.. no masz. zepsułeś.. trzeba było na niego nie wskakiwać żeby ten widnokrąg zobaczyć ... trudno kupisz sobie nowy ten pewnie to jakiś przedpotopowy, pogierkowski .. klamor ..był
Damira
16.04.2014 r. 18:08:56
.. prawie jak jego pańciowi w krzyżu .. lata lecą... wam równo
Damira
16.04.2014 r. 18:20:43
... odważę sie .. tyle lat to już symbioza .albo para doskonała jak Aleksander Wielki i jego ..Bucefał
Damira
16.04.2014 r. 18:29:51
.. właśnie wypiłam ... i z fusów mi wyszło ot tak ..
Damira
16.04.2014 r. 18:43:24
... z czarnym kotem w dodatku cudem stosu uniknęłam .. urok zadam i po Tobie
Nefretari
16.04.2014 r. 18:49:18
Damira,albo nie o te jak tam talenta napisalaś,ale o inteligencję i oczytanie chodzi
Damira
16.04.2014 r. 18:51:09
... i to wirtualnie wszystko a co trza iść z postępem .... wystarczy że na kompa urok zapodam .. leżysz i kwiczysz jakżesz dzień bez MK przeżyć .. nie mmówiąc już o mnie
Damira
16.04.2014 r. 18:52:42
królowo tera nie trzeba czytać ino klikać takie czasy ....hough
Nefretari
16.04.2014 r. 19:01:17
Damira,,,masz racje...chyba o to chodzi ,tylko ciekawa jestem co wymysla za 20 lat? Myslami tylko nedziemy pisac?
Damira
16.04.2014 r. 19:07:10
... hmm... kiedyś trza było zdać egzamin z pisania na maszynie .. klawiaturka zakryta i bomba w gore .. liczył się czas i bezbłędność.. Wielka Pardubicka to nic przy tamtym ...wyścigu .. kiedy to było .. hm.. jakoś tak po Mezozoiku czy Triasie
Damira
16.04.2014 r. 19:11:16
..obcowania z książką nic nie zastąpi .. tylko ona rozbudowuje i wzbogaca wyobraźnię..Cyceron powiedział Pokój bez książek jest jak ciało bez duszy ...
Damira
16.04.2014 r. 19:23:22
.... ludzie przestają myśleć gdy przestają czytać.. książki to prawdziwi przyjaciele .. nie wyśmieją, nie zdradzą a nauczą wiele .. aż się poplułam od tych mądrości
Damira
16.04.2014 r. 19:38:12
... najpierw przeczytaj Jasiu książkę a potem zobacz Ogniem i Mieczem na swoim laptopku...po drugie jak nasz miłościwie panujący to wprowadzi wtedy będziemy się martwic póki co niekoniecznie .. bida z nyndzom ... laptopy odpłynęły ..jest problem na wschodzie
blacksmith
16.04.2014 r. 20:41:05
...jak rząd wprowadzi laptopy dla każdego ucznia... Lema cytujesz ? tego nie czytałem
Nefretari
16.04.2014 r. 20:48:49
Damira ,ja tak kiedyś zdawalam pisanie na maszynie nie widzc klawiszy ,ponieważ nam oczy zasłaniano,,,i hehhe sprawdzali po kolorze i grubosci odbitej czcionki ,czy ktos oszukiwal i jednym palcem naiwaniał
Nefretari
17.04.2014 r. 13:13:49
blacksmith
17.04.2014 r. 17:11:52
dumaj nie dumaj carom nie budziesz , tam towariszcz putin nie wpuści nawet faraonki
Nefretari
17.04.2014 r. 20:13:38
Ale carycą mogę byc...
blacksmith
17.04.2014 r. 20:18:14
z putinem na stereo tronach ? takiego panowania pragniesz ?
Nefretari
17.04.2014 r. 20:21:50
Nie,tego nie chcę...ale prosze spojrzyj z 2-ej strony na jego panowanie i na to jak nas Polaków pokazują w telewizjii na Ukrainie...wtedy zobaczysz jak my wygladamy i nasze poczynania..ech..szkoda gadać
blacksmith
17.04.2014 r. 20:30:40
i tu się zgadzamy szkoda słów więc strzępić jęzorów po próżnicy nie będziem
blacksmith
17.04.2014 r. 20:31:00
Nefretari
17.04.2014 r. 20:32:06
Mój Drogi ....ano nie bedziemy ,ponieważ pomimo mojego nicku,który do czegoś zobowiązuje ,to jednak musze zejść na ziemię i jechać do pracy na kolejną nockę...dobranoc..
blacksmith
17.04.2014 r. 20:36:52
ktoś musi na nierobów zaiwaniać
blacksmith
17.04.2014 r. 20:38:24
spokoju zatem i wytrwałości życzę
Damira
18.04.2014 r. 09:18:27
Królowo NOCKI szacun
Nefretari
18.04.2014 r. 14:14:56
Damira,jakos tak wychodzi ,ze przed Bożym Narodzeniem i przed innymi świetami nusze na nocki pracowac,,,
...
łapki Ci braknie .. Panie Prezesie
..
no masz. zepsułeś..
trzeba było na niego nie wskakiwać żeby ten widnokrąg zobaczyć
... trudno kupisz sobie nowy ten pewnie to jakiś przedpotopowy, pogierkowski .. klamor ..był
..
prawie jak jego pańciowi w krzyżu .. lata lecą... wam równo
...
odważę sie ..
tyle lat
to już symbioza .albo para doskonała jak Aleksander Wielki i jego ..Bucefał
..
właśnie
wypiłam
... i z fusów mi wyszło
ot tak ..
...
z czarnym kotem w dodatku
cudem stosu uniknęłam .. urok zadam i po Tobie
Damira,albo nie o te jak tam talenta napisalaś,ale o inteligencję i oczytanie chodzi
...
i to wirtualnie wszystko a co trza iść z postępem .... wystarczy że na kompa urok zapodam
.. leżysz i kwiczysz jakżesz dzień bez MK przeżyć .. nie mmówiąc już o mnie
królowo
tera nie trzeba czytać ino klikać takie czasy ....hough
Damira,,,masz racje...chyba o to chodzi ,tylko ciekawa jestem co wymysla za 20 lat? Myslami tylko nedziemy pisac?
... hmm... kiedyś trza było zdać egzamin z pisania na maszynie .. klawiaturka zakryta i bomba w gore .. liczył się czas i bezbłędność.. Wielka Pardubicka to nic przy tamtym ...wyścigu ..
kiedy to było
.. hm.. jakoś tak po Mezozoiku czy Triasie
..obcowania z książką nic nie zastąpi .. tylko ona rozbudowuje i wzbogaca wyobraźnię..Cyceron powiedział Pokój bez książek jest jak ciało bez duszy ...
.... ludzie przestają myśleć gdy przestają czytać.. książki to prawdziwi przyjaciele .. nie wyśmieją, nie zdradzą a nauczą wiele .. aż się poplułam od tych mądrości
...
najpierw przeczytaj Jasiu książkę a potem zobacz Ogniem i Mieczem na swoim laptopku...po drugie jak nasz miłościwie panujący to wprowadzi wtedy będziemy się martwic póki co
niekoniecznie .. bida z nyndzom ... laptopy odpłynęły ..jest problem na wschodzie
...jak rząd wprowadzi laptopy dla każdego ucznia... Lema cytujesz ? tego nie czytałem
Damira ,ja tak kiedyś zdawalam pisanie na maszynie nie widzc klawiszy ,ponieważ nam oczy zasłaniano,,,i hehhe sprawdzali po kolorze i grubosci odbitej czcionki ,czy ktos oszukiwal i jednym palcem naiwaniał
Ale carycą mogę byc...
z putinem na stereo tronach ? takiego panowania pragniesz ?
Nie,tego nie chcę...ale prosze spojrzyj z 2-ej strony na jego panowanie i na to jak nas Polaków pokazują w telewizjii na Ukrainie...wtedy zobaczysz jak my wygladamy i nasze poczynania..ech..szkoda gadać
i tu się zgadzamy szkoda słów więc strzępić jęzorów po próżnicy nie będziem
Mój Drogi ....ano nie bedziemy ,ponieważ pomimo mojego nicku,który do czegoś zobowiązuje ,to jednak musze zejść na ziemię i jechać do pracy na kolejną nockę...dobranoc..
spokoju zatem i wytrwałości życzę
Królowo
NOCKI
szacun
Damira,jakos tak wychodzi ,ze przed Bożym Narodzeniem i przed innymi świetami nusze na nocki pracowac,,,
Ja przed świętami nigdy się nie nudzę
ej ej tu odpisuj