takie pomyłki to nie są tanie rzeczy .....potem nie ma się co dziwić że Bałtyk zapaskudzony po całym roku trochę się tego zbierze .....w sensie do zmycia
de sade-markiz
28.11.2014 r. 09:31:26
...no dobra...Agnha...oddam Ci mój bilet...pójdziecie razem...a ja se gwiazdy pooglądam...mam fajną lunetę...a taka jedna nie ma zasłonek w oknach...
Damira
28.11.2014 r. 10:30:02
Witam Panów .. gorrrrrrąco bo mrozik na dworze .. jak tam kalesonki przygotowane .. Crazy Sexy mrrrrrrr
de sade-markiz
28.11.2014 r. 10:33:08
...tylko pielucho-majtki...na razie...
Damira
28.11.2014 r. 10:39:20
łee.. co to za atrakcje ja tu się ślinię żeby Was w kalesonkach zobaczyć .. szybciutko się przebieramy raz , raz tylko żeby... okienko z tyłu nie wypadło
...no nie chcę być niegrzeczny...obie...
raz w roku wypadałoby
takie pomyłki to nie są tanie rzeczy
.....potem nie ma się co dziwić że Bałtyk zapaskudzony po całym roku trochę się tego zbierze .....w sensie do zmycia
...no dobra...Agnha...oddam Ci mój bilet...pójdziecie razem...a ja se gwiazdy pooglądam...mam fajną lunetę...a taka jedna nie ma zasłonek w oknach...
Witam Panów .. gorrrrrrąco bo mrozik na dworze .. jak tam kalesonki przygotowane ..
Crazy Sexy mrrrrrrr
...tylko pielucho-majtki...na razie...
łee..
co to za atrakcje ja tu się ślinię żeby Was w kalesonkach zobaczyć .. szybciutko się przebieramy raz , raz
tylko
żeby... okienko z tyłu nie wypadło
...my lubimy...jak Wy zdejmujecie...zaskakujesz mnie...
...i...
...
żeby tylko jakie koronki między nimi nie zostały ..
dlatego warto uzupełniać ubytki ..niech to będzie przesłanie dnia
...w uzębieniu...?...
...całowanie jest niehigieniczne...a kiedyś przeczytałem...o zgrozo...że po czterdziestce...jest żenujące...i nieestetyczne...
...to nie moje...zasłyszałem...nie zgadzam się z tym...jak nie całować...kiedy usta półotwarte...no jaj...?...
po to są dziury
Smerfetko jak se je teraz pomalujesz to potem roboty będzie mniej
...jak...
...wybredny jestem...nie w każdą...a co on...ten język...publiczny...no może tylko urzędowy...:
...
...to nie te...
...ale po całości...
...no co...zara ki jorem...
...i
...z wkładką...
u mnie dziś
ale wczoraj
...bo trza z umiarem...
i zwieracze
...i wtedy...co...?...kac...drugiego dnia...
...nie miewam...bo ja skrupułów nie mam...
...tego nie powiedziałem...nadinterpretacja...
...piję zaprawdę niewiele...co zaś panien się tyczy...robimy tylko to na co mają ochotę...
...nie...każdą kobietę...nawet nie księżniczkę należy z szacunkiem...Jej należnym...traktować...