zbysiu nie znamy sie od dzis wiec nie jedna osoba by chciała po moim ostatnim poscie, ale powiem ci ze wiem co pisze i nie mam sobie nic do zazucenia
Konto usunięte
15.03.2010 r. 16:19:34
tak naprawde to mi wstytko jedno jestem tu zeby sobie podyskutowac na rozne tematy a jak sie komus nie podoba to juz jego problem
Konto usunięte
15.03.2010 r. 16:21:28
no i masz racje , wypowiadamy sie tu na rozne tematy i wiadomo kazdy ma lub moze miec inne zdanie na jakis temat...nie znaczy ze nie ma oczyms pojecia itd...
Konto usunięte
15.03.2010 r. 16:23:06
a tak pozatym to u ciebie slchac
Konto usunięte
15.03.2010 r. 16:28:08
wszystko wporzatku
chodz zastanawiam sie czy dobrze ze wrociłam
Konto usunięte
15.03.2010 r. 16:29:49
a ja jestem dla dobrej zabawy
chociaż nie ukrywam lubię wnerwiać ludzi
Konto usunięte
15.03.2010 r. 16:31:01
no zobaczymy dzis pierwszy dzien jestem
Konto usunięte
15.03.2010 r. 16:32:17
sie masz Deja
a ja tu jestem zeby sobie podyskutowac o wszystkim i o niczym
i bardzo mi sie tu podoba
Konto usunięte
15.03.2010 r. 16:33:25
wazne by złapac dystans do wszystkiego
Konto usunięte
15.03.2010 r. 16:34:04
witaj IGA no ja tez by podyskutowac, ale nie wnerwiac ludzi
Konto usunięte
15.03.2010 r. 16:35:03
teraz jest wzgledny spokuj masle ze moze tak juz zostac chyba ze znowu ktos bedzie cchial udowdonic ze jest modrzejszy niz wszyscy
Konto usunięte
15.03.2010 r. 16:36:30
ludzie sami się zaczynają denerwować
gdy ktoś jest za bardzo dociekliwy i upierdliwy
i samo wychodzi.
Konto usunięte
15.03.2010 r. 16:36:43
Zbysiu popieram . i oby taki spokuj był, chodz uwazam ze i tak go tu go długo nie zaznamy
Konto usunięte
15.03.2010 r. 16:40:01
toczycie ze sobą jakieś bitwy słowne?
Konto usunięte
15.03.2010 r. 16:40:40
ja tam sie nie wtracam w kłotnie forumowe, wobec czego mam spokój
a inni jak sie chca obrzucac błotem to na zdrowie
Konto usunięte
15.03.2010 r. 16:44:35
ja iGA tez juz powiedziałam co mnie bolało i zakonczyłam i nie oczekuje zeby inni ze mna pisali albo mnie lubili ja tu nie jestem dla nikogo , jestem bo mam wielu znajomych ktorzy mnie prosili bym wrociła
Konto usunięte
15.03.2010 r. 16:48:17
najwiekszym problemem bylo to ze niekturzy chcieli sobie zrobic z forum prywatny folwark i czasami mialem wrazenie ze probily sie jakies grupki ze robia laske ze kogod tu dopuszca
Konto usunięte
15.03.2010 r. 16:52:27
nie oszukujmy sie grupki były..ale to jak w szkole hahhahah kazdy trzy ma sie z kim mu pasuje lub kto imponuje
Konto usunięte
15.03.2010 r. 16:57:06
nie po to tu jestem zeby mi ktos tu imponowal zreszta juz mowilem to nieraz ze nie mozna ocenic kogos poprzez tylko pisanie to utopia trzeba poznac kogos osobiscie zeby wyrazic o tej osobie jakies zdanie tu jest dlatego ciekawie bo mozna poznac poglad ludzi na wiele spraw
Konto usunięte
15.03.2010 r. 16:58:40
no to zmienmy temat bo on mi jakos nie wchodzi
Konto usunięte
15.03.2010 r. 17:00:59
oki deya ale teraz sie musze zajac moja coreczka bo dzisiaj jest ze mna cale poobiedzie i juz mi nie daje spokoju narka
zaryzykuje moze mi sie nie dostanie
o sobie nie wspomne
czemu naraziles sie komus
witaj deya
zbysiu nie znamy sie od dzis wiec nie jedna osoba by chciała po moim ostatnim poscie, ale powiem ci ze wiem co pisze i nie mam sobie nic do zazucenia
tak naprawde to mi wstytko jedno jestem tu zeby sobie podyskutowac na rozne tematy a jak sie komus nie podoba to juz jego problem
no i masz racje , wypowiadamy sie tu na rozne tematy i wiadomo kazdy ma lub moze miec inne zdanie na jakis temat...nie znaczy ze nie ma oczyms pojecia itd...
a tak pozatym to u ciebie slchac
wszystko wporzatku
chodz zastanawiam sie czy dobrze ze wrociłam
a ja jestem dla dobrej zabawy
chociaż nie ukrywam lubię wnerwiać ludzi
no zobaczymy dzis pierwszy dzien jestem
sie masz Deja
a ja tu jestem zeby sobie podyskutowac o wszystkim i o niczym
i bardzo mi sie tu podoba
wazne by złapac dystans do wszystkiego
witaj IGA
no ja tez by podyskutowac, ale nie wnerwiac ludzi
teraz jest wzgledny spokuj masle ze moze tak juz zostac chyba ze znowu ktos bedzie cchial udowdonic ze jest modrzejszy niz wszyscy
ludzie sami się zaczynają denerwować
gdy ktoś jest za bardzo dociekliwy i upierdliwy
i samo wychodzi.
toczycie ze sobą jakieś bitwy słowne?
ja tam sie nie wtracam w kłotnie forumowe, wobec czego mam spokój
a inni jak sie chca obrzucac błotem to na zdrowie
ja iGA tez juz powiedziałam co mnie bolało i zakonczyłam i nie oczekuje zeby inni ze mna pisali albo mnie lubili ja tu nie jestem dla nikogo , jestem bo mam wielu znajomych ktorzy mnie prosili bym wrociła
najwiekszym problemem bylo to ze niekturzy chcieli sobie zrobic z forum prywatny folwark i czasami mialem wrazenie ze probily sie jakies grupki ze robia laske ze kogod tu dopuszca
nie oszukujmy sie grupki były..ale to jak w szkole hahhahah kazdy trzy ma sie z kim mu pasuje lub kto imponuje
nie po to tu jestem zeby mi ktos tu imponowal zreszta juz mowilem to nieraz ze nie mozna ocenic kogos poprzez tylko pisanie to utopia trzeba poznac kogos osobiscie zeby wyrazic o tej osobie jakies zdanie tu jest dlatego ciekawie bo mozna poznac poglad ludzi na wiele spraw
no to zmienmy temat bo on mi jakos nie wchodzi
oki deya ale teraz sie musze zajac moja coreczka bo dzisiaj jest ze mna cale poobiedzie i juz mi nie daje spokoju narka
znam to sama
te dzieci
i dlatego sa takie kochane
Deja masz ładną nową fotkę
Komu, ach komu? Bo idę do domu