Gepard raczej to drugie,gdyż stawiasz mnie w niezręcznej sytuacji ,nie umiem flirtować i też nie wiem czy powinnam się nauczyć jednak Jesteś miły choć nie zawsze tak było
Konto usunięte
03.02.2010 r. 16:01:25
SKARBIE ..jak flirtowac nie mozna umiec ..ja mysle ze ty sie boisz we mnie zkochac temu mnie unikasz...nie buj sie milosci....otworz swe serce..poplynimy z prodem bez wiosel bez pamietania co bylo po co cos ma nas chamowac rozwinimy zagle..
Konto usunięte
03.02.2010 r. 16:04:22
Jesteś niesamowity
Konto usunięte
03.02.2010 r. 16:06:50
a to komplement ..no to zlotko..dobre i to na dobry poczotek
Konto usunięte
03.02.2010 r. 16:10:38
naprawdę nie umiem flirtować
Konto usunięte
03.02.2010 r. 16:18:04
przeciesz kazdy umie nie wazne jak i w jaki sposob bodz sobo pisz co myslisz i co czujesz na temat ktoregos postu pisz swoja wizje..i niczym sie nie przejmuj po co sie bac ze walne glupstwo ..nikt nie jest idealem...
Konto usunięte
03.02.2010 r. 16:23:33
Dziękuję ,Ty naprawde jesteś miły,zaskoczyłeś mnie gdyż ciągle jeszcze miałam obiekcje co do Twojego nastawienia wobec mojej osoby i teraz zrobiło się bardzo przyjemnie
Konto usunięte
03.02.2010 r. 16:27:04
TO ja Ci dziekuje za mile slowa o mnie
Konto usunięte
03.02.2010 r. 16:36:06
nie wiem co zrozumiałeś ale ja również zmieniłam swoje nastawienie i mam nadzieję ,że nasze relacje będą przebiegały w życzliwej atmosferze.
serdecznie Cię pozdrawiam.
Konto usunięte
03.02.2010 r. 16:45:52
no to zmieniajmy sie po to tu jestesmy wszyscy .. zeby ktos wskazal nasze wady i zalety.o ktorych nie wiemy.rozmawiajmy i sie poznajmy..i uczmy sie tego czego nie znamy...i nauczmy to co znamy..
ups,cześć
zapomniałam się przywitać
a mnie tez Kingus witasz czy unikasz..
Gepard raczej to drugie,gdyż stawiasz mnie w niezręcznej sytuacji ,nie umiem flirtować i też nie wiem czy powinnam się nauczyć
jednak Jesteś miły choć nie zawsze tak było
SKARBIE ..jak flirtowac nie mozna umiec ..ja mysle ze ty sie boisz we mnie zkochac temu mnie unikasz...nie buj sie milosci....otworz swe serce..poplynimy z prodem bez wiosel bez pamietania co bylo po co cos ma nas chamowac rozwinimy zagle..
a to komplement ..no to zlotko..dobre i to na dobry poczotek
naprawdę nie umiem flirtować
przeciesz kazdy umie nie wazne jak i w jaki sposob bodz sobo pisz co myslisz i co czujesz na temat ktoregos postu pisz swoja wizje..i niczym sie nie przejmuj po co sie bac ze walne glupstwo ..nikt nie jest idealem...
Dziękuję ,Ty naprawde jesteś miły,zaskoczyłeś mnie gdyż ciągle jeszcze miałam obiekcje co do Twojego nastawienia wobec mojej osoby i teraz zrobiło się bardzo przyjemnie
TO ja Ci dziekuje za mile slowa o mnie
nie wiem co zrozumiałeś ale ja również zmieniłam swoje nastawienie i mam nadzieję ,że nasze relacje będą przebiegały w życzliwej atmosferze.
serdecznie Cię pozdrawiam.
no to zmieniajmy sie po to tu jestesmy wszyscy .. zeby ktos wskazal nasze wady i zalety.o ktorych nie wiemy.rozmawiajmy i sie poznajmy..i uczmy sie tego czego nie znamy...i nauczmy to co znamy..