Ja naprawdę prosze was czytajcie posty bo napisałem i nie powtórzę więcej że nie wszystkie, że są wyjątki.
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:50:53
jezu anairda to chyba normalne kazdy facet mysle nie chcialby byc na urtzymaniu kobiety to nie wchodzi w gre
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:52:20
Zawsze zwracam uwage ,czy facet jest bystry i patrzy mi w oczy to przy pierwszym spotkaniu,a nastepnie ,gdy jest mozliwosc innych spotkan w jaki sposob opowiada o sobie,na samym koncu dla mnie liczy sie wyglad,najwazniejsze jak najwiecej odkryc z osobowosci i celu poznania!!
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:54:03
Gdybyś mnie znała to byś zastanowiła się nad tym co mówisz.
Bo miała i kasę i mnie i zajebiste życie, poprostu durnej krowie było mało.
Nie wiesz jak można się poczuć kiedy robisz wszystko by było jak w niebie i raptem padają takie słowa.
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:57:15
A niech blać żyje, ktoś ją jeszcze załatwi.
Mi szkoda zdrowia i nerwów, bo bym chyba zabił.
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:59:16
Przepraszam ale ten temat mnie drażni,
pogadajcie z ludzmi z forum którzy troche mnie znają.
Może zrozumiecie.
Konto usunięte
01.02.2010 r. 23:59:18
kasa to nie wszystko! zarabiam troszkę więcej niż Ty, a mój mąż poleciał do kobiety , która mu pilnuje domu jak owczarek niemiecki i żyje z Państwa...ja wiem dlaczego tak się stało i nie popełnię już tego błędu ale niestety trzeba dostać kopa w dupsko, żeby się obudzić czasami
Konto usunięte
02.02.2010 r. 00:00:47
też uważałam , że ma wszystko ...
Konto usunięte
02.02.2010 r. 00:04:22
WIDOCZNIE DUPEK BYL Z NIEGO
Konto usunięte
02.02.2010 r. 00:08:43
nie był dupkiem, potrzebował kobiety a nie bankomatu ;( ja to troszkę spokojniej teraz widzę i z dystansem oceniam
Konto usunięte
02.02.2010 r. 00:09:33
CZYLI WINISZ SIEBIE
Konto usunięte
02.02.2010 r. 00:10:53
Haosq, ale juz jak piszesz znalazles swoje sloneczko , wiec zapomnij o tamtej i usmiechnij sie troszkę, plisssssssssssss
Konto usunięte
02.02.2010 r. 00:12:55
Jeśli się coś rozpada to nigdy nie jest wina jednego...
Konto usunięte
02.02.2010 r. 00:18:42
oki, ja tez juz zmykam lulu, dobrej nocki wszystkim
Ja naprawdę prosze was czytajcie posty bo napisałem i nie powtórzę więcej że nie wszystkie, że są wyjątki.
jezu anairda to chyba normalne kazdy facet mysle nie chcialby byc na urtzymaniu kobiety to nie wchodzi w gre
Zawsze zwracam uwage ,czy facet jest bystry i patrzy mi w oczy to przy pierwszym spotkaniu,a nastepnie ,gdy jest mozliwosc innych spotkan w jaki sposob opowiada o sobie,na samym koncu dla mnie liczy sie wyglad,najwazniejsze jak najwiecej odkryc z osobowosci i celu poznania!!
Gdybyś mnie znała to byś zastanowiła się nad tym co mówisz.
Bo miała i kasę i mnie i zajebiste życie, poprostu durnej krowie było mało.
Nie wiesz jak można się poczuć kiedy robisz wszystko by było jak w niebie i raptem padają takie słowa.
A niech blać żyje, ktoś ją jeszcze załatwi.
Mi szkoda zdrowia i nerwów, bo bym chyba zabił.
Przepraszam ale ten temat mnie drażni,
pogadajcie z ludzmi z forum którzy troche mnie znają.
Może zrozumiecie.
kasa to nie wszystko! zarabiam troszkę więcej niż Ty, a mój mąż poleciał do kobiety , która mu pilnuje domu jak owczarek niemiecki i żyje z Państwa...ja wiem dlaczego tak się stało i nie popełnię już tego błędu ale niestety trzeba dostać kopa w dupsko, żeby się obudzić czasami
też uważałam , że ma wszystko ...
WIDOCZNIE DUPEK BYL Z NIEGO
nie był dupkiem, potrzebował kobiety a nie bankomatu ;( ja to troszkę spokojniej teraz widzę i z dystansem oceniam
CZYLI WINISZ SIEBIE
Haosq, ale juz jak piszesz znalazles swoje sloneczko
, wiec zapomnij o tamtej i usmiechnij sie troszkę, plisssssssssssss
Jeśli się coś rozpada to nigdy nie jest wina jednego...
oki, ja tez juz zmykam lulu, dobrej nocki wszystkim
i Ja ewakuuję się ....Spokojnej nocy for all
przyjemny spokojny głos,dłonie,oczy