tak zmieniłes sie i to przez kobiete i wiemy jaka ale człek potrafi wiele znieśc,Ale wracam do Twojego pytania-może sie zmienic i to bardzo ,potrafi odrzucic rodzine ,znajomych wszystko dla dobra tego drugiego,A tak niepowinno być
Konto usunięte
11.03.2010 r. 09:25:31
Uuuu jak byłam w zwiazku było wszystko ładnie pieknie ..nawet dojrzałam przy moim były...jednak po tym jak doszło do rozstania ..no cóz cos we mnie pekło...cos umarło dosłownie i w przenosni.....trudno było sie pozbierac...reasumujac wyniosłam tylko z tego to iz stałam sie zamknieta i nie ufna...co teraz dalej owocuje w moim zyciu.....
Tygrys
11.03.2010 r. 09:29:43
Ja też zmieniłem się przez moją byłą po tym jak przy rozstaniu powiedziała domnie s j a puźniej napisała sms-a że dla niej ja już nie żyje że jestem martwy dlatego jest mi przykro jak ktoś mnie w jakis sposób obraża gdzie za chwile diametralnie sie zmieniam i odrazu atakuje ze zdwojoną siłą za te rany co mi zadano
Konto usunięte
11.03.2010 r. 09:30:13
no sam widzisz ...a to moze prowadzic do czestych kłótni...lecz powiem ci ze w ogóle zauwazyłes ze jest z toba cos nie tak .
Konto usunięte
11.03.2010 r. 09:30:41
SYLWUŚ to wypalenie zostanie w Tobie,ale napewno Ktos zadomowi Ci sie w ale mósisz dac i Sobie i komus szanse,CZAS I tylko CZAS
Konto usunięte
11.03.2010 r. 09:33:10
Marys jak próbuje sie otworzyc cos zaczac zawsze dostaje po dupie....zawsze ...cos czuje ze juz pozostane w tym stanie
Tygrys
11.03.2010 r. 09:34:02
NERON Meliske sobie zaparz pij regularnie unikaj stresu a do tego dojdziesz
Konto usunięte
11.03.2010 r. 09:36:16
kurde WY macie wybór i możecie jesteście wolni w tym wyborze a ja chce zmienic a niemogę
Tygrys
11.03.2010 r. 09:37:00
NERON masz racje ale Sylwia musisz prubować bo w pewnym momencie zamkniesz się całkowicie na męszczyzn i wtedy nie będziesz miała żadnego faceta musisz być silna i walczyć o swoją miłość
Konto usunięte
11.03.2010 r. 09:37:44
neron wieszco nawet juz czasami to nie czuje tych obaw.....ale co z tego jak to tylko ja sie angazuje ...a druga osoba jaja se robi????
Konto usunięte
11.03.2010 r. 09:38:51
maria ty tez mozesz zmienic swoje zycie ...ale nie chcesz ...
Tygrys
11.03.2010 r. 09:38:59
NERON jak chcesz siebie zmienić to trzeba ponieść jakieś koszty albo będziesz taki jak dawniej albo będziesz taki jak teraz
Konto usunięte
11.03.2010 r. 09:39:58
Tygrys trudno sie mówi...zakon sie kłania
Tygrys
11.03.2010 r. 09:42:13
Cześć kropeczko
Sylwia jak oni bawią się tobą ty zabaw się nmi też
MARIA każdy może sie zmienić tylko trzeba chcieć i w to wierzyć jak ktos nie ma wiary w to że mu sie uda to właśnie ma takie podejście jak ty
Konto usunięte
11.03.2010 r. 09:43:18
bawic sie ??nie nie ja tak nie potrafie sie czyimis uczuciami sie bawic
Konto usunięte
11.03.2010 r. 09:44:33
Sylwus znasz sytuacje i wiesz czym sie skonczyła,.... Kajtek podejscie musi zostać takie jak mam
Tygrys
11.03.2010 r. 09:44:58
Sylwia co ty oszalałaś Należysz do tego forum a miłość sie znajdzie trafisz na odpowiedniego faceta zobaczysz
Konto usunięte
11.03.2010 r. 09:45:28
hahaha neron ale ja żyje normalnie naprawde, tylko ały w tym ambaras zeby doje chciało na raz ....
Kurde to juz nawet nie chodzi o moja psyche tylko o to ze ja ja cos poczuje dana osoba daje mi gigantycznego kopa w dupe ....i co ja mam na to powiedziec ...dalej szukac??toc to rece opadaja czasami.
Konto usunięte
11.03.2010 r. 09:46:13
kajtek spoko ja nie potrzebuje pocieszania...jakos to bedzie kurde......
Konto usunięte
11.03.2010 r. 09:46:31
siemasz siostro
Tygrys
11.03.2010 r. 09:46:32
MARIA musi to na Białorusi bo u Juszczenki nie ma innego wyjścia ale żyjemy w Polsce więc nastawienie zawsze można zmienić jak zmienisz to życie stanie się odrazu bardziej kolorowe
Konto usunięte
11.03.2010 r. 09:47:12
kurde...trza mi meliski na uspokojenie bo byki takie sadze ze szok
Konto usunięte
11.03.2010 r. 09:48:32
własnie marys kajtek dobrze prawi ...i ja ci niec nie chce mówic ..lecz za kilka kilkanascie lat zrozumiesz iz straciłas w swoim zyciu cos waznego....a tylko dlatego iz wybrac nie umiałas...
Tygrys
11.03.2010 r. 09:50:02
Sylwia dokładnie jakoś to będzie a jak chcesz meliski to dawaj domnie bo mam cały słoik ususzonj taką jak zaparzysz i wyijesz to działa wspaniale
Konto usunięte
11.03.2010 r. 09:52:35
Nikt nie twierdzi ze jest egoistka lecz mysle ze powinna zaczac zyc dla siebie a nie całe zycie dla meza i dzieci...
Tygrys
11.03.2010 r. 09:52:41
Mówie to co myśle
Tygrys
11.03.2010 r. 09:55:04
Sylwia MARIA faktycznie powinna zacząć żyć dla siebie lecz nie zapominając o mężu i dzieciach powinna gdzieść wyjść ze znajomymi na zabawe bez męża itd
Konto usunięte
11.03.2010 r. 09:55:52
macie racje a ja i tak to zostawie jak jest
Konto usunięte
11.03.2010 r. 09:56:39
No cóz nie jetesmy w jej sytuacji i nie mozna jej postepowania osadzac.
ZAUWAŻYŁEM..ZE..BARDZO..SIE..ZMIENIŁEM..I..TO..PRZEZ..
KOGO..PRZEZ..KOBIETE..
..TYLE..TYLKO..ŻE..NA..GORSZE..
DAWNIEJ..JAKOŚ..INACZEJ..PODCHODZILEM..DO..WSZYSTKIEGO..
PYTANIE..DO..WAS..
JAKI..WPŁYW..MA..NA..WAS..CZY..
MIAŁY..NA.WAS..WASI..PARTNERZY..?
tak zmieniłes sie i to przez kobiete i wiemy jaka
ale
człek potrafi wiele znieśc,Ale wracam do Twojego pytania-może sie zmienic i to bardzo ,potrafi odrzucic rodzine ,znajomych wszystko dla dobra tego drugiego,A tak niepowinno być
Uuuu jak byłam w zwiazku było wszystko ładnie pieknie ..nawet dojrzałam przy moim były...jednak po tym jak doszło do rozstania ..no cóz cos we mnie pekło...cos umarło dosłownie i w przenosni.....trudno było sie pozbierac...reasumujac wyniosłam tylko z tego to iz stałam sie zamknieta i nie ufna...co teraz dalej owocuje w moim zyciu.....
Ja też zmieniłem się przez moją byłą po tym jak przy rozstaniu powiedziała domnie s
j a puźniej napisała sms-a że dla niej ja już nie żyje że jestem martwy dlatego jest mi przykro jak ktoś mnie w jakis sposób obraża gdzie za chwile diametralnie sie zmieniam i odrazu atakuje ze zdwojoną siłą za te rany co mi zadano
no sam widzisz ...a to moze prowadzic do czestych kłótni...lecz powiem ci ze w ogóle zauwazyłes ze jest z toba cos nie tak .
SYLWUŚ to wypalenie zostanie w Tobie,ale napewno Ktos zadomowi Ci sie w
ale mósisz dac i Sobie i komus szanse,CZAS I tylko CZAS
Marys jak próbuje sie otworzyc cos zaczac zawsze dostaje po dupie....zawsze ...cos czuje ze juz pozostane w tym stanie
NERON Meliske sobie zaparz
pij regularnie unikaj stresu a do tego dojdziesz
kurde WY macie wybór i możecie jesteście wolni w tym wyborze a ja chce zmienic a niemogę
NERON masz racje ale Sylwia musisz prubować bo w pewnym momencie zamkniesz się całkowicie na męszczyzn i wtedy nie będziesz miała żadnego faceta musisz być silna i walczyć o swoją miłość
neron wieszco nawet juz czasami to nie czuje tych obaw.....ale co z tego jak to tylko ja sie angazuje ...a druga osoba jaja se robi????
maria ty tez mozesz zmienic swoje zycie ...ale nie chcesz ...
NERON jak chcesz siebie zmienić to trzeba ponieść jakieś koszty albo będziesz taki jak dawniej albo będziesz taki jak teraz
Tygrys trudno sie mówi...zakon sie kłania
Cześć kropeczko
Sylwia jak oni bawią się tobą ty zabaw się nmi też
MARIA każdy może sie zmienić tylko trzeba chcieć i w to wierzyć jak ktos nie ma wiary w to że mu sie uda to właśnie ma takie podejście jak ty
bawic sie ??nie nie ja tak nie potrafie sie czyimis uczuciami sie bawic
Sylwus znasz sytuacje i wiesz czym sie skonczyła,....
Kajtek podejscie musi zostać takie jak mam
Sylwia co ty oszalałaś
Należysz do tego forum a miłość sie znajdzie trafisz na odpowiedniego faceta zobaczysz
hahaha neron ale ja żyje normalnie naprawde, tylko ały w tym ambaras zeby doje chciało na raz ....
Kurde to juz nawet nie chodzi o moja psyche tylko o to ze ja ja cos poczuje dana osoba daje mi gigantycznego kopa w dupe ....i co ja mam na to powiedziec ...dalej szukac??toc to rece opadaja czasami.
kajtek spoko ja nie potrzebuje pocieszania...jakos to bedzie kurde......
siemasz siostro
MARIA musi to na Białorusi bo u Juszczenki nie ma innego wyjścia ale żyjemy w Polsce więc nastawienie zawsze można zmienić jak zmienisz to życie stanie się odrazu bardziej kolorowe
kurde...trza mi meliski na uspokojenie bo byki takie sadze ze szok
własnie marys kajtek dobrze prawi ...i ja ci niec nie chce mówic ..lecz za kilka kilkanascie lat zrozumiesz iz straciłas w swoim zyciu cos waznego....a tylko dlatego iz wybrac nie umiałas...
Sylwia dokładnie jakoś to będzie a jak chcesz meliski to dawaj domnie bo mam cały słoik ususzonj taką jak zaparzysz i wyijesz to działa wspaniale
Nikt nie twierdzi ze jest egoistka lecz mysle ze powinna zaczac zyc dla siebie a nie całe zycie dla meza i dzieci...
Mówie to co myśle
Sylwia MARIA faktycznie powinna zacząć żyć dla siebie lecz nie zapominając o mężu i dzieciach powinna gdzieść wyjść ze znajomymi na zabawe bez męża itd
No cóz nie jetesmy w jej sytuacji i nie mozna jej postepowania osadzac.