a państwo powinno się tym zainteresować i im pomóc
lecz umywa ręce
Konto usunięte
30.04.2010 r. 11:29:10
zgadzam sie z taba martus masz rcjie zero pomocy panstwa
Konto usunięte
30.04.2010 r. 12:17:09
tego nie wiem moze tak jak to robia w niemczech ale czy polske stac na to mysle ze nie ale wychowaczy na dziecko powinien byc zdecydowanie wieksze teraz to sa smieszne pieniadze
Konto usunięte
30.04.2010 r. 12:21:28
tylko ze jaka tak dalej bedzie to kobiety nie beda chcialy rodzic i tak polska ma juz najmniejsty przrost wiec cos beda musieli zeobic inaczej za 20 lat nie bedzie mila kto peacowac
Konto usunięte
30.04.2010 r. 12:23:15
jeszu maerus to jest przykre jak sie patrzy jaka jest roznica miedzy krajami tak blisko lezacymi tutaj mieszkasnie moglabys zmienieac co miesiac
Konto usunięte
30.04.2010 r. 12:25:34
nie stety masz racjie
Konto usunięte
30.04.2010 r. 12:28:16
wiec trzeba zmieniac politykow do skutku a asz sie opamietaja i zrozumia dlatego dziwi mnie ze w polsce rzad bardzo liberalny ktury jest tylko zapatrztony w kapital a ludzi ma gdziec ma tak wysokie poprcie
Konto usunięte
30.04.2010 r. 12:30:29
jaki powazny temat Zbychu kilku politykow mniej ale na ich miejsce przyjda nowi zlodzieje ktorzy beda znowu garnac po siebie....ja bym caly rzad wyje....w powietrze a z siebie zrobil prezydenta
Konto usunięte
30.04.2010 r. 12:32:17
Marys wiec czeba zaczac pic
Konto usunięte
30.04.2010 r. 12:33:03
hejka domink dlatego trzeba ich zmieniac skoro nic nie robia dla ludzi asz do skutku
Konto usunięte
30.04.2010 r. 12:37:22
jak chcesz pomoc kobieta to musisz zmienic przpisy a jak to cche zrobic
Konto usunięte
30.04.2010 r. 12:38:21
wiem Marys Zbychu kazdy zawzse przed wyborami obiecuje złote gory a jak sie juz dorwie do koryta to garnie pod siebie....i dlatego ja nigdy niechodze glosowc...a raz dalem sie wciagnac w kampanie i teraz z tego taki uj....zlodzieje w rzadzie byly i beda wszystkich pod sciane i
Konto usunięte
30.04.2010 r. 12:38:32
co w chcecie od meneli nie tam lezy wasz problem tylko w politykach
Iwona*
30.04.2010 r. 12:48:09
temat bardzo trudny Martuś
tanie mieszkania, tanie przedszkola ,
większa pomoc socjalna ze strony państwa i pracodawcy
niestety o tym tylko sie mówi i nic nie robi
Iwona*
30.04.2010 r. 12:50:23
Iwona*
30.04.2010 r. 12:51:17
cholercia, czkawki dostałam
Anka
30.04.2010 r. 14:43:09
Brak mi sło na pomoc państwa ...jak tu rodzić dzieci jak taką mamy opieke socjalną i politykę rzekomo prorodzinna szok
Damian
30.04.2010 r. 16:53:33
Gdybym miał na to wpływ wyrównał bym dopłaty do przedszkoli dla przedszkoli prywatnych i publicznych.
Konto usunięte
30.04.2010 r. 18:47:44
ale sa skrajne przypadki tegze to nie jest problem
Konto usunięte
30.04.2010 r. 18:48:45
ja osobiscie spotkałam sie z taka sytuacja u mnie w pracy....
jest taka jedna cizia...która ma 25 lat a w dorobku 4 dzieci....
malenstwa.
Co wiecej 2 tych szkarabów wyladowała w domu dziecka.
Ta laska mieszka sobie ze swoim konkubentem chleja pala i co tylko....a ich ulubionym zajeciem jest płodzenie dzieci....
niedawno urodziła córke.....odrazu załatwiała papiery w sprawie becikowego......a potem dzieciaka oddała babce na wychowanie ...powiedziałą ze ona ma juz na głowie za duzo.
Konto usunięte
30.04.2010 r. 18:50:00
to ze plodza dzieci to im sie chwali ale ze oszukuja juz nie
Konto usunięte
30.04.2010 r. 18:51:41
zbyszek nie chwali sie
po co robic dzieci a potem oddawac.....
chlac na umur.....zero zainteresowania ....
Czy po to rodzimy dzieci by oddawac je do domu dziecka???
Konto usunięte
30.04.2010 r. 18:53:55
maly przyrost jest polska potrzebuje dzieci inna sprawa to odpowiedzialsnosc
Konto usunięte
30.04.2010 r. 18:54:11
czemu odrazu **cenzura**
Konto usunięte
30.04.2010 r. 18:54:38
zbycho w polsce jest duzy przyrost
Konto usunięte
30.04.2010 r. 18:59:07
sylwia masz zle dane polska ma najnizszy przyrost w europie jola **cenzura** to jest taka ktura daje a ta co oszukuje jest klamczuszka
Konto usunięte
30.04.2010 r. 18:59:59
no ok niech bedzie ...nie bede sie spierac ....moze i masz racje
Konto usunięte
30.04.2010 r. 19:07:12
teraz to chyba przesadzilas myslsiz ze wychowanie dzieci jest latwiejsze niz praca po za domem to sie mylsz wolabym caly dzien byc w pracy niz caly dzien wychowywac dwujke albo trujke dzieci
Konto usunięte
30.04.2010 r. 19:08:59
zgadzam sie z Izabella.....taki nasz kraj zasrany
Konto usunięte
30.04.2010 r. 19:11:34
i nich robia a to jest zasrany obowiazek panstwa zeby dal jesli kobieta wychowuje dzieci kiedys te dzieci beda pracowac na czyjas emeryture
czego trzeba samotnym matkom !!!!!!!!
a państwo powinno się tym zainteresować i im pomóc
lecz umywa ręce
zgadzam sie z taba martus masz rcjie zero pomocy panstwa
tego nie wiem moze tak jak to robia w niemczech ale czy polske stac na to mysle ze nie ale wychowaczy na dziecko powinien byc zdecydowanie wieksze teraz to sa smieszne pieniadze
tylko ze jaka tak dalej bedzie to kobiety nie beda chcialy rodzic i tak polska ma juz najmniejsty przrost wiec cos beda musieli zeobic inaczej za 20 lat nie bedzie mila kto peacowac
jeszu maerus to jest przykre jak sie patrzy jaka jest roznica miedzy krajami tak blisko lezacymi tutaj mieszkasnie moglabys zmienieac co miesiac
nie stety masz racjie
wiec trzeba zmieniac politykow do skutku a asz sie opamietaja i zrozumia dlatego dziwi mnie ze w polsce rzad bardzo liberalny ktury jest tylko zapatrztony w kapital a ludzi ma gdziec ma tak wysokie poprcie
hejka domink dlatego trzeba ich zmieniac skoro nic nie robia dla ludzi asz do skutku
jak chcesz pomoc kobieta to musisz zmienic przpisy a jak to cche zrobic
co w chcecie od meneli nie tam lezy wasz problem tylko w politykach
cholercia, czkawki dostałam
Brak mi sło na pomoc państwa ...jak tu rodzić dzieci jak taką mamy opieke socjalną i politykę rzekomo prorodzinna szok
Gdybym miał na to wpływ wyrównał bym dopłaty do przedszkoli dla przedszkoli prywatnych i publicznych.
ale sa skrajne przypadki tegze to nie jest problem
ja osobiscie spotkałam sie z taka sytuacja u mnie w pracy....
jest taka jedna cizia...która ma 25 lat a w dorobku 4 dzieci....
malenstwa.
Co wiecej 2 tych szkarabów wyladowała w domu dziecka.
Ta laska mieszka sobie ze swoim konkubentem chleja pala i co tylko....a ich ulubionym zajeciem jest płodzenie dzieci....
niedawno urodziła córke.....odrazu załatwiała papiery w sprawie becikowego......a potem dzieciaka oddała babce na wychowanie ...powiedziałą ze ona ma juz na głowie za duzo.
to ze plodza dzieci to im sie chwali ale ze oszukuja juz nie
zbyszek nie chwali sie
po co robic dzieci a potem oddawac.....
chlac na umur.....zero zainteresowania ....
Czy po to rodzimy dzieci by oddawac je do domu dziecka???
maly przyrost jest polska potrzebuje dzieci inna sprawa to odpowiedzialsnosc
czemu odrazu **cenzura**
zbycho w polsce jest duzy przyrost
sylwia masz zle dane polska ma najnizszy przyrost w europie jola **cenzura** to jest taka ktura daje a ta co oszukuje jest klamczuszka
no ok niech bedzie ...nie bede sie spierac ....moze i masz racje
teraz to chyba przesadzilas myslsiz ze wychowanie dzieci jest latwiejsze niz praca po za domem to sie mylsz wolabym caly dzien byc w pracy niz caly dzien wychowywac dwujke albo trujke dzieci
zgadzam sie z Izabella.....taki nasz kraj zasrany
i nich robia a to jest zasrany obowiazek panstwa zeby dal jesli kobieta wychowuje dzieci kiedys te dzieci beda pracowac na czyjas emeryture