sa pewne zasady w zyciu i one sie nie zmienia tak jak i przepisy ruchu drogowego
MIMI
05.11.2010 r. 17:42:11
Panie Januszu pisze panie bo wyglądasz na 60lat nie powinieneś wnuków pilnować???
MIMI
05.11.2010 r. 17:49:43
no i już się śmieje hehehe pytałam poważnie
MIMI
05.11.2010 r. 18:05:25
tzn że baby nie masz łał w sumie się nie dziwie
MIMI
05.11.2010 r. 18:12:02
hehe w sumie racja hehe
Terror
05.11.2010 r. 18:12:11
A ty jestes pasożytem tutaj
Terror
05.11.2010 r. 18:12:39
Janusz nabierz troche szacunku do kobiet
Terror
05.11.2010 r. 18:15:49
Bądź dla nich milszy więcej kultury będziesz szanował je to one bedą ciebie choć jak na ta chwile zbyt wiele osób ma do ciebie szacun i zbyt wielki zrób coś żeby na niego zasłużyć a nie ciągle tylko jeździsz po kobietach i narzekasz jakie to one są zle nawet nie patrząc na siebie jaka gnida jest z ciebie ogarnij się człowieku i zacznij je traktować jak należy
Ernest
05.11.2010 r. 18:17:23
Natalia a czy ty wiesz ze nie ladnie jest tak pyskowac starszym
zizi91
05.11.2010 r. 18:18:29
Jak bedziesz takie posty pisał to bedziesz posciel sam zmieniał do końca życia...
MIMI
05.11.2010 r. 18:19:09
wiem ale to On zaczął jemu uwagę powinieneś zwrócić
Ernest
05.11.2010 r. 18:20:34
Natalia znowu pyskujesz
naprawde musisz nad tym popracowac
Terror
05.11.2010 r. 18:21:02
Janusz powiem tobie to tak: nie jestem dupolizem tylko mam dla kobiet szacunek, a ty masz na ich punkcie jakis kompleks bo ciagle po nich jedziesz pewnie jakas dała tobie popalić nie dawałeś rady się jej postawic to teraz odgrywasz się na bezbronnych kobietach. Jesteś żałosny.
Ernest ona nie pyskuje tylko pisze prawde
Terror
05.11.2010 r. 18:22:55
Ernest daj jej spokój ona nic złego nie robi a ty razem z januszem jedziecie po nich
Zizi ich trzeba by było do MON-u wysłać na 9 miesięcy to wtedy by zrozumieli i nabrali szacunku do kobiet jak starsza stopniem by nimi pomiatala
MIMI
05.11.2010 r. 18:23:45
Ernest ja nie pyskuje ale zawsze mogę zacząć
Terror
05.11.2010 r. 18:25:48
Janusz mondziole na całym swiecie kobiety zachowują się tak samo tylko rozmawiają w rożnych językach.
W każdym kraju sa takie co szukają sponsorow, co biora 350 zł dolarów funtów euro za godzine we własnym lokum sa na stanowiskach kierowniczych pracuja jako sprzątaczki czy zwykłe pracownice takjak u nas w kraju ale w innych krajach maja do kobiec więcej szacunku nie jak u nas gdy sa tacy faceci jak ty co nie potrafią nic innego jak tylko obrażać i poniżać kobiety
AGATA
05.11.2010 r. 18:26:30
Jasku a cóż Ty tak krytykujesz polskie kobiety???
założę się,sam szukasz wlasnie Polki
MIMI
05.11.2010 r. 18:27:07
Neron kazał być spokojnie to ja kończę
Terror
05.11.2010 r. 18:27:24
Janusz ciebiue pewnie kobieta tam ostro lała skoro masz taka brzydka m e jak g o pawiana
Ernest
05.11.2010 r. 18:28:12
Natalia zauwazyłem tez ze podałąs w swoim profilu błędny swój wiek bo masz wpisane ze niby masz dziewietnascie lat a przeciez oboje wiemy ze masz pietnascie
Terror
05.11.2010 r. 18:29:43
ernest ty tez nie masz tyle co podajesz ty masz 12 lat tylko gemba taka stara bo masz porażenie mózgowe i dlatrego sprawiasz wrażenie starszegp ale napewno nie mądrzejszego
Terror
05.11.2010 r. 18:30:16
NERON Natalia oboje zostańcie
AGATA
05.11.2010 r. 18:34:24
Neron, nie boje sie
Terror
05.11.2010 r. 18:36:08
I racja AGATA nie bój sie
Ernest
05.11.2010 r. 18:36:39
A ty Terror masz małego siusiaka i przez to jestes taki spolegliwy w stosunku do kobiet
Terror
05.11.2010 r. 18:38:03
Ernest może mały ale wariat
Dużo więcej takim małym zdziałam niz ty wiekszym o ile w ogole go masz
AGATA
05.11.2010 r. 18:38:12
Ernest a skad wiesz jakiego ma???
widziales???
Terror
05.11.2010 r. 18:39:21
Zreszta odnosząc się do tematu kbieta nie rządzi w kuchni ponieważ jak powszechnie wiadomo to męszczyźni sa najlepszymi kucharzami na świecie
sa pewne zasady w zyciu i one sie nie zmienia tak jak i przepisy ruchu drogowego
Panie Januszu pisze panie bo wyglądasz na 60lat nie powinieneś wnuków pilnować???
no i już się śmieje hehehe pytałam poważnie
tzn że baby nie masz łał w sumie się nie dziwie
hehe w sumie racja hehe
A ty jestes pasożytem tutaj
Janusz nabierz troche szacunku do kobiet
Bądź dla nich milszy więcej kultury będziesz szanował je to one bedą ciebie choć jak na ta chwile zbyt wiele osób ma do ciebie szacun i zbyt wielki zrób coś żeby na niego zasłużyć a nie ciągle tylko jeździsz po kobietach i narzekasz jakie to one są zle nawet nie patrząc na siebie jaka gnida jest z ciebie ogarnij się człowieku i zacznij je traktować jak należy
Natalia a czy ty wiesz ze nie ladnie jest tak pyskowac starszym
Jak bedziesz takie posty pisał to bedziesz posciel sam zmieniał do końca życia...
wiem
ale to On zaczął jemu uwagę powinieneś zwrócić
Natalia znowu pyskujesz
naprawde musisz nad tym popracowac
Janusz powiem tobie to tak: nie jestem dupolizem tylko mam dla kobiet szacunek, a ty masz na ich punkcie jakis kompleks bo ciagle po nich jedziesz pewnie jakas dała tobie popalić nie dawałeś rady się jej postawic to teraz odgrywasz się na bezbronnych kobietach. Jesteś żałosny.
Ernest ona nie pyskuje tylko pisze prawde
Ernest daj jej spokój ona nic złego nie robi a ty razem z januszem jedziecie po nich
Zizi ich trzeba by było do MON-u wysłać na 9 miesięcy to wtedy by zrozumieli i nabrali szacunku do kobiet jak starsza stopniem by nimi pomiatala
Ernest
ja nie pyskuje
ale zawsze mogę zacząć
Janusz mondziole na całym swiecie kobiety zachowują się tak samo tylko rozmawiają w rożnych językach.
W każdym kraju sa takie co szukają sponsorow, co biora 350 zł dolarów funtów euro za godzine we własnym lokum sa na stanowiskach kierowniczych pracuja jako sprzątaczki czy zwykłe pracownice takjak u nas w kraju ale w innych krajach maja do kobiec więcej szacunku nie jak u nas gdy sa tacy faceci jak ty co nie potrafią nic innego jak tylko obrażać i poniżać kobiety
Jasku a cóż Ty tak krytykujesz polskie kobiety???
założę się,sam szukasz wlasnie Polki
Neron kazał być spokojnie to ja kończę
Janusz ciebiue pewnie kobieta tam ostro lała skoro masz taka brzydka m
e jak g
o pawiana
Natalia zauwazyłem tez ze podałąs w swoim profilu błędny swój wiek bo masz wpisane ze niby masz dziewietnascie lat a przeciez oboje wiemy ze masz pietnascie
ernest ty tez nie masz tyle co podajesz ty masz 12 lat tylko gemba taka stara bo masz porażenie mózgowe i dlatrego sprawiasz wrażenie starszegp ale napewno nie mądrzejszego
NERON Natalia oboje zostańcie
Neron, nie boje sie
I racja AGATA nie bój sie
A ty Terror masz małego siusiaka i przez to jestes taki spolegliwy w stosunku do kobiet
Ernest może mały ale wariat
Dużo więcej takim małym zdziałam niz ty wiekszym o ile w ogole go masz
Ernest a skad wiesz jakiego ma???
widziales???
Zreszta odnosząc się do tematu kbieta nie rządzi w kuchni ponieważ jak powszechnie wiadomo to męszczyźni sa najlepszymi kucharzami na świecie
G
o to ty masz na twarzyu Januszku
Jasku nie bardzo zrozumialam
jesli ta odpowiedz dla mnie byla