no bo zdrada i nienawisc jest powszechna w dzisiejszych czasach, w sumie istnieje chyba od zawsze...
Konto usunięte
14.04.2010 r. 15:01:22
Ja jeszcze nigo nie zdradziłem ani do nikogo nie czuje nienawisci
Konto usunięte
14.04.2010 r. 15:02:44
To masz szczescie Gustaw
Konto usunięte
14.04.2010 r. 15:05:21
To idz Maria do lekarza
od głowy
jak czujesz nienawisc
Konto usunięte
14.04.2010 r. 15:08:26
Tak powtarzasz sie Maria
Konto usunięte
14.04.2010 r. 15:11:56
Moze i jestem Marta bo juz mnie wkurza ta zaloba
Konto usunięte
14.04.2010 r. 15:20:41
Marta a jakie ty niby masz problemy
solarium podrozało czy co ?
Konto usunięte
14.04.2010 r. 15:39:32
No dobra Marta
jak chcesz to zostawie cie w spokoju
ale na drugi raz to juz sie nie zgodze
jak bedziesz chciala zebym do ciebie przyjechal
wtedy powiem stanowcze NIE!!!
Konto usunięte
14.04.2010 r. 15:44:42
Oczywiscie ze wiem MArta
jak juz pisałem wiem o tobie wszystko
Konto usunięte
14.04.2010 r. 15:47:36
moze Gustaw chce cie wziac na sposob
Konto usunięte
14.04.2010 r. 15:51:04
hehe ...to moze ja tez sprobuje
Konto usunięte
14.04.2010 r. 15:53:46
no ale po co sie odrazu zloscic? pozartowac nie mozna =p wszystko tak na serio bierzecie ze szok... troche smiechu do zycia
Romantyk
15.04.2010 r. 11:48:43
Witaj.Nie mam ochoty,wspominać tej dziewczyny.Nie da się stwierdzić po zdjęciu.Jak to jest kobieta i kogo szuka.Gdy się uda nam spotkać wtedy wiemy czy zaiskrzy miedzy kobietą i mężczyzną.Czy też nie zaiskrzy i szkoda czasu na kontynuowanie tej znajomości.
Romantyk
15.04.2010 r. 11:52:39
Witaj.Jestem samotnym chłopakiem,mam 37 lat i jestem niepełnosprawny(chodzę w protezie i butach ortopedycznych).Staram się nie załamywać moją niepełnosprawnością.Staram się być optymistą,miłym,sympatycznym ,z poczuciem humoru.NIe jestem erotomanem.Samotność to taka stroszna trwoga ogarnia mnie przenika mnie.
Romantyk
16.04.2010 r. 09:58:27
Witaj.Każdy z nas uczy się na błędach.Nie da się przewidzieć jakiego mężczyznę poznasz.Na początku może być wszystko w porządku.Potem okazuje się,że mężczyzna jest alkoholikiem,po alkoholu bije swoją kobietę ,niektórzy mężczyźni biorą narkotyki,są hazardzistami.Każdy mężczyzna ma jakieś nałogi,z którymi musi sobie sam poradzić.Jak już.wychpodzi z nałogu,stara się być lepszym czlowiekiem.
RYBKA
17.04.2010 r. 01:26:44
MIĘDZY SZTACHETY WŁOZY
Konto usunięte
17.04.2010 r. 08:13:12
cóż,nie należy generalizować
na podstawie swojego przypadku
nie wszyscy są tacy sami
Romantyk
17.04.2010 r. 10:17:15
Witaj.Każdy z nas jest tylko człowiekiem.Nikt nie jest ideałem,przecież zdrada jest najgorszym co może spotkać mężczyznę lub kobietę.Po zdradzie ciężko się podnieść psychicznie i zaufać nowemu partnerowi lub partnerce.
Damian
17.04.2010 r. 10:25:28
Jako, że mam przypadłość czytania całego wątku to:
Na początku było wszyscy faceci są świnie, ktoś dodał nie obrażajmy świń, to ja pójdę dalej tym rozumowaniem, wszystkie kobiety to suki, nie obrażajmy suk, wszyscy księża to pedofile, wszyscy ludzie to **cenzura** itd... Czas się wieszać jak jest tak źle.
Dalej jakaś Pani napisała: co z tego, że wieczorem dasz **cenzura** jak rano i tak otwiera i tu gwiazdki. no ładnie. To się tak kupczy seksem? Ja myślałem, że ma to być przyjemne dla obu stron.
Konto usunięte
17.04.2010 r. 11:45:11
A ja pomimo iż mam za sobą nieciekawe doświadczenia uważam że nie wszyscy mężczyźni co tacy sami, po prostu jeszcze nie trafiłam na swojego i tyle. Ale mam szwagrów, kolegów i widać (po czynach) że są dobrymi mężami, ojcami. Muszę jednak przyznać że zajęło mi troszeczkę czasu żeby nie myśleć że każdy facet to świnia.
RYBKA
17.04.2010 r. 11:50:14
O TO CHODZI ŻEBY DWOJE CHCIAŁO NARAZ
Konto usunięte
17.04.2010 r. 11:51:02
Damian, pełna zgoda
czemu dyskusja toczy się wokół mysli jak dać żeby dać jak najmniej, przy okazji mieć z tego też mało
Konto usunięte
17.04.2010 r. 11:51:40
noooo dokładnie Rybko Pozdrawiam serdecznie
Damian
17.04.2010 r. 12:04:50
http://wyborcza.pl/1,76842,1296843.html
Tak właśnie polecam artykuł. Jak dla mnie dosyć ciekawy. Zastanawiam się jak tam Wasze przemyślenia-zwłaszcza kobiet. A dlaczego? Kto przeczyta to się pewnie domyśli.
Romantyk
19.04.2010 r. 11:22:56
Witaj.Przecież gdy wiążesz się z kobietą.Jesteś jej wierny na dobre i złe.W zdrowiu i chorobie.Nie,że dzisiaj jestem wierny kobiecie iks.Jutro kobiecie igrek.Bo to jest chore.
Faceci tacy są
Niby jacy Anka sa faceci ?
nie prawda =p
no =) i to mi sie podoba
niczego wiecej sie nie spodziewam =]
no bo zdrada i nienawisc jest powszechna w dzisiejszych czasach, w sumie istnieje chyba od zawsze...
Ja jeszcze nigo nie zdradziłem ani do nikogo nie czuje nienawisci
To masz szczescie Gustaw
To idz Maria do lekarza
od głowy
jak czujesz nienawisc
Tak powtarzasz sie Maria
Moze i jestem Marta bo juz mnie wkurza ta zaloba
Marta a jakie ty niby masz problemy
solarium podrozało czy co ?
No dobra Marta
jak chcesz to zostawie cie w spokoju
ale na drugi raz to juz sie nie zgodze
jak bedziesz chciala zebym do ciebie przyjechal
wtedy powiem stanowcze NIE!!!
Oczywiscie ze wiem MArta
jak juz pisałem wiem o tobie wszystko
moze Gustaw chce cie wziac na sposob
hehe ...to moze ja tez sprobuje
no ale po co sie odrazu zloscic? pozartowac nie mozna =p wszystko tak na serio bierzecie ze szok... troche smiechu do zycia
Witaj.Nie mam ochoty,wspominać tej dziewczyny.Nie da się stwierdzić po zdjęciu.Jak to jest kobieta i kogo szuka.Gdy się uda nam spotkać wtedy wiemy czy zaiskrzy miedzy kobietą i mężczyzną.Czy też nie zaiskrzy i szkoda czasu na kontynuowanie tej znajomości.
Witaj.Jestem samotnym chłopakiem,mam 37 lat i jestem niepełnosprawny(chodzę w protezie i butach ortopedycznych).Staram się nie załamywać moją niepełnosprawnością.Staram się być optymistą,miłym,sympatycznym ,z poczuciem humoru.NIe jestem erotomanem.Samotność to taka stroszna trwoga ogarnia mnie przenika mnie.
Witaj.Każdy z nas uczy się na błędach.Nie da się przewidzieć jakiego mężczyznę poznasz.Na początku może być wszystko w porządku.Potem okazuje się,że mężczyzna jest alkoholikiem,po alkoholu bije swoją kobietę
,niektórzy mężczyźni biorą narkotyki,są hazardzistami.Każdy mężczyzna ma jakieś nałogi,z którymi musi sobie sam poradzić.Jak już.wychpodzi z nałogu,stara się być lepszym czlowiekiem.
MIĘDZY SZTACHETY WŁOZY
cóż,nie należy generalizować
na podstawie swojego przypadku
nie wszyscy są tacy sami
Witaj.Każdy z nas jest tylko człowiekiem.Nikt nie jest ideałem,przecież zdrada jest najgorszym co może spotkać mężczyznę lub kobietę.Po zdradzie ciężko się podnieść psychicznie i zaufać nowemu partnerowi lub partnerce.
Jako, że mam przypadłość czytania całego wątku to:
Na początku było wszyscy faceci są świnie, ktoś dodał nie obrażajmy świń, to ja pójdę dalej tym rozumowaniem, wszystkie kobiety to suki, nie obrażajmy suk, wszyscy księża to pedofile, wszyscy ludzie to **cenzura** itd... Czas się wieszać jak jest tak źle.
Dalej jakaś Pani napisała: co z tego, że wieczorem dasz **cenzura** jak rano i tak otwiera i tu gwiazdki. no ładnie. To się tak kupczy seksem? Ja myślałem, że ma to być przyjemne dla obu stron.
A ja pomimo iż mam za sobą nieciekawe doświadczenia uważam że nie wszyscy mężczyźni co tacy sami, po prostu jeszcze nie trafiłam na swojego
i tyle. Ale mam szwagrów, kolegów i widać (po czynach) że są dobrymi mężami, ojcami. Muszę jednak przyznać że zajęło mi troszeczkę czasu żeby nie myśleć że każdy facet to świnia.
O TO CHODZI ŻEBY DWOJE CHCIAŁO NARAZ
Damian, pełna zgoda
czemu dyskusja toczy się wokół mysli jak dać żeby dać jak najmniej, przy okazji mieć z tego też mało
noooo
dokładnie Rybko
Pozdrawiam serdecznie
http://wyborcza.pl/1,76842,1296843.html
Tak właśnie polecam artykuł. Jak dla mnie dosyć ciekawy. Zastanawiam się jak tam Wasze przemyślenia-zwłaszcza kobiet. A dlaczego? Kto przeczyta to się pewnie domyśli.
Witaj.Przecież gdy wiążesz się z kobietą.Jesteś jej wierny na dobre i złe.W zdrowiu i chorobie.Nie,że dzisiaj jestem wierny kobiecie iks.Jutro kobiecie igrek.Bo to jest chore.