Witaj.Trzeba kierować się zdrowym rozsądkiem.Najpierw patrzysz na wiek,potem na zdjęcie.Później patrzysz na opis i zainteresowania.
Konto usunięte
16.12.2009 r. 08:35:36
Witam o poranku i dzięki za rady
Wiem mniej więcej tyle co na starcie, czyli: najważniejsza jest intuicja
Konto usunięte
16.12.2009 r. 09:41:44
...JA CI POWIEM TAK..CO Z TEGO ,ŻE KTOŚ DA SUPER OPIS SIEBIE ..ŻE NP ..NIE ZALEŻY MU NA SEKSIE ..ITD ..,ŻE SZUKA MIŁOŚCI ...HA,HA.HA .JEST NAJCUDOWNIEJSZYM CZŁOWIEKIEM NA ŚWIECIE ..A PRZY PIERWSZYM LEPSZYM SPOTKANIU...JUŻ BĘDZIE MYŚLAŁ O TYM ABY CIĘ ZERŻNĄĆ ...I CO?..OPISY NIC NIE DADZĄ ..
..
Konto usunięte
16.12.2009 r. 10:23:50
Święte słowa Neron, czyli najlepiej na odwrót: pisać z tymi co od razu deklarują że są zainteresowani seksem, bo pewnie okażą się cudownymi facetami
Konto usunięte
16.12.2009 r. 11:49:38
oczywiście kierownicą kierować i nie jeździć na ręcznym
majka
16.12.2009 r. 11:51:29
Pewnie, że wiekiem i opisem. Ale czy to wystarczy.
Konto usunięte
16.12.2009 r. 11:57:02
Proroku....
Ty powinieneś zostać instruktorem jazdy...
Konto usunięte
16.12.2009 r. 11:58:22
Majka...
Przeczytaj sobie mój opis i powiedz mi czego możesz się o mnie z niego dowiedzieć...
Konto usunięte
16.12.2009 r. 12:06:33
Proste jak drut . Nie kierować się opisem itd. Jeśli na prawdę ci zależy to uruchamiasz Skype i kamerę i rozmawiasz z partnerem , jeśli wam pasi to umawiacie się na spotkanie . Pisanie nic ci nie da i nie unikniesz rozczarowania przy spotkaniu . Tylko bezpośrednia rozmowa przez Skype daje Ci pewność że to ta osoba z twoich marzeń . Amen i kropka .
Konto usunięte
16.12.2009 r. 12:09:53
Anioł ja za młodu byłem rajdowcem-kaskaderem .
Konto usunięte
16.12.2009 r. 12:16:42
Ja robię tak że jak coś mnie zainteresuje w profilu jakiejś dziewczyny to do niej wysyłam wiadomość...
Jak odpisze to zaczynam z nią gadać, czasem wymienię kilka wiadomości i już ją olewam bo stwierdzam że nie chcę jej poznawać a jak fajnie mi się rozmawia z tą osobą i mogę to całymi dniami robić to daję jej swoje gg a czasem nawet tel.
Konto usunięte
16.12.2009 r. 12:18:51
A Kuzaj mi gadał że to jakiś prorok go zainspirował do zostania rajdowcem...
Nie wiedziałem że to o ciebie mu chodziło..
Konto usunięte
16.12.2009 r. 12:21:16
Anioł po przeczytaniu twojego opisu wnioskuję że jesteś gadułą o bardzo żywym usposobieniu
Trafiłam?
Konto usunięte
16.12.2009 r. 12:26:24
To raczej wywnioskowałaś z tego jak na forum się udzielam...
Konto usunięte
16.12.2009 r. 12:28:03
Ale trafiłaś...
Ale czy szukając partnera będziesz patrzeć na to czy jest gadułą czy też może będziesz na jakieś inne cechy zwracać uwagę??
Konto usunięte
16.12.2009 r. 12:28:09
A nie prawda
Twój opis mi to powiedział
Konto usunięte
16.12.2009 r. 12:30:19
No cóż... chyba trzeba by zwrócić uwagę na inne sprawy również, ale z Twojego opisu wyciągnęłam tylko tyle
Konto usunięte
16.12.2009 r. 12:30:40
Prędzej mogłaś z niego wywnioskować jakiej muzyki słucham, i że zawsze staram się być sobą...
Konto usunięte
16.12.2009 r. 12:32:53
Widzisz...
Bo nie czytałaś zbyt wiele...
Ja np lubię czytać książki, to też tam się znajduje, a na dole są wymienione cechy charakteru które moim zdaniem najlepiej odzwierciedlają moją osobowość...
Konto usunięte
16.12.2009 r. 12:34:10
To jakiej muzyki słuchasz mogłam przeczytać, jak i to że starasz się być sobą, a wnioski to to co kryje się między wierszami
Konto usunięte
16.12.2009 r. 12:36:41
Hip-hop, Reggae, Blues, rock, i czasem metalu
Konto usunięte
16.12.2009 r. 13:02:15
Oj Aniołku, tyle już wiem
Konto usunięte
16.12.2009 r. 13:12:52
Ty mi tu Anioła nie czaruj , gdzie twoje foto
Konto usunięte
16.12.2009 r. 13:14:48
A Twoje Proroku?
Konto usunięte
16.12.2009 r. 13:16:47
Moich jest cała fura tylko wejdź na galerię moją .
Konto usunięte
16.12.2009 r. 13:18:08
No dobra... hmmm...muszę do tego dojrzeć
Konto usunięte
16.12.2009 r. 13:21:43
Ja nie odpowiadam kobietom które nie mają zdjęć , jeśli nie widzę z kim piszę , nie ma sensu konwersacja z taką osobą nie szczerą .
Konto usunięte
16.12.2009 r. 13:31:30
Racja proroku...
Ja też raczej sobie odpuszczam osoby bez fotek...
Konto usunięte
16.12.2009 r. 14:15:51
Cześć Jola...
Ty też nie lubisz pisać z ludźmi bez fotek??
Konto usunięte
16.12.2009 r. 14:27:26
Masz absolutną, 100% rację...
Jak do mnie pisze jakaś dziewczyna bez foto to ja zawsze sobie taką odpuszczam...
Ja nie jestem wzrokowcem ale lubię wiedzieć z kim piszę...
Witaj.Trzeba kierować się zdrowym rozsądkiem.Najpierw patrzysz na wiek,potem na zdjęcie.Później patrzysz na opis i zainteresowania.
Witam o poranku i dzięki za rady
Wiem mniej więcej tyle co na starcie, czyli: najważniejsza jest intuicja
...JA CI POWIEM TAK..CO Z TEGO ,ŻE KTOŚ DA SUPER OPIS SIEBIE ..ŻE NP ..NIE ZALEŻY MU NA SEKSIE ..ITD ..,ŻE SZUKA MIŁOŚCI ...HA,HA.HA
.JEST NAJCUDOWNIEJSZYM CZŁOWIEKIEM NA ŚWIECIE ..A PRZY PIERWSZYM LEPSZYM SPOTKANIU...JUŻ BĘDZIE MYŚLAŁ O TYM ABY CIĘ ZERŻNĄĆ ...I CO?..OPISY NIC NIE DADZĄ ..
..
Święte słowa Neron, czyli najlepiej na odwrót: pisać z tymi co od razu deklarują że są zainteresowani seksem, bo pewnie okażą się cudownymi facetami
oczywiście kierownicą kierować i nie jeździć na ręcznym
Pewnie, że wiekiem i opisem. Ale czy to wystarczy.
Proroku....
Ty powinieneś zostać instruktorem jazdy...
Majka...
Przeczytaj sobie mój opis i powiedz mi czego możesz się o mnie z niego dowiedzieć...
Proste jak drut . Nie kierować się opisem itd. Jeśli na prawdę ci zależy to uruchamiasz Skype i kamerę i rozmawiasz z partnerem , jeśli wam pasi to umawiacie się na spotkanie . Pisanie nic ci nie da i nie unikniesz rozczarowania przy spotkaniu . Tylko bezpośrednia rozmowa przez Skype daje Ci pewność że to ta osoba z twoich marzeń . Amen i kropka .
Anioł ja za młodu byłem rajdowcem-kaskaderem .
Ja robię tak że jak coś mnie zainteresuje w profilu jakiejś dziewczyny to do niej wysyłam wiadomość...
Jak odpisze to zaczynam z nią gadać, czasem wymienię kilka wiadomości i już ją olewam bo stwierdzam że nie chcę jej poznawać a jak fajnie mi się rozmawia z tą osobą i mogę to całymi dniami robić to daję jej swoje gg a czasem nawet tel.
A Kuzaj mi gadał że to jakiś prorok go zainspirował do zostania rajdowcem...
Nie wiedziałem że to o ciebie mu chodziło..
Anioł po przeczytaniu twojego opisu wnioskuję że jesteś gadułą o bardzo żywym usposobieniu
Trafiłam?
To raczej wywnioskowałaś z tego jak na forum się udzielam...
Ale trafiłaś...
Ale czy szukając partnera będziesz patrzeć na to czy jest gadułą czy też może będziesz na jakieś inne cechy zwracać uwagę??
A nie prawda
Twój opis mi to powiedział
No cóż... chyba trzeba by zwrócić uwagę na inne sprawy również, ale z Twojego opisu wyciągnęłam tylko tyle
Widzisz...
Bo nie czytałaś zbyt wiele...
Ja np lubię czytać książki, to też tam się znajduje, a na dole są wymienione cechy charakteru które moim zdaniem najlepiej odzwierciedlają moją osobowość...
To jakiej muzyki słuchasz mogłam przeczytać, jak i to że starasz się być sobą, a wnioski to to co kryje się między wierszami
Hip-hop, Reggae, Blues, rock, i czasem metalu
Oj Aniołku, tyle już wiem
Ty mi tu Anioła nie czaruj , gdzie twoje foto
A Twoje Proroku?
Moich jest cała fura tylko wejdź na galerię moją .
No dobra... hmmm...muszę do tego dojrzeć
Ja nie odpowiadam kobietom które nie mają zdjęć , jeśli nie widzę z kim piszę , nie ma sensu konwersacja z taką osobą nie szczerą .
Racja proroku...
Ja też raczej sobie odpuszczam osoby bez fotek...
Cześć Jola...
Ty też nie lubisz pisać z ludźmi bez fotek??
Masz absolutną, 100% rację...
Jak do mnie pisze jakaś dziewczyna bez foto to ja zawsze sobie taką odpuszczam...
Ja nie jestem wzrokowcem ale lubię wiedzieć z kim piszę...