Iga, spodobała mi mi się Twoja wypowiedź z 15.03.: \"...Jak sie chca obrzucac błotem to na zdrowie.\" A żebyś wiedziała, co tracisz! Kąpiele błotne nie od wczoraj są hitem UZDROWISK i centrów SPA
Smukon
25.03.2010 r. 00:15:34
A tak na temat... Jeżeli ktoś ma czyste sumienie oraz zna swoją wartość, nie powinien się przejmować, kiedy ktoś złośliwie obrzuca go błotem. Olać! Jest pewne bardzo mądre południowe powiedzenie: \"Psy sobie szczekają, a karawana podąża dalej\". Oczywiście, jeżeli uznaje, że oponent jest godny uwagi, to niech dzielnie mu stawi czoło. I gitara gra! Tam gdzie się kończy dyskusja, czy spór, a zaczyna nawalanka, tam rozsądny człowiek może ustąpić. Mnie nazywali kolorowo \"Szmata\", \"Gnój\", \"cham\"... Najwyżej spokojnie wyprowadzam takich z błędu. A jeśli nie potrafię, to mogą sobie szczekać dalej. Mnie wystarczy, że wiem kim jestem, wiedzą i Ci, którzy czytają, co piszę. Jednym będziemy się podobać, innych będziemy nawet wkurzać swoją osobą, trzeci będą na nas obojętni. C\'est la vie! Dystansu! Zdrowego dystansu do siebie i innych!
Smukon
25.03.2010 r. 00:17:28
Nie rozumiem Raz kliknąłem: \"Dodaj wiadomość\".
...
25.03.2010 r. 08:46:57
I co Ci wyszło ?
...
25.03.2010 r. 08:47:49
Smukon, masz dużo racji. Szczególnie do realnego życia to wszystko prawda. Forum żyje trochę inaczej i odrobina szczekania rozkręca ludzi
...
25.03.2010 r. 08:53:16
No to rozbudzające wiosenne
...
25.03.2010 r. 08:53:39
Jak już Cię rozbudziłem, to witaj Neronie
...
25.03.2010 r. 08:54:08
I każdy z nas miewa czasem monologi (jak najdzie faza na wenę )
...
25.03.2010 r. 09:11:50
Widzę, że do tego wątku bardziej Cię ciągnie
...
25.03.2010 r. 09:33:21
No ta... wiosna idzie
AGATA
25.03.2010 r. 09:39:55
Dzien dobry
U mnie wiosna juz jest, piekny dzis dzionek
...
25.03.2010 r. 09:42:34
Taki nastrojowy post pasuje bardziej do wątku flirtowanie, gdzie Cię Agatko zapraszam
AGATA
25.03.2010 r. 09:43:07
a wal sobie wal co mnie do tego
AGATA
25.03.2010 r. 09:45:10
Neron to ty malo romantyczny jestes skoro uwazasz,
ze tu jest nastrojowo
...
25.03.2010 r. 09:45:36
Teraz ma nadgarstek w gipsie...
...
25.03.2010 r. 09:47:33
Do tego potrzebne jest łóżko czy cichy kącik a nie wątek
tak?
lubię spełniać takie zachcianki
masz to czego chciałeś
proszę
niestety z braku innych ikonek
na tym skończę na dziś
Do tego nie potrzeba ikonek tylko motywacji
Może ktoś ma problemy z zaśnięciem?
Witaj Neronie
Miło Cię widzieć w zasięgu ręki...
Czyżbyś oddał pole?
Chociaż kopia bardziej się rozrosła
Kropek tu
Kropek tu, kropek tam...
ja kropeczki wszędzie mam
Może i masz rację
Spoko, nie mam rąk jak szympans
Kto dobrze daje, ten podwójnie daje
Iga, spodobała mi mi się Twoja wypowiedź z 15.03.: \"...Jak sie chca obrzucac błotem to na zdrowie.\"
A żebyś wiedziała, co tracisz!
Kąpiele błotne nie od wczoraj są hitem UZDROWISK i centrów SPA
A tak na temat... Jeżeli ktoś ma czyste sumienie oraz zna swoją wartość, nie powinien się przejmować, kiedy ktoś złośliwie obrzuca go błotem. Olać!
Jest pewne bardzo mądre południowe powiedzenie: \"Psy sobie szczekają, a karawana podąża dalej\". Oczywiście, jeżeli uznaje, że oponent jest godny uwagi, to niech dzielnie mu stawi czoło. I gitara gra!
Tam gdzie się kończy dyskusja, czy spór, a zaczyna nawalanka, tam rozsądny człowiek może ustąpić. Mnie nazywali kolorowo
\"Szmata\", \"Gnój\", \"cham\"... Najwyżej spokojnie wyprowadzam takich z błędu. A jeśli nie potrafię, to mogą sobie szczekać dalej. Mnie wystarczy, że wiem kim jestem, wiedzą i Ci, którzy czytają, co piszę. Jednym będziemy się podobać, innych będziemy nawet wkurzać swoją osobą, trzeci będą na nas obojętni. C\'est la vie!
Dystansu! Zdrowego dystansu do siebie i innych!
Nie rozumiem
Raz kliknąłem: \"Dodaj wiadomość\".
I co Ci wyszło ?
Smukon, masz dużo racji. Szczególnie do realnego życia to wszystko prawda. Forum żyje trochę inaczej i odrobina szczekania rozkręca ludzi
No to rozbudzające wiosenne
Jak już Cię rozbudziłem, to witaj Neronie
I każdy z nas miewa czasem monologi (jak najdzie faza na wenę
)
Widzę, że do tego wątku bardziej Cię ciągnie
No ta... wiosna idzie
Dzien dobry
U mnie wiosna juz jest, piekny dzis dzionek
Taki nastrojowy post pasuje bardziej do wątku flirtowanie, gdzie Cię Agatko zapraszam
a wal sobie wal co mnie do tego
Neron to ty malo romantyczny jestes skoro uwazasz,
ze tu jest nastrojowo
Teraz ma nadgarstek w gipsie...
Do tego potrzebne jest łóżko czy cichy kącik a nie wątek
Neron nie wnikam w szczególy, to twoja sprawa
a kto cie tam wie