zawiłą i zawoalowaną logiką. Mężczyźni są prości i nie można od nich tego wymagać
Konto usunięte
27.08.2009 r. 00:47:46
Bądz nią to ją zrozumiesz
...
27.08.2009 r. 01:15:42
A jak czegoś im zazdrościć to orgazmu wielokrotnego
Konto usunięte
28.08.2009 r. 13:49:14
heh
Jaro
28.08.2009 r. 20:47:33
dlatego jestescie takie interesujace i... upierdliwe... i meczace.... i kochane...
Konto usunięte
28.08.2009 r. 23:46:53
wszystko choc tak od siebie oddalone składa się w jedna jakas tam mniej logiczna calosc.
Jaro
28.08.2009 r. 23:51:50
nie bo zycie ludzkie nie jest logiczne lecz chaotyczne
Konto usunięte
29.08.2009 r. 00:18:26
Kobiet nie należy rozumieć , tylko umieć z nimi żyć . A to jest sztuka nie lada .
Konto usunięte
29.08.2009 r. 11:44:17
dokładnie nic dodać nic ująć!!!!
Konto usunięte
05.09.2009 r. 05:14:21
Z tego co wiem to Tylko Chuck Norris potrafi zrozumieć kobietę, POPIERAM PROROKA
Konto usunięte
05.09.2009 r. 21:54:48
pytasz o czym marza kobiety, o czym mysla i czego chca-dlaczego nie zapytasz wprost
Konto usunięte
05.09.2009 r. 22:12:45
pytasz jak zrozumiec kobiete a zadam pytanie jak zrozumiec faceta?
Konto usunięte
06.09.2009 r. 02:44:20
A po co masz je rozumiec ,Ty je po prostu kochaj takimi jakie są,,,
Konto usunięte
06.09.2009 r. 16:28:45
pytałem ale .... zawsze okazywało się że mówią jedno a chcą coś innego ..?? więc.. o co chodzi
Jarek
10.09.2009 r. 19:44:52
Kobiety się nie da zrozumieć, można próbować, ale kobiety mają inną psychikę niż my, mają inne potrzeby. Uważam, że trzeba być z lekka psychologiem, żeby wiedzieć o co chodzi kobiecie. My też czegoś chcemy, myślimy i o czymś marzymy, ale to są inne rzeczy. Trzeba to wszystko wypośrodkować aby się porozumieć z kobietą. Tak myślę, może ktoś ma inne zdanie...
Marta
10.09.2009 r. 19:53:36
kobiety nikt nie zrozumie to ciężkie przypadki, każdy do rozważenia indywidualnie.
Konto usunięte
10.09.2009 r. 20:02:50
nikt nie rozumie kobiet bo one same nie rozumieja siebie
Magdalena
10.09.2009 r. 20:33:17
Jesteśmy z dwóch różnych planet, nie da się zrozumieć faceta ani kobiety?! A rozumiesz wszystkich swoich kumpli? Bo facet ma prostą budowę (żeby Was nie obrazić), różnimy sie bardzo i dlatego jak Wam się wydaje, że nas nie rozumiecie, Wy myslcie inaczej, nie jak faceci! Postawcie sie na chwile na miejscu kobiety. Trzeba poznać dobrze swoją kobietę, trzeba z nią rozmawiać (a nie bawić sie pilotem!). Jak się facet stara to zapewniam, że rozumie swoją kobietę, nawet jej myśli jest w stanie odgadnąć, poznaje jej miny, ton głosu, zachowanie. Jak ktoś jest gruboskórny i widzi tylko swój czubek nosa to tak jest, idzie na łatwiznę i mówi "nie rozumię kobiet". Ja mówię o kobietach tych przez duże K, a nie o tych pseudokobietach, bo FAKT, tych za cholerę nie mozna zrozumieć.
Rada: szukaj właśwych kobiet tych przez duże K.
A tak jako ciekawostkę z życia koleżanki, facet mówi jej że jest ta właściwa, że jest super....i unika spotkań! To co to jest? Faceta można zrozumieć????
donio
11.09.2009 r. 09:18:41
Daremne trudy!Od rana zaczniesz prubować i pod wieczór uda Ci się ją zrozumieć,a jak wstanie rano następnego dnia to już inaczej rozumuje i tak od początku.....Kobieta jest jak okręt pod pełnymy żaglami(Piękny,dostojny ale czasami nawet cała załoga z kapitanem nie może sobie z nim poradzić jak silny wiatr zawieje)
Renatka
11.09.2009 r. 19:47:28
No wiesz , trzeba wybierać normalne dziewczyny, a nie królewny...a ja taką jestem...z taka na pewno sie dogadasz, moje gg 10942853
Misia
11.09.2009 r. 20:40:37
wszystko zależy od chęci.. i od kobiety oczywiście.. Ona sama musi wiedzieć najpierw czego chce..
Konto usunięte
11.09.2009 r. 21:20:54
^Zrozumieć kobietę (czyli czego tak naprawdę potrzebuje)^
Mówisz, że kobiet nigdy nie zrozumiesz,
Że pojąć ich nie można po prostu umieć.
Więc ja ci powiem, na czym to polega,
Kobieta silnej potrzebie miłości podlega.
Gdy będziesz kobietę swą pielęgnował,
Wasz związek z wiosną będzie kiełkował.
Pojawią się pierwsze oznaki radości,
Szczęścia jej ? prawdziwej miłości.
Gdy jednak zaniedbasz swą różę piękną,
Węzły was łączące w mgnieniu oka pękną.
Gdy zdradzisz ją, w ramiona innej się rzucisz,
Jej miłość bezwzględna już nie powróci.
Kochaj ją, szanuj i dbaj bez względu na porę.
Zamiast z kumplami ślęczeć przed telewizorem.
Spełnij jej najskrytsze względem ciebie marzenia,
Udowodnij jej miłość, zrealizuj pragnienia.
Wystarczy, że kobietę swą pokochasz bez granic,
A ona nie będzie potrzebowała już więcej nic.
Kochaj, pielęgnuj, szeptaj słodkie wyznania
W ten sposób zdążysz do kobiety poznania.....
Konto usunięte
12.09.2009 r. 16:19:31
Kobiety można i kochać i rozumieć...trzeba tylko z nimi rozmawiać a nie do nich mówić!
Konto usunięte
12.09.2009 r. 18:49:54
nikt ich nie zrozumie naszczęscie
Konto usunięte
12.09.2009 r. 22:06:05
masz race ty cos mowisz oni nie rozumieja , trzeba mowic wolno moze wtedy !!
Mwroc
13.09.2009 r. 00:45:20
Zrozumieć nie zrozumiesz, a czego chcą, to już nie jest takie trudne, słuchaj, myśl, knuj O czym marzą? - zapomnij, nie stać cie
Łukasz
13.09.2009 r. 14:47:06
Zakup BMW a sie dowiesz brachu...
Konto usunięte
13.09.2009 r. 15:23:49
nie tyle trzeba zrozumiec kobiete co faceta..
Iwona*
15.09.2009 r. 14:22:14
Mężczyźni są prości , Do mężczyzny trzeba się zwracać prostymi zdaniami i mówić prosto z mostu, bo inaczej nie zrozumie, o co chodzi...co sądzicie o tym drogie panie ..
Konto usunięte
15.09.2009 r. 14:38:31
Kto jest w stanie zrozumieć kobiety, co nimi kieruje, czego chcą, o czym myślą i marzą???
zawiłą i zawoalowaną logiką. Mężczyźni są prości i nie można od nich tego wymagać
Bądz nią to ją zrozumiesz
A jak czegoś im zazdrościć to orgazmu wielokrotnego
heh
dlatego jestescie takie interesujace i... upierdliwe... i meczace.... i kochane...
wszystko choc tak od siebie oddalone składa się w jedna jakas tam mniej logiczna calosc.
nie bo zycie ludzkie nie jest logiczne lecz chaotyczne
Kobiet nie należy rozumieć , tylko umieć z nimi żyć . A to jest sztuka nie lada .
dokładnie nic dodać nic ująć!!!!
Z tego co wiem to Tylko Chuck Norris potrafi zrozumieć kobietę, POPIERAM PROROKA
pytasz o czym marza kobiety, o czym mysla i czego chca-dlaczego nie zapytasz wprost
pytasz jak zrozumiec kobiete a zadam pytanie jak zrozumiec faceta?
A po co masz je rozumiec ,Ty je po prostu kochaj takimi jakie są,,,
pytałem ale .... zawsze okazywało się że mówią jedno a chcą coś innego ..?? więc.. o co chodzi
Kobiety się nie da zrozumieć, można próbować, ale kobiety mają inną psychikę niż my, mają inne potrzeby. Uważam, że trzeba być z lekka psychologiem, żeby wiedzieć o co chodzi kobiecie. My też czegoś chcemy, myślimy i o czymś marzymy, ale to są inne rzeczy. Trzeba to wszystko wypośrodkować aby się porozumieć z kobietą. Tak myślę, może ktoś ma inne zdanie...
kobiety nikt nie zrozumie
to ciężkie przypadki, każdy do rozważenia indywidualnie.
nikt nie rozumie kobiet bo one same nie rozumieja siebie
Jesteśmy z dwóch różnych planet, nie da się zrozumieć faceta ani kobiety?! A rozumiesz wszystkich swoich kumpli? Bo facet ma prostą budowę (żeby Was nie obrazić), różnimy sie bardzo i dlatego jak Wam się wydaje, że nas nie rozumiecie, Wy myslcie inaczej, nie jak faceci! Postawcie sie na chwile na miejscu kobiety. Trzeba poznać dobrze swoją kobietę, trzeba z nią rozmawiać (a nie bawić sie pilotem!). Jak się facet stara to zapewniam, że rozumie swoją kobietę, nawet jej myśli jest w stanie odgadnąć, poznaje jej miny, ton głosu, zachowanie. Jak ktoś jest gruboskórny i widzi tylko swój czubek nosa to tak jest, idzie na łatwiznę i mówi "nie rozumię kobiet". Ja mówię o kobietach tych przez duże K, a nie o tych pseudokobietach, bo FAKT, tych za cholerę nie mozna zrozumieć.
Rada: szukaj właśwych kobiet tych przez duże K.
A tak jako ciekawostkę z życia koleżanki, facet mówi jej że jest ta właściwa, że jest super....i unika spotkań! To co to jest? Faceta można zrozumieć????
Daremne trudy!Od rana zaczniesz prubować i pod wieczór uda Ci się ją zrozumieć,a jak wstanie rano następnego dnia to już inaczej rozumuje i tak od początku.....Kobieta jest jak okręt pod pełnymy żaglami(Piękny,dostojny ale czasami nawet cała załoga z kapitanem nie może sobie z nim poradzić jak silny wiatr zawieje)
No wiesz , trzeba wybierać normalne dziewczyny, a nie królewny...a ja taką jestem...z taka na pewno sie dogadasz, moje gg 10942853
wszystko zależy od chęci.. i od kobiety oczywiście.. Ona sama musi wiedzieć najpierw czego chce..
^Zrozumieć kobietę (czyli czego tak naprawdę potrzebuje)^
Mówisz, że kobiet nigdy nie zrozumiesz,
Że pojąć ich nie można po prostu umieć.
Więc ja ci powiem, na czym to polega,
Kobieta silnej potrzebie miłości podlega.
Gdy będziesz kobietę swą pielęgnował,
Wasz związek z wiosną będzie kiełkował.
Pojawią się pierwsze oznaki radości,
Szczęścia jej ? prawdziwej miłości.
Gdy jednak zaniedbasz swą różę piękną,
Węzły was łączące w mgnieniu oka pękną.
Gdy zdradzisz ją, w ramiona innej się rzucisz,
Jej miłość bezwzględna już nie powróci.
Kochaj ją, szanuj i dbaj bez względu na porę.
Zamiast z kumplami ślęczeć przed telewizorem.
Spełnij jej najskrytsze względem ciebie marzenia,
Udowodnij jej miłość, zrealizuj pragnienia.
Wystarczy, że kobietę swą pokochasz bez granic,
A ona nie będzie potrzebowała już więcej nic.
Kochaj, pielęgnuj, szeptaj słodkie wyznania
W ten sposób zdążysz do kobiety poznania.....
Kobiety można i kochać i rozumieć...trzeba tylko z nimi rozmawiać a nie do nich mówić!
nikt ich nie zrozumie naszczęscie
masz race ty cos mowisz oni nie rozumieja , trzeba mowic wolno moze wtedy !!
Zrozumieć nie zrozumiesz, a czego chcą, to już nie jest takie trudne, słuchaj, myśl, knuj
O czym marzą? - zapomnij, nie stać cie
Zakup BMW a sie dowiesz brachu...
nie tyle trzeba zrozumiec kobiete co faceta..
Mężczyźni są prości , Do mężczyzny trzeba się zwracać prostymi zdaniami i mówić prosto z mostu, bo inaczej nie zrozumie, o co chodzi...co sądzicie o tym drogie panie ..
Kto jest w stanie zrozumieć kobiety, co nimi kieruje, czego chcą, o czym myślą i marzą???