Zbigniew nawet nie tyle co do przodu ale żyć danym dniem i tym co mamy
Konto usunięte
11.03.2010 r. 11:06:44
wlasnie dlatego wole teraz nie zobowiazujace romansiki
Konto usunięte
11.03.2010 r. 11:10:44
rozumiem cie jestes odwazniejsza odemnie chcesz zaryzykowac wiedzac ze moze zabolec ja nie lubie jak mnie cos boli
Tygrys
11.03.2010 r. 11:12:48
A ja wole normalny związek nie bawić sie
Tygrys
11.03.2010 r. 11:15:06
Dokładnie ja też chcem więcej jak zabawy
Konto usunięte
12.03.2010 r. 18:58:05
szczerze to od kad jestem z moim facetem to uwazam ze ma na mnie zly wplyw no ale coz nie moge sie jakos uwolnic, raz zrywamy raz jestesmy razem to strasznie meczace
Konto usunięte
12.03.2010 r. 19:04:35
znam osoby, które bez zrywania i ponownego godzenia nie istnieją, po prostu potrzebują tego, to jest u nich jak narkotyk
Konto usunięte
12.03.2010 r. 19:05:11
no witaj witaj hehe a my sie nawet znamy kiedys mialam tu konto no ale sila wyzsza imusialam opuscic ta stronke..
Konto usunięte
12.03.2010 r. 19:08:47
oj nie wiem jak go nazwac moj byly czy obecny facet kiedys tu zajrzal i zauwazyl ze mam tu konto i sie wsciekl..
Konto usunięte
12.03.2010 r. 19:14:30
ok Neron
hm.. a co do tego halo to kazdy facet jest inny a moj mi zabrania doslownie wszystkiego, ja nawet pisac nie musze wystarczy ze mam konto i jest juz zle takze nie trzeba nic zlego czy dobrego robic
Konto usunięte
12.03.2010 r. 19:24:53
no na to wyglada.. tez mi sie tak wydaje no ale co ja moge zrobic..
Konto usunięte
13.03.2010 r. 06:26:52
hm.. ja tez juz za bardzo nie chce ale z drugiej strony bardzo go kocham pokrecone to wszystko jest..
http://www.youtube.com/watch?v=qHqahNnpz3Y
Zbigniew nawet nie tyle co do przodu ale żyć danym dniem i tym co mamy
wlasnie dlatego wole teraz nie zobowiazujace romansiki
rozumiem cie jestes odwazniejsza odemnie chcesz zaryzykowac wiedzac ze moze zabolec ja nie lubie jak mnie cos boli
A ja wole normalny związek nie bawić sie
Dokładnie ja też chcem więcej jak zabawy
szczerze to od kad jestem z moim facetem to uwazam ze ma na mnie zly wplyw no ale coz nie moge sie jakos uwolnic, raz zrywamy raz jestesmy razem to strasznie meczace
znam osoby, które bez zrywania i ponownego godzenia nie istnieją, po prostu potrzebują tego, to jest u nich jak narkotyk
no witaj witaj hehe a my sie nawet znamy
kiedys mialam tu konto no ale sila wyzsza imusialam opuscic ta stronke..
oj nie wiem jak go nazwac moj byly czy obecny facet kiedys tu zajrzal i zauwazyl ze mam tu konto i sie wsciekl..
ok Neron
hm.. a co do tego halo to kazdy facet jest inny a moj mi zabrania doslownie wszystkiego, ja nawet pisac nie musze wystarczy ze mam konto i jest juz zle takze nie trzeba nic zlego czy dobrego robic
no na to wyglada.. tez mi sie tak wydaje no ale co ja moge zrobic..
hm.. ja tez juz za bardzo nie chce ale z drugiej strony bardzo go kocham
pokrecone to wszystko jest..