Janusz XXXV w jednym przypadku sie z toba zgodze ty jestes ewenementem i totalnym beztalenciem w gastronomii wode na kawe potrafisz przypalić
Terror
05.11.2010 r. 18:44:59
Janusz gdybym był z gówna nie byłoby mnie tutaj to raz a dwa nie uważam się za niewiadomo kogo tylko staram się byc kulturalny wobec kobiet a nie jak ty kawał chama reszta sk na
zizi91
05.11.2010 r. 18:49:28
Skąd ty bierzesz takie chore poglądy???
Terror
05.11.2010 r. 18:50:29
q;r/w?a człowieku a z kąd ty możesz wiedziec czy ja mam swoje zdanie czy nie ??? Najpierw skontaktuj się z lekarzem żby stwierdził czy ty w ogóle powinieneś przebywać wśrud ludzi czy lepiej byłoby ciebie zamknąć bo jak narazie to więcej szkód niz porzytku
Terror
05.11.2010 r. 18:51:28
A nosze krótkie spodnie latem i po domu jak w krótkich chodze
Janusz XXXV w jednym przypadku sie z toba zgodze ty jestes ewenementem i totalnym beztalenciem w gastronomii wode na kawe potrafisz przypalić
Janusz gdybym był z gówna nie byłoby mnie tutaj to raz a dwa nie uważam się za niewiadomo kogo tylko staram się byc kulturalny wobec kobiet a nie jak ty kawał chama reszta sk
na
Skąd ty bierzesz takie chore poglądy???
q;r/w?a człowieku a z kąd ty możesz wiedziec czy ja mam swoje zdanie czy nie ??? Najpierw skontaktuj się z lekarzem żby stwierdził czy ty w ogóle powinieneś przebywać wśrud ludzi czy lepiej byłoby ciebie zamknąć bo jak narazie to więcej szkód niz porzytku
A nosze krótkie spodnie latem i po domu jak w krótkich chodze