ważne, żeby Bruno przeżył pal licho listka
ło matko i bedziemy oskarżone i profanacje listka i nie tylko listka ..Bruno zadnych relklamacji w razie co
to możemy iść na całość
jaki grzeczny i potulny normalnie Bruno oddajesz się w nasze rece ,,,ale pamietaj nie narzekaj na kręgoosłup,na głowe na ręce
nareszcie facet, który nie będzie narzekał nieważne, jak wyjdzie
teraz trzy kobiety z tego jedna nie urocza ale zawsze
Kajka walnac Cię to za mało ,udusić za dużo no kuzwa co z Toba zrobic ma ktoś jakis pomysł
włączyć do trójkącika i zrobić czworokąt cześć Kaja
ja z boku postoję mogę rzeczy pilnować jak chcecie cześć kochani
nie wątpię Bruno myślę, że nawet bez wspomagaczy dasz radę
kyuzwa Kajka ,dobra ide pod prysznic ja już się szykuje Bruno wiec narazie grzecznie mi tu ,,,
z niegrzecznymi rzeczami, poczekamy na Ciebie Ewik
tu się działy już różne rzeczy
jestem już pachnaca i gotowa do grzechu ,,,a nawet do pójscia do piekla a co mi tam ,,trza zwiedzac wszystkie zakątki nawet te zakazane
najpierw, to bym wolała trafić do raju piekiełko dużo, dużo później
Malwi do raju trza tylko we dwoje no nie da sie tam wiecej zmiescić no sa jakies reguły kto je wymyslił nikt nie wie
nie mam nic przeciwko temu, Ewancia dawno tam nie byłam, pora odwiedzić ten raj
sto lat sto lat niech żyją żyją nam
kto?
a tak ogólnie wszyscy wy
Kaja czy znowu o czyms nie wiem kto co dzis ma za święto
jestem miła i życzę wam sto lat to żle
jak dla mnie, to za mało setkę już mam Kajadołóż mi jakieś 50
Kaja 100 lat chyba Cie pogieło to ja poprosze o niebieskie pastylki ale dla kobiet wtedy nawe do 200 moge doleżeć
hmmmm Malwina to egzotyczny kwiat, niech nam żyje 200 lat
chcesz nas ululać
Jola ty se leż kuwa tylko nie na boku ja pier dole
dzięki Kaja ale kto mnie będzie pielęgnował na starość wtedy, nawet balkonik będzie wyzwaniem
Kaja znowu ma rymowany wieczór ,,,,a co Ci sie pastylki nie p[odobaja to moga byc w innym kolorze ,,,,ja to biore każde
ważne, żeby Bruno przeżył
pal licho listka
ło matko i bedziemy oskarżone i profanacje listka i nie tylko listka ..Bruno zadnych relklamacji w razie co
to możemy iść na całość
jaki grzeczny i potulny normalnie Bruno oddajesz się w nasze rece ,,,ale pamietaj nie narzekaj na kręgoosłup,na głowe na ręce
nareszcie facet, który nie będzie narzekał
nieważne, jak wyjdzie
Kajka walnac Cię to za mało ,udusić za dużo no kuzwa co z Toba zrobic ma ktoś jakis pomysł
włączyć do trójkącika i zrobić czworokąt
cześć Kaja
ja z boku postoję mogę rzeczy pilnować jak chcecie
cześć kochani
nie wątpię Bruno
myślę, że nawet bez wspomagaczy dasz radę
kyuzwa Kajka ,dobra ide pod prysznic ja już się szykuje Bruno wiec narazie grzecznie mi tu ,,,
z niegrzecznymi rzeczami, poczekamy na Ciebie Ewik
tu się działy już różne rzeczy
jestem już pachnaca i gotowa do grzechu ,,,a nawet do pójscia do piekla a co mi tam ,,trza zwiedzac wszystkie zakątki nawet te zakazane
najpierw, to bym wolała trafić do raju
piekiełko dużo, dużo później
Malwi do raju trza tylko we dwoje no nie da sie tam wiecej zmiescić no sa jakies reguły kto je wymyslił nikt nie wie
nie mam nic przeciwko temu, Ewancia
dawno tam nie byłam, pora odwiedzić ten raj
Kaja czy znowu o czyms nie wiem kto co dzis ma za święto
jestem miła i życzę wam sto lat to żle
jak dla mnie, to za mało
setkę już mam
Kajadołóż mi jakieś 50
Kaja 100 lat chyba Cie pogieło to ja poprosze o niebieskie pastylki ale dla kobiet wtedy nawe do 200 moge doleżeć
hmmmm Malwina to egzotyczny kwiat, niech nam żyje 200 lat
chcesz nas ululać
Jola ty se leż kuwa tylko nie na boku ja pier dole
dzięki Kaja
ale kto mnie będzie pielęgnował na starość
wtedy, nawet balkonik będzie wyzwaniem
Kaja znowu ma rymowany wieczór ,,,,a co Ci sie pastylki nie p[odobaja to moga byc w innym kolorze ,,,,ja to biore każde