forum

Rozrywka i uczucia

Czy Śierściuch ma chorobę psychiczną?

1. Konto usunięte 04.02.2012 r. 09:34:02

Czytając jego wypowiedzi, można dojść do wniosku, że miał lekkie dzieciństwo, ale ciężkie zabawki, czy nie powinno dla dobra ogółu izolować takiego troglodyty?

2. Gepard 04.02.2012 r. 09:38:23

masz pogladaj moje zabawki ..bo to sa zabawki i sa ciezkie..

&feature=mfu_in_order&list=UL

3. Gepard 04.02.2012 r. 09:39:25

4. Gepard 04.02.2012 r. 09:41:06

5. Gepard 04.02.2012 r. 09:41:53

6. Gepard 04.02.2012 r. 09:42:36

mam jeszcze golfa w polsce to jakies z osiem ton moich zabawek

&feature=mfu_in_order&list=UL">jest

7. Gepard 04.02.2012 r. 09:53:21

to tylko moje zabawki bemma ..ktore ..sa mi potrzebne zielony na zakupy .musze miec w kobi.czerwony na stalowych kolach do polski ..niebieski to tylko na autostrady jest caly z aluminium.280 koni ..w polsce mi poo 30 km by sie vrozlecial ..a ..za drogo mnie kosztuje naprawa same klocki na przod kolo 200 funtow ..

8. Gepard 04.02.2012 r. 09:57:24

nie kupuje ..nic co jezdzi polski wiesniaki stoi pod kazda chata i sa dumni moze jeszcze czarne i czarne szyby.

9. Gepard 04.02.2012 r. 10:19:55

bema gadalas ze mna nie raz prez fona czy jestem debil ..czy jak ten debil sadzi ze szukam blachar ..ze kazdy moj wyjazd do polski ..promy paliwo zamykam sie w jakis 15 tys zl..dla ku.rew..to sa tylko moje zabawki mialem lepsze ale ciagne budowe jeszcze w polsce..tam jest moja emerytura na podlasiu i pomorzu..to co wam pokazuje to tylko go.wno .a wiesie mi mowia ze sie chwale chwale sie tym ..co ..jest na pomorzu .w lesie w pieknym miejscu tylko jedna osoba z mk tam byla . w sokolce mam w ch.uj..bo ja na to ciezko pracowalem .i wkur.wia mnie jeden smiec z drugim ..nazywajac mnie **cenzura** m..ja sie nie wstydze niczego ..na co zarobilem kupuje to wszystko dsobie a ze innym oczy bola i gol im lata to sie ciesze daje im motywacje zeby wzieli sie za siebie..nie pier.dolili na mnie maja rozum niech startuja ja zaczelem od 16 roku zycia juz od ..chadlowalem woda fajkami..mowili mi ze sprzedaje smierc....nie palilem nie pilem do 22 roku zycia.tylko chcialem cos miec..konbinowalem..jezdzilem nie majac prawka do szkoly ze nauczyciele nie mieli lepszej bryki ..w szkole bywalem moze 3 miesiace w roku zdalem ja ..bo wszystko mozna kupic.zycie jest poje.bane nie lubie smieci ..ktorzy pierdza i sra.ja pod siebie ..winiac innych za to... lubie im pokazywac zobaczcie wy po szkolasch z wyzszym wyksztalceniem ..ja potrzebowalem bez nauki w szkole ..10 lat zeby miec jedna faze za soba ..zeby przynajmniej moja rodzina miala bezpieczenistwo zeby miec co do gara wrzucic..mam zorany muzg ..ale przez takich cweli jak ten marzyciel..tylko ze wirtualu jest dla mnie smieciem ...w realu jak by mi przeszkadzal bym go zniszczyl..

10. Gepard 04.02.2012 r. 10:35:12

jestes smieciem i tyle wiem o tym....a ty bemma co ..chcesz byc ..po jego stronie ..mnie chcesz uczyc....co ja mam robic ..

11. Gepard 04.02.2012 r. 10:41:13

wiesz co ja znam jedno..jestes smieciem . tylko ze ty pojac tego nie mozesz..

12. Gepard 04.02.2012 r. 10:42:28

widzisz **cenzura** glupi jedno moje slowo po kturej stronie jest twoja przyjaciolka i ..juz cisza..jestes durniem ..zrozum to..

13. Gepard 04.02.2012 r. 10:45:41

tak     **cenzura** ..jeb.nij sie w ten pusty sagan..jezdze po tobie a twoje kobiety mi dopinguja ..kto jest durniem jestes brudem i tyle..

14. Gepard 04.02.2012 r. 10:48:22

no widze ze ..zmienilas sie tylko ze nie wierze w przemiany ....dobra nie bede sie wpiepszal w nie cswoje sprawy

15. Gepard 04.02.2012 r. 10:54:27

tak .to zapytaj sie jej jak nie ma tajemnic co mi na priv wyslala ostatnio .i kwiatuszka zapytaj sie tez..ciota jestes..tyle...myslisz ze jak z bemma dalismy kiedys przectawienie ja to smialem sie z tego ..bo jak ci tlumacze ze nie jezdze .do tych osob ktore nie sa warte ..mego czasu i paliwa..    

16. Gepard 04.02.2012 r. 10:56:16

no bemma ja dwulicowcow pale trzeba bylo lepiej tu nie siedziec..umnie sa tylko znajomi i wrogowie..nie ma nikogo po srodku

17. Gepard 04.02.2012 r. 11:03:45

spadaj smieciu ..bemma ile ty masz lat .stara du.pa ty choc go widzialas w realu..zachowujesz sie jak malolata w 2 tygodnie o milosci gadasz     kto tu jest idjota ale zycze wampowodzenia daje ci do miesiaca czasu jak bedzie tu rozwod wirtualny ..i bedziesz plula tym kompem wy nie wiecie do czego komp .slozy do ralizowania i poznawania ludzi a nie do zabawy ..i wirtualnej milosci..milosc sie buduje jak sie osobe w realu zakceptuje ..kuzwa dzieci.jezu ..i ja jestem **cenzura** m zobaczymy z czasem..    

18. Gepard 04.02.2012 r. 11:08:36

to mowisz juz mnie nie zapraszasz do swego lozeczka     nie czekasz na mnie

19. Gepard 04.02.2012 r. 11:13:46

i tak bym nie zajechal ..nie ..interesuja mnie kobiety ktore wywalaja .du.psko na focie i lapia takich ..madrych ludzi jak ten smiec ..pomysl troche dziewczyno kogo ty mozesz zlapac..na swoja d,upe....a on taki madry ..i mu to nie przeszkadza     .. wiesz co zeby moja dziewczyna z taka fota tu wyskoczyla .juz by ja zj.ebal..nawet by sie nie wazyla mnie wk.urwic ..jej dupsko jest moje i ja je bede ogladal..

20. Gepard 04.02.2012 r. 11:19:52

a kochaj kogo chcesz i ile razy chcesz w miesiacu tu juz bylo ze w poniedzialek kocham np...sylwie a we wtorek juz magde ..kuzwa ja tu niezle bawie sie     jak dorosli ludzie sa zalosni..wszystko jest zabawne do puki nie dostaje nic na priv ..w tedy juz wiem kim soba ta osoba reprezentuje ..wiesz czemu gadalem zawsze z toba po pijaku ,,bo ja w tedy nie mysle trzezwy juz sie z tego smieje ..i sam z siebie.. ..

21. Gepard 04.02.2012 r. 11:25:07

ja jego wyczailem to jest zalosny debil .ktory ..udaje cwaniaka ..poucza ludzi zeby pokazac jaki jest bystry..i wylapuje debilki z polmuzgiem..bo jest na tyle cwany ze troche ma wiecej inteligecji odnich .i wykorzystuje je ..a za miesiac bedzie mial nastepna i dalej te same ..wioskowe bajery o madrosci ..a **cenzura** k tu nie brakuje

22. Gepard 04.02.2012 r. 11:29:36

ja cie znudzilem jestesc smieciem przymnie ..i smieciem walesajacym sie po forum..bo biezesz tylko odpady ktore ..desperacko szukaja ..kogos zeby byl a ty ..nie nic z czlowieka jestes brudem ..bo odrazu masz plan ulozony .podymac .i spadac znam wasze koniobijcy myslenie bo walcze z gorszymi po.jebami w realu i umiem rozpoznac wioskowych cwaniaczkow..

23. Gepard 04.02.2012 r. 11:36:32

biore ..na powaznie to co mysle .. jak ktos zaczyna mnie wkurzac swoimi zagrywakami..on popelnil blad nazywajac mnie siersciuchem ..nie bedzie mnie smiec ponizal..powiedz czy ja klamie..ze jest smieciem ..probuje tu zdobyc akceptacje ..ma tylko u ciebie .a u innych jest zalosny kto mnie atakuje ..kto mi stad powie ze . jestem idjota..ze ..gadam bzdury ..tylko ci co kryja falszywe twarze..twierdzac ze ..sa normalni ..nie ma ludzi normalnych kazdy ma za.joba..a ty wierzysz w bajki

24. Gepard 04.02.2012 r. 11:40:32

sluchaj smieciu bo od teraz to twuj nick..powiedz po co tu siedzisz..po co..masz swoja du.pe swiecaca ..to zajmijcie sie soba..bema tylko du.pe masz..wiecej nic co mozesz z siebie pokazac..i uwierz mi ona mnie nie jara zajmij sie dzieckiem ..bo brzydko zeby mamusia du.psko na forum pokazywala ..boc kobieta nie debilka

25. Gepard 04.02.2012 r. 11:48:32

nie twoja sprawa..czy mam czy nie mam ja sie nie wychylam na forum jak dziecko i nie pokazuje wirtualnie swoich uczuc do kogos..nie jestem tak madry jak ty ..moja kobieta..jest tylko moja ..choc zadko slyszy odemnie kocham cie ale wie ze prawdziwe..i czuje to ze nie ma czego sie obawiac..a wy se dalej cyrk robcie ..jezu jacy wy zalosni jestescie

26. Gepard 04.02.2012 r. 11:52:13

parka frajer w przyciemnionych okulara .i dup,sdk ..na cale zdjecie ..ktore jeszcze mnie 2 tygodnie namawialo do jej zebym zajechal..czlowieku..sorry smieciu..ty naprawde sadzisz ze ja taki normalny jestem jak ty zebym jej majty z lat 60 ogladal..i ze ..ona mi moze cos pokazac..i mnie nazywa go.wnem..

27. Gepard 04.02.2012 r. 12:13:49

ja ci nie musze dowalac..ja dzwonilem .pijac na iprezie .odrazu kuplowi ..powiedzialem trzymaj gadaj z nia bo mi marudzilas.. z opola goscia gadal z toba pamietasz mowie nakrecaj ja moze se podymasz.jak bedziesz w polsce ..tobie odrazu wiedzialem o co chodzi ..przeciesz dobrze wiemy ..co te teksty na priv byly dla zabawy nakrecilem cie jak glupia szmate..i odrazu wiedzialem ze ..jestes nic nie warta wiesz kiedy zrozumialem ze ..lepiej cie nie zaczepiac jak uslyszalem w oddali dziecko sluchawce ..odrazu .wiedzialem ze nastepna dejka a one jest nic nie winne ze jej stara jest po.jebana debilka szukajaca przygody..niech sie bawia inni sk.urwiele ja mam zasady..

28. Malwina 04.02.2012 r. 12:15:10

to chyba ta zima działa tak depresyjnie i drażniąco na ludzi     gdzie nie zajrzę, tam kłótnie i wyzwiska     żenua, jak mawia Iro    

29. Gepard 04.02.2012 r. 12:23:50

myslisz ze klamie ..zgadnij czemu skasowalem tamte konto jak dalismy jazde ..zz nia ..myslisz ze to byly tylko zarty dla mnie tak lubie takie jazdy ..jej nie ..3 minuty mi napisala na priv ..ja sie smialem pisalem .. czemu mi dala fona pomysl **cenzura** skoro to byly zarty ..dla niej a ja .zapraszalem znajome w tedy z gg zeby czytaly idjotke..kto mnie zna wie ze ..ja nie jestem durniem i ze smieje sie z takich kobiet..a skasowalem konto jej mowilem .odrazu bo mi kazali ze mi ..nie pasuje ze szmatami sie zadawac..

30. Malwina 04.02.2012 r. 12:26:44

możliwe     hej, Marzycielu     co się dzieje? chyba brak endorfin w organizmie    

ludzie, cieszcie się życiem             bo ono jest naprawdę krótkie