uciekam,bo juz mi ten net za mocno siada.milej nocy wszystkim:buziak::buziak::buziak:
Konto usunięte
08.01.2010 r. 00:54:24
a całuj całuj do woli
troche sie przyjemnosci w zyciu nalezy
Konto usunięte
08.01.2010 r. 00:54:49
byzka do jutra
Konto usunięte
08.01.2010 r. 00:55:45
pa MISS MARCA
Konto usunięte
08.01.2010 r. 00:56:19
Konto usunięte
08.01.2010 r. 08:28:58
tyczy sie tematu ,a sie z tych co sie obrażaja i usuwaja konto
Konto usunięte
08.01.2010 r. 09:22:11
ktos usunoł niewiem czy nie Edzia ?
Konto usunięte
08.01.2010 r. 09:27:06
tak tak edzia usuneła
Marcelek
08.01.2010 r. 09:53:32
Wróci
Konto usunięte
08.01.2010 r. 12:12:56
Nigdy nie zdecydowałabym się na taki krok,kocham dzieci,
Dziecko powinno być owocem miłości dwojga ludzi,a nie wynikiem zapomnienia się.
Dzieci to najpiękniejszy dar jaki człowiek może otrzymać od losu.
Konto usunięte
08.01.2010 r. 12:51:38
nie wazne czy dziecko jest owocem miłości dwojga ludzi, czy wynikiem zapomnienia.Wszystkie dzieci maja prawo do życia.trzeba brac odpowiedzialności w kazdej sytuacji, a nie " pozbywac sie problemu" .
Konto usunięte
08.01.2010 r. 13:17:46
aneczka zgodzę się z Tobą w zupełności,
moja wypowiedź jest bardzo ogólna,bez zagłębiania się w temat
Konto usunięte
08.01.2010 r. 13:23:05
ale wiecie co dziewczyny...znam taka kobiete..która zaszła w ciaze poprzez gwałt......hmmm dziecko wychowuje razem z matka....ale widze jaka jest dla tego dziecka...hmm nie wiem ma jakis uraz do niego nie jest czuła tak jak matka ...w ogóle taka obojetna...
hmm dziwie sie jej i nie dziwie ...w sumie dziecko niczemu nie winne ale mówi ze jak patrzy na nie to zaraz wracaja wspomnienia...
Konto usunięte
08.01.2010 r. 13:29:48
Cześć Sylwia,no cóz,z dwojga złego dobrze ,że nie usunęła,
nie wiem co zrobiłabym będąc w sytuacji tej dziewczyny ,ale nie zrobiłabym skrobanki,zostawiłabym dziecko w szpitalu ?,nie wiem
Konto usunięte
08.01.2010 r. 13:32:18
samce-cwaniacy. Pamiętajcie ,że dziecko to nie pies! urodzić a jak nie chce to oddać ..? łatwo powiedzieć. Aborcja powinna być całkowicie legalna i tyle, ani ksiądz ani stare dewoty nie powinny mieć tu prawa głosu. Tak to jest ,że facet może zawsze pieprznąć drzwiami i iść w cholerę a kobieta zostaje z dziećmi sama.
Konto usunięte
08.01.2010 r. 13:34:09
czesc kissme...no a ona postanowiła je wychowac.tylko nie wiem czy dobrze postapiła...dziecko w sumie wychowuje jej matka.....ona poprostu je olewa delikatnie mówiac...kiedys byłam swiadkiem sytuacji kiedy jej córeczka przybiegła do niej do pokoju i mocno ja uscisnełai zaczeła całowac ta zas sie na nia popatrzyła odepchneła jak psa i zaczeła beczec..nie wiem komu wspólczuc dla mnie ta sytuacja jest chora
Konto usunięte
08.01.2010 r. 13:39:20
w tej sytuacji ,lepszym rozwiązaniem dla dziecka byłoby oddanie do adopcji,wiele osób nie może mieć dzieci ,choć tego pragną i na pewno obdarzyliby taką mała kruszynkę ogromną miłością.
szkoda dziecka
Konto usunięte
08.01.2010 r. 13:41:38
no tez mam takie zdanie ...szkoda mi takicha maluszków...bo dla mnie dziecko nie jest niczemu winne...a ze sie stało jak sie stało trzeba jakies dogodne rozwiazanie znalezc...
dziciaki same sie na swiat nie prosza...i nie ma co im krzywdy wyrzadzac
Konto usunięte
08.01.2010 r. 13:44:31
no cóz na świecie jest wiele zła,
Obowiązki czekają ,kończę gotować obiad i tak zaglądam tu co jakiś czas,ale znowu muszę iść do kuchni ,heyka Sylwia
Konto usunięte
08.01.2010 r. 13:47:10
heja heja gotuj bo jaki chłopina wygłodniały wróci bedzie zły
Konto usunięte
08.01.2010 r. 14:07:48
witam wszystkich:buziak:
Konto usunięte
08.01.2010 r. 17:09:47
Anairda...
Jeśli ty uważasz że kobieta powinna być panią życia i śmierci i móc decydować czy urodzić dziecko czy je zabić nim przyjdzie na świat to ja uważam że powinno to być legalne gdy twoja matka w ciążę zaszła a zabronić tego powinni zaraz po tym jakby cię wyskrobała...
Konto usunięte
08.01.2010 r. 17:11:25
I jak już porównujemy się do zwierząt to możesz mówić o facetach samce a ja będę cię nazywał SUKĄ
Konto usunięte
08.01.2010 r. 17:35:52
HEJ GABRYŚ ...
Konto usunięte
08.01.2010 r. 17:36:17
uuuuuuuaaaaaaaa aleś pojechał spokojnie po co się zaraz unosić ponad stołek chcą kobiety cośkolwiek mieć do powiedzenia w temacie który w zasadzie ich dotyczy i słusznie śmieszne jest faktycznie mieszanie w to mocheru czy kleru ale to nigdy nie był i nigdy nie będzie prosty temat
Konto usunięte
08.01.2010 r. 17:53:35
Mi nie o moher poszło tylko o te samce
Konto usunięte
08.01.2010 r. 17:59:08
Gabryś pisiora masz to jesteś samiec
Konto usunięte
08.01.2010 r. 18:00:25
Jestem??
To dlaczego mamusia mi mówiła że ja chłopak jestem??
wymasuje i
wycaluje jesli bedziesz chciala
uciekam,bo juz mi ten net za mocno siada.milej nocy wszystkim:buziak::buziak::buziak:
a całuj całuj do woli
troche sie przyjemnosci w zyciu nalezy
byzka
do jutra
ktos usunoł
niewiem czy nie Edzia ?
tak tak edzia usuneła
Wróci
Nigdy nie zdecydowałabym się na taki krok,kocham dzieci,
Dziecko powinno być owocem miłości dwojga ludzi,a nie wynikiem zapomnienia się.
Dzieci to najpiękniejszy dar jaki człowiek może otrzymać od losu.
nie wazne czy dziecko jest owocem miłości dwojga ludzi, czy wynikiem zapomnienia.Wszystkie dzieci maja prawo do życia.trzeba brac odpowiedzialności w kazdej sytuacji, a nie " pozbywac sie problemu" .
aneczka zgodzę się z Tobą w zupełności,
moja wypowiedź jest bardzo ogólna,bez zagłębiania się w temat
ale wiecie co dziewczyny...znam taka kobiete..która zaszła w ciaze poprzez gwałt......hmmm dziecko wychowuje razem z matka....ale widze jaka jest dla tego dziecka...hmm nie wiem ma jakis uraz do niego nie jest czuła tak jak matka ...w ogóle taka obojetna...
hmm dziwie sie jej i nie dziwie ...w sumie dziecko niczemu nie winne ale mówi ze jak patrzy na nie to zaraz wracaja wspomnienia...
Cześć Sylwia,no cóz,z dwojga złego dobrze ,że nie usunęła,
nie wiem co zrobiłabym będąc w sytuacji tej dziewczyny ,ale nie zrobiłabym skrobanki,zostawiłabym dziecko w szpitalu ?,nie wiem
samce-cwaniacy. Pamiętajcie ,że dziecko to nie pies! urodzić a jak nie chce to oddać ..? łatwo powiedzieć. Aborcja powinna być całkowicie legalna i tyle, ani ksiądz ani stare dewoty nie powinny mieć tu prawa głosu. Tak to jest ,że facet może zawsze pieprznąć drzwiami i iść w cholerę a kobieta zostaje z dziećmi sama.
czesc kissme...no a ona postanowiła je wychowac.tylko nie wiem czy dobrze postapiła...dziecko w sumie wychowuje jej matka.....ona poprostu je olewa delikatnie mówiac...kiedys byłam swiadkiem sytuacji kiedy jej córeczka przybiegła do niej do pokoju i mocno ja uscisnełai zaczeła całowac ta zas sie na nia popatrzyła odepchneła jak psa i zaczeła beczec..nie wiem komu wspólczuc dla mnie ta sytuacja jest chora
w tej sytuacji ,lepszym rozwiązaniem dla dziecka byłoby oddanie do adopcji,wiele osób nie może mieć dzieci ,choć tego pragną i na pewno obdarzyliby taką mała kruszynkę ogromną miłością.
szkoda dziecka
no tez mam takie zdanie ...szkoda mi takicha maluszków...bo dla mnie dziecko nie jest niczemu winne...a ze sie stało jak sie stało trzeba jakies dogodne rozwiazanie znalezc...
dziciaki same sie na swiat nie prosza...i nie ma co im krzywdy wyrzadzac
no cóz na świecie jest wiele zła,
Obowiązki czekają ,kończę gotować obiad i tak zaglądam tu co jakiś czas,ale znowu muszę iść do kuchni ,heyka Sylwia
heja heja gotuj bo jaki chłopina wygłodniały wróci bedzie zły
witam wszystkich:buziak:
Anairda...
Jeśli ty uważasz że kobieta powinna być panią życia i śmierci i móc decydować czy urodzić dziecko czy je zabić nim przyjdzie na świat to ja uważam że powinno to być legalne gdy twoja matka w ciążę zaszła a zabronić tego powinni zaraz po tym jakby cię wyskrobała...
I jak już porównujemy się do zwierząt to możesz mówić o facetach samce a ja będę cię nazywał SUKĄ
HEJ GABRYŚ ...
Mi nie o moher poszło tylko o te samce
Jestem??
To dlaczego mamusia mi mówiła że ja chłopak jestem??