forum

Rozrywka i uczucia

Czy Śierściuch ma chorobę psychiczną?

1. Malwina 04.02.2012 r. 12:30:29

siostrunia     czy tylko my potrafimy się cieszyć każdym dniem     przecież szkoda czasu na takie kłótnie

witaj Kwiatuszku   uśmiechnięty  

2. Gepard 04.02.2012 r. 12:31:54

no kurde ja zawsze mowie prawde temu mnie cieszy dowalanie wam klamliwym ..ja dzwonilem ale to ty mnie zaczepilas czy ja sie prosilem czy ja do ciebie pisalem ..na priv czy wogle ci odpisalem nie pamietam a kto to napisal jak po tym smierdzielu jechalem     kwiatuszek

kwiatuszek, 38 lat

25.01.2012 r., 20:13

witaj

SZACUNEK super tak dalej ha ha ha ha...

3. Malwina 04.02.2012 r. 12:34:49

Gepard, daj spokój, tu nie miejsce na wyciąganie takich spraw, nie po to wchodzę na forum, żeby czytać wyzwiska, to nie miejsce na urządzanie prywatnych wycieczek    

4. Gepard 04.02.2012 r. 12:38:00

ale ja nie gadalem z toba i nie mowie o tobie nie mam twego nr i nie chce miec zrozum..ja nic do ciebie nie mam

5. Malwina 04.02.2012 r. 12:42:41

chyba niektórym, przydałoby się tyłki przetrzepać            

6. Malwina 04.02.2012 r. 12:47:49

Haos, masz rację     ja swojej du.pci sama pilnuję i jak na razie dobrze na tym wychodzę    

7. Malwina 04.02.2012 r. 12:53:33

u mnie właśnie skończyła prać     idę powiesić    

8. Malwina 04.02.2012 r. 12:53:52

cześć Ania   uśmiechnięty  

9. Gepard 04.02.2012 r. 12:54:20

to jest miejsce takich spraw niech ludzie sie naucza byc w porzatku co do innych..ja nie siedze tu dla zabawy nie pisze szukam zony ..albo po.jebane tekst .jek tem smiec juz mam swego kwiatuszka i odwrotnie przeciesz to chore dorosli ludzie bawia sie jak dzieci..nagle klotnia i nastepne kochanie .po 2 tygodniach..potem dostaje od ich jaki zemnie super gos nie jestem super..mam dziewczyne i tylko 2 osoby wiedza o tym..nie jest na tym forum ..i nigdy sie nie dowie..ze tu jestem..przeciesz tu jest syf totalny wszyscy konbinuja jak moga pokazuje tylko ..to co wiem..jak se nawazyli.go.wna niech se je zjedza..ja tylko ostrzegam takich co szukaja normalnych dziewczyn..zeby nie ufali nikomu..wiem ze dla was toi chore powinienem siedziec cicho ..ale z drugiej strony ja nie umiem siedziec cicho jak widze jacy ludzie sa falszywi ..niech sie nad kazdym swoim ruchem zastanowia zeby jak cos budowac nie miec tajemnic .bo za malo jest gepardow..zeby pokazac komus kto jest kim.ja szanuje osoby jak gabrysia ktorze nie trzymali nic w tajemnicy choc pol forum wiedziala jaka z bylej kiedys mojej byla artystka..on jedyny mi powiedzialreszta tylko a bo nie chcielismy ci mowic bo bys sie wkurzyl ..ku.rwa jestem w ku.rwiony na tych co mi nie powiedzieli ..wiecie jak sie czuje czlowiek ..oszukiwany a wszyscy niby jego znajomi wiedza i tak sie martwia ze nic nie mowia ..czuje sie jak idjota ..to marzyciem powinien mnie w du pe calowac ze jest tu taki gepard ..tylko wiem ze to debil i ma swuj plan znalaz jedyna kobiete ktora mu da i ..wykorzystuje szanse..moze jeszcze prawiczek..on nie ma zasadjewgo nic nie interesuje to ze jest podla czxy jaka tam ..jego interesuje tylko jej du.pa a jej to pasi i tyle

10. Gepard 04.02.2012 r. 13:01:49

melsa nigdy nie bedzie spokoju ..nie umiem udawac ze jest wszystko oki..taki jestem .na mnie haka nikt nie ma..i to duzo osob boli.. bo ja nie robie i nic nie trzymam w tajemnicy..zebym nie mial takich sytuacji jak reszta ..

11. Gepard 04.02.2012 r. 15:39:01

tez sie smieje z debili..rome i julia kuzwa...zebym bym z 3 tygodnie wczesniej w polsce to jego julia by mi laske ciagnela ..tylko kto by jej dal..

12. Gepard 05.02.2012 r. 21:23:54

celu.. cie na buty nie stac ..chodzisz w pozyczonych sadalach..isam je lizesz..brudzie ..zreszto ty wszystko lizesz smieciu

13. gośka 06.02.2012 r. 17:43:05

zawód jak każdy inny    

14. gośka 06.02.2012 r. 17:54:27

15. Gepard 06.02.2012 r. 17:59:38

..milo ze za mie bronisz ale szkoda slow na smiecia...zawsze beda ..i bedzie ich coraz wiecej za swoje poraszki obwinia innych..wymyslajac pier,doly..to uich normalne .. ile razy mi samochody ..rysowali .lusterka szyby bili.i uciekali jask szczory po nocach ..mam ich w dupie teraz na ich zarabiam juz nie bija za astre dostalem odszkodowanie ze jaga kupilem o jak im go sprawili     durnie jedne ..polscy nieudaczniki tacy jak tybi sa za.,jebisci ..