 20:50:51
buu.. jestes niepelnoletni bachor-nie gabam z toba!
Piotr_eL
16.08.2012 r. 20:56:03
zlaz z wątku, bo cie rodzice spiorą i bedzies miec szlaban na neostrade, a co do gustu to nie bede o tym z toba dyskutowal
Piotr_eL
16.08.2012 r. 21:01:44
powiedz to swoim starym jak cie przylapia na zaczepianiu ludzi w necie/oj zleje cie ojciec-kompa zabierze i po swobodzie! hehe/złaż z wątku powiedziałem!
Piotr_eL
16.08.2012 r. 21:08:21
zołza jesteś wiesz, za rok moge z tobą popisac-teraz to pewno odrabiasz lekcje- a najpewniej, to spisujesz od mądrzejszej koleżanki
zepsuta dziewczynka /alkohol dal doroslych! nie dla dzieci
Piotr_eL
16.08.2012 r. 21:26:17
na profilu masz, ze niepelnoletnia !?! zatem, jak jest-hm?
..uparciuchu!
Piotr_eL
16.08.2012 r. 21:52:05
dzieciaka pomijam w swojej wypowiedzi, ale ty sylwia to moglabys byc powazniejsza/poza tym, to ciebie sie zciska i rżnie kolejnosc dowolna hehe
Piotr_eL
16.08.2012 r. 21:54:45
do sylwia/-sciska i rżnie a pożniej ..olewa
-no i jak ci z tym, masz migrene?
Karelia
17.08.2012 r. 11:04:58
jam jest zła. oraz krnąbrna.
Eliocie, zaskoczyłeś mnie prostotą wpisu Twego
Gepardzie, Gepardzie, Gepardzie.
Piotrel. Ty wiesz.
Karelia
17.08.2012 r. 11:08:57
a.
Sylwiona, nie tup, bo pies będzie dalej szczekał. w oczy zajrzyj, a zamiauczy.
Piotr_eL
17.08.2012 r. 14:24:43
potrafie spojrzec i nawet powiem co widze,
musze przyznac, ze jestem bezczelny arogancki chamski i nawet dobrze mi idzie uzewnetrznianie tych cech-ale jestem rowniez mily, zyczliwy, kolezenski i rowniez korzystam w swoim zyciu z tych /dobrodziejstw/ mojego charakteru ..ale czy was to tak naprawde interesuje? gepard na dziendobry mnie bluzgal i eliot bez powodu wtracil sie w moja rozmowe i tez mi ublizac zaczal-nawet posonal sie do wysylania swoich smieci mi na priv
-jak ktos nie chce ze mna gadac-to go nie nekam przeciez/ale jak mi ubliza-lub nastaje na mnie-to wtedy jestem ..niemily
pozdrawiam
Piotr_eL
17.08.2012 r. 15:31:19
po pierwsze to mow za siebie! -ty nic nie rozumiesz a mowiac o mnie prowokujesz mnie do wypowiedzi /zwlaszcza, ze ublizasz mi i obgadujesz w ochydny sposób! -a to stwierdzenie /co sie tu dzieje/ to pogrążyło cie calkowicie-ta strona daje mozliwosc takim jak ty czy ja poznanie /jak to ujales/ -podobnych sobie!
wiec nara, nie mow do mnie ani o mnie!
Karelia
18.08.2012 r. 21:30:19
coś mnie dotknęło srodze. ludziska zaczynają tworzyć dla twórczości jeno. wiem, co mówię, bo sama się poprowadziłam złą drogą, wkutwiona na autostradę
Karelia
18.08.2012 r. 21:34:28
Eliocie, od Cię spodziewałam się o ton wyższej kultury.
Piotrel, zaskoczonam mile. Kultuta słowa o zwei tony wyższa od oczekiwanej.
-jak w temacie, czesto slysze tu na swój temat bzdury, zatem prosze o wypowiedz jak oceniacie siebie, i dlaczego innych oceniacia tak, jak oceniacie
pytanie kieruje do tej reszty która rozumie co pisze!
co?
sluchaj, tania tandeto z netu-masz cos miedzy zebami
-to tylko taka grzeczna uwaga
-nie chce cie martwic głupcze, ale nie rozumiesz pytania, no i do tego nie wiesz co piszesz!
..wybacz drogi /animowany avatarze/!!!
zmartwie cie, stac mnie na wiecej
..hehe
-a ten palec to gdzie miales przedtem co? /wiec nim tu tak nie machaj -co ze ludzie
jesli mylas rączki to paluszek spoko ..bardzo agresywna kobieta z ciebie-masz zly gust, czy nie lubisz meżczyzn?
buu.. jestes niepelnoletni bachor-nie gabam z toba!
zlaz z wątku, bo cie rodzice spiorą i bedzies miec szlaban na neostrade, a co do gustu to nie bede o tym z toba dyskutowal
powiedz to swoim starym jak cie przylapia na zaczepianiu ludzi w necie/oj zleje cie ojciec-kompa zabierze i po swobodzie! hehe/złaż z wątku powiedziałem!
zołza jesteś wiesz, za rok moge z tobą popisac-teraz to pewno odrabiasz lekcje- a najpewniej, to spisujesz od mądrzejszej koleżanki
-wiec sie nie rozpisuj/no i nie spisuj od innych
za rok, jestes mile widziana
tutaj!
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=Mdk78fR0ihw&NR=1
hehe, to musiało boleć
zepsuta dziewczynka /alkohol dal doroslych! nie dla dzieci
na profilu masz, ze niepelnoletnia !?! zatem, jak jest-hm?
..uparciuchu!
dzieciaka pomijam w swojej wypowiedzi, ale ty sylwia to moglabys byc powazniejsza/poza tym, to ciebie sie zciska i rżnie kolejnosc dowolna hehe
do sylwia/-sciska i rżnie a pożniej ..olewa
-no i jak ci z tym, masz migrene?
jam jest zła. oraz krnąbrna.
Eliocie, zaskoczyłeś mnie prostotą wpisu Twego
Gepardzie, Gepardzie, Gepardzie.
Piotrel. Ty wiesz.
a.
Sylwiona, nie tup, bo pies będzie dalej szczekał. w oczy zajrzyj, a zamiauczy.
potrafie spojrzec i nawet powiem co widze,
musze przyznac, ze jestem bezczelny arogancki chamski i nawet dobrze mi idzie uzewnetrznianie tych cech-ale jestem rowniez mily, zyczliwy, kolezenski i rowniez korzystam w swoim zyciu z tych /dobrodziejstw/ mojego charakteru ..ale czy was to tak naprawde interesuje? gepard na dziendobry mnie bluzgal i eliot bez powodu wtracil sie w moja rozmowe i tez mi ublizac zaczal-nawet posonal sie do wysylania swoich smieci mi na priv
-jak ktos nie chce ze mna gadac-to go nie nekam przeciez/ale jak mi ubliza-lub nastaje na mnie-to wtedy jestem ..niemily
pozdrawiam
po pierwsze to mow za siebie! -ty nic nie rozumiesz a mowiac o mnie prowokujesz mnie do wypowiedzi /zwlaszcza, ze ublizasz mi i obgadujesz w ochydny sposób! -a to stwierdzenie /co sie tu dzieje/ to pogrążyło cie calkowicie-ta strona daje mozliwosc takim jak ty czy ja poznanie /jak to ujales/ -podobnych sobie!
wiec nara, nie mow do mnie ani o mnie!
coś mnie dotknęło srodze. ludziska zaczynają tworzyć dla twórczości jeno. wiem, co mówię, bo sama się poprowadziłam złą drogą, wkutwiona na autostradę
Eliocie, od Cię spodziewałam się o ton wyższej kultury.
Piotrel, zaskoczonam mile. Kultuta słowa o zwei tony wyższa od oczekiwanej.
oj, oj. coś mi tu ...
niech karawana idzie dalej.
karawan jeszcze zdążym pozbijać.
oj Eliocieeee. prowokację doceniam oddzielną punktacją.
pukaj, pukaj, a zobaczysz, jak się zeszmacisz bezceregielnie.
oczywiście.
THX akrelio, a na zalosnych erotomanow nie zwracaj uwagi
nie przesadzaj. czasem gry słowne prowadzą w błędnych kierunkach, ale to tylko gry, więc i kierunki różne.
wlasnie ale co kto lubi/pozdrawiam
pazdrawlaju toże