a nawet bym cie w nie go nie posadzil ..mam jeszcze wana ..to odpowiedni samochod do przewozu ciebie
Konto usunięte
31.01.2010 r. 16:25:55
mam odpowiedni samochód służący do wożenia mojej zacnej dupci..moja wypowiedź byla ripostą na cenę kilometrówki Twoim ;P
Konto usunięte
31.01.2010 r. 16:28:49
to ile to twoja fure koni ciognie..i nie za zimno na cabrioleta w styczniu
Konto usunięte
31.01.2010 r. 16:32:21
Anairda nie lubimy sie ? przeciez nie wypisywalem ci nic o spuszczaniu ci sie na twarz
Konto usunięte
31.01.2010 r. 16:34:20
jeden koń za to dobry na tyle, że sponsora nie szukam...na paliwo jak Ty
Konto usunięte
31.01.2010 r. 16:36:13
Tomuś a czy powiedziałam , ze się nie lubimy? czy, że fotki Twojej nie zauważyłam?
Konto usunięte
31.01.2010 r. 16:36:49
no a co sobie zalowac a ty duzo zarabiasz ..
Konto usunięte
31.01.2010 r. 16:57:51
Anairda, tak to samcza natura..... i chcesz czy nie zawsze tak bedzie....
Konto usunięte
31.01.2010 r. 17:02:24
mężczyźni zwracają uwagę na urodę.
Konto usunięte
31.01.2010 r. 17:04:47
ja nie zwracam uwagi na urode ,, A wy duzo zarabiacie
Konto usunięte
31.01.2010 r. 17:09:23
mi wystarcza...A ty Gepard dużo zarabiasz? hah chyba nie skoro sponsorki szukasz ;P
Konto usunięte
31.01.2010 r. 17:14:48
Skarbie moje pieniodze to sa moje ..a twoje tez sa moje..bo ja sposoringu szukam bo jestem jak ta czerwona roza ktora trzeba podlewac a woda kosztuje ..ale co my tu o glupotach bedziemy pisac duzo zarabiasz
Konto usunięte
31.01.2010 r. 17:18:38
Kinga pewnie Wy nie zwracacie, tylko twierdzicie że charakter jest najważniejszy,ale po urodzie zaraz
Konto usunięte
31.01.2010 r. 17:19:24
wystarczy by cie podlewać i jeszcze takich jak ty ogródek cały
Konto usunięte
31.01.2010 r. 17:23:29
no to na co my czekamy
Konto usunięte
31.01.2010 r. 17:24:30
Ależ niczego takiego nie twierdzę wypowiedziałam się na temat meżczyzn jednakże rzeczywiście kobiety też wracają uwagę na wygląd gdyż to na samym początku decyduje o tym czy się chce poznać daną osobę czy nie i uważam to za normalną rzecz.
Na pewno przystojny mężczyzna zwróci moją uwagę na dłuzej.
Konto usunięte
31.01.2010 r. 17:29:56
zgadzam się z Kingą, ale jak zaznaczyła na samym początku następnie czytamy kim jest, czego oczekuje itp a później ewentualnie rozpoczynamy znajomość a nie wypisujemy im głupoty jak bezmózgie pantofelki
Konto usunięte
31.01.2010 r. 17:33:02
Oczywiście że my mężczyźni jesteśmy wzrokowcami, i w tym jest cały sens, mamy dwoje oczu ... i zwracamy uwagę na Wasza urodę, i jak świat światem Kobieta przede wszystkim zawsze miała być, i ma być
1. Piękna, by świat był piękny i chciało się żyć
2. Dobra (w sensie dobro-zło) byśmy wiedzieli co to jest dobro
3. Czuła, byśmy właśnie od was kobiet mogli się tego uczyć i o tym pamiętać
4. Kobieca ... byśmy, my faceci szaleli za wami
5. Delikatna jak kwiat ... bo jest to w naturze was kobiet (mniej delikatności = mniej kobiety)
6. Mądra , Troskliwa i Gospodarna ... tego wszystkiego powinniśmy się wzajemne od siebie uczyć, by razem stworzyć jak najlepszy, jak najszczęśliwszy i jak najtrwalszy związek
i pamiętajcie Kobietki o jednym, my nie potrzebujemy w Was widzieć naszych konkurentów, i byście nam dorównywały we wszystkim ... i coraz bardziej stawały się podobne do nas ...
to nas nie wkręca... i jest bez sensu ...
Konto usunięte
31.01.2010 r. 17:35:29
tak tylko nie wszystkie się do tego przyznają i uparcie twierdzą że charakter jest najważniejszy, a gdy przyjdzie coś do czego to nawet odpisać nie raczą. Proste ja również zwracam
najpierw uwagę na urodę, bo ja jaką cholerę nadzieję robić jak nie jest w moim guście. Dla mnie najważniejsza buźka a później tyłeczek, gdy wszystko mi spasuje,zabieram się za bajerę
Konto usunięte
31.01.2010 r. 17:36:04
Konto usunięte
31.01.2010 r. 17:41:00
I wtedy rzekł: "Nie szata zdobi człowieka"
Konto usunięte
31.01.2010 r. 17:46:12
ładnemu we wszystkim ładnie
Konto usunięte
31.01.2010 r. 18:04:08
Dobre rady
Róbcie wszystko co tylko możliwe, by być piękną,
a to wcale nie znaczy by być namalowaną, ... czy zamalowaną makijażem i kosmetykami.
Pokazujcie się z jak najlepszej strony
ale nie pokazujcie jakie nie jesteście ...
np. fotki sprzed 10ciu i więcej lat
czy mamy zakochiwać się w waszych fotkach i w tym co było ... ale już nie jest ...?
Konto usunięte
01.02.2010 r. 08:18:16
więc nie zakochujcie się w naszych fotkach tylko w Nas.. poznałam kolesia który sobie depilację klatki piersiowej w PhotoS... walnął, desperat jeden...a na nas gadacie , ze przeróbki itd.
Konto usunięte
01.02.2010 r. 08:20:08
To jest oczywiste , ze faceci patrza na nasze fotkizanim zaczna z nami cokolwiek , no nie mówie tu o zwykłej rozmowie bo pogadac to mozna z kazdym .
Śpiewka stara jak swiat...ale nie wiem czy taka dobra.
Konto usunięte
01.02.2010 r. 08:20:32
co do szaty Haos to miło , jeśli ktoś ma szatę...bo niektórym bez względu na płeć też się chyba portale popierniczyły...
Konto usunięte
01.02.2010 r. 09:23:14
wITAM MOJIM ZDANIEM
kobieta powina bbyc
madra,powinna ubierac sie jak kobieta a nie dresiara,miła ,nie musi byc ładnaa byle była zadbana,wyrozumiała
Zdzisław
01.02.2010 r. 09:25:48
Anairda...odpowiedź:ładne i nie głupie...
Konto usunięte
01.02.2010 r. 09:30:59
witaj Danielku słoneczko moje ;*
cóż za wyczerpująca odpowiedź...miło słyszeć , że nie głupie lubisz ;P
Ile ludzi ,tyle gustów
a nawet bym cie w nie go nie posadzil ..mam jeszcze wana ..to odpowiedni samochod do przewozu ciebie
mam odpowiedni samochód służący do wożenia mojej zacnej dupci..moja wypowiedź byla ripostą na cenę kilometrówki Twoim ;P
to ile to twoja fure koni ciognie..i nie za zimno na cabrioleta w styczniu
Anairda nie lubimy sie ?
przeciez nie wypisywalem ci nic o spuszczaniu ci sie na twarz
jeden koń za to dobry na tyle, że sponsora nie szukam...na paliwo jak Ty
Tomuś a czy powiedziałam , ze się nie lubimy? czy, że fotki Twojej nie zauważyłam?
no a co sobie zalowac a ty duzo zarabiasz ..
Anairda, tak to samcza natura..... i chcesz czy nie zawsze tak bedzie....
mężczyźni zwracają uwagę na urodę.
ja nie zwracam uwagi na urode ,, A wy duzo zarabiacie
mi wystarcza...A ty Gepard dużo zarabiasz? hah chyba nie skoro sponsorki szukasz ;P
Skarbie moje pieniodze to sa moje ..a twoje tez sa moje..bo ja sposoringu szukam bo jestem jak ta czerwona roza ktora trzeba podlewac a woda kosztuje ..ale co my tu o glupotach bedziemy pisac duzo zarabiasz
Kinga pewnie Wy nie zwracacie, tylko twierdzicie że charakter jest najważniejszy,ale po urodzie zaraz
wystarczy by cie podlewać i jeszcze takich jak ty ogródek cały
no to na co my czekamy
Ależ niczego takiego nie twierdzę wypowiedziałam się na temat meżczyzn jednakże rzeczywiście kobiety też wracają uwagę na wygląd gdyż to na samym początku decyduje o tym czy się chce poznać daną osobę czy nie i uważam to za normalną rzecz.
Na pewno przystojny mężczyzna zwróci moją uwagę na dłuzej.
zgadzam się z Kingą, ale jak zaznaczyła na samym początku następnie czytamy kim jest, czego oczekuje itp a później ewentualnie rozpoczynamy znajomość a nie wypisujemy im głupoty jak bezmózgie pantofelki
Oczywiście że my mężczyźni jesteśmy wzrokowcami, i w tym jest cały sens, mamy dwoje oczu ... i zwracamy uwagę na Wasza urodę, i jak świat światem Kobieta przede wszystkim zawsze miała być, i ma być
1. Piękna, by świat był piękny i chciało się żyć
2. Dobra (w sensie dobro-zło) byśmy wiedzieli co to jest dobro
3. Czuła, byśmy właśnie od was kobiet mogli się tego uczyć i o tym pamiętać
4. Kobieca ... byśmy, my faceci szaleli za wami
5. Delikatna jak kwiat ... bo jest to w naturze was kobiet (mniej delikatności = mniej kobiety)
6. Mądra , Troskliwa i Gospodarna ... tego wszystkiego powinniśmy się wzajemne od siebie uczyć, by razem stworzyć jak najlepszy, jak najszczęśliwszy i jak najtrwalszy związek
i pamiętajcie Kobietki o jednym, my nie potrzebujemy w Was widzieć naszych konkurentów, i byście nam dorównywały we wszystkim ... i coraz bardziej stawały się podobne do nas ...
to nas nie wkręca... i jest bez sensu ...
tak tylko nie wszystkie się do tego przyznają i uparcie twierdzą że charakter jest najważniejszy, a gdy przyjdzie coś do czego to nawet odpisać nie raczą. Proste ja również zwracam
najpierw uwagę na urodę, bo ja jaką cholerę nadzieję robić jak nie jest w moim guście. Dla mnie najważniejsza buźka a później tyłeczek, gdy wszystko mi spasuje,zabieram się za bajerę
I wtedy rzekł: "Nie szata zdobi człowieka"
ładnemu we wszystkim ładnie
Dobre rady
Róbcie wszystko co tylko możliwe, by być piękną,
a to wcale nie znaczy by być namalowaną, ... czy zamalowaną makijażem i kosmetykami.
Pokazujcie się z jak najlepszej strony
ale nie pokazujcie jakie nie jesteście ...
np. fotki sprzed 10ciu i więcej lat
czy mamy zakochiwać się w waszych fotkach i w tym co było ... ale już nie jest ...?
więc nie zakochujcie się w naszych fotkach tylko w Nas..
poznałam kolesia który sobie depilację klatki piersiowej w PhotoS... walnął, desperat jeden...a na nas gadacie , ze przeróbki itd.
To jest oczywiste , ze faceci patrza na nasze fotkizanim zaczna z nami cokolwiek , no nie mówie tu o zwykłej rozmowie bo pogadac to mozna z kazdym .
Śpiewka stara jak swiat...ale nie wiem czy taka dobra.
co do szaty Haos to miło , jeśli ktoś ma szatę...bo niektórym bez względu na płeć też się chyba portale popierniczyły...
wITAM
MOJIM ZDANIEM
kobieta powina bbyc
madra,powinna ubierac sie jak kobieta a nie dresiara,miła ,nie musi byc ładnaa byle była zadbana,wyrozumiała
Anairda...odpowiedź:ładne i nie głupie...
witaj Danielku słoneczko moje ;*
cóż za wyczerpująca odpowiedź...miło słyszeć , że nie głupie lubisz ;P