Zastanawiam się nad tym czym się kierować przy nawiązywaniu kontaktu np. na mkontakcie. Niektóre opisy na profilach są powalające, zdjęcia też nie są miarodajne... na czym opieracie swoje wybory? Do kogo napisać, a kogo olać?
Chętnie poznam rady doświadczonych mkontaktowiczów
Konto usunięte
15.12.2009 r. 09:53:00
HMM ..PRZEDE WSZYSTKIM ..ZWRACAM UWAGĘ ..NA WIEK ...PÓŹNIEJ ..NA OPISY...A PONIEWAŻ LUBIĘ KOBIETY O CIEMNYCH WŁOSACH ..WIĘC ..RZUCĘ JAKIŚ KOMENTARZ DO ZDJĘCIA..I ZAZWYCZAJ PANIE ZACZYNAJĄ PISAĆ,ZRESZTĄ...SAME MNIE ZACZEPIAJĄ ..I PO KILKU ZDANIACH WIEM ..CZY CHCĘ PISAĆ Z TĄ OSOBĄ CZY NIE
Konto usunięte
15.12.2009 r. 10:16:40
Wiek i treśc ma dla mnie znaczenie,A potem albo delikatnie nawiazuje kontakt albo zalezy własnie od treści
Konto usunięte
15.12.2009 r. 10:18:26
Dzięki
Widzę że doświadczeni śpią o tej porze, pewnie po wczorajszych doświadczeniach
A moje przeboje z opisów to:
nr 1 "Jestem jaki jestem" - bardzo zniechęcające
nr 2 "szukam kobiety, reszta bez znaczenia" - znaczy desperat jakiś
Konto usunięte
15.12.2009 r. 10:24:18
spokojnie-ja m iałam ,,poco tu jestem jak mam męża?
Konto usunięte
15.12.2009 r. 10:28:18
Konto usunięte
15.12.2009 r. 10:41:09
FAJNE CO ?
Konto usunięte
15.12.2009 r. 10:43:56
Opis fajny, bardzo uniwersalny, jak sądzę i dający do myślenia
Konto usunięte
15.12.2009 r. 10:45:56
ZALEZY CO KTO MA NA MYSLI BO TO ŻE MAM MEŻA NIEZNACZY ŻE NIEMAM TU BYĆ,A WRĘCZ PRZECIWNIE BARDO MIŁO MI SIE TU SPĘDZA CZAS
Konto usunięte
15.12.2009 r. 11:25:48
Mario źle mnie zrozumiałaś
Uniwersalny, bo bardzo wielu mkontaktowiczów jest w jakichś związkach - mężowie, żony itd, a jednak tu są i dobrze się z tym czują
Mi chodzi jedynie o treści, które można wyczytać między wierszami skromniutkich opisów, a które mogą pomóc w wyborze
Konto usunięte
15.12.2009 r. 11:29:57
ok bo juz myslalam że TY tez cos masz :buziak:
Konto usunięte
15.12.2009 r. 11:35:32
Napewno nie pisz z Prorokiem bo to stary erotoman i tylko o jednym myśli
Konto usunięte
15.12.2009 r. 11:38:07
TOMECZKU A TOBIE TYLKO
Konto usunięte
15.12.2009 r. 11:40:16
Dzięki Tomku za radę
Będę się wystrzegała tych co myślą o jednym, ale jak ich rozpoznać... Bo tu chyba nie tylko Prorok ma wąską specjalizację
Konto usunięte
15.12.2009 r. 11:42:47
Mario moje zainteresowania w stosunku do to są takie niewinne bo co najwyżej przynaszą kobiecie tylki miłe doznania a Prorok to wykorzystuje kobiety po maksie zaciaga je tylko do łóżka wybzyka je i zostawia i w dotaku lubi w ten sposób
Konto usunięte
15.12.2009 r. 11:43:47
3mana zwróc uwage -ktos podaje zwykły temat podwórkowy ,a kończy sie zazwyczaj na łóżku
Konto usunięte
15.12.2009 r. 11:43:51
3mana ale on jest z nich najgorszy żadnej nie odpusci
Konto usunięte
15.12.2009 r. 11:45:36
oj Tomku ale u Proroka masz
Konto usunięte
15.12.2009 r. 11:48:48
Mario nie jest to przypadek że Prorok miał w szkole średniej ksywke El Kutasso jak myslisz dlaczego ?
Konto usunięte
15.12.2009 r. 11:48:58
Mario też zauważyłam tą niezwykłą prawidłowość
Jaki by temat nie padł, już w połowie pierwszej stronki nabiera podtekstów erotycznych, a pod jej koniec jest już ostro seksualny
Konto usunięte
15.12.2009 r. 11:53:25
3m ana tak to juz jest ,ale przynajmiej mamy wesoło,Tomus -ja z Prorokiem nie chodziłam do szkoły
Konto usunięte
15.12.2009 r. 11:56:55
Mario ja też nie ale plotki szybko sie rozchodzą
Konto usunięte
15.12.2009 r. 11:58:48
NO TAK BO PANOWIE TO NIEUMIA UTRZYMAĆ
Konto usunięte
15.12.2009 r. 11:59:52
A kobiety to może umią
Konto usunięte
15.12.2009 r. 12:59:58
Ana W. wuluzuj się i najlepiej jakbys rozpusciła włosy jak nie łapiesz kiedy ktos żartuje
Konto usunięte
15.12.2009 r. 14:03:32
Ja tam zazwyczaj na opisy zbytnio nie patrze bo wiadomo mozna napisac co sie chce....co do zdjec...no wiecie lubie słodkie ciasteczka
ale lubie rozmowy...i poznawanie ludzi..bo jak najlepiej człowieka poznac przez rozmowe....
Konto usunięte
15.12.2009 r. 22:11:17
Cóż nic nie zastąpi kontaktu z żywym człowiekiem, każdy opis może kłamać, a naprawdę wartościowy człowiek może ukrywać się pod zniechęcającym opisem własnej osoby. Można by wręcz założyć, że najbardziej zachęcające do kontaktu opisy mają ludzie sprytni, często "zawodowcy", którzy siedzą na różnych forach całymi dniami i "czyhają na ofiary"...
Zastanawiam się czy właśnie włożyłem kij w mrowisko?
Konto usunięte
15.12.2009 r. 22:28:28
Konesser za duzo myslisz ,,albo cwaniakujesz ,bo mysle ze osobie mowisz.. to wes ten kij i go sobie w dupe... wbij
Konto usunięte
15.12.2009 r. 22:33:42
Ja to tylko tak przywitac sie chcem i spadam
I tak nie jestem w temacie
Marcelek
16.12.2009 r. 06:08:50
Dobrze Wilku, tylko czy będzie chciał to napisać ?
Przez Skype można już wyczuć lepiej człowieka
Zastanawiam się nad tym czym się kierować przy nawiązywaniu kontaktu np. na mkontakcie. Niektóre opisy na profilach są powalające, zdjęcia też nie są miarodajne... na czym opieracie swoje wybory? Do kogo napisać, a kogo olać?
Chętnie poznam rady doświadczonych mkontaktowiczów
HMM ..PRZEDE WSZYSTKIM ..ZWRACAM UWAGĘ ..NA WIEK ...PÓŹNIEJ ..NA OPISY...A PONIEWAŻ LUBIĘ KOBIETY O CIEMNYCH WŁOSACH ..WIĘC ..RZUCĘ JAKIŚ KOMENTARZ DO ZDJĘCIA..I ZAZWYCZAJ PANIE ZACZYNAJĄ PISAĆ,ZRESZTĄ...SAME MNIE ZACZEPIAJĄ ..I PO KILKU ZDANIACH WIEM ..CZY CHCĘ PISAĆ Z TĄ OSOBĄ CZY NIE
Dzięki
Widzę że doświadczeni śpią o tej porze, pewnie po wczorajszych doświadczeniach
A moje przeboje z opisów to:
nr 1 "Jestem jaki jestem" - bardzo zniechęcające
nr 2 "szukam kobiety, reszta bez znaczenia" - znaczy desperat jakiś
spokojnie-ja m
iałam ,,poco tu jestem jak mam męża?
Opis fajny, bardzo uniwersalny, jak sądzę i dający do myślenia
ZALEZY CO KTO MA NA MYSLI
BO TO ŻE MAM MEŻA NIEZNACZY ŻE NIEMAM TU BYĆ,A WRĘCZ PRZECIWNIE BARDO MIŁO MI SIE TU SPĘDZA CZAS
Mario źle mnie zrozumiałaś
Uniwersalny, bo bardzo wielu mkontaktowiczów jest w jakichś związkach - mężowie, żony itd, a jednak tu są i dobrze się z tym czują
Mi chodzi jedynie o treści, które można wyczytać między wierszami skromniutkich opisów, a które mogą pomóc w wyborze
Napewno nie pisz z Prorokiem bo to stary erotoman i tylko o jednym myśli
TOMECZKU A TOBIE TYLKO
Dzięki Tomku za radę
Będę się wystrzegała tych co myślą o jednym, ale jak ich rozpoznać... Bo tu chyba nie tylko Prorok ma wąską specjalizację
Mario moje zainteresowania w stosunku do
to są takie niewinne bo co najwyżej przynaszą kobiecie tylki miłe doznania a Prorok to wykorzystuje kobiety po maksie zaciaga je tylko do łóżka wybzyka je i zostawia i w dotaku lubi w ten sposób
3mana
zwróc uwage -ktos podaje zwykły temat podwórkowy ,a kończy sie zazwyczaj na łóżku
3mana ale on jest z nich najgorszy żadnej nie odpusci
Mario nie jest to przypadek że Prorok miał w szkole średniej ksywke El Kutasso
jak myslisz dlaczego ?
Mario też zauważyłam tą niezwykłą prawidłowość
Jaki by temat nie padł, już w połowie pierwszej stronki nabiera podtekstów erotycznych, a pod jej koniec jest już ostro seksualny
3m
ana tak to juz jest ,ale przynajmiej mamy wesoło,Tomus -ja z Prorokiem nie chodziłam do szkoły
Mario ja też nie ale plotki szybko sie rozchodzą
NO TAK
BO PANOWIE TO
NIEUMIA UTRZYMAĆ
A kobiety to może umią
Ana W. wuluzuj się i najlepiej jakbys rozpusciła włosy jak nie łapiesz kiedy ktos żartuje
Ja tam zazwyczaj na opisy zbytnio nie patrze bo wiadomo mozna napisac co sie chce....co do zdjec...no wiecie lubie słodkie ciasteczka
ale lubie rozmowy...i poznawanie ludzi..bo jak najlepiej człowieka poznac przez rozmowe....
Cóż nic nie zastąpi kontaktu z żywym człowiekiem, każdy opis może kłamać, a naprawdę wartościowy człowiek może ukrywać się pod zniechęcającym opisem własnej osoby. Można by wręcz założyć, że najbardziej zachęcające do kontaktu opisy mają ludzie sprytni, często "zawodowcy", którzy siedzą na różnych forach całymi dniami i "czyhają na ofiary"...
Zastanawiam się czy właśnie włożyłem kij w mrowisko?
Konesser za duzo myslisz ,,albo cwaniakujesz ,bo mysle ze osobie mowisz.. to wes ten kij i go sobie w dupe... wbij
Ja to tylko tak przywitac sie chcem i spadam
I tak nie jestem w temacie
Dobrze Wilku, tylko czy będzie chciał to napisać ?
Przez Skype można już wyczuć lepiej człowieka