masz racjie nas nie interesuja zadne uczuica tylko seks najlepiej co tydzien z nowa partnerka coby sie sie nie znudzic
soltys
30.07.2010 r. 23:42:36
sylwus moze cie zdziwie ale to nie ironia to czysty realizm
soltys
30.07.2010 r. 23:45:07
nie4 smial bym sie z ciebie nabijac poprostu pisze jak jest
soltys
30.07.2010 r. 23:49:50
sylwia a co zrobil
soltys
30.07.2010 r. 23:53:38
sylwia bo tak naprawde tacy jestesmy okrutni widzacy kobiete tylko jako obiekt pozadania a jak juz ja zdobedziemy wtedy szukamy znowu czegos nowego
soltys
30.07.2010 r. 23:56:02
sylwia to ty powiedzials
soltys
30.07.2010 r. 23:57:05
oki sylwia troche sie z taba podroczylem nie jest tak zle
soltys
30.07.2010 r. 23:59:49
mysle ze wtych czasach bardzo trudno jest utrzymac zwiazek a bedzie jeszce gorzej
soltys
31.07.2010 r. 00:09:43
sylwia to piekne slowa milosc zaufanie tylko ze coraz bardziej pozostaja w sferze marzen nie pytaj mnie czemu tak jest bo sam nie wiem
soltys
31.07.2010 r. 00:13:46
skoro tak mowisz wierze ci tylko do tego trzeba dwojga
soltys
31.07.2010 r. 00:15:23
nie myslem ze kiedy sie zgodze z paula ale poraz pierwszy napisala z sensem tak wlasnie jest sam bym tego lepiej nie ujal
soltys
31.07.2010 r. 00:18:47
nie oszukujmy sie coraz czesciej kochamy wyglad atrakcyjnosc part5nera lub partnerki uczucia wyzsze sa na dalszym planie
soltys
31.07.2010 r. 00:25:08
wiec jak przyszla to pewnie tez kiedys odejdzie jak wszystko na tym swiecie
soltys
31.07.2010 r. 00:29:00
nie be4da tylko juz sa jak chleb powszedni teraz taki przecietny facet sobie mysli poco sie zakochiwac i caly czas drzec ze strachu kiedy ktos inny przyjdzie zatrzepota rzesami i wezmie sobie pania i wcale nie bedzie pytal czy moze wiec lepiej zyc bez stesu i nie angazowac sie tak bardzo
soltys
31.07.2010 r. 00:34:29
no widzisz paula i doszlismy do takiego samego wniosku
soltys
31.07.2010 r. 00:35:52
masz racjie sylwia ze sami bo nie umiemy kochac bezinteresownie
soltys
31.07.2010 r. 00:39:14
zgadzam sie z taba jaro w stu procentach tylko ja takie cos czuje tylko do swoich dzieci i mam wrazenie ze do kobiety chyba tego czegos nie poczuje
soltys
31.07.2010 r. 00:46:51
sylwia bo widzisz dzieci ko9chamy bez wzgledu jakie sa i zawsze sa dla nas najpiekniejsze najkochansze bez wzgldu a wsyztko a o milosc do kobiety musimy caly czas walczyc starac sie zprostac ich wymaganiom a i tak moze to nie wystarczyc
soltys
31.07.2010 r. 00:49:44
jaro to nie chodzi o przelewanie uczuc tylko dzieci zawsze beda twoje zona nie koniecznie
soltys
31.07.2010 r. 00:54:52
ja ma juz dorosle i czasami tak jak mowisz daja w kosc ale i tak je kocham, tak samo
soltys
31.07.2010 r. 00:58:25
wiec paula zostaja ci tylko wolne zwiazki
soltys
31.07.2010 r. 00:59:34
milusiej nocy sylwia i glowa do gury moze ty bedziesz mials to szczescie z ta miloscia
soltys
31.07.2010 r. 01:00:18
tp prawda ale jestes tez kobieta przeciesz nie bedziesz zyla caly czas w celibacie
soltys
31.07.2010 r. 01:03:19
nam to pwenie nie przeszkadza ze bedziesz zyla w celibacie tylko jakos ci nie wierze
soltys
31.07.2010 r. 01:06:27
oj paula paula natura upomni sie o swoje
soltys
31.07.2010 r. 01:07:44
jaro jestem ostani ktury by sie z tego smial co najwyzej moge ci tylko pozadroscic ze tak trafiles
soltys
31.07.2010 r. 01:10:37
jak to chcesz czego innego myslem ze chcesz wlasnie takiej milosci o kturej pisze jaro czy cos sie zmienilo
soltys
31.07.2010 r. 01:13:55
nie wiem czy mozna cie zmusic do milosci ale uwiesc mozna kazda
soltys
31.07.2010 r. 01:17:42
wlasnie masz racjie paula i wystarczy ze znajdzie sie ktos kto ci sie spodoba fizycznie do tego bedzie bardzo inteligetny i nie zabraknie mu cierpliwosci to znajdzie droge do towich skarbow
TY
Ty trzymasz mnie na ziemi,
Ty wznosisz mnie do nieba,
Tyś jest mi tutaj wszystkim,
Po co aż tam iść trzeba.
O Tobie wiem jedynie,
i tylko Ciebie umiem.
Na świat machnąłem ręką:
I tak nic nie zrozumiem!!
Co krok- to nowa droga.
Co myśl- to otchłań wrząca.
Ty jedna odpowiadasz,
mówiąca czy milcząca.
Krwi słucham Twego serca,
Bijącej w białej piersi,
I trwam miłości błędną
W tym życiu, pełnym śmierci.
Julian Tuwim
masz racjie nas nie interesuja zadne uczuica tylko seks najlepiej co tydzien z nowa partnerka coby sie sie nie znudzic
sylwus moze cie zdziwie ale to nie ironia to czysty realizm
nie4 smial bym sie z ciebie nabijac poprostu pisze jak jest
sylwia a co zrobil
sylwia bo tak naprawde tacy jestesmy okrutni widzacy kobiete tylko jako obiekt pozadania a jak juz ja zdobedziemy wtedy szukamy znowu czegos nowego
sylwia to ty powiedzials
oki sylwia troche sie z taba podroczylem nie jest tak zle
mysle ze wtych czasach bardzo trudno jest utrzymac zwiazek a bedzie jeszce gorzej
sylwia to piekne slowa milosc zaufanie tylko ze coraz bardziej pozostaja w sferze marzen nie pytaj mnie czemu tak jest bo sam nie wiem
skoro tak mowisz wierze ci tylko do tego trzeba dwojga
nie myslem ze kiedy sie zgodze z paula ale poraz pierwszy napisala z sensem tak wlasnie jest sam bym tego lepiej nie ujal
nie oszukujmy sie coraz czesciej kochamy wyglad atrakcyjnosc part5nera lub partnerki uczucia wyzsze sa na dalszym planie
wiec jak przyszla to pewnie tez kiedys odejdzie jak wszystko na tym swiecie
nie be4da tylko juz sa jak chleb powszedni teraz taki przecietny facet sobie mysli poco sie zakochiwac i caly czas drzec ze strachu kiedy ktos inny przyjdzie zatrzepota rzesami i wezmie sobie pania i wcale nie bedzie pytal czy moze wiec lepiej zyc bez stesu i nie angazowac sie tak bardzo
no widzisz paula i doszlismy do takiego samego wniosku
masz racjie sylwia ze sami bo nie umiemy kochac bezinteresownie
zgadzam sie z taba jaro w stu procentach tylko ja takie cos czuje tylko do swoich dzieci i mam wrazenie ze do kobiety chyba tego czegos nie poczuje
sylwia bo widzisz dzieci ko9chamy bez wzgledu jakie sa i zawsze sa dla nas najpiekniejsze najkochansze bez wzgldu a wsyztko a o milosc do kobiety musimy caly czas walczyc starac sie zprostac ich wymaganiom a i tak moze to nie wystarczyc
jaro to nie chodzi o przelewanie uczuc tylko dzieci zawsze beda twoje zona nie koniecznie
ja ma juz dorosle i czasami tak jak mowisz daja w kosc ale i tak je kocham, tak samo
wiec paula zostaja ci tylko wolne zwiazki
milusiej nocy sylwia i glowa do gury moze ty bedziesz mials to szczescie z ta miloscia
tp prawda ale jestes tez kobieta przeciesz nie bedziesz zyla caly czas w celibacie
nam to pwenie nie przeszkadza ze bedziesz zyla w celibacie tylko jakos ci nie wierze
oj paula paula natura upomni sie o swoje
jaro jestem ostani ktury by sie z tego smial co najwyzej moge ci tylko pozadroscic ze tak trafiles
jak to chcesz czego innego myslem ze chcesz wlasnie takiej milosci o kturej pisze jaro czy cos sie zmienilo
nie wiem czy mozna cie zmusic do milosci ale uwiesc mozna kazda
wlasnie masz racjie paula i wystarczy ze znajdzie sie ktos kto ci sie spodoba fizycznie do tego bedzie bardzo inteligetny i nie zabraknie mu cierpliwosci to znajdzie droge do towich skarbow