dziękuję True lecz nie jestem już dzieckiem i mam za sobą mnóstwo złych doświadczeń dzięki takim osobnikom jak autor tematu i szczerze nienawidzę mężczyzn powyżej 40 lat
Konto usunięte
28.02.2010 r. 10:32:41
nie bronie KLAUDIU tylko powiem że po twoich wypowiedziach zauważyłam w Tobie mase goryczy i pretensji,I odpowiem Ciebie zraniono TY kogos tez
Konto usunięte
28.02.2010 r. 10:33:01
Walenrod-Fantasto jednak zwróć uwagę na jakim wątku się znajdujemy i przez cały czas pisze o tym "..."
miałam mniej szczęścia od ciebie Mario i zdania nie zmienię
i nie napiszę co spowodowało moją niechęć do panów w średnim wieku i z moich doświadczeń stwierdzam iż są jednakowi.
Myślą tylko o tym jak zaciągnąć młodą dziewczynę do łóżka i najlepiej taką co ma 18,20 lat,brzydzę się nimi.
Konto usunięte
28.02.2010 r. 10:43:29
Klaudio..oczernic mozna kazdego i bardzo latwo....ale trzeba poniesc tego konsekwencje a TY bezkarnie to uprawiasz i nawet lekcewazysz rozmowcow bo NIE ODPOWIADASZ NA POSTAWIONE PYTANIA....a to nazywa sie besczelnoscia...to jak chcesz dyskutowac ...czy byc bezczelna...???
Konto usunięte
28.02.2010 r. 10:46:37
nie odpowiadam na pytania rozmówców ?,na czyje nie odpowiedziałam ?
Konto usunięte
28.02.2010 r. 10:47:49
Na moje slodziutka...pojdz nieco do gory i sprawdz
Konto usunięte
28.02.2010 r. 10:47:56
stwierdzam ogólnie
Konto usunięte
28.02.2010 r. 10:49:06
odpowiedziałam na wszystkie twoje pytania Fantasto
Konto usunięte
28.02.2010 r. 10:49:57
WŁASNIE KLAUDIO NAPISAŁAS-ale zawsze mówie KOBIETY TEZ RANI,A I to bezwzględu na wiek,A że liczyłas na dozgonna miłośc u faceta w tym wieku to
Konto usunięte
28.02.2010 r. 10:50:09
Ogolnie to nie wciagaj moich pseudonimow do swoich prywatnych celow..nie dalem Ci na to pozwolenia
Konto usunięte
28.02.2010 r. 10:51:24
True piekna muzyka....jak Ty dobierasz je wszystkie tematycznie jest dlamnie tajemnica ,he, he
dziękuję True lecz nie jestem już dzieckiem i mam za sobą mnóstwo złych doświadczeń dzięki takim osobnikom jak autor tematu i szczerze nienawidzę mężczyzn powyżej 40 lat
nie bronie KLAUDIU
tylko powiem że po twoich wypowiedziach zauważyłam w Tobie mase goryczy i pretensji,I odpowiem Ciebie zraniono TY kogos tez
Walenrod-Fantasto jednak zwróć uwagę na jakim wątku się znajdujemy i przez cały czas pisze o tym "..."
NIEZGADZAM sie WŁASNIE FACECI PO 40 SA
Walenrod mówisz i masz
http://www.youtube.com/watch?v=fMXwSdgM_uw&feature=channel
miałam mniej szczęścia od ciebie Mario i zdania nie zmienię
i nie napiszę co spowodowało moją niechęć do panów w średnim wieku i z moich doświadczeń stwierdzam iż są jednakowi.
Myślą tylko o tym jak zaciągnąć młodą dziewczynę do łóżka i najlepiej taką co ma 18,20 lat,brzydzę się nimi.
Klaudio..oczernic mozna kazdego i bardzo latwo....ale trzeba poniesc tego konsekwencje a TY bezkarnie to uprawiasz i nawet lekcewazysz rozmowcow bo NIE ODPOWIADASZ NA POSTAWIONE PYTANIA....a to nazywa sie besczelnoscia...to jak chcesz dyskutowac ...czy byc bezczelna...???
nie odpowiadam na pytania rozmówców ?,na czyje nie odpowiedziałam ?
Na moje slodziutka...pojdz nieco do gory i sprawdz
stwierdzam ogólnie
odpowiedziałam na wszystkie twoje pytania Fantasto
WŁASNIE KLAUDIO NAPISAŁAS-ale zawsze mówie KOBIETY TEZ RANI,A I to bezwzględu na wiek,A że liczyłas na dozgonna miłośc u faceta w tym wieku to
Ogolnie to nie wciagaj moich pseudonimow do swoich prywatnych celow..nie dalem Ci na to pozwolenia
True piekna muzyka....jak Ty dobierasz je wszystkie tematycznie jest dlamnie tajemnica ,he, he
no to TRINKI proszę o nutke dlamnie
Dziękuje Walenrod
Tak jakoś mi się udaje
KLAUDIA PRIW
Marysia czy może być to
http://www.youtube.com/watch?v=XkfV2Df-86Q
Zaraz cos poszukam dla Ciebie True
http://www.youtube.com/watch?v=dfuk8hGaWqA
Dziękuje
Marysia
cieszę się
co tam flirciarze