więc kobietki czekam na szczere odpowiedzi co Was pociąga a co nie u facetów
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:01:28
gdzie ci mezszcyzni prawdziwi tacy gdzie te chlopy orly sokoly cherosy niema niema
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:04:57
Na zawartość portwela i spodni
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:05:22
niby nie wiele zadasz normalnie to powinien byc standart ale troche same jestescie sobie winne
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:09:03
masz racjie mariusz dlatego napisalem ze troche kobierty sa same sobie winne
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:09:36
Ta
dla nich tylko hajs w głowie,
kalkulatorki na 2 nogach
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:11:24
Oj
Anielico miła ja niczego jeszcze w twoje usta nie wkładam
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:14:22
przeciesz jak faceci czytaja opisy kobiet jakiego to one by chcialy miec faceta to sie nie dziwie ze faceci wymiekaja ja TEZ BYM WYMIEKL
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:15:04
Ja nie mówie przecież że ty.
Ja wyrażam swoją opinie tylko, a bazuje na moim ostatnim związku gdzie pasozyt jeden doił mni ile wlezie
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:15:19
a ten post załozony tylko po to by nas- kobiety obrażać??
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:17:51
a ja jestem zdania , ze kto zaprasza ten placi, i nie zawsze musi byc to męższczyzna
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:18:28
Ja zwracam uwagę na wszystko...musi mi się podobać fizycznie, bo nie wyobrażam sobie przytulać się do kogoś kto mi się nie podoba...również na pewne cechy charakteru, oczywiście, że była bym nie szczera gdybym powiedziała, że nie ważna dla mnie jest stabilność finansowa, bo jestem niezależna finansowo i nie szukam utrzymanka tylko partnera...po za tym jestem na tyle bezczelna wymagam bezwzględnej prawdomówności,ponieważ ja nie okłamuję i nie chcę być okłamywana...
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:19:07
mariusz idac twoim tokiem myslenia to idealna kobieta to taka , która sprzata, pierze, gotuje, nie doi z ciebie kasy i nogi rozklada na zawolanie????????????????????????
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:22:39
zdrowy rozsadek przede wszystkim, nie będę tu pisać o higienie i dbaniu o siebie.Jesli o mnie chodzi to pierwsze wrażenie to spojrzenie, i albo cos w nim jest co mnie ciągnie do tego faceta, albo nie........
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:22:47
A ja jestem zdanie ze jak wychodzę gdzieś z kobietą to ja płacę
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:25:38
i prawidłowo mariusz, trzeba sie wspierac we wszystkim......
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:25:50
a wy nie kalkulatorki?? tarzany się znalazły! oceniacie nas tak samo jak my was ;P
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:27:56
przykro ze trafiles na jakas idiotke.....
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:29:22
MYSLE ZE NIE MASZ RACJI) anairda my patrzymy na kobiety jednak inaczej jedyne co mmozecie namj zarzucic to moze to ze czasdami9 bardziej zwradamy uwage na wasd seksapil a mniej na hcarakter
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:34:17
przypuszczam , że sobie teraz prze **cenzura** m u co niektórych ale mi nie żal...sama zostawiłam gościa na PKP , na dodatek uważam, ze to jego wina...przysłał mi zdjęcie po kapitalnym remoncie w PhotoS... i nie chciał na skype pogadać , bo niby kamerki nie miał, w co wątpię teraz...i przyjechał mi koleś co wyglądał jak menel z dworca. Zycie , mówiłam mu , że dla mnie wygląd jest ważny miał to w d.upie, więc miał pecha , ze mnie nie docenił..
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:34:56
Pani Anairdo
Prosze nie drażnij bo zrobie coś czego nielubie.
Powiem tylko tyle że przez taki kalkulatorek mam w plecy 12 lat życia.
I doiła do ostatniej chwili więc kobiety przestańcie mi tu chrzanić że na kase to nie lecicie.
Bo tylko wam się oczka świecą jak zobaczycie mamone.
Oczywiście są NIELICZNE wyjątki.
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:36:45
no slusznie zrobilas jak ci sie nie podobal bardzo dobra reakcjia
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:37:41
haos , dlaczego na podstwie tej jednej kobiety mówisz o wszystkich??????
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:40:11
na zdieciach to mozna sobie wygladac jak nie zobacze w realu to9 nie uwierze
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:40:18
Ja przesadziłem?
Siedziała w domy, do pracy nie musiała chodzić, co chciała to miała i ja przesadziłem?
Bo co? Zamała stabilizacja była 5tysia miesięcznie dać do domu?
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:41:45
haos, jesli tak było jak piszesz to faktycznie dziewcze paskudnie postapilo, delikatnie mówac, ale nie mozesz tak uogólniac, ze wszystkie takie jestesmy
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:42:53
Nie mówie o wszystkich.
Zaznaczyłem ale chyba niedoczytałaś że są wyjątki.
A rozstaliśmy się bo doszła do wniosku że sorry
Qrwa zamało zarabiam, no wybaczcie ale nóż się sam w kieszeni otwiera.
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:44:00
no i tu sie nie dziwie, ze sie otwiera........
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:45:17
Haos nie oceniaj wszystkich kobiet po jednej...ja nie powiedziałam , że nie jest to ważne ale też nie najważniejsze, co widać po twoim przykładzie...może teraz zobaczysz , że nie tylko kasa się liczy, bo jej widocznie kasy nie brakowało tylko czegoś innego a o tym czymś innym , my też mówimy
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:49:00
ja nie oczekuję by facet zarabiał tyle co ja , ale żeby nie liczył na Kuronia całe życie albo na mnie...finansowo oczywiście bo nie mam zamiaru być dojną krową!
więc kobietki czekam na szczere odpowiedzi co Was pociąga a co nie u facetów
gdzie ci mezszcyzni prawdziwi tacy gdzie te chlopy orly sokoly cherosy niema niema
Na zawartość portwela i spodni
niby nie wiele zadasz normalnie to powinien byc standart ale troche same jestescie sobie winne
masz racjie mariusz dlatego napisalem ze troche kobierty sa same sobie winne
Ta
dla nich tylko hajs w głowie,
kalkulatorki na 2 nogach
Oj
Anielico miła ja niczego jeszcze w twoje usta nie wkładam
przeciesz jak faceci czytaja opisy kobiet jakiego to one by chcialy miec faceta to sie nie dziwie ze faceci wymiekaja ja TEZ BYM WYMIEKL
Ja nie mówie przecież że ty.
Ja wyrażam swoją opinie tylko, a bazuje na moim ostatnim związku gdzie pasozyt jeden doił mni ile wlezie
a ten post załozony tylko po to by nas- kobiety obrażać??
a ja jestem zdania , ze kto zaprasza ten placi, i nie zawsze musi byc to męższczyzna
Ja zwracam uwagę na wszystko...musi mi się podobać fizycznie, bo nie wyobrażam sobie przytulać się do kogoś kto mi się nie podoba...również na pewne cechy charakteru, oczywiście, że była bym nie szczera gdybym powiedziała, że nie ważna dla mnie jest stabilność finansowa, bo jestem niezależna finansowo i nie szukam utrzymanka tylko partnera...po za tym jestem na tyle bezczelna wymagam bezwzględnej prawdomówności,ponieważ ja nie okłamuję i nie chcę być okłamywana...
mariusz idac twoim tokiem myslenia to idealna kobieta to taka , która sprzata, pierze, gotuje, nie doi z ciebie kasy i nogi rozklada na zawolanie????????????????????????
zdrowy rozsadek przede wszystkim, nie będę tu pisać o higienie i dbaniu o siebie.Jesli o mnie chodzi to pierwsze wrażenie to spojrzenie, i albo cos w nim jest co mnie ciągnie do tego faceta, albo nie........
A ja jestem zdanie ze jak wychodzę gdzieś z kobietą to ja płacę
i prawidłowo mariusz, trzeba sie wspierac we wszystkim......
a wy nie kalkulatorki?? tarzany się znalazły! oceniacie nas tak samo jak my was ;P
przykro ze trafiles na jakas idiotke.....
MYSLE ZE NIE MASZ RACJI) anairda my patrzymy na kobiety jednak inaczej jedyne co mmozecie namj zarzucic to moze to ze czasdami9 bardziej zwradamy uwage na wasd seksapil a mniej na hcarakter
przypuszczam , że sobie teraz prze **cenzura** m u co niektórych ale mi nie żal...sama zostawiłam gościa na PKP , na dodatek uważam, ze to jego wina...przysłał mi zdjęcie po kapitalnym remoncie w PhotoS... i nie chciał na skype pogadać , bo niby kamerki nie miał, w co wątpię teraz...i przyjechał mi koleś co wyglądał jak menel z dworca. Zycie , mówiłam mu , że dla mnie wygląd jest ważny miał to w d.upie, więc miał pecha , ze mnie nie docenił..
Pani Anairdo
Prosze nie drażnij bo zrobie coś czego nielubie.
Powiem tylko tyle że przez taki kalkulatorek mam w plecy 12 lat życia.
I doiła do ostatniej chwili więc kobiety przestańcie mi tu chrzanić że na kase to nie lecicie.
Bo tylko wam się oczka świecą jak zobaczycie mamone.
Oczywiście są NIELICZNE wyjątki.
no slusznie zrobilas jak ci sie nie podobal bardzo dobra reakcjia
haos , dlaczego na podstwie tej jednej kobiety mówisz o wszystkich??????
na zdieciach to mozna sobie wygladac jak nie zobacze w realu to9 nie uwierze
Ja przesadziłem?
Siedziała w domy, do pracy nie musiała chodzić, co chciała to miała i ja przesadziłem?
Bo co? Zamała stabilizacja była 5tysia miesięcznie dać do domu?
haos, jesli tak było jak piszesz to faktycznie dziewcze paskudnie postapilo, delikatnie mówac, ale nie mozesz tak uogólniac, ze wszystkie takie jestesmy
Nie mówie o wszystkich.
Zaznaczyłem ale chyba niedoczytałaś że są wyjątki.
A rozstaliśmy się bo doszła do wniosku że sorry
Qrwa zamało zarabiam, no wybaczcie ale nóż się sam w kieszeni otwiera.
no i tu sie nie dziwie, ze sie otwiera........
Haos nie oceniaj wszystkich kobiet po jednej...ja nie powiedziałam , że nie jest to ważne ale też nie najważniejsze, co widać po twoim przykładzie...może teraz zobaczysz , że nie tylko kasa się liczy, bo jej widocznie kasy nie brakowało tylko czegoś innego a o tym czymś innym , my też mówimy
ja nie oczekuję by facet zarabiał tyle co ja , ale żeby nie liczył na Kuronia całe życie albo na mnie...finansowo oczywiście bo nie mam zamiaru być dojną krową!