hola ;p mi nie chodzi akurat o ten portal.. ;] przez rozne forum, na skype, gg poznawalam ludzi.. Bylo kilka przypadkow,ze po kilku miesiecznej pisaniny sie spotkalismy, ale wychodzilo roznie ;p jeden byl zonaty, drugi mial panne i dzieciaka, a trzeci okazal sie gejem, ktory lubi sobie robic zarty z panny ;p a co do tych szybkich spotkan.. Ja nie mowie,ze chce od razu sie spotkac po tyg poznania, bez przesady... Pomyliles sie Gabrielu Kazdy kto do mnie pisze, raczej chce panny na jedna noc, albo mu sie nudzi ;] moze i macie racje,ze kiedys tu kogos ciekawego poznam i bedzie git.. Ale jest jedno ALE.. Jak w koncu poznam kogos fajnego i piszemy ze soba jakis czas i sie dowiaduje o tym,ze jestem biseksualna, to od razu rezygnuje ze znajomosci.. ;] a przeciez ja nikogo nie ciagne do oltarza ;D
Konto usunięte
08.12.2009 r. 14:39:57
i pozaq tym.. Ja nigdy nie proponuje spotkania ale jak facet wyjezdza z tekstem,ze chce sie spotkac po jakims tam czasie poznania i pisania i ja sie zgadzam, a on potem sie rozmysla, czy cos, albo w ogole nie przychodzi na spotkanie ( po prostu wystawia) to jest lekka przesada...
Anka
08.12.2009 r. 14:46:45
Oj jak na każdym takim portalu,jedni szukają inni są z braku zajęć
Konto usunięte
08.12.2009 r. 15:00:51
heh, po prostu jestem szczera... Nie lubie jak ktos uwaza,ze jestem pusta glupia lala, co jest zdesperowana, bo jest sama, a jej kolezanki maja facetow, a niektore juz dzieci.. po prostu nie lubie jak ktos mi wciska kit ;p a takie wirtualne znajomosci, a pozniej realne sa fajne np znam sie od jakichs 5 lat z trzema laskami, poznalysmy sie na forum o Harrym Potterze, a mieszkamy w roznych stronach Polski.. to jednak raz na rok sie spotykamy i gadamy, choc glownie z gg sie znamy ale sa tez minusy takich znajomosci.. Mozna trafic na jakiegos pedofila, albo innego zboczenca poza tym ja glownie z portali i z neta poznaje ludzi, bo za bardzo niesmiala jestem,zeby tak w relau na jakiejs dyskotece kogos ciekawego poznac
Romantyk
08.12.2009 r. 15:24:16
Witaj.Gdy zaczynałem swoją przygodę z randkami.Dziewczyna,z którą się umówiłem nie przyszła na spotkanie.Potem spotkałem się jeszcze z kilkoma dziewczynami.Ostatnia z poznanych dziewczyn,chciała sexu na pierwszej randce.Pogadałem z nią,wypiłem kawę.Zaangażowałem się na całego.Okazało się,że szkoda moich nerwów.W sobotę przed mikołajem dostałem od niej esemesa,abym nie robił sobie nadziei.Chociaż na randce zaśpiewałem TSA pod tatrami.Pewnie mało osób zna tą piosenkę.Chyba traktuje randkę,ze zbytnim luzem.No cóż jestem tylko człowiekiem i nic co ludzkie mi obce nie jest.
Konto usunięte
08.12.2009 r. 17:12:36
Romantyk ale ty fanzolisz zamiast dziewczynę zaspokoić
Konto usunięte
08.12.2009 r. 18:16:17
to cos podobnego ja przezylam.. No i teraz jakos taka nieufna jestem i trudno mi znalezc chlopaka ;p poza tym.. Kazdy z was chce seksu, czy na pierwszej cz ykolejnej randce ;p
Konto usunięte
08.12.2009 r. 18:17:44
ta.. Za to ty Prorok bys ja uszczesliwil do granic mozliwosci
hola ;p mi nie chodzi akurat o ten portal.. ;] przez rozne forum, na skype, gg poznawalam ludzi.. Bylo kilka przypadkow,ze po kilku miesiecznej pisaniny sie spotkalismy, ale wychodzilo roznie ;p jeden byl zonaty, drugi mial panne i dzieciaka, a trzeci okazal sie gejem, ktory lubi sobie robic zarty z panny ;p a co do tych szybkich spotkan.. Ja nie mowie,ze chce od razu sie spotkac po tyg poznania, bez przesady... Pomyliles sie Gabrielu
Kazdy kto do mnie pisze, raczej chce panny na jedna noc, albo mu sie nudzi ;] moze i macie racje,ze kiedys tu kogos ciekawego poznam i bedzie git.. Ale jest jedno ALE..
Jak w koncu poznam kogos fajnego i piszemy ze soba jakis czas i sie dowiaduje o tym,ze jestem biseksualna, to od razu rezygnuje ze znajomosci.. ;] a przeciez ja nikogo nie ciagne do oltarza ;D
i pozaq tym.. Ja nigdy nie proponuje spotkania
ale jak facet wyjezdza z tekstem,ze chce sie spotkac po jakims tam czasie poznania i pisania i ja sie zgadzam, a on potem sie rozmysla, czy cos, albo w ogole nie przychodzi na spotkanie ( po prostu wystawia) to jest lekka przesada...
Oj jak na każdym takim portalu,jedni szukają inni są z braku zajęć
heh, po prostu jestem szczera... Nie lubie jak ktos uwaza,ze jestem pusta glupia lala, co jest zdesperowana, bo jest sama, a jej kolezanki maja facetow, a niektore juz dzieci..
po prostu nie lubie jak ktos mi wciska kit ;p a takie wirtualne znajomosci, a pozniej realne sa fajne
np znam sie od jakichs 5 lat z trzema laskami, poznalysmy sie na forum o Harrym Potterze, a mieszkamy w roznych stronach Polski.. to jednak raz na rok sie spotykamy i gadamy, choc glownie z gg sie znamy
ale sa tez minusy takich znajomosci.. Mozna trafic na jakiegos pedofila, albo innego zboczenca
poza tym ja glownie z portali i z neta poznaje ludzi, bo za bardzo niesmiala jestem,zeby tak w relau na jakiejs dyskotece kogos ciekawego poznac
Witaj.Gdy zaczynałem swoją przygodę z randkami.Dziewczyna,z którą się umówiłem nie przyszła na spotkanie.Potem spotkałem się jeszcze z kilkoma dziewczynami.Ostatnia z poznanych dziewczyn,chciała sexu na pierwszej randce.Pogadałem z nią,wypiłem kawę.Zaangażowałem się na całego.Okazało się,że szkoda moich nerwów.W sobotę przed mikołajem dostałem od niej esemesa,abym nie robił sobie nadziei.Chociaż na randce zaśpiewałem TSA pod tatrami.Pewnie mało osób zna tą piosenkę.Chyba traktuje randkę,ze zbytnim luzem.No cóż jestem tylko człowiekiem i nic co ludzkie mi obce nie jest.
Romantyk ale ty fanzolisz zamiast dziewczynę zaspokoić
to cos podobnego ja przezylam.. No i teraz jakos taka nieufna jestem i trudno mi znalezc chlopaka ;p poza tym.. Kazdy z was chce seksu, czy na pierwszej cz ykolejnej randce ;p
ta.. Za to ty Prorok bys ja uszczesliwil do granic mozliwosci