no narescie ,ale Malwi za pózno trzy ciasteczka wpierdzielil.am,no nie wiem sama jak to sie stało jakies czary -mary
czary-mary, to Ty będziesz miała, jak będziesz musiała kupować nowy kostium kąpielowy
hahah owine się folją a potem załoze kostium .......acha lata ma nie być ,wiec jedziemy w góry do Grażki
nawet tak nie gadaj musi być, bo już robię plany na urlop a do tego potrzeba koniecznie słońca, wody i .......kogoś
Dzień doberek ,,dobra sama se zrobie ,,bo jestem zła dzisiaj
jola nie pij tyle kawy fusami sie zaktusisz
spoko panowie wkurza mnie tylko komp ,ten pierdzielo.ny ta chole.ra .ta no dobra starczy ,,,,,,,,,
a juz myslalem ze myszke zatarlas
Sołtys, ostatnio się Tobie dowcip wyostrzył
witam słyszałam, że od przyszłego tygodnia ma już być wiosna czas powyciągać lżejsze ubrania a zimowe schować na dno szafy ciepłego dnia życzę
u mnie dzisiaj 10 stopni
Kaja majtki zgubiłaś
nie widziałaś? wczoraj był konkurs na ładne nogi nie miałam innego zdj tylko takie ale co tam że majtki nie pasują do trampków
nie no, czemu nie pasują teraz jest moda na kontrasty szpilki do dżinsów, koronki do swetrów
widzisz to modna jestem nie wiedziałam że się znam
a widzisz ale stringi masz zaj.ebiste zwłaszcza ten kolor ok. zmykam popracować
to takie specjalne na byka, podobno podniecają
faktycznie byk czerwone atakuje chyba wymienię bieliznę
Witam słoneczkiem
Dzień doberek, świeżo zaparzona,wstawać
ło matko Aguś kilka ,serducho jeszcze pika , hejka
ta żebra se grają hahahah super pogoda sie robi umnie już plus 15,słoneczko w mieszkaniu a ja po ogrodzie łaże w piżamie
spoko do Ciebie też dotrze słoneczko ,u Ciebie dłużej spi, ok ide się ubrać hahahah miłego dnia
cześć dziewczyny Aguś, nie martw się u mnie też było ponuro ale teraz prześwituje słoneczko robi się coraz cieplej śniadanko zjedzone, kawka zaliczona, to teraz chwila relaksu na mk
Hejka Malwi ja juz zaliczylam obiad na świezym powietrzu ,a teraz hmhmhm wcinam słodką babke w czekoladzie
takiej, to dobrze ale babką mogłabyś się podzielić a jeszcze lepiej, jakimś 40 -letnim dziadkiem
hahah taki dziadek może się gdzieś tu kręci ,i sam nie wie ze sie nadaje do schrupania
takiego suchego, to ja nie chcę
hahahah oj tam to sie go zamoczy by był bardziej wilgotny
byleby nie w piwie
no narescie ,ale Malwi za pózno trzy ciasteczka wpierdzielil.am,no nie wiem sama jak to sie stało jakies czary -mary
czary-mary, to Ty będziesz miała, jak będziesz musiała kupować nowy kostium kąpielowy
hahah owine się folją a potem załoze kostium .......acha lata ma nie być ,wiec jedziemy w góry do Grażki
nawet tak nie gadaj
musi być, bo już robię plany na urlop
a do tego potrzeba koniecznie słońca, wody i .......kogoś
Dzień doberek ,,dobra
sama se zrobie ,,bo jestem zła dzisiaj
jola nie pij tyle kawy fusami sie zaktusisz
spoko panowie wkurza mnie tylko komp ,ten pierdzielo.ny ta chole.ra .ta no dobra starczy ,,,,,,,,,
a juz myslalem ze myszke zatarlas
Sołtys, ostatnio się Tobie dowcip wyostrzył
witam
słyszałam, że od przyszłego tygodnia ma już być wiosna
czas powyciągać lżejsze ubrania a zimowe schować na dno szafy
ciepłego dnia życzę
Kaja
nie
no, czemu nie pasują
teraz jest moda na kontrasty
szpilki do dżinsów, koronki do swetrów
widzisz to modna jestem
nie wiedziałam że się znam
a widzisz
ale stringi masz zaj.ebiste
zwłaszcza ten kolor
ok. zmykam popracować
to takie specjalne na byka, podobno podniecają
chyba wymienię bieliznę
Witam słoneczkiem
Dzień doberek,
świeżo zaparzona,wstawać
ło matko Aguś kilka ,serducho jeszcze pika ,
hejka
ta żebra se grają hahahah super pogoda sie robi umnie już plus 15,słoneczko w mieszkaniu a ja po ogrodzie łaże w piżamie
spoko do Ciebie też dotrze słoneczko ,u Ciebie dłużej spi,
ok ide się ubrać hahahah miłego dnia
cześć dziewczyny
u mnie też było ponuro ale teraz prześwituje słoneczko
robi się coraz cieplej
Aguś, nie martw się
śniadanko zjedzone, kawka zaliczona, to teraz chwila relaksu na mk
Hejka Malwi ja juz zaliczylam obiad na świezym powietrzu ,a teraz hmhmhm wcinam słodką babke w czekoladzie
takiej, to dobrze
ale babką mogłabyś się podzielić
a jeszcze lepiej, jakimś 40 -letnim dziadkiem
hahah taki dziadek może się gdzieś tu kręci ,i sam nie wie ze sie nadaje do schrupania
takiego suchego, to ja nie chcę
hahahah oj tam to sie go zamoczy by był bardziej wilgotny
byleby nie w piwie