najlepiej pozbyć się ciąży i spokój.jak by się nic stało
Konto usunięte
07.01.2010 r. 23:18:20
Mlody-jak ja bylem dzieckiem to byla komuna i nie bylo bezrobocia,a i system socjalny innaczej funkcjonowal
Konto usunięte
07.01.2010 r. 23:18:29
wiesz co Rollek myślisz,że jestes starszy to wszystko wiesz o życiu.... a ja tak mysle,że sa ludzie, którzy mają serce i tacy którzy tego serca nie mają.... mogłabym przepłacic własnym zdrowiem i życiem a dziecka bym nie usunęła i chociażbym miła żebrać o jedzenie czy pieniądze to bym to robiła dla mojego dziecka... mamy inne podejście do życia i tyle... to już wszystko co miałam do powiedzenia na ten temat, każdy ma inne zdanie, każdy inaczej rozumie słowo odpowiedzialność za drugiego człowieka... miłego wieczoru
Konto usunięte
07.01.2010 r. 23:26:32
co innego jest sobie gdybac na forum a co innego byc na miejscu takiej kobiety,ktora z zadnej strony nie ma wsparcia ani pomocy.w takich sytuacjach rozwaza sie wszystkie wyjscia...nawet te najgorsze
Konto usunięte
07.01.2010 r. 23:28:21
rolek tez się za komuny urodziłem i mam 3 siostry i 2 braci i ciężko nie raz było a rodzice nikogo nie oddali i jakoś żyjemy do dziś
Konto usunięte
07.01.2010 r. 23:28:31
i dlatego uwazam ze sa one w jakis sposob wytlumaczone-ale to tylko moje zdanie
Konto usunięte
07.01.2010 r. 23:30:00
Mlody-ale tez nie mieli sytuacji ze przez rok pracy jakiejkolwiek nie mogli dostac...chyba sie zgodzisz ze w tej kwestii bylo troszke innaczej?
Konto usunięte
07.01.2010 r. 23:30:32
:buziak::buziak::buziak:hej Kropcia.witaj ponownie
Konto usunięte
07.01.2010 r. 23:31:45
i Edzia usunela konto!!!nie rozumiem jej
Konto usunięte
07.01.2010 r. 23:36:22
tak. ale mój ojciec ma problemy z kręgosłupem i jakoś dał radę chodź nie wolno mu pracować
Konto usunięte
07.01.2010 r. 23:37:34
no tak,ale to glupie,bo przeciez nie o to chodzi zeby sie obrazac i sie zwijac-ja bronilem swoich racji,ona swoich i gites,a teraz nagle sie wyniosla szkoda,bo mimowszystko ja lubie
Konto usunięte
07.01.2010 r. 23:39:26
pieprze to i juz sie nie wypowiadam,bo po 1 swoje w tym temacie powiedzialem,a po 2 nie chce zeby sie kolejna osoba obrazila i sie zwijala
Konto usunięte
07.01.2010 r. 23:46:30
:buziak::buziak:czesc Sylwek:buziak:
Marcelek
07.01.2010 r. 23:47:42
Hmm zawsze rodzić, skrobanka to błąd życiowy
Konto usunięte
07.01.2010 r. 23:49:04
hej rollek
jak tam co tam
Konto usunięte
07.01.2010 r. 23:50:49
a nic,kurna wkurzylem sie tylko,bo niby wszyscy forum traktuja z dystansem,ale jak wejdzie powazny temat i ktos ma inne zdanie to nagle jest obrazanie sie i usowanie konta
Marcelek
07.01.2010 r. 23:52:41
Porażka, bardzo niektórzy są impulsywni
Konto usunięte
07.01.2010 r. 23:52:50
o do **cenzura** a
a kto jest tai rozrywkowy i nerona nasladuje???
Konto usunięte
07.01.2010 r. 23:53:59
ale zauwaz ze czesc ludzi nagle sobie poszla i nawet sie nie pozegnali.a tak to niby wszystko na luzaka biora
Konto usunięte
07.01.2010 r. 23:55:14
Edzia sie nagle zwinela i tylko slad po niej pozostal
Marcelek
07.01.2010 r. 23:55:15
Hmm może się boją czegoś
Marcelek
07.01.2010 r. 23:59:04
Wilka coś widu i słychu nie ma
Konto usunięte
08.01.2010 r. 00:00:03
hmm wiesz rollek no ciekawy temat tylko nie rozumiem jej oburzenia....mam podobne zdanie do niej ...ale z twoim tez sie zgadzam .....hmm ale mkonta nie musiałą usówac
Konto usunięte
08.01.2010 r. 00:01:03
dziewczyna przez kilka godzin nawijala o odpowiedzialnosci a zachowala sie jak dziecko
Konto usunięte
08.01.2010 r. 00:02:48
najwyrazniej nie potrafi zniesc ze ktos ma inne zdanie.do tej pory sie z nia zgadzalem w wiekszosci tematow,to bylo dobrze,ale wystarczyla jedna sprzecznosc i juz ucieczka
Konto usunięte
08.01.2010 r. 00:03:56
hmm nie chce nic mówic ale takie samo zachowanie ja neron ...ale ok
Marcelek
08.01.2010 r. 00:04:32
A ciekawe jak jest w życiu realnym
Konto usunięte
08.01.2010 r. 00:07:14
własnie kropcia...
wiec rolleczku nie ron juz łezki....
Konto usunięte
08.01.2010 r. 00:07:44
poprostu nie chce zeby potem bylo ze ja zterroryzowalem czy cos takiego.szkoda poprostu ze tak jest i tyle
najlepiej pozbyć się ciąży i spokój.jak by się nic stało
Mlody-jak ja bylem dzieckiem to byla komuna i nie bylo bezrobocia,a i system socjalny innaczej funkcjonowal
wiesz co Rollek myślisz,że jestes starszy to wszystko wiesz o życiu.... a ja tak mysle,że sa ludzie, którzy mają serce i tacy którzy tego serca nie mają.... mogłabym przepłacic własnym zdrowiem i życiem a dziecka bym nie usunęła i chociażbym miła żebrać o jedzenie czy pieniądze to bym to robiła dla mojego dziecka... mamy inne podejście do życia i tyle... to już wszystko co miałam do powiedzenia na ten temat, każdy ma inne zdanie, każdy inaczej rozumie słowo odpowiedzialność za drugiego człowieka... miłego wieczoru
co innego jest sobie gdybac na forum a co innego byc na miejscu takiej kobiety,ktora z zadnej strony nie ma wsparcia ani pomocy.w takich sytuacjach rozwaza sie wszystkie wyjscia...nawet te najgorsze
rolek tez się za komuny urodziłem i mam 3 siostry i 2 braci i ciężko nie raz było a rodzice nikogo nie oddali i jakoś żyjemy do dziś
i dlatego uwazam ze sa one w jakis sposob wytlumaczone-ale to tylko moje zdanie
Mlody-ale tez nie mieli sytuacji ze przez rok pracy jakiejkolwiek nie mogli dostac...chyba sie zgodzisz ze w tej kwestii bylo troszke innaczej?
:buziak::buziak::buziak:hej Kropcia.witaj ponownie
i Edzia usunela konto!!!nie rozumiem jej
tak. ale mój ojciec ma problemy z kręgosłupem i jakoś dał radę chodź nie wolno mu pracować
no tak,ale to glupie,bo przeciez nie o to chodzi zeby sie obrazac i sie zwijac-ja bronilem swoich racji,ona swoich i gites,a teraz nagle sie wyniosla
szkoda,bo mimowszystko ja lubie
pieprze to i juz sie nie wypowiadam,bo po 1 swoje w tym temacie powiedzialem,a po 2 nie chce zeby sie kolejna osoba obrazila i sie zwijala
:buziak::buziak:czesc Sylwek:buziak:
Hmm zawsze rodzić, skrobanka to błąd życiowy
hej rollek
jak tam co tam
a nic,kurna wkurzylem sie tylko,bo niby wszyscy forum traktuja z dystansem,ale jak wejdzie powazny temat i ktos ma inne zdanie to nagle jest obrazanie sie i usowanie konta
Porażka, bardzo niektórzy są impulsywni
o do **cenzura** a
a kto jest tai rozrywkowy i nerona nasladuje???
ale zauwaz ze czesc ludzi nagle sobie poszla i nawet sie nie pozegnali.a tak to niby wszystko na luzaka biora
Edzia sie nagle zwinela i tylko slad po niej pozostal
Hmm może się boją czegoś
Wilka coś widu i słychu nie ma
hmm wiesz rollek no ciekawy temat tylko nie rozumiem jej oburzenia....mam podobne zdanie do niej ...ale z twoim tez sie zgadzam .....hmm ale mkonta nie musiałą usówac
dziewczyna przez kilka godzin nawijala o odpowiedzialnosci a zachowala sie jak dziecko
najwyrazniej nie potrafi zniesc ze ktos ma inne zdanie.do tej pory sie z nia zgadzalem w wiekszosci tematow,to bylo dobrze,ale wystarczyla jedna sprzecznosc i juz ucieczka
hmm nie chce nic mówic ale takie samo zachowanie ja neron ...ale ok
A ciekawe jak jest w życiu realnym
własnie kropcia...
wiec rolleczku nie ron juz łezki....
poprostu nie chce zeby potem bylo ze ja zterroryzowalem czy cos takiego.szkoda poprostu ze tak jest i tyle
no dobra to o czym pogadamy?