inne kobiety, telenowele , wyjsc za maz za kogos z grubym portfelem , o czekoladzie i mezu z grubym portfelem albo wystepuje zanik przednich platow czolowych ;P
A.
24.08.2009 r. 21:23:43
na żywioł zamiast rozkminiać w kółko to samo? Jak byś rozumiał kobiety to chyba byłoby ci nudno...
Jaro
24.08.2009 r. 21:25:50
wiekszosc ludzi(czyli mezczyzn) cukiereczku nie chce zeby bylo ciekawie tylko zeby bylo bezpiecznie ;P
Konto usunięte
24.08.2009 r. 21:26:47
To sztuka której nikt nie potrafi a ja lubie osiągać to czego inni nie mogą
Jaro
24.08.2009 r. 21:28:11
sztuka to pare bezsensownych bazgrol do ktorych krytycy sztuki wymyslaja znaczenie i biora za to gruba kase ;p
Konto usunięte
24.08.2009 r. 21:29:13
a poza tym chce wiedzieć dlaczego dzieje się tak jak się dzieja...
Konto usunięte
24.08.2009 r. 21:30:44
rozumiejąc kobiety można nad nimi zapanować podobno...Ale zapanuj nad takim żywiołem ...hehe...
Jaro
24.08.2009 r. 21:42:45
nieszczescie...
Konto usunięte
24.08.2009 r. 22:45:05
sam tych płatów, o któych pisze Jaro nie ma, za to ma piwo i pilota do telewizora ))))
Konto usunięte
24.08.2009 r. 22:48:42
...po prostu nie możesz zapytac kobiety o czym mysli lub marzy? Czy najprostsze rozwiązanie nie przyszło Ci do głowy?
Jaro
24.08.2009 r. 22:51:17
pytam cie wiec kobieto anonimowa o czym myslisz i o czym marzysz?
Konto usunięte
24.08.2009 r. 23:00:01
...o tym co mam jutro w pracy zrobić, pojechać do ASO, umówic sie na spotkanie z VIP-em w sprawie służbowej. Marzę o tym,żeby ktos mnie jutro porwał na spacer koniecznie do lasu!!! Bo pewnie dobrowolnie nie pojade mając tyle do załatwienia )
Olga
24.08.2009 r. 23:16:34
Cholera, no nie potrafię Was czasami czytać. Poważnie. Skąd w Was dalej siedzi to przekonanie, że kobiety jak mówią "nie" to myślą "tak"? Że kobiety to tylko kombinują, jak tu facetom utrudnić życie? Jak nie powiedzieć czegoś wprost? No proszę Was. Nie jesteśmy skomplikowane! Jesteśmy dokładnie takie jak wy... I jeśli ja mówię, że masz skoczyć po bułki, to wcale nie znaczy, że mam ochotę na mleko. Tu nie ma co rozumieć. Tu trzeba słuchać.
Jaro
24.08.2009 r. 23:22:23
ty mowisz nie i myslisz nie a 95% kobiet mowi nie i mysli tak albo wogole nie mysli tylko czuje ze ma powiedziec nie bo tego sie od nich oczekuje...
Konto usunięte
24.08.2009 r. 23:41:42
ja jestem w stanie i to wcanie nie jest takie trudne
Konto usunięte
24.08.2009 r. 23:45:32
a tam sraty taty wcale tak nie jest że jak kobieta mówi nie to znaczy tak a jak tak to nie, to tak jak bym powiedziałą kupa a myslala o cukierku i gdzie tu logika? Ludzie czasy zgrywania sie i ukrywania kobiecych pragnien mamy juz za soba chociaz nie powiem sama bylabym zadowolona gdyby jeszcze kilku jentelmenow sie znalazlo na tym swiecie i dalo mi na dzien kobiet rajtuzy koniecznie nylonowe i tulipana
Konto usunięte
25.08.2009 r. 00:06:07
co to wogole za pytanie!!!! kobieta nie jest mechanizmem nie da sie jej zrozumiec jak komputer tak samo jak kazda inna jednostka ludzka, tak samo jak i ty. zadaj sobie pytanie czy ty sie sam orzumiesz? i odpowiedz na nie szczerze. badania nad ludzka psychika siegaja czasow tak odleglych i nadal trwaja, polecam na poczatek psychoanalize freuda zeby zrozumiec o co wogole chodzi w zrozumieniu.
No chba ze pytasz o potrzeby podstawowe jakie ma wiec ci odpowiem takie same jak kazdy czlowiek lub zwierze.
Jaro
25.08.2009 r. 00:11:14
taaaaaaa jak bede chcial mistycznego olsnienia to pojde do kosciola a nie po raz kolejny zydowskiego mistyka czytac bede rownie dobrze moglas polecic kabale albo biblie albo inna powiesc z gatunku fantasy do poczytania super nova...
Konto usunięte
25.08.2009 r. 00:30:27
z twoich wypowiedzi wyglada, ze juz wszystko wiesz, tak sie kreujesz przynajmniej ale nie nie nie otwieraj sie na inne perspektywy ktos musi byc w bledzie zeby ten inny mogł nie byc "jaro"(nik)
Konto usunięte
25.08.2009 r. 00:46:33
ja kobiet niestety chyba nigdy nie zrozumie. Jaro jestes the best
Andrzej
25.08.2009 r. 02:03:44
Gdyby ludzie postępowali zgodnie z logika nie trzeba by tworzyć o tym nauki. Gorzej że podobnie jest ze zdrowym rozsądkiem oraz konsekwentnym wyborem zasad. Niestety, tak kobiety, jak i mężczyźni zachowują się często niezrozumiale, albo nierozsądnie w kwestiach męsko-damskich (ale inaczej), a stereotypy.. niestety, tworzą utrwalone doświadczenia (im mniej zrozumiałe i niesatysfakcjonujące tym łatwiejsze do utrwalenia i popularyzacji). Drugie "niestety" jest takie, że kobiety najwyraźniej (ja osobiście nie jestem skłonny wierzyc potkom, wole obserwować, albo szukac źródeł i stąd te spostrzeżenia) zachowuja sie niezrozumiale częsciej także w innych sytuacjach No cóz.. te emocje...
...
25.08.2009 r. 05:16:24
Zdecydowanie polecam to pierwsze )
Jaro
25.08.2009 r. 09:26:49
po czym poszlabys szukac samca ktory cie kijem po lbie zdzieli bo stwierdzisz ze intelektualnosc i dzentelmenskosc to jednak nie to...
Konto usunięte
25.08.2009 r. 11:50:21
Moja droga po Twoich postach widzę, że starasz się być oblatana w tym i tamtym. Tylko, że czasami lepiej sprawdzić co sie piszę bo może znaleść się ktoś kto akurat wie więcej na ten temat niżeli Ty. Jeśli chodzi o Freuda to owszem ma dobra psychologie tylko, że nie ma w niej zachowń werbalnych i nie werbalnych o których, jest w tej debacie mowa. Czytaj dalej, szukaj, zgłębiaj wiedze A może kiedyś uda Ci się dać komuś godną riposte. Jeśli mogę coś polecić to nie książke bo one mało oddaję ideologię tego co najważniejsze stań i poobserwuj zadaj sobie pytanie i stwórz własny obraz ludzkiej psychiki w swoich oczach. A sam przekonasz się, że Freud, Kotański, czy też Luck Helmut mają po części tylko rację bo każdy patrzy na świat innym świerzym spojrzeniem. Pozdrawiam i życzę dalszego zgłębiania tego jakże istotnego problemu. Kobieta przebiegły lis czy przymilna kotka
A.
25.08.2009 r. 12:03:03
tu...
Konto usunięte
25.08.2009 r. 12:40:16
Wlasnie to robie szukam zglebiam , pogleebiam na tym wlasnie polega zadawanie pytan dyskusja, forum itp. zauważ ze moje wypowiedzi sa otwarte!!!!!!, a jakie sa twoje !!!!!
Dzieki bardzo jak bedziesz miec jakies ciekawa literature czy cus to chetnie poczytam. Nie nie uwazam sie za specjaliste w zadnej dziedzinie tytulu honoris causa nie posiadam :>>>
Hasło na dzis SZUKAJ A ZNJADZIESZ ;>>>>>
pS. BARDZO NIEŁADNIE Z TWOJEJ FACHOWEJ STRONY, ZE MNIE OCENIASZ BARDZO PROFESJONALNE !!!
Konto usunięte
26.08.2009 r. 00:06:03
jedyne co moge zrozumiec to odbicie twojej wypowiedzi tzw efekt krzywego zwierciadła czyli ze podswiadomie szukasz DOMINY
Konto usunięte
26.08.2009 r. 21:52:14
ehhhh szkoda słów na to wszystko
Jaro
27.08.2009 r. 00:18:14
Jesli ktos bawi sie miotaczem plomienia w skladzie dynamitu to moze sie to skonczyc moze to tylko w jeden sposob lukasz...
Jaro
27.08.2009 r. 00:38:55
zgadzam sie z toba gallu anonimie pod warunkiem ze kobiety tez chca rozmawiac a nie mowic do mezczyzn...
inne kobiety, telenowele , wyjsc za maz za kogos z grubym portfelem , o czekoladzie i mezu z grubym portfelem albo wystepuje zanik przednich platow czolowych ;P
na żywioł zamiast rozkminiać w kółko to samo? Jak byś rozumiał kobiety to chyba byłoby ci nudno...
wiekszosc ludzi(czyli mezczyzn) cukiereczku nie chce zeby bylo ciekawie tylko zeby bylo bezpiecznie ;P
To sztuka której nikt nie potrafi a ja lubie osiągać to czego inni nie mogą
sztuka to pare bezsensownych bazgrol do ktorych krytycy sztuki wymyslaja znaczenie i biora za to gruba kase ;p
a poza tym chce wiedzieć dlaczego dzieje się tak jak się dzieja...
rozumiejąc kobiety można nad nimi zapanować podobno...Ale zapanuj nad takim żywiołem ...hehe...
nieszczescie...
sam tych płatów, o któych pisze Jaro nie ma, za to ma piwo i pilota do telewizora
))))
...po prostu nie możesz zapytac kobiety o czym mysli lub marzy? Czy najprostsze rozwiązanie nie przyszło Ci do głowy?
pytam cie wiec kobieto anonimowa o czym myslisz i o czym marzysz?
...o tym co mam jutro w pracy zrobić, pojechać do ASO, umówic sie na spotkanie z VIP-em w sprawie służbowej. Marzę o tym,żeby ktos mnie jutro porwał na spacer koniecznie do lasu!!! Bo pewnie dobrowolnie nie pojade mając tyle do załatwienia
)
Cholera, no nie potrafię Was czasami czytać. Poważnie. Skąd w Was dalej siedzi to przekonanie, że kobiety jak mówią "nie" to myślą "tak"? Że kobiety to tylko kombinują, jak tu facetom utrudnić życie? Jak nie powiedzieć czegoś wprost? No proszę Was. Nie jesteśmy skomplikowane! Jesteśmy dokładnie takie jak wy... I jeśli ja mówię, że masz skoczyć po bułki, to wcale nie znaczy, że mam ochotę na mleko. Tu nie ma co rozumieć. Tu trzeba słuchać.
ty mowisz nie i myslisz nie a 95% kobiet mowi nie i mysli tak albo wogole nie mysli tylko czuje ze ma powiedziec nie bo tego sie od nich oczekuje...
ja jestem w stanie i to wcanie nie jest takie trudne
a tam sraty taty wcale tak nie jest że jak kobieta mówi nie to znaczy tak a jak tak to nie, to tak jak bym powiedziałą kupa a myslala o cukierku i gdzie tu logika? Ludzie czasy zgrywania sie i ukrywania kobiecych pragnien mamy juz za soba chociaz nie powiem sama bylabym zadowolona gdyby jeszcze kilku jentelmenow sie znalazlo na tym swiecie i dalo mi na dzien kobiet rajtuzy koniecznie nylonowe i tulipana
co to wogole za pytanie!!!! kobieta nie jest mechanizmem nie da sie jej zrozumiec jak komputer tak samo jak kazda inna jednostka ludzka, tak samo jak i ty. zadaj sobie pytanie czy ty sie sam orzumiesz? i odpowiedz na nie szczerze. badania nad ludzka psychika siegaja czasow tak odleglych i nadal trwaja, polecam na poczatek psychoanalize freuda zeby zrozumiec o co wogole chodzi w zrozumieniu.
No chba ze pytasz o potrzeby podstawowe jakie ma wiec ci odpowiem takie same jak kazdy czlowiek lub zwierze.
taaaaaaa jak bede chcial mistycznego olsnienia to pojde do kosciola a nie po raz kolejny zydowskiego mistyka czytac bede rownie dobrze moglas polecic kabale albo biblie albo inna powiesc z gatunku fantasy do poczytania super nova...
z twoich wypowiedzi wyglada, ze juz wszystko wiesz, tak sie kreujesz przynajmniej ale nie nie nie otwieraj sie na inne perspektywy ktos musi byc w bledzie zeby ten inny mogł nie byc "jaro"(nik)
ja kobiet niestety chyba nigdy nie zrozumie. Jaro jestes the best
Gdyby ludzie postępowali zgodnie z logika nie trzeba by tworzyć o tym nauki. Gorzej że podobnie jest ze zdrowym rozsądkiem oraz konsekwentnym wyborem zasad. Niestety, tak kobiety, jak i mężczyźni zachowują się często niezrozumiale, albo nierozsądnie w kwestiach męsko-damskich (ale inaczej), a stereotypy.. niestety, tworzą utrwalone doświadczenia (im mniej zrozumiałe i niesatysfakcjonujące tym łatwiejsze do utrwalenia i popularyzacji). Drugie "niestety" jest takie, że kobiety najwyraźniej (ja osobiście nie jestem skłonny wierzyc potkom, wole obserwować, albo szukac źródeł i stąd te spostrzeżenia) zachowuja sie niezrozumiale częsciej także w innych sytuacjach
No cóz.. te emocje...
Zdecydowanie polecam to pierwsze
)
po czym poszlabys szukac samca ktory cie kijem po lbie zdzieli bo stwierdzisz ze intelektualnosc i dzentelmenskosc to jednak nie to...
Moja droga po Twoich postach widzę, że starasz się być oblatana w tym i tamtym. Tylko, że czasami lepiej sprawdzić co sie piszę bo może znaleść się ktoś kto akurat wie więcej na ten temat niżeli Ty. Jeśli chodzi o Freuda to owszem ma dobra psychologie tylko, że nie ma w niej zachowń werbalnych i nie werbalnych o których, jest w tej debacie mowa. Czytaj dalej, szukaj, zgłębiaj wiedze
A może kiedyś uda Ci się dać komuś godną riposte. Jeśli mogę coś polecić to nie książke bo one mało oddaję ideologię tego co najważniejsze stań i poobserwuj zadaj sobie pytanie i stwórz własny obraz ludzkiej psychiki w swoich oczach. A sam przekonasz się, że Freud, Kotański, czy też Luck Helmut mają po części tylko rację bo każdy patrzy na świat innym świerzym spojrzeniem. Pozdrawiam i życzę dalszego zgłębiania tego jakże istotnego problemu. Kobieta przebiegły lis czy przymilna kotka
tu...
Wlasnie to robie szukam zglebiam , pogleebiam na tym wlasnie polega zadawanie pytan dyskusja, forum itp. zauważ ze moje wypowiedzi sa otwarte!!!!!!, a jakie sa twoje !!!!!
Dzieki bardzo jak bedziesz miec jakies ciekawa literature czy cus to chetnie poczytam. Nie nie uwazam sie za specjaliste w zadnej dziedzinie tytulu honoris causa nie posiadam :>>>
Hasło na dzis SZUKAJ A ZNJADZIESZ ;>>>>>
pS. BARDZO NIEŁADNIE Z TWOJEJ FACHOWEJ STRONY, ZE MNIE OCENIASZ BARDZO PROFESJONALNE !!!
jedyne co moge zrozumiec to odbicie twojej wypowiedzi tzw efekt krzywego zwierciadła czyli ze podswiadomie szukasz DOMINY
ehhhh szkoda słów na to wszystko
Jesli ktos bawi sie miotaczem plomienia w skladzie dynamitu to moze sie to skonczyc moze to tylko w jeden sposob lukasz...
zgadzam sie z toba gallu anonimie pod warunkiem ze kobiety tez chca rozmawiac a nie mowic do mezczyzn...