No jasne...nie wyobrażam sobie wyjść na miasto,"zbliżyć" w żaden sposób do jakiegoś bazyla,dardanelskiej smoczycy...nawet gdyby była cnót wzorem,mądrość sokratejską posiadała i wiedzę Einsteina tudzież Hawkinga...
Zdzisław
01.02.2010 r. 09:48:47
Witaj Anairda )))***
Konto usunięte
01.02.2010 r. 09:59:49
jesli patrzymy na kobiety jako na obiekt seksualny to wiedej szyns maja atrakcyjne kobiety ale jaesli myslimy o stalych zwiazkach wazniejszy jest charakter kobiety
Konto usunięte
01.02.2010 r. 10:06:50
NAJLEPIEJ..ŻEBY..BYŁA..ŁADNA..I..MĄDRA..
Konto usunięte
01.02.2010 r. 10:08:32
Nie rozumiem po co stawiac ultimatum "albo albo", przeciez to jest niezrozumiałae
Konto usunięte
01.02.2010 r. 10:11:22
z atrakcyjna kobieta jest wiecej problemow caly czas kroaza kolo niej faceci i tylko czekaja kiedy zlowic rybke
Konto usunięte
01.02.2010 r. 10:12:31
zbyszek no to co wolisz"zaniedbana"???
Konto usunięte
01.02.2010 r. 10:15:19
sylwus kobieta musi byc zadbana zreszta facet tez ale sama wesz ze sa kobiety bardzom atrakcyjne i mniej
MAX29
01.02.2010 r. 10:17:19
To dobre pytanie.Ale mądrość najlepiej jak chodzi w parze z miłością.Wtedy jest chyba najbardziej ok?I co tu po urodzie jeśli serce Tobą żadzi? ))))
MAX29
01.02.2010 r. 10:18:08
Sorki aza ortografie ))od niedawna jestem w kraju ))))))
Konto usunięte
01.02.2010 r. 10:25:12
mam znajomego ktury ma bardzo atrakcyjna kobiete ale ten biedak caly czas zyje w napieciu i chociasz ona mu nie daje powodow do tego zeby sie o nia bal ale widzi jak faceci sie na nia patrza nie moga przejsc kolo niej obojetnie boi sie ze kiedys moze kturemus sie udac
chyba Max poleciał trochę...To jej wina ze jest atrakcyjna i nie obchodzi jej jak czuje się jej facet? co to w ogule za farmazony????
Konto usunięte
01.02.2010 r. 10:49:48
..TAK..POLECIAŁ.W PEWNYM SENSIE.CHODZIŁO..MU..O..TO..ŻE...BAWI..JĄ..TO..ZE..MA..TAKIE..WZIĘCIE..NIE..MYŚLĄC..O..TYM..CO..CZUJE..JEJ.FACET..
.JA..TAM...UWAŻAM...ZE..KAŻDA,,KOBIETA..
TA..ATRAKCYJNA..CZY..MNIEJ..ATRAKCYJNA..POTRZEBUJE..KOGOŚ
..KTO..JĄ..BĘDZIE...KOCHAŁ.ROZUMIAŁ..I..JEŚLI..SPOTKA..
TAKĄ..OSOBĘ..TO..NIE..BĘDA..JĄ..INTERESOWAĆ..INNI..FACECI..
POZA..TYM..FACET..MUSI..BYĆ..TAKI..COBY..NIE..SZUKALA.
DOWARTOŚCIOWANIA..SWIJEJ..OSOBY..GDZIE..INDZIEJ.
Konto usunięte
01.02.2010 r. 10:50:39
tez sie z tym nie zgadzam to ze jest atrakcyjna i faceci na nia zwracaja uwage to nie jej wina ot poprostu taki los faceta ktury ma atrakcyjna kobiete teraz pozostaje mu sie zdac tylko na jej charakter ze odeprze te wszytkie zapedy facetow
MAX29
01.02.2010 r. 10:50:51
Farmazony?Jeśli komuś zależy na drugiej osobie to napewno powinno zależeć na uczuciach.Ahah skoro to farmazony ??spadam stąd nic tu po mnie.bye bye
No jasne...nie wyobrażam sobie wyjść na miasto,"zbliżyć" w żaden sposób do jakiegoś bazyla,dardanelskiej smoczycy...nawet gdyby była cnót wzorem,mądrość sokratejską posiadała i wiedzę Einsteina tudzież Hawkinga...
Witaj Anairda
)))***
jesli patrzymy na kobiety jako na obiekt seksualny to wiedej szyns maja atrakcyjne kobiety ale jaesli myslimy o stalych zwiazkach wazniejszy jest charakter kobiety
NAJLEPIEJ..ŻEBY..BYŁA..ŁADNA..I..MĄDRA..
Nie rozumiem po co stawiac ultimatum "albo albo", przeciez to jest niezrozumiałae
z atrakcyjna kobieta jest wiecej problemow caly czas kroaza kolo niej faceci i tylko czekaja kiedy zlowic rybke
zbyszek no to co wolisz"zaniedbana"???
sylwus kobieta musi byc zadbana zreszta facet tez ale sama wesz ze sa kobiety bardzom atrakcyjne i mniej
To dobre pytanie.Ale mądrość najlepiej jak chodzi w parze z miłością.Wtedy jest chyba najbardziej ok?I co tu po urodzie jeśli serce Tobą żadzi?
))))
Sorki aza ortografie
))od niedawna jestem w kraju
))))))
mam znajomego ktury ma bardzo atrakcyjna kobiete ale ten biedak caly czas zyje w napieciu i chociasz ona mu nie daje powodow do tego zeby sie o nia bal ale widzi jak faceci sie na nia patrza nie moga przejsc kolo niej obojetnie boi sie ze kiedys moze kturemus sie udac
JA..TEŻ...MAM BARDZO..ATRAKCYJNĄ..KOBIETĘ..A..TO..RACZEJ..
ONA..BOI..SIĘ..ZE..JA.COŚ..ZMALUJE..HA,HA,HA
..I..NIE..POWIEM..BO..MA..MNÓSTWO..ADORATORÓW..
..ALE..JA..MAM..ZA..TO..ADORATORKI..HA,HA,HA,HA
..SZKODA..CZASU..NA..ZASTANAWIANIE..SIĘ..ZDRADZI..MNIE..
NIE..ZDRADZI..
..TRZEBA..ŻYC..I..CIESZYĆ..SIĘ..TYM..CO..JEST..
..
To też problem....Uważam ,że to jej wina ,bo jest wyzywająca dla innych a w dupie ma to jak jej facet się czuje?Uważam,że to nie miłość lecz egoizm.
..NO..WIDZISZ..JA.ZNAM..SWOJĄ..LASKĘ
..I..WIEM..ŻE..SIE..NIE ..PUSZCZA..I..NIE..PUŚCI..WSZYSTKO..ZALEŻY..OD..KOBIETY..
..MAMY..PEWNĄ..UMOWĘ..ŻE..JEŚLI..JEDNO...CZY..DRUGIE..SIE.
ZNUDZI..W..ZWIĄZKU..TO..O..TYM..POWIE..
WŁAŚNIE..MAX..WSZYSTKO..ZALEŻY..OD..KOBIETY..
..JAK..JEST..PUSZCZALSKA..TO..JUŻ..ZAWSZE..TAKA..BĘDZIE..
I..NIKT..I.NIC.TEGO..NIE..ZMIENI..
chyba Max poleciał trochę...To jej wina ze jest atrakcyjna i nie obchodzi jej jak czuje się jej facet? co to w ogule za farmazony????
..TAK..POLECIAŁ.W PEWNYM SENSIE.CHODZIŁO..MU..O..TO..ŻE...BAWI..JĄ..TO..ZE..MA..TAKIE..WZIĘCIE..NIE..MYŚLĄC..O..TYM..CO..CZUJE..JEJ.FACET..
.JA..TAM...UWAŻAM...ZE..KAŻDA,,KOBIETA..
TA..ATRAKCYJNA..CZY..MNIEJ..ATRAKCYJNA..POTRZEBUJE..KOGOŚ
..KTO..JĄ..BĘDZIE...KOCHAŁ.ROZUMIAŁ..I..JEŚLI..SPOTKA..
TAKĄ..OSOBĘ..TO..NIE..BĘDA..JĄ..INTERESOWAĆ..INNI..FACECI..
POZA..TYM..FACET..MUSI..BYĆ..TAKI..COBY..NIE..SZUKALA.
DOWARTOŚCIOWANIA..SWIJEJ..OSOBY..GDZIE..INDZIEJ.
tez sie z tym nie zgadzam to ze jest atrakcyjna i faceci na nia zwracaja uwage to nie jej wina ot poprostu taki los faceta ktury ma atrakcyjna kobiete teraz pozostaje mu sie zdac tylko na jej charakter ze odeprze te wszytkie zapedy facetow
Farmazony?Jeśli komuś zależy na drugiej osobie to napewno powinno zależeć na uczuciach.Ahah skoro to farmazony ??spadam stąd nic tu po mnie.bye bye
MAX..PO..CO.SIĘ..WKURZASZ..
ZBIGNIEW..TWÓJ..KUMPEL..BARDZO..ŹLE..ROBI..CI..POWIEM
.PO..CO..DAJE..JEJ..DO..ZROZUMIENIA..JAK..BARDZO..SIĘ
...BOI..ŻE..GO..KIEDYŚ.ZOSTAWI..A.I..ONA...CHYBA.NIE..
JEST.CAŁKIEM..W..PORZADKU..SKORO..TO.WYKORZYSTUJE..JEST.
.BARDZO..PEWNA..TEGO..
ZE..JEJ..FACET..JĄ..NIE..ZOSTAWI...I..STĄD..TO..WSZYSTKO..
MYŚLE..ZE..SAM..JEST..SOBIE..WINIEN..
Usuń
NIE..WIEM..CO..SIĘ..DZIEJE..Z TĄ..STRONKĄ..ALE..CZASAMI..MUSZĘ..KASOWAĆ..SWOJE..POSTY.
.COBY..SIĘ..NIE.ROZCIĄGAŁA..
stary co ty spadłeś z H>>? to jak ładna dziewczyna niech idzie najlepiej jak koza w Indiach za swoim Panem Maxem co by jego ego łechtać?..
DO..MNIE..PIJESZ..ANAIRDA
..TO.SIĘ..MYLISZ...
Neron..jesteś rozsądnym człowiekiem i masz u mnie szacunek za to, co mówisz :buziak:
do Maxa ;P był pocisk
I..NIE..O.TO..CHODZI..
..A.TO.OK..:buziak:..ZWRACAM..HONOR..
Jeśli dwoje ludzi jest świadomych własnej wartości i wzajemnych uczuć nie ma problemu z zazdrością...