co byście zrobili jakby Wasza córka(powiedzmy ze ją macie) tak powiedziała pewnego dnia???
Konto usunięte
05.02.2010 r. 12:55:34
ja pewnie bym ja wyp...ił z domu
Konto usunięte
05.02.2010 r. 12:58:56
pytam,bo kiedys w klasie mialem taka kolezanke.jej dziecko ma juz prawie 10 lat a ona nadal nie wie kto jest jego ojcem
Konto usunięte
05.02.2010 r. 13:07:04
najpierw to trzeba by ustaalic kolesia
nastepnie badania czy to on na 100%
potem porozmawiaac z nimi co dalej maja zamiaar riobic.
a nie wywaalacc z ddomu !!!!!!!!!
Konto usunięte
05.02.2010 r. 13:17:06
Hehe mam 19 letnia córke,ale tez juzprawie ziecia,bo mieszkaja razem i nawet bym sie cieszyla,ale wiem,ze im tylko naukaw glowie i dobrze,bo za mlodzi ,powiedzialam im kiedys,zeby nie nasladowali mamy
Konto usunięte
05.02.2010 r. 13:17:32
ważne, że nie szczeka...po takiej imprezie
Konto usunięte
05.02.2010 r. 13:18:36
Rolek kurcze moja mama to przerabiala ze mna jak mialam 17 lat i pewnego grudnia zakomunikowalam jej w lazience-----JESTEM W CIAZY
Konto usunięte
05.02.2010 r. 13:20:17
hehe
właśnie o to mi chodzi ze nie wieczyje to dziecko ,bo nie pamieta z kim sie i nie da sie ustalic tatusia.np.wlasnie po ostrej imprezie
Konto usunięte
05.02.2010 r. 13:20:19
Tylko ,ze jawiedzialam z kim,bo to byl moj starszy odemnie o 5 lat chlopak,z ktorym potem spedzilam 13 lat malzenstwa i urodzilo nam sie jeszcze potem 2 dzieci i rozwod
Konto usunięte
05.02.2010 r. 13:20:47
ale wiedzialas z kim?
Konto usunięte
05.02.2010 r. 13:22:17
No oczywiscie Rolek pamietamy ten dzien wpadki do dzis zbierajac jodłe na stroiki swiateczne w lesie w maluchu
Konto usunięte
05.02.2010 r. 13:23:20
Mialam wtedy lezac na tych galazkach niezle tylek zraniony,ale warto bylo .bo dzis mampiekna córke pierworodna
Konto usunięte
05.02.2010 r. 13:23:22
no ja nigdy bym nie wywaliła swojego dzieciaka z domu z tego powodu...ale byłabym bardzo zawiedziona i zniesmaczona ze sie "pusciła" jakby nie było ....i w dodatku nie wie z kim ...oznaczałoby to ze miała welu partnerów.
a ta w ogólnosci to dzien dobry kochani
Konto usunięte
05.02.2010 r. 13:23:46
czasem lepiej nie wiedzieć...hahahaahah
Konto usunięte
05.02.2010 r. 13:24:49
Sylwus
Dzien dobry i dziekuje zastronke,dzis juz robie pierwszy szlif,bo za tydzien musze wypasc dobrze-dziekuje
Konto usunięte
05.02.2010 r. 13:24:58
dzień dobry bardzo Sylwiu
Konto usunięte
05.02.2010 r. 13:25:11
Sylwek
ostro PAula ostro
Konto usunięte
05.02.2010 r. 13:25:47
prosze cie bardzo paula
hahahha szkda ze nie bedziemy mogli spróbowac twojego dzieła
Konto usunięte
05.02.2010 r. 13:26:41
Moja mama i tata na szczescie byli w tamtych czasach dosc trudnych na takie wiadomosci wyrozumiali,wrecz pomogli nam bardzo,bo z nimi zamieszkalismy i przebrneli z nami przez te wszystkie formalnosci sadowe,ale nie powiem byl to dla nich cios,ktory do dzis zdarzasie wypominaja mi po latach..
Konto usunięte
05.02.2010 r. 13:28:02
Och Sylwia wiesz moje wypieki dotychczas ograniczaly sie do sprawdzonych prostych rzeczy,a napewno nie takich wykwintnych jak torty,bo tylko jakies placki ,babki lub poczki,ale raz kozie smierc musze sprubowac sama
Konto usunięte
05.02.2010 r. 13:28:41
Jakie to szczęście , że ja mam syna..
Konto usunięte
05.02.2010 r. 13:28:58
Napewno dodam fotke jak juz mi cos wyjdzie i przynajmniej w taki sposob pokaze Sylwia
Konto usunięte
05.02.2010 r. 13:30:15
paula hahah torty to nic strasznego ....tymbardziej dla kogos takiego jak ty mysle ..z wyobraznia,......nie wazne jak wygladaja ..wazne jak smakuja
Konto usunięte
05.02.2010 r. 13:30:38
Wracajac do tematu mam dwie corkii syna18 lat ,wiec wszystko przedemna czym moje dzieci mnie jeszcze zaskocza,ale wiemjedno tak samo bede wyrozumiala,chociazobserwujac ich teraz to jestem pelnapodziwu,ze inaczej patrza naswiat niz moi rownolatkowie wtedy
Konto usunięte
05.02.2010 r. 13:30:59
Anairda nic nie wiadomo co bedzie dalej
Konto usunięte
05.02.2010 r. 13:31:45
Sylwia masz racje,dlatego tymbardziej dlatej najmlodszej mojej Nikoli i jej 5 urodzin chce wykazac sie sama zreszta jej to obiecalam i nie moge zawiesc!!
Konto usunięte
05.02.2010 r. 13:34:22
tylko spirytusem dobrze nasącz
Konto usunięte
05.02.2010 r. 13:35:13
Rolek wiesz,ale wspomnienia zawsze zostaja,bo tak przyznam sie moje wszystkie dzieciaki to wpadska byla,nie planowane w sumie,a pomyslec nigdy dzieci nie mialam,a mialabym juz 4
Konto usunięte
05.02.2010 r. 13:35:46
Rolek to tort urodzinowy dla malej dziewczynki bedzie hehe,nie moge
Konto usunięte
05.02.2010 r. 13:37:01
Ups mialo byc nigdy dzieci nie chcialam miec,a mialabym 4 4 stracilam 2008
co byście zrobili jakby Wasza córka(powiedzmy ze ją macie) tak powiedziała pewnego dnia???
ja pewnie bym ja wyp...ił z domu
pytam,bo kiedys w klasie mialem taka kolezanke.jej dziecko ma juz prawie 10 lat a ona nadal nie wie kto jest jego ojcem
najpierw to trzeba by ustaalic kolesia
nastepnie badania czy to on na 100%
potem porozmawiaac z nimi co dalej maja zamiaar riobic.
a nie wywaalacc z ddomu !!!!!!!!!
Hehe mam 19 letnia córke,ale tez juzprawie ziecia,bo mieszkaja razem i nawet bym sie cieszyla,ale wiem,ze im tylko naukaw glowie i dobrze,bo za mlodzi ,powiedzialam im kiedys,zeby nie nasladowali mamy
ważne, że nie szczeka...po takiej imprezie
Rolek kurcze moja mama to przerabiala ze mna jak mialam 17 lat i pewnego grudnia zakomunikowalam jej w lazience-----JESTEM W CIAZY
hehe
i nie da sie ustalic tatusia.np.wlasnie po ostrej imprezie
właśnie o to mi chodzi ze nie wieczyje to dziecko ,bo nie pamieta z kim sie
Tylko ,ze jawiedzialam z kim,bo to byl moj starszy odemnie o 5 lat chlopak,z ktorym potem spedzilam 13 lat malzenstwa i urodzilo nam sie jeszcze potem 2 dzieci i rozwod
ale wiedzialas z kim?
No oczywiscie Rolek pamietamy ten dzien wpadki do dzis zbierajac jodłe na stroiki swiateczne w lesie w maluchu
Mialam wtedy lezac na tych galazkach niezle tylek zraniony,ale warto bylo .bo dzis mampiekna córke pierworodna
no ja nigdy bym nie wywaliła swojego dzieciaka z domu z tego powodu...ale byłabym bardzo zawiedziona i zniesmaczona ze sie "pusciła" jakby nie było ....i w dodatku nie wie z kim ...oznaczałoby to ze miała welu partnerów.
a ta w ogólnosci to dzien dobry kochani
czasem lepiej nie wiedzieć...hahahaahah
Sylwus
Dzien dobry i dziekuje zastronke,dzis juz robie pierwszy szlif,bo za tydzien musze wypasc dobrze-dziekuje
dzień dobry bardzo Sylwiu
ostro PAula ostro
prosze cie bardzo paula
hahahha szkda ze nie bedziemy mogli spróbowac twojego dzieła
Moja mama i tata na szczescie byli w tamtych czasach dosc trudnych na takie wiadomosci wyrozumiali,wrecz pomogli nam bardzo,bo z nimi zamieszkalismy i przebrneli z nami przez te wszystkie formalnosci sadowe,ale nie powiem byl to dla nich cios,ktory do dzis zdarzasie wypominaja mi po latach..
Och Sylwia wiesz moje wypieki dotychczas ograniczaly sie do sprawdzonych prostych rzeczy,a napewno nie takich wykwintnych jak torty,bo tylko jakies placki ,babki lub poczki,ale raz kozie smierc musze sprubowac sama
Jakie to szczęście , że ja mam syna..
Napewno dodam fotke jak juz mi cos wyjdzie i przynajmniej w taki sposob pokaze Sylwia
paula hahah torty to nic strasznego ....tymbardziej dla kogos takiego jak ty mysle ..z wyobraznia,......nie wazne jak wygladaja ..wazne jak smakuja
Wracajac do tematu mam dwie corkii syna18 lat ,wiec wszystko przedemna czym moje dzieci mnie jeszcze zaskocza,ale wiemjedno tak samo bede wyrozumiala,chociazobserwujac ich teraz to jestem pelnapodziwu,ze inaczej patrza naswiat niz moi rownolatkowie wtedy
Anairda nic nie wiadomo co bedzie dalej
Sylwia masz racje,dlatego tymbardziej dlatej najmlodszej mojej Nikoli i jej 5 urodzin chce wykazac sie sama zreszta jej to obiecalam i nie moge zawiesc!!
tylko spirytusem dobrze nasącz
Rolek wiesz,ale wspomnienia zawsze zostaja,bo tak przyznam sie moje wszystkie dzieciaki to wpadska byla,nie planowane w sumie,a pomyslec nigdy dzieci nie mialam,a mialabym juz 4
Rolek to tort urodzinowy dla malej dziewczynki bedzie hehe,nie moge
Ups mialo byc nigdy dzieci nie chcialam miec,a mialabym 4
4 stracilam 2008