Witaj.Nie zgadzam się z Twoją opinią.Poznałem kobietę przez internet,która spytała mnie:\"Czy sex jest przyjemn?\".Podczas spotkania przy kawie.Zaniemówiłem i nie wiedziałem co odpowiedzieć.Udało mnie się wybrnąc z sytuacji,opowiadając kilka sytuacji o mężczyznach.Którzy szukają sexu,a nie związku opartego na przyjaźni ,miłości i wzajemnym zaufaniu.Nie da się przewidzieć,kogo poznamy przez internet.Wszystko i tak weryfikuje spotkanie w rzeczywistości przy kawie i ciastku.Zdjęcie to tylko wygląd zewnętrzny.Nie wiadomo czy chłopak jest miły,sympatyczny,ma poczucie humoru.Na portalu są również zdjęcia kobiet,chłopak wie jak dziewczyna wygląda.Nie wie czy jest miła,sympatyczna,radosna.Kogo tak naprawde szuka.Są osoby,z którymi sptkanie w rzeczywistości idzie jak pomaśle.Czasem poznajemy osoby,z którymi rozmowa idzie jak po grudzie.Najważniejsze aby podczas rozmowy zaiskrzyło miedzy chłopakiem a dziewczyną.Gdy nie zaiskrzy to szkoda przedłuzać rozmowę w nieskończoność.
Konto usunięte
13.04.2010 r. 12:56:35
Nie obrażajmy świń
RYBKA
13.04.2010 r. 12:59:26
W CZĘŚCI MASZ ROMANTYKU RACJĘ WŁASNIE TAK TEZ MYŚLAŁAM I NA POCZĄTKU TAK BYŁO .ALE WARTOŚĆ MIAŁO CO INNEGO JEGO WŁASNE ZASPOKOJENIE A MI POTRZEBNY JEST FACET KTÓRY NIE MYSLI TYLKO O SOBIE GDY SIĘ ZADOWALA
Romantyk
13.04.2010 r. 13:01:31
Witaj Zdarzają się mężczyźni oszuśći i kobiety oszustki.Nie ma co udawać,że kobiety są ok,a mężczyźni to osoby myślące tylko o sexie W życiu poznajemy różne osoby i nie ma co generalizować.
Konto usunięte
13.04.2010 r. 13:03:34
Ważne jest to żeby mozna było liczyc na siebie w trudnych chwilach a ja zawsze byłam sama w tych trudnych chwilach nigdy ale to przenigdy nie mogłam liczyc na mojego niby męża
Konto usunięte
13.04.2010 r. 13:04:20
widocznie ja trafiłam na oszusta
Romantyk
13.04.2010 r. 13:07:27
Witaj.Przecież kobieta też szuka partnera,z którym może normalnie porozmawiać.A nie tylko pokochać się i zapomnieć,że istniała. .Przecież związek opiera się na partnerstwie ,szczerości i wzajemnym zaufaniu.Jeśli stwierdzimy,ze chłopak pasuje do kobiety.Mają takie same zainteresowania,podobny charakter.Wtedy jest szansa ,że podczas spotkania nie zanudzą się sobą.Bo chodzi o to by od siebie nie upaść za daleko.Chodzi aby to pierwsze chciało wysłuchać drugiego.Aby pomiędzy kobietą i mężczyzną był dialog,a nie monolog.
Konto usunięte
13.04.2010 r. 13:08:07
U mnie to to że mnie tak naprawdę nie kochał tylko oszukiwał bo zależało mu tylko na seksie
RYBKA
13.04.2010 r. 13:09:58
SEX NIBY PODSTAWA ZWIĄZKU ,ALE POTRZEBA JEST KOCHANIA CZUŁOSCI OKAZYWANIA NAM ZAINTERESOWANIA
Konto usunięte
13.04.2010 r. 13:10:18
Właśnie tak było na początku rozmawialismy było pięknie ale to tylko zauroczenie i z jego strony potrzeba seksu
Konto usunięte
13.04.2010 r. 13:11:40
Ja tego nie zaznałam w 10 letnim małżeństwie
Konto usunięte
13.04.2010 r. 14:05:06
Jowito najgorsze w tym wszystkim jest to że ja się już pogodziłam z tym wszystkim ale przyjechał przeprosił zrobił mi burze w głowie ja uwierzyłam i po kilku dniach znowu zaczeło się od nowa i po raz drugi musze się z tym pogodzić i nie chcę już mu wybaczać nienawidzę go bo robi mi burzę psychiczną jest na skraju wykończenia
Konto usunięte
13.04.2010 r. 16:20:51
Wiem dlatego muszę trochę pocierpieć aby mi było lepiej . Dzięki za słowa otuchy pozdrawiam cię
Konto usunięte
13.04.2010 r. 16:25:51
cześć Niezapominajko
sądzę iż na początku ,po ślubie
na pewno cię kochał
Konto usunięte
13.04.2010 r. 16:27:11
ale bzdury
Konto usunięte
13.04.2010 r. 16:29:57
ależ Ty mnie prześladujesz
idź sobie
Konto usunięte
13.04.2010 r. 16:30:44
Z tym,że facet kocha?
Owszem, bzdury.
Konto usunięte
13.04.2010 r. 16:34:30
tylko ze najczesciej baby po rozstaniu znajduja sobie innego w ciagu kilku dni a faceci po kilku miesiacach-wiec nie gadajcie mi tu glupot...same jestescie nie fer a potem zwalacie wine na faceta
Paula bede łaził gdzie bede chciał
Konto usunięte
13.04.2010 r. 16:37:43
cóż uważam iż jeśli wzięli ślub
musiał coś czuć,mężczyźni
zazwyczaj podejmują takie wyzwanie jeśli muszą
bądź rzeczywiście kochają,
mój chłopak jest po rozwodzie jednak
brał ślub nie dlatego że musiał gdyż dziecka nie było
w drodze lecz dlatego że kochał,
dla samego seksu nikt się nie żeni lub wychodzi za mąż
Konto usunięte
13.04.2010 r. 17:28:01
nie zgodzę się iż (cóż za określenie: baby)
znajdujemy sobie faceta w ciągu paru dni,sądzę iż wy jesteście w
FACECI TO OSZUCI CHCĄ TYLKO JEDNEGO NIE MUSZĘ PISAĆ CO ....
CZEŚĆ .ZGADZAM SIĘ Z TYM CHCĄ TYLKO JEDNEGO.A SĄ NAWET PRZYPADKI,ŻE NIE ZNAJĄ TO OCENIAJA JAK DZ....Ę .I TO DLA WIĘKSZOŚCI Z NAS JEST BOLESNE
Dokładnie mam wielką nienawiść do facetów myślą f...... a nie głową . Żygać mi się chce na ich widok
((
MOMO ZE JESTEM WDOWĄ ,TO JUZ SIE PRZEJACHAŁAM W ZWIĄZKU Z FACETEM,SĄ TYLKO PO TO BY SOBIE DOGODZIC NIE LICZĄ SIĘ Z UCZUCIEM KOBIETY
No ja zamierzam wziąść rozwód z moim niby mężem nigdy na niego nie mogłam liczyć chyba że w łóżku a teraz cierpię bo ślepa byłam jak brałam ślub
DLATEGO ZYJMY CHWILĄ CARPE DIEM
A ten przyjaciel to może zonaty jest?
&feature=PlayList&p=1C84B540EF16A355&playnext_from=PL&playnext=1&index=63
Witaj.Nie zgadzam się z Twoją opinią.Poznałem kobietę przez internet,która spytała mnie:\"Czy sex jest przyjemn?\".Podczas spotkania przy kawie.Zaniemówiłem i nie wiedziałem co odpowiedzieć.Udało mnie się wybrnąc z sytuacji,opowiadając kilka sytuacji o mężczyznach.Którzy szukają sexu,a nie związku opartego na przyjaźni ,miłości i wzajemnym zaufaniu.Nie da się przewidzieć,kogo poznamy przez internet.Wszystko i tak weryfikuje spotkanie w rzeczywistości przy kawie i ciastku.Zdjęcie to tylko wygląd zewnętrzny.Nie wiadomo czy chłopak jest miły,sympatyczny,ma poczucie humoru.Na portalu są również zdjęcia kobiet,chłopak wie jak dziewczyna wygląda.Nie wie czy jest miła,sympatyczna,radosna.Kogo tak naprawde szuka.Są osoby,z którymi sptkanie w rzeczywistości idzie jak pomaśle.Czasem poznajemy osoby,z którymi rozmowa idzie jak po grudzie.Najważniejsze aby podczas rozmowy zaiskrzyło miedzy chłopakiem a dziewczyną.Gdy nie zaiskrzy to szkoda przedłuzać rozmowę w nieskończoność.
Nie obrażajmy świń
W CZĘŚCI MASZ ROMANTYKU RACJĘ WŁASNIE TAK TEZ MYŚLAŁAM I NA POCZĄTKU TAK BYŁO .ALE WARTOŚĆ MIAŁO CO INNEGO JEGO WŁASNE ZASPOKOJENIE A MI POTRZEBNY JEST FACET KTÓRY NIE MYSLI TYLKO O SOBIE GDY SIĘ ZADOWALA
Witaj Zdarzają się mężczyźni oszuśći i kobiety oszustki.Nie ma co udawać,że kobiety są ok,a mężczyźni to osoby myślące tylko o sexie
W życiu poznajemy różne osoby i nie ma co generalizować.
Ważne jest to żeby mozna było liczyc na siebie w trudnych chwilach a ja zawsze byłam sama w tych trudnych chwilach nigdy ale to przenigdy nie mogłam liczyc na mojego niby męża
widocznie ja trafiłam na oszusta
Witaj.Przecież kobieta też szuka partnera,z którym może normalnie porozmawiać.A nie tylko pokochać się i zapomnieć,że istniała.
.Przecież związek opiera się na partnerstwie ,szczerości i wzajemnym zaufaniu.Jeśli stwierdzimy,ze chłopak pasuje do kobiety.Mają takie same zainteresowania,podobny charakter.Wtedy jest szansa ,że podczas spotkania nie zanudzą się sobą.Bo chodzi o to by od siebie nie upaść za daleko.Chodzi aby to pierwsze chciało wysłuchać drugiego.Aby pomiędzy kobietą i mężczyzną był dialog,a nie monolog.
U mnie to to że mnie tak naprawdę nie kochał tylko oszukiwał bo zależało mu tylko na seksie
SEX NIBY PODSTAWA ZWIĄZKU ,ALE POTRZEBA JEST KOCHANIA CZUŁOSCI OKAZYWANIA NAM ZAINTERESOWANIA
Właśnie tak było na początku rozmawialismy było pięknie ale to tylko zauroczenie i z jego strony potrzeba seksu
Ja tego nie zaznałam w 10 letnim małżeństwie
Jowito najgorsze w tym wszystkim jest to że ja się już pogodziłam z tym wszystkim ale przyjechał przeprosił zrobił mi burze w głowie ja uwierzyłam i po kilku dniach znowu zaczeło się od nowa i po raz drugi musze się z tym pogodzić i nie chcę już mu wybaczać nienawidzę go bo robi mi burzę psychiczną jest na skraju wykończenia
Wiem dlatego muszę trochę pocierpieć aby mi było lepiej . Dzięki za słowa otuchy pozdrawiam cię
cześć Niezapominajko
sądzę iż na początku ,po ślubie
na pewno cię kochał
ale bzdury
ależ Ty mnie prześladujesz
idź sobie
Z tym,że facet kocha?
Owszem, bzdury.
tylko ze najczesciej baby po rozstaniu znajduja sobie innego w ciagu kilku dni a faceci po kilku miesiacach-wiec nie gadajcie mi tu glupot...same jestescie nie fer a potem zwalacie wine na faceta
Paula bede łaził gdzie bede chciał
cóż uważam iż jeśli wzięli ślub
musiał coś czuć,mężczyźni
zazwyczaj podejmują takie wyzwanie jeśli muszą
bądź rzeczywiście kochają,
mój chłopak jest po rozwodzie jednak
brał ślub nie dlatego że musiał gdyż dziecka nie było
w drodze lecz dlatego że kochał,
dla samego seksu nikt się nie żeni lub wychodzi za mąż
nie zgodzę się iż (cóż za określenie: baby)
znajdujemy sobie faceta w ciągu paru dni,sądzę iż wy jesteście w
w znajdywaniu sobie pocieszycielki
o niebo lepsi od nas.
Niezapominajka a jak juz sie rozwiedziesz
ze swoim niby mezem
to mozemy sie umowic ?
A ty Iwona to naprawde szukasz sponsora
jak tak to juz jestes dla mnie skreslona