Jesteście głupszym gatunkiem niż ustawa przewiduje, chcecie pieniędzy? 4 tysiące? to idźcie do MLMu... A nie przepraszam, wy jesteście tak tempe że pójdziecie do AVON albo Oriflame, zabulicie wpisowe a potem będziecie negować wszystkie firmy...
Zacznijcie się kobiety wreszcie szanować bo mnie dosłownie kur... bierze jak czytam wasze anonse - 17 latka szuka sponsora... no co jest kur...? wejdź może na np www.mlm-praca.eu i zastanów się czy zarabiać 4 tys miesięcznie za dupcingu, czy może szanując swoją osobę 10 tys, legalnie i na papierze...
AGATA
21.03.2011 r. 13:30:12
A Tobie to o co chodzi????
antek
21.03.2011 r. 13:38:00
ja też bym chciał sponsoringu tylko żadna kobitka nie chce mnie sponsorować a z drugiej strony jak nie ma kupca to nie ma towaru a jak jest popyt to i towar się znajdzie
AGATA
21.03.2011 r. 14:41:41
Tomku mnie tez
chyba, ze w liczbie mnogiej np. duza ilosc perfum
antek
21.03.2011 r. 16:37:00
Pasieczko co ty taki nerwowy na te dziewczyny trafiła ci się za stara czy za droga (jak mojego dziadka psy pokąsały to chciał wszystkie w całej wsi powystrzelać )
chetnymlody2
23.03.2011 r. 09:48:42
Panie Pasieczko jak to jest, że 17 szukajace sponsora jest TEMPA? A 22latek, ktory z gramatyką ma na bakier i jeszcze próbuje sie reklamowac to jaki jest? TĘPY?
Mariusz
23.03.2011 r. 10:57:30
Panu Pasieczko to nawet za pieniądze nie chcą wziąć do buzi, a krew się burzy!
antek
23.03.2011 r. 14:22:22
Robert
23.03.2011 r. 14:49:10
ideologia HITLERA , mi to nie pasuje to nikt nie może ZABIĆ : ( , porażka. Chcesz kogoś przekonać do czegoś , to przekonuj z głową a nie bluzgaj sącząc jad , bo idiota nawet jest mądrzejszy w ! tedy !.
antek
23.03.2011 r. 15:36:28
pan Pasieczko jako że żyjemy w wolnym kraju , to sobie może na osobności i nikt nic nie będzie miał do niego
Malutka
24.03.2011 r. 17:50:20
mnie też się wydaje że to jest sprawa indywidualna czy ktoś chce mieć sponsora i w ten sposób zarabiać na życie,ciuszki itp...
antek
25.03.2011 r. 15:48:50
nie przyśle dla zasady (nie bo nie)
Malutka
25.03.2011 r. 17:51:44
tak ,tak Dagmaro wyjaśnij nam ...
dawszu1
25.03.2011 r. 22:42:51
Przesadził gość z tematem ale w pewnym sensie ma racje
Jesteście głupszym gatunkiem niż ustawa przewiduje, chcecie pieniędzy? 4 tysiące? to idźcie do MLMu... A nie przepraszam, wy jesteście tak tempe że pójdziecie do AVON albo Oriflame, zabulicie wpisowe a potem będziecie negować wszystkie firmy...
Zacznijcie się kobiety wreszcie szanować bo mnie dosłownie kur... bierze jak czytam wasze anonse - 17 latka szuka sponsora... no co jest kur...? wejdź może na np www.mlm-praca.eu i zastanów się czy zarabiać 4 tys miesięcznie za dupcingu, czy może szanując swoją osobę 10 tys, legalnie i na papierze...
A Tobie to o co chodzi????
ja też bym chciał sponsoringu
tylko żadna kobitka nie chce mnie sponsorować
a z drugiej strony jak nie ma kupca to nie ma towaru
a jak jest popyt to i towar się znajdzie
Tomku mnie tez
chyba, ze w liczbie mnogiej np. duza ilosc perfum
Pasieczko co ty taki nerwowy na te dziewczyny
trafiła ci się za stara czy za droga
(jak mojego dziadka psy pokąsały to chciał wszystkie w całej wsi powystrzelać )
Panie Pasieczko jak to jest, że 17 szukajace sponsora jest TEMPA? A 22latek, ktory z gramatyką ma na bakier i jeszcze próbuje sie reklamowac to jaki jest? TĘPY?
Panu Pasieczko to nawet za pieniądze nie chcą wziąć do buzi, a krew się burzy!
ideologia HITLERA , mi to nie pasuje to nikt nie może ZABIĆ : ( , porażka. Chcesz kogoś przekonać do czegoś , to przekonuj z głową a nie bluzgaj sącząc jad
, bo idiota nawet jest mądrzejszy w ! tedy !.
pan Pasieczko jako że żyjemy w wolnym kraju , to sobie może na osobności
i nikt nic nie będzie miał do niego
mnie też się wydaje że to jest sprawa indywidualna czy ktoś chce mieć sponsora i w ten sposób zarabiać na życie,ciuszki itp...
nie przyśle dla zasady (nie bo nie)
tak ,tak Dagmaro wyjaśnij nam ...
Przesadził gość z tematem ale w pewnym sensie ma racje