Martulka sorry ze nie pisze u ciebie na stronie bo jak zawsze zaczynamy temat a koniczy sie na dupie maryne.. ...Czy waszym zdaniem jak ktos skoniczyl studia to jest iteligetniejszy ..lepszy. od tego po zawodowce....
Konto usunięte
03.02.2010 r. 13:03:25
hahahhahha
gepciu kto tak mysli jest skonczonym wałem ......
słuchaj ja skonczyłam zawodówke ....nie wstydze sie tego bo dzieki temu zdobyłam fach,teraz przyszłam po rozum do głowy studiuje ....i chce sie rozwijac ...
nie twierdze ze jestem gorsza od innych...bo niby dlaczego?????
Unkownboy
03.02.2010 r. 13:06:43
Witaj Gepard.
Wykształcenie nie ma nic wspólnego z inteligencją...
Zależy jeszcze o jakiego rodzaju inteligencji piszesz...
W każdym razie wartość człowieka jako "partnera do rozmów" nie jest warunkowana przez jego wykształcenie, ale przez to co sobą reprezentuje w czasie rozmowy... Choć oczywiście konkretne wykształcenie może być "zaletą" w konkretnych dyscyplinach czy obszarach tematycznych...
Miłego dnia wszystkim... Pozdrawiam...
Konto usunięte
03.02.2010 r. 13:11:08
Macie racje Sylwia,ja tez w młodym wieku nie skończyłam liceum,bo za szybko z własnej winy weszłam w dorosłosć,ale teraz ciagle sie kształce i zdobywam kwalifikacje,nawet lepiej mi to idzie niz wtedy,bo jestem dorosła i robie to dla siebie nie dla rodziców,zeby byli dumni ze mnie!!
Liczy sie jakim jestem człowiekiem i jakie mam intencje do drugiego człowieka..
Miłego dnia jade z małą do lekarza,bo znowu temperatura wysoka ,a to co mam w domu nie skutkuje,bede pózniej
Konto usunięte
03.02.2010 r. 13:17:30
Sylwus skarbie ja mamy polskie papiery na spawacza jak je dostalem to tylko kilka osob mialo to co ja w podlaskim mogle mosty spawac rozne trudne rzeczy.teraz pewnie kazdy ma .tylko ze ja za to bym sie nie bral bo ja nie umiem mam tylko papier.w szkole zadko bywalem bo wtedy dwa razy dziennie fajki z bialorusi ciogalem..i na glupoty nie mialem czasu
Konto usunięte
03.02.2010 r. 13:22:05
gepard czys ty na głowe upadł ?? znam kolesia co jest samoukiem pracuje przy elektryce i mój kumpel tez jest elektrykiem z tym ze wykfalifikowanym a taamten bez zawodu umie lepiej niz ten matołek.
gepard kim chciałes byc jak byłes młody ??? ja elekrtonikiem :0 ale podobało mi sie w piekarni zostałem piekarzem i hu** mi z tego przekfalifikowałem sie na operatora maszyn budowlanych i zajmuje sie elektronika to jest to co lubie robic i niemam zadnego magistra tylko zawodówke. i ryba mnie kto co mówi na moje wykształcenie ale zawsze ssobie dam rade ,moge wszystko robic od spawania po regipssy i wybuzenia.
Konto usunięte
03.02.2010 r. 13:22:32
hahahhah fajeczki są bleeee gepardzik
Hmm ale to nie wazne jakie masz papiery...wazne jest to ze masz poukładane w głowie i masz jakies wartosci
Konto usunięte
03.02.2010 r. 13:28:25
TY JA CHCIALEM BYC KIEROWCA .NIKIM WIECEJ..ZWIEDZAC ITD...I MOZE TEMU NIE SIEDZE W JEDNYM W TYM SAMYM MIESCIE WIECEJ JAK ROK..NIE NAWIDZE MONOTONI..A SPAWAC UMIEM A LE TYLKO NA MIGOMATACH ..W POLSCE SPAWALEM KABINY DLA URSUSA..A DALEJ TO SIE NIE BIORE BO TO JUZ NA WLASNA ODPOWIEDZIALNOSC KLADZIESZ SPAW
Konto usunięte
03.02.2010 r. 13:34:36
ja ostatnio spawałem sobie do quada płóg :d zajebiscie mi wyszedł tylko zatarlismy maszyne i niemamy czym odsniezac
Konto usunięte
03.02.2010 r. 13:36:57
hejka :buziak:
Konto usunięte
03.02.2010 r. 13:39:23
siemasz mała
Konto usunięte
03.02.2010 r. 13:42:27
czesc deja i sylwia
Konto usunięte
03.02.2010 r. 13:43:21
Mirek który ty mnie dzis raz witasz
Konto usunięte
03.02.2010 r. 13:43:38
witam ponownie
Konto usunięte
03.02.2010 r. 13:44:21
siemasz
Konto usunięte
03.02.2010 r. 13:49:43
sylwia niewiem dzis mam taki dziwny dzien
Konto usunięte
03.02.2010 r. 13:56:55
no dobra zeby nie było ze jestem nie kulturalna to tez cie witam serdecznie ..juz nie wiem po raz który ale witam cie :buziak:
Konto usunięte
03.02.2010 r. 13:59:39
no widzisz lubie cie tak witac :buziak:
Konto usunięte
03.02.2010 r. 14:08:48
cudaki z was
Konto usunięte
03.02.2010 r. 14:26:11
Martulka sloneczko to ty sie namnie gniewalas..przepraszam Cie ...ale ja dalem tylko swuj sposob myslenia i nie twierdze ze mam racje...i nie chcialem nikogo urazic
Konto usunięte
03.02.2010 r. 14:30:46
ale jednak Cie urazilem skoro mi wybaczylas..to nie wzielo sie z niczego
Konto usunięte
03.02.2010 r. 14:46:22
NO TO TYLKO MI POZOSTALO DAC TOBIE
Konto usunięte
03.02.2010 r. 14:51:08
ANI CIUP CIUP ..NIC NIE BYLO NAWET TROSZECZKE....JAK TAK TO SIE CIESZE I ZOBACZ JAK BARDZO
Konto usunięte
03.02.2010 r. 14:58:06
DLA CZEGO TAK SADZISZ..SKARBIE
Konto usunięte
03.02.2010 r. 15:06:01
własnie rozbraja mnie takie cos jak ktos mi mowi ze ja mam srednie a on wyzsze to nie ma oczym ze mna rozmawiac.....nie sadze ze ja jestem mniej inteligentna
Anka
03.02.2010 r. 15:13:02
To jakaś bzdura,to ze któś skonczył studia nie oznacza zę jest bardziej inteligentny,wiecie u mnie pod sklepem zbierają sie takie pijaczki,jeden z nich nie skonczył nawet zawodówki,a na 100%milionerow by wygrał ahhahah,nie dorównują mu pod względem inteligencji nietorzy po doktoratach
Konto usunięte
03.02.2010 r. 15:16:04
nie ktorych rzeczy nie da sie wykształcic sa wrodzone i szkoła nie ma nic do tego
Konto usunięte
03.02.2010 r. 15:16:06
oczywiście,zgodzę się z anią,w ogóle myślę,że człowieka nie powinno się oceniać po jego wykształceniu
Anka
03.02.2010 r. 15:19:12
Dokładnie ludzi się ceni za to jacy są a nie jaki mają dyplom w kieszeni
Konto usunięte
03.02.2010 r. 15:22:32
O Kingus moje zlotko sie zjawilo a gdzie bylas tak dlugo ..tesknilem
Martulka sorry ze nie pisze u ciebie na stronie bo jak zawsze zaczynamy temat a koniczy sie na dupie maryne.. ...Czy waszym zdaniem jak ktos skoniczyl studia to jest iteligetniejszy ..lepszy. od tego po zawodowce....
hahahhahha
gepciu kto tak mysli jest skonczonym wałem ......
słuchaj ja skonczyłam zawodówke ....nie wstydze sie tego bo dzieki temu zdobyłam fach,teraz przyszłam po rozum do głowy studiuje ....i chce sie rozwijac ...
nie twierdze ze jestem gorsza od innych...bo niby dlaczego?????
Witaj Gepard.
Wykształcenie nie ma nic wspólnego z inteligencją...
Zależy jeszcze o jakiego rodzaju inteligencji piszesz...
W każdym razie wartość człowieka jako "partnera do rozmów" nie jest warunkowana przez jego wykształcenie, ale przez to co sobą reprezentuje w czasie rozmowy... Choć oczywiście konkretne wykształcenie może być "zaletą" w konkretnych dyscyplinach czy obszarach tematycznych...
Miłego dnia wszystkim... Pozdrawiam...
Macie racje Sylwia,ja tez w młodym wieku nie skończyłam liceum,bo za szybko z własnej winy weszłam w dorosłosć,ale teraz ciagle sie kształce i zdobywam kwalifikacje,nawet lepiej mi to idzie niz wtedy,bo jestem dorosła i robie to dla siebie nie dla rodziców,zeby byli dumni ze mnie!!
Liczy sie jakim jestem człowiekiem i jakie mam intencje do drugiego człowieka..
Miłego dnia jade z małą do lekarza,bo znowu temperatura wysoka ,a to co mam w domu nie skutkuje,bede pózniej
Sylwus skarbie ja mamy polskie papiery na spawacza jak je dostalem to tylko kilka osob mialo to co ja w podlaskim mogle mosty spawac rozne trudne rzeczy.teraz pewnie kazdy ma .tylko ze ja za to bym sie nie bral bo ja nie umiem mam tylko papier.w szkole zadko bywalem bo wtedy dwa razy dziennie fajki z bialorusi ciogalem..i na glupoty nie mialem czasu
gepard czys ty na głowe upadł ?? znam kolesia co jest samoukiem pracuje przy elektryce i mój kumpel tez jest elektrykiem
z tym ze wykfalifikowanym
a taamten bez zawodu umie lepiej niz ten matołek.
i zajmuje sie elektronika to jest to co lubie robic i niemam zadnego magistra tylko zawodówke. i ryba mnie kto co mówi na moje wykształcenie ale zawsze ssobie dam rade ,moge wszystko robic od spawania po regipssy i wybuzenia.
gepard kim chciałes byc jak byłes młody ??? ja elekrtonikiem :0 ale podobało mi sie w piekarni zostałem piekarzem i hu** mi z tego przekfalifikowałem sie na operatora maszyn budowlanych
hahahhah fajeczki są bleeee gepardzik
Hmm ale to nie wazne jakie masz papiery...wazne jest to ze masz poukładane w głowie i masz jakies wartosci
TY JA CHCIALEM BYC KIEROWCA .NIKIM WIECEJ..ZWIEDZAC ITD...I MOZE TEMU NIE SIEDZE W JEDNYM W TYM SAMYM MIESCIE WIECEJ JAK ROK..NIE NAWIDZE MONOTONI..A SPAWAC UMIEM A LE TYLKO NA MIGOMATACH ..W POLSCE SPAWALEM KABINY DLA URSUSA..A DALEJ TO SIE NIE BIORE BO TO JUZ NA WLASNA ODPOWIEDZIALNOSC KLADZIESZ SPAW
ja ostatnio spawałem sobie do quada płóg :d zajebiscie mi wyszedł
tylko zatarlismy maszyne i niemamy czym odsniezac
siemasz mała
czesc deja
i sylwia
Mirek który ty mnie dzis raz witasz
witam ponownie
siemasz
sylwia niewiem
dzis mam taki dziwny dzien
no dobra zeby nie było ze jestem nie kulturalna to tez cie witam serdecznie ..juz nie wiem po raz który ale witam cie :buziak:
no widzisz lubie cie tak witac
:buziak:
cudaki z was
Martulka sloneczko to ty sie namnie gniewalas..przepraszam Cie ...ale ja dalem tylko swuj sposob myslenia i nie twierdze ze mam racje...i nie chcialem nikogo urazic
ale jednak Cie urazilem skoro mi wybaczylas..to nie wzielo sie z niczego
NO TO TYLKO MI POZOSTALO DAC TOBIE
ANI CIUP CIUP ..NIC NIE BYLO NAWET TROSZECZKE....JAK TAK TO SIE CIESZE I ZOBACZ JAK BARDZO
DLA CZEGO TAK SADZISZ..SKARBIE
własnie rozbraja mnie takie cos jak ktos mi mowi ze ja mam srednie a on wyzsze to nie ma oczym ze mna rozmawiac.....nie sadze ze ja jestem mniej inteligentna
To jakaś bzdura,to ze któś skonczył studia nie oznacza zę jest bardziej inteligentny,wiecie u mnie pod sklepem zbierają sie takie pijaczki,jeden z nich nie skonczył nawet zawodówki,a na 100%milionerow by wygrał ahhahah,nie dorównują mu pod względem inteligencji nietorzy po doktoratach
nie ktorych rzeczy nie da sie wykształcic sa wrodzone i szkoła nie ma nic do tego
oczywiście,zgodzę się z anią,w ogóle myślę,że człowieka nie powinno się oceniać po jego wykształceniu
Dokładnie ludzi się ceni za to jacy są a nie jaki mają dyplom w kieszeni
O Kingus moje zlotko sie zjawilo a gdzie bylas tak dlugo ..tesknilem