forum

Rozrywka i uczucia

usunąć czy nie???

1. Konto usunięte 07.01.2010 r. 21:43:20

A pytałem o tą Matkę Madziu...
    Bo gdy nie chcę czegoś zrobić to prędzej przestanę rozmawiać z bliskimi niż dam im się namówić do zrobienia czegoś wbrew sobie...

2. Konto usunięte 07.01.2010 r. 21:43:50

Gosiu wlasnie gadalem z nimi a nie z ich facetami i stwierdzily,ze to ich cialo i facet nie bedzie o nim decydowal,a dziecka nie chca wiec zrobia to na co sie zdecydowaly--znam przynajmniej 5 takich przypadkow

3. Konto usunięte 07.01.2010 r. 21:45:55

Agus-z tego co mi mowily to byly pod narkoza i nic nie czuly,wiec zadnego bolu nie bylo

4. Konto usunięte 07.01.2010 r. 21:46:47

nie wiem czy sadomaso-nigdy w łóżku z nimi nie bylem            

5. Konto usunięte 07.01.2010 r. 21:47:31

Nie wiedziałem że jej nie masz...
    Przepraszam...

6. Konto usunięte 07.01.2010 r. 21:47:52

poza tym plod w pierwszych miesiacach to jeszcze nie dziecko-nie przesadzajmy

7. Konto usunięte 07.01.2010 r. 21:50:57

Dziwisz się Gosia??
    Zabiła własne dziecko...

8. Konto usunięte 07.01.2010 r. 21:53:24

a mi znowu wszystkie powiedzialy,ze jakby bylo trzeba to by to powturzyly,i nie byly tydzien po zabiegu tylko juz po kilka lat i mialy czas na przemyslenie tego co zrobily,wiec najwyrazniej zalezy od kobiety

9. Konto usunięte 07.01.2010 r. 22:01:01

i nie macie pojecia ile takich kobiet jest...jedna z tych dziewczyn mowila mi ze byla 6 w kolejce tego dnia a za nia bylo jeszcze kilka...jak wychodzila z gabinetu,to wchodzily nastepne,a to tylko 1 dzien...

10. Konto usunięte 07.01.2010 r. 22:04:46

Nawet jedna z naszych siatkarek zmarła bo postanowiła urodzić dziecko Madziu...

11. Konto usunięte 07.01.2010 r. 22:05:46

takie nie mysla przed tylko po...i sa pozniej tego skutki...jak sie mysli d...zamiast głowa   uśmiechnięty   takie kobiety/dziewczyny to tylko na     takie jest moje zdanie.mam dziecko i nigdy bym czegos takiego nie zrobiła.maja po 10 dzieci i nie usowaja   uśmiechnięty   i jakos radza sobie...

12. Konto usunięte 07.01.2010 r. 22:11:35

Zgadzam sie w stu % z Asia...cholera jasna jak juz myslisz dupą a nie głową to podejmij tego konsekwencje... dziecko nie prosilo sie na ten świat, ale skoro juz jest, skoro juz zostało poczete to kobieta powinna je urodzic... jest tyle malżeństw,które nie mogą mieć dzieci... dla nich to bedzie idealne rozwiązanie, prezent od losu... jeżeli chodzi o to co wcześniej Rolek napisałeś,że nie miałby jej kto pomóc to usunęła... cholera jasna domy samotnej matki, różne organizacje, ogolnie spinasz dupcie i bierzesz sie do roboty,żeby wychować malca....

13. Konto usunięte 07.01.2010 r. 22:11:38

z tym mysleniem **cenzura** zamiast glowa to tez roznie bywa bo tak jak napisal Neron-czaserm gumka peknie,,,,czasem z innego powodu jet nie tak jak sie chcialo

14. Konto usunięte 07.01.2010 r. 22:14:40

tak ale ja tego nie rozumiem jest tyle innych zabezpieczen...ja nie wychodziłam za mąż z wpadki.wiec nie rozumiem tego w tych czasach jak jest tyle metod.tylko to jest tak ze takie głowy wypija kapsel piwa hahahi nie wiedza co robia...pozniej płacz...a nawet nie wiedza z kim ...

15. Konto usunięte 07.01.2010 r. 22:15:06

Cześć Edzia    

16. Konto usunięte 07.01.2010 r. 22:15:45

czesc Edzia:buziak:--chciala bys zyc w domu samotnej matki???a wiesz ile kobieta dostaje miesiecznie od tych organizacji???moja byla ma dzieciaka i jest bezrobotna-byla w fundacji samotna matka-dostala 15 zł na 3 miesiace bo ma kuroniowke i dochod przekroczyl jej o niecale 10 zl,limit...i to jest pomoc????za 15 zl na 3 miesiace to mozna sobie papier toaletowy tylko kupic

17. Konto usunięte 07.01.2010 r. 22:19:05

cholera jasna bierzesz sie do roboty,szukasz pracy, dziecko do żłobka... kazdy wie czym sex moze sie skonczyc!!!!

18. Konto usunięte 07.01.2010 r. 22:19:58

dokladnie Agus-zero prywatnosci,wszedzie nakazy i zakazy i obcy ludzie dookola

19. Konto usunięte 07.01.2010 r. 22:22:28

to Ci Edzia powiem ze ona od 10 miesiecy szuka pracy i nigdzie nie znalazla...a wiesz czemu????bo jest za stara,bo ma juz 36 lat i w tym miescie nigdzie nie ma dla niej pracy,a co?moze ma szukac w innym miescie?najblizsze miasto gdzie mialaby szanse jest 50 km do nas...Edzia mloda jeszcze jestes i nie wiesz jak bywa ciezko takim kobieta

20. Konto usunięte 07.01.2010 r. 22:24:55

wszystkim jest ciezko...ale takie życie...moja kolezanka jest samotna matka ma 2 dzieci .pracuje i nie narzeka tylko trzeba troche checi ..umie wyciagnac kase z gops i alimenty do tego pracuje i nic jej nie brakuje   uśmiechnięty  

21. Konto usunięte 07.01.2010 r. 22:27:30

jasne Rollek ja jestem mloda, nic w zycoiu nie widzialam, nic nie przezylam.... wiesz nic o mnie kompletnie nie wiesz... i nie wmowisz mi,ze do cholery jasnej nie ma pracy, jak sie ma jakies wysokie aspiracje to moze... za wysokie jak na swoje progi,ale praca jest... studiuje,pracuje, wczesniej pracowalam od 14 roku życia i jakos sobie radze, prac miałam kilka juz w swoim życiu, i były one różne...

22. Konto usunięte 07.01.2010 r. 22:29:09

tak bo jezeli nie znasz sie troche na prawie co ci sie nalezy to ci nie dadza.tak jest w gminie ..ale trzeba chodzic do tad az dadza..bo dla pijaka wszystko sie nalezy kasa wegiel i td.a dla normalnych rodzin juz nieeee......    

23. Konto usunięte 07.01.2010 r. 22:30:17

ale pracuje,ale inne nie pracuja-bylas kiedys sie starac o jakikolwiek zasilek z tego tytulu???tam sa wymagania takie ze co5 kobieta tylko je spelnia,wiem,bo sam chodzilem z nia po urzedach i zalatwialem jej papiery-po 2 miesiacach biegania po urzedach wreszcie sie dowiedziale ze na ten okres juz nie maja funduszy i niech za 3 miesiace przyjdzie,,,moze wtedy cos dostanie,a wszystkie papiery trzeba zbierac na nowo,bo potrzebne beda z 3 ostatnich miesiecy...po 3 miesiacach poszlismy i dostala...15 zl wiec nie mowcie mi ze tak kolorowo jest i mozna wszystko zalatwic,bo to jest chory kraj i takie kobiety sa nikim dla urzedasow

24. Konto usunięte 07.01.2010 r. 22:33:31

Edzia ona nie ma wysokich aspiracji..o czym ty gadasz???ona szuka jakiejkolwiek pracy byle miec z czego zyc,lapala sie latem jakichs sezonowych robot byle miec jakies pieniadze,ale tu nie ma pracy i zrozum to,bo nie tylko ona ale i wiele innych kolezanek tez szuka po kilka miesiacy i nic nie znalazly

25. Konto usunięte 07.01.2010 r. 22:34:11

a kto powiedział,że życie bylo kolorowe i piękne... tak jak mówie,jeżeli ciaża jest wynikiem gwałtu rozumie taką kobietę, jeżeli ciąża jest wynikiem jest glupoty(zawsze trzeba brac pod uwage takie przypadki,ze gumka peknie, ze facet moze zostawic, ze, ze i jeszcze raz ze....powodow w cztery i troche) to takiej kobiety nie jest mi wcale szkoda... a jesli ma serce to znajdzie i sile do wychowania dziecka i znajdzie sposob... ludzie utrzymuja z jednej wyplaty rodziny czteroosobowe i jakoś żyja, to ona nie potrafilaby z jednej wyplaty utrzymac siebie i dziecka??

26. Konto usunięte 07.01.2010 r. 22:36:07

tam nie ma pracy ok... ale skoro nikt i tak mial jej nie pomagac biore dupe w troki i szukam pracy gdzie indziej... zatrudniam sie chociazby jako dozorczyni na jakims osiedlu... dla chcącego nic trudnego!!

27. Konto usunięte 07.01.2010 r. 22:37:49

tyle CV co ona wyslala w ostatnich miesiacach to ja nawet tyle papieru w 2 lata nie zurzylem,poszla ostatnio do posredniaka,zeby jej jakis kurs zrobili na cokolwiek.powiedzieli ze teraz tylko na ochroniarza maja kursy,ale to facetow potrzebuja,a ona jest kobieta wiec ma male szanse,ale moze zlozeyc podanie,choc i tak nic jej nie obiecuja

28. Konto usunięte 07.01.2010 r. 22:39:14

tyle Cv co wyslala haha dobre sobie... tak to pracy nie zdobedziesz.... najmniejsza linia oporu wyslac cv... dzwonisz, chodzisz, pytasz.... przypominasz sie....    

29. Konto usunięte 07.01.2010 r. 22:39:52

ta emotka to przypadek... bo juz rzucam klawiatura....

30. Konto usunięte 07.01.2010 r. 22:40:55

kobieto-zrozum ze tu nawet jako sprzataczka w bloku to jest kolejka i jak nie masz znajomosci to nie dostaniesz tej roboty-nie gadaj mi glupot,bo wiem jak jest-sam sie wynioslem 200km od domu za robota bo tu nic nie bylo,a co ma dziewczyna sprzedac dom,zabrac dzieciaka ze szkoly i jechac w swiat szukac pracy???to jest normalne rozwiazanie?