czy tutaj, to tylko ludzie sobie zarty robia, badz szukaja drugiej osoby zeby sie zaspokoic..? niby wiele osob szuka drgiej polówki, a jak przychodzi co do czego,to sie wycofuja, albo chca tylko sie zabawic...
Konto usunięte
07.12.2009 r. 18:45:27
Widzisz jacy okrutni potrafią być ludzie??
Konto usunięte
07.12.2009 r. 18:46:52
..CIERPLIWOŚĆ ..WIDOCZNIE MUSISZ SZUKAĆ DALEJ
Konto usunięte
07.12.2009 r. 18:52:35
Jesteś jeszcze młodą dziewczyną...
Na pewno ci się uda kogoś znaleźć...
Moja rada- NIC NA SIŁĘ
Konto usunięte
07.12.2009 r. 18:55:30
Może to i lepiej że tak szybko się wycofują...
Pomyśl co by było gdyby jakiś został, rozkochał cię w sobie a gdybyś już nie mogła sobie wyobrazić życia bez niego powiedział że ten związek nie ma już sensu...
Konto usunięte
07.12.2009 r. 18:56:25
smiech to zdrowie..pij mleko bedziesz wielka
Konto usunięte
07.12.2009 r. 18:58:35
smiech to zdrowie..pij mleko bedziesz wielka słowa Proroka i wsadzil hu...do kubeczka z mlekiem
Konto usunięte
07.12.2009 r. 19:16:59
Aj tam Gosia cenne,,,sa bezcenne
Konto usunięte
07.12.2009 r. 19:24:16
Marysiu...
W tym momencie mnie rozbroiłaś...
Konto usunięte
07.12.2009 r. 19:55:28
ja tam w milosc nie wierze ;p wiec raczej mnie nikt w sobnie nie rozkocha... Ale po co ludzie pisza bzzdury,ze kogos szukaja slodza innym itp.. a jak przychodzi co do czego, to olewaja ? bezsensu
Konto usunięte
07.12.2009 r. 20:01:46
i czemu panowie klamiecie jak najeci ;p skoro nie chcecie sie spotkac, czy cos nie lepiej powiedziec wprost.. prawde ? a nie owijacie w bawelne.. a i tak prawda wyjdzie na jaw
Konto usunięte
07.12.2009 r. 20:02:44
mysle ze sama w to nie wierzysz..co tu piszesz
Konto usunięte
07.12.2009 r. 20:07:24
Słuchaj...
A może to ty wielu zniechęcasz próbując zbyt szybko się z nimi spotkać...
Konto usunięte
07.12.2009 r. 20:14:13
Królewno ja poznałam tu kilku fajnych facetów,jedem mieszka kilka ulic odemnie.Było miłe spotkanie,pogadalismy i moze cos z tego wyjdzie.Poczekaj nie wszyscy tu szukaja panienki na jedną noc.Są też naprawde kulturalni i normalni męszczyzni.
Konto usunięte
07.12.2009 r. 20:22:27
Kropeczko ja właśnie myślę że ona nie daje im poczekać aż zacznie któremuś zależeć...
Ja myślę że co nagle to po diable... że jeśli dwoje ludzi poznaje się przez internet to powinni dać sobie trochę czasu zanim spotkają się w realu...
A ggdyby jakaś dziewczyna nalegała na szybkie spotkanie to uznałbym że to jakaś desperatka i starałbym się ograniczyć stosunki z tą dziewczyną...
Marcelek
07.12.2009 r. 20:26:01
Gabryś ma świętą racje.
Konto usunięte
07.12.2009 r. 20:27:07
MĄDRA RADA
Konto usunięte
07.12.2009 r. 20:35:19
Słuchaj... Ja z jedną dziewczyną piszę tutaj dłużej niż ty masz konto na tym portalu i jeszcze nie było gadki o spotkaniu w realu... Nawet w biedronce się nie spotkaliśmy...
A ty napisałaś o kilku facetach...
Czy to znaczy że zależy mi tylko na seksie?? Wątpię aby z takiej odległości do czegoś takiego mogło dojść...
Ja chcę ją jak najlepiej poznać zanim zacznę planować coś więcej i myślę że ona jest tego samego zdania...
Poznamy się jak najlepiej a jak się już spotkamy to po to aby poznać się jeszcze lepiej...
Konto usunięte
07.12.2009 r. 21:02:23
A to różnie bywa, ponieważ pisałam z facetem dobre pól roku, następnie spotkaliśmy się kilka razy właśnie po to żeby się lepiej poznać. Wniosek obustronny : stanowczo lepiej nam wychodziło pisanie i rozmawianie na skype niż spotkania w realu ... no ale co ma wisieć nie utonie
Konto usunięte
07.12.2009 r. 21:14:33
Jak na razie to miałam do czynienia z tymi 2 pierwszymi a na tych z 3 to jeszcze nie trafiłam
Konto usunięte
07.12.2009 r. 21:17:04
Ja nie wiem Magdaleno czy chcę się z nią spotykać i co ona naprawdę myśli na mój temat i dopóki nie będę miał pewności w obu tych sprawach to nie zaproponuję spotkania w realu...
Romantyk
07.12.2009 r. 21:17:40
Witaj.Wiesz uważam,że gdy długo piszesz z dziewczyną.Trzeba się z nią spotkać,porozmawiać.Zobaczyć jak wygląda.Kiedyś czytałem artykuł w gazecie.Chłopak umówił się na spotkanie w rzeczywistości w kawiarni.Na portalu było zdjęcie dziewczyny.Jakie było jego zdziwienie gdy przyszedł mężczyzna .Także trzeba uważać,kogo możemy poznać przez internet.Bo mężczyzna może podszywać się pod kobietę.No cóż,gdy się spotykamy i porozmawiamy.Wtedy wiemy ,co kobieta do nas czuje.Czy mamy szanse na przyjaźń,czy następne spotkanie.
Konto usunięte
07.12.2009 r. 21:30:01
Gabriel, a czy Ty się aby czasem nie boisz tego spotkania w realu? Przecież lepiej poznawać się bezpośrednio a nie tylko przez internet. Istnieje ryzyko że możemy zbudować sobie jakiś tam obraz tej drugiej osoby a tak naprawdę ona jest zupełnie inna.
Konto usunięte
07.12.2009 r. 21:38:45
Nie boję się tego spotkania... Trzy osoby na tym forum wiedzą o co chodzi a jedną z nich jestem ja... I póki co to nikt więcej się nie dowie
Konto usunięte
07.12.2009 r. 21:40:39
Ja wiem jak ona wygląda i że nie jest mężczyzną Romantyku...
Konto usunięte
07.12.2009 r. 22:09:48
To pa Ano...
Konto usunięte
07.12.2009 r. 23:03:33
A nawiązałaś kiedyś taką??
Konto usunięte
07.12.2009 r. 23:09:06
czasem jest odleglos problemem do spotkan ,ale super jest nawiazac tutaj znajomosc
Konto usunięte
08.12.2009 r. 00:42:58
hmmm ja także jestem za tym by poznana osobe na wirtualnej płaszczyznie poznawac powoli i dokładnie NIE SPIESZAC sie ....bo pospiech jest tu złym doradca ... ja nigdy faceta nie prosze o spotkanie jak sie z nim dobrze nie poznam ...bo po pierwsze to niebezpieczne a po drugie do durnota.......
A co do tematu głównego to mysle ze jest tu wielu fałszywych ludzi którzy sa tu po to by oszukiwac i drwic sa tu ludzie dla zabawy ale tez dla miłosci.......ja nie szukam na siłe.....nie lubie pospiechu jak ma se znalezc to sie znajdzie.......
WOLF
08.12.2009 r. 07:14:48
NO JA TWIERDZĘ ŻE MOŻNA I POKLIKAĆ ,I POROBIĆ ŻARTY ,I POSZUKAĆ FACETA LUB KOBIETY ,A NÓŻ PRZEZ ŻARTY DO SERCA,TAK ŻE CZEKAJ CIERPLIWIE .
czy tutaj, to tylko ludzie sobie zarty robia, badz szukaja drugiej osoby zeby sie zaspokoic..?
niby wiele osob szuka drgiej polówki, a jak przychodzi co do czego,to sie wycofuja, albo chca tylko sie zabawic...
Widzisz jacy okrutni potrafią być ludzie??
..CIERPLIWOŚĆ ..WIDOCZNIE MUSISZ SZUKAĆ DALEJ
Jesteś jeszcze młodą dziewczyną...
Na pewno ci się uda kogoś znaleźć...
Moja rada- NIC NA SIŁĘ
Może to i lepiej że tak szybko się wycofują...
Pomyśl co by było gdyby jakiś został, rozkochał cię w sobie a gdybyś już nie mogła sobie wyobrazić życia bez niego powiedział że ten związek nie ma już sensu...
smiech to zdrowie..pij mleko bedziesz wielka
smiech to zdrowie..pij mleko bedziesz wielka słowa Proroka i wsadzil hu...do kubeczka z mlekiem
Aj tam Gosia cenne,,,sa bezcenne
Marysiu...
W tym momencie mnie rozbroiłaś...
ja tam w milosc nie wierze ;p wiec raczej mnie nikt w sobnie nie rozkocha...
Ale po co ludzie pisza bzzdury,ze kogos szukaja slodza innym itp.. a jak przychodzi co do czego, to olewaja ?
bezsensu
i czemu panowie klamiecie jak najeci ;p skoro nie chcecie sie spotkac, czy cos nie lepiej powiedziec wprost.. prawde ? a nie owijacie w bawelne.. a i tak prawda wyjdzie na jaw
mysle ze sama w to nie wierzysz..co tu piszesz
Słuchaj...
A może to ty wielu zniechęcasz próbując zbyt szybko się z nimi spotkać...
Królewno ja poznałam tu kilku fajnych facetów,jedem mieszka kilka ulic odemnie.Było miłe spotkanie,pogadalismy i moze cos z tego wyjdzie.Poczekaj nie wszyscy tu szukaja panienki na jedną noc.Są też naprawde kulturalni i normalni męszczyzni.
Kropeczko ja właśnie myślę że ona nie daje im poczekać aż zacznie któremuś zależeć...
Ja myślę że co nagle to po diable... że jeśli dwoje ludzi poznaje się przez internet to powinni dać sobie trochę czasu zanim spotkają się w realu...
A ggdyby jakaś dziewczyna nalegała na szybkie spotkanie to uznałbym że to jakaś desperatka i starałbym się ograniczyć stosunki z tą dziewczyną...
Gabryś ma świętą racje.
MĄDRA RADA
Słuchaj... Ja z jedną dziewczyną piszę tutaj dłużej niż ty masz konto na tym portalu i jeszcze nie było gadki o spotkaniu w realu... Nawet w biedronce się nie spotkaliśmy...
A ty napisałaś o kilku facetach...
Czy to znaczy że zależy mi tylko na seksie?? Wątpię aby z takiej odległości do czegoś takiego mogło dojść...
Ja chcę ją jak najlepiej poznać zanim zacznę planować coś więcej i myślę że ona jest tego samego zdania...
Poznamy się jak najlepiej a jak się już spotkamy to po to aby poznać się jeszcze lepiej...
A to różnie bywa, ponieważ pisałam z facetem dobre pól roku, następnie spotkaliśmy się kilka razy właśnie po to żeby się lepiej poznać. Wniosek obustronny : stanowczo lepiej nam wychodziło pisanie i rozmawianie na skype niż spotkania w realu ... no ale co ma wisieć nie utonie
Jak na razie to miałam do czynienia z tymi 2 pierwszymi
a na tych z 3 to jeszcze nie trafiłam
Ja nie wiem Magdaleno czy chcę się z nią spotykać i co ona naprawdę myśli na mój temat i dopóki nie będę miał pewności w obu tych sprawach to nie zaproponuję spotkania w realu...
Witaj.Wiesz uważam,że gdy długo piszesz z dziewczyną.Trzeba się z nią spotkać,porozmawiać.Zobaczyć jak wygląda.Kiedyś czytałem artykuł w gazecie.Chłopak umówił się na spotkanie w rzeczywistości w kawiarni.Na portalu było zdjęcie dziewczyny.Jakie było jego zdziwienie gdy przyszedł mężczyzna
.Także trzeba uważać,kogo możemy poznać przez internet.Bo mężczyzna może podszywać się pod kobietę.No cóż,gdy się spotykamy i porozmawiamy.Wtedy wiemy ,co kobieta do nas czuje.Czy mamy szanse na przyjaźń,czy następne spotkanie.
Gabriel, a czy Ty się aby czasem nie boisz tego spotkania w realu? Przecież lepiej poznawać się bezpośrednio a nie tylko przez internet. Istnieje ryzyko że możemy zbudować sobie jakiś tam obraz tej drugiej osoby a tak naprawdę ona jest zupełnie inna.
Nie boję się tego spotkania... Trzy osoby na tym forum wiedzą o co chodzi a jedną z nich jestem ja... I póki co to nikt więcej się nie dowie
Ja wiem jak ona wygląda i że nie jest mężczyzną Romantyku...
To pa Ano...
A nawiązałaś kiedyś taką??
czasem jest odleglos problemem do spotkan ,ale super jest nawiazac tutaj znajomosc
hmmm ja także jestem za tym by poznana osobe na wirtualnej płaszczyznie poznawac powoli i dokładnie NIE SPIESZAC sie ....bo pospiech jest tu złym doradca ... ja nigdy faceta nie prosze o spotkanie jak sie z nim dobrze nie poznam ...bo po pierwsze to niebezpieczne a po drugie do durnota.......
A co do tematu głównego to mysle ze jest tu wielu fałszywych ludzi którzy sa tu po to by oszukiwac i drwic sa tu ludzie dla zabawy ale tez dla miłosci.......ja nie szukam na siłe.....nie lubie pospiechu jak ma se znalezc to sie znajdzie.......
NO JA TWIERDZĘ ŻE MOŻNA I POKLIKAĆ ,I POROBIĆ ŻARTY ,I POSZUKAĆ FACETA LUB KOBIETY ,A NÓŻ PRZEZ ŻARTY DO SERCA,TAK ŻE CZEKAJ CIERPLIWIE .