HERMINO MOJA TY CUDNA, dziękuję Tobie za surogata wierszydłem tem będzie zapłata w ogrodzie byłam, ale przytyłam po liściach tera trącam erzaca ja urządzam nie pojmę kogo i kiedy mój ruch nastąpi wtedy
łeeee no teraz muszem, choć nie kcem
chwila naszła nieudolna kiedy myśl ma nieswawolna doszła tego codziennego tegoż właśnie przyziemnego który tutaj tak już błądzi iż swym swądem, co dzień trąci
takoż mi brata brakuje ma myśl wolna tak się snuje
a o co kaman?
a o to, o co Ty teraz się postarasz. zwrot \"a o co kaman\" jest beznadziejnie płytki i bezbarwny. weź to sobie synu do spichlerza ważnych uwag
a ja chyba dzisiaj przypomnę coś, z cykla \"a oni, to kulfa... wstyda nie mają\" coś mnję ruszyło. &feature=fvst">www.youtube.com/watch?v=X6-eUqrrl64&feature=fvst
kawałek powyższy do zupy był. ten jest właściwym: ">www.youtube.com/watch?v=VCH6n-OGSJA
i tak zawszwe, kulfa, zawsze coś. ZAWSZE COŚ.
zaraz sporządzę jakiś przekór
zara
... już mam Przekóra
na przekór to zrobię na przekór poślinię te strąki, te pąki te puste kwiaty na przekór posolę i poswawolę tak sobie że uczynię ... pustkę w Tobie
a to mocne było
no dobra, idę spać. ale się obśmiałam
jesli chcesz to zaraz ciebie podsumuję
lipek, a cóż tutaj podsumowywać? Czasem dobrze jest porozmawiać z samą/ ym sobą i tyle. Lepiej spójrz na link i śmiej się co najmniej tak, jak facet z niniejszej reklamy ">www.youtube.com/watch?v=C7JLEZxXEis
hm, czas powrócić na swoje śmieci
germańskiego oprawcę przypomniałam Tibiemu, ale w innym kontekście tenże można powtarzać do woli, bo jest świetny. http://www.joemonster.org/p/115497/Germanski_oprawca.
a i to jest wielce zabawnym &feature=related">www.youtube.com/watch?v=2Az8T0jD-rE&feature=related
lubiem obe zwei (librem i pomimo więc zapodajem &feature=fvwrel">www.youtube.com/watch?v=aMJi_VWud9g&feature=fvwrel
ZUZIA, tak właśnie. niemniej jednak ... dąłżem do cela którego doświadczam z Czasem
Czas powiedział mi, iż oskarżam i wzwodzem niepotrzebnie
Filantropko, znaczy, że, inaczej mówiąc, szło Ci jak k.rwie w deszcz. Spox, jutro będzie lepiej. Słyszałam w prognozie pogody, iż wszystkie rosoły uważą się wyśmienicie.
oj Filantropko, lepiej późno niźli później ... takiego rosoła nikt nie podoła! ... ale pan Nikt jeszcze tu wróci
Imago, wielbiem Ciem z racji wielu, koćby pory czytania
ktoś, nie pamiętam, przepraszam!!!, zapodał u Derecka Pana Kukiza pięśń. teraz, żeby pociągnąc to wszystko, co myślem, pojadem w skrócie &feature=player_embedded">www.youtube.com/watch?v=qqHU-szng0k&feature=player_embedded ... a potem w rozbuchanej twórczości próżnej, ale później nieco
uważajta, uważajta. wnimanije, wnimanije (dalej sobie dopowiecie z racji pochodzenia) obśmiałam się jak norka. nawet zabyłłłłam o ortografii ">www.youtube.com/watch?v=GRTHe8V_CZs
Filantropko, rację miałaś, masz rację. Wykon cudnym jest. Owszem!
HERMINO MOJA TY CUDNA,
dziękuję Tobie za surogata
wierszydłem tem będzie zapłata
w ogrodzie byłam,
ale przytyłam
po liściach tera trącam
erzaca ja urządzam
nie pojmę kogo i kiedy
mój ruch nastąpi wtedy
łeeee
no teraz muszem, choć nie kcem
chwila naszła nieudolna
kiedy myśl ma nieswawolna
doszła tego codziennego
tegoż właśnie przyziemnego
który tutaj tak już błądzi
iż swym swądem, co dzień trąci
takoż mi brata brakuje
ma myśl wolna tak się snuje
a o co kaman?
a o to, o co Ty teraz się postarasz.
zwrot \"a o co kaman\" jest beznadziejnie płytki i bezbarwny. weź to sobie synu do spichlerza ważnych uwag
a ja chyba dzisiaj przypomnę coś, z cykla \"a oni, to kulfa... wstyda nie mają\" coś mnję ruszyło.
&feature=fvst">www.youtube.com/watch?v=X6-eUqrrl64&feature=fvst
kawałek powyższy do zupy był.
ten jest właściwym:
">www.youtube.com/watch?v=VCH6n-OGSJA
i tak zawszwe, kulfa, zawsze coś. ZAWSZE COŚ.
zaraz sporządzę jakiś przekór
zara
...
już mam Przekóra
na przekór to zrobię
na przekór poślinię
te strąki, te pąki
te puste kwiaty
na przekór posolę
i poswawolę tak sobie
że uczynię ...
pustkę w Tobie
a to mocne było
no dobra, idę spać.
ale się obśmiałam
jesli chcesz to zaraz ciebie podsumuję
lipek, a cóż tutaj podsumowywać? Czasem dobrze jest porozmawiać z samą/ ym sobą i tyle.
Lepiej spójrz na link i śmiej się co najmniej tak, jak facet z niniejszej reklamy
">www.youtube.com/watch?v=C7JLEZxXEis
hm, czas powrócić na swoje śmieci
germańskiego oprawcę przypomniałam Tibiemu, ale w innym kontekście
tenże można powtarzać do woli, bo jest świetny.
http://www.joemonster.org/p/115497/Germanski_oprawca.
a i to jest wielce zabawnym
&feature=related">www.youtube.com/watch?v=2Az8T0jD-rE&feature=related
lubiem obe zwei (librem i pomimo więc zapodajem
&feature=fvwrel">www.youtube.com/watch?v=aMJi_VWud9g&feature=fvwrel
ZUZIA, tak właśnie. niemniej jednak ... dąłżem do cela
którego doświadczam z Czasem
Czas powiedział mi, iż oskarżam i wzwodzem niepotrzebnie
Filantropko, znaczy, że, inaczej mówiąc, szło Ci jak k.rwie w deszcz.
Spox, jutro będzie lepiej. Słyszałam w prognozie pogody, iż wszystkie rosoły uważą się wyśmienicie.
Filantropko, znaczy, że, inaczej mówiąc, szło Ci jak k.rwie w deszcz.
Spox, jutro będzie lepiej. Słyszałam w prognozie pogody, iż wszystkie rosoły uważą się wyśmienicie.
oj Filantropko, lepiej późno niźli później
...
takiego rosoła nikt nie podoła!
...
ale pan Nikt jeszcze tu wróci
Imago, wielbiem Ciem z racji wielu, koćby pory czytania
ktoś, nie pamiętam, przepraszam!!!, zapodał u Derecka Pana Kukiza pięśń. teraz, żeby pociągnąc to wszystko, co myślem, pojadem w skrócie
&feature=player_embedded">www.youtube.com/watch?v=qqHU-szng0k&feature=player_embedded
... a potem w rozbuchanej twórczości próżnej, ale później nieco
uważajta, uważajta. wnimanije, wnimanije (dalej sobie dopowiecie z racji pochodzenia)
obśmiałam się jak norka. nawet zabyłłłłam o ortografii
">www.youtube.com/watch?v=GRTHe8V_CZs
Filantropko, rację miałaś, masz rację. Wykon cudnym jest. Owszem!