dzieci sa twoim skarbem dla faceta skarbem bedzie twoje cialo
soltys
31.07.2010 r. 01:25:22
paula tego ja tez nie wiem to zalezy od roznych czynikow przedewsyztkim musi to byc ktos komu sie spodobasz jako kobieta ale chodzi mi raczej o wyglad i wtedy juz wszytko zalezy od jego determinacji na ile bedzie mu zalezalo na tym by cie uwiesc
soltys
31.07.2010 r. 01:28:09
narka jaro
soltys
31.07.2010 r. 01:36:54
wlasnie oto chodzi ze nie bedziesz chciala zeby sie odczepil jesli ci sie spodoba i bedzie umiejetnie gral wiec da sobie rade i z taba polyniesz oczywisce on tego nie da po sobie poznac bedzie ci szeptal czule slowka mowil jak cie bardzo kocha az do momentu a potem ariwderci roma
soltys
31.07.2010 r. 01:45:43
pewnosci o tym czy ktos kocha czy nie nigdy nie ma zawsze jest jaks nutka nie pewnosci ale tesknota za miloscia w koncu ustapi rozsadkowi i zaryzykujesz bedziesz musiala a wtedy jestes juz bezbronna i chociasz rozum bedzie cie mowil uwazaj badz ostrozna to jednak serce zwyciezy i pchnie cie w ramiona moze dobre moze zle ktuz to wie
soltys
31.07.2010 r. 01:47:22
nie ustapi rozsadkowi do do wyzej napisanego tekstu
dzieci sa twoim skarbem dla faceta skarbem bedzie twoje cialo
paula tego ja tez nie wiem to zalezy od roznych czynikow przedewsyztkim musi to byc ktos komu sie spodobasz jako kobieta ale chodzi mi raczej o wyglad i wtedy juz wszytko zalezy od jego determinacji na ile bedzie mu zalezalo na tym by cie uwiesc
narka jaro
wlasnie oto chodzi ze nie bedziesz chciala zeby sie odczepil jesli ci sie spodoba i bedzie umiejetnie gral wiec da sobie rade i z taba polyniesz oczywisce on tego nie da po sobie poznac bedzie ci szeptal czule slowka mowil jak cie bardzo kocha az do momentu
a potem ariwderci roma
pewnosci o tym czy ktos kocha czy nie nigdy nie ma zawsze jest jaks nutka nie pewnosci ale tesknota za miloscia w koncu ustapi rozsadkowi i zaryzykujesz bedziesz musiala a wtedy jestes juz bezbronna i chociasz rozum bedzie cie mowil uwazaj badz ostrozna to jednak serce zwyciezy i pchnie cie w ramiona moze dobre moze zle ktuz to wie
nie ustapi rozsadkowi do do wyzej napisanego tekstu
do milgo paula