Odnoszę nieodparte wrażenie, że większość mężczyzn nawet nie męczy się czytaniem "naszych" wypowiedzi na profilach a jedynie spogląda na zdjęcia zastanawiając się jak wyglądała by ich sperma na "naszych" buźkach...
Konto usunięte
31.01.2010 r. 15:35:55
Ja osobiście lubię młode i ładne , rozumu nie musi mieć koniecznie . Ale dojebałaś z tą spermą
Konto usunięte
31.01.2010 r. 15:45:18
ondrasz55 moich nie trzeba przerabiać ..ja jestem jaka jestem i sobie się podobam ;P ale jak mi pisze jakiś palant że jak chcę to mnie wybzyka za darmo...to mnie rozpierdala na kawałki, bo ja nie mam napisane w profilu , że szukam wibratora...
Konto usunięte
31.01.2010 r. 15:47:09
jak widze ze 20ta kobieta pisze o sobie to samo to przestaje czytac
Konto usunięte
31.01.2010 r. 15:48:24
moze nie wie jak Ci napisac ze mu sie podobasz-nieśmiały jakiś
Konto usunięte
31.01.2010 r. 15:48:35
no ale mogla bys to dopisac..skarbie ..bo z ta sperma na buzice to troche pszesadzilas..
Konto usunięte
31.01.2010 r. 15:50:49
właśnie tak kobiety myślą o facetach
Konto usunięte
31.01.2010 r. 15:53:49
skarbie,ale nie wszyscy tacy są, ja na pierwszą lepszą nektaru bogów na darmo nie tracę. No chyba że z połykiem, to bardzo chętnie
Konto usunięte
31.01.2010 r. 15:54:28
Konto usunięte
31.01.2010 r. 15:55:37
a jak ja mam myśleć?? poczytał byś wiadomości dla mnie...sam byś wymiękł ;P
Anka
31.01.2010 r. 15:56:38
Kryscjan heheeh,no faceci nsą wzrokowcami to też fotki jako pierwsze ich wzrok przykuwają
Konto usunięte
31.01.2010 r. 15:57:17
byle czego nie połykam kryscjan ..hah
Konto usunięte
31.01.2010 r. 15:57:25
sorki,ale jak wchodze na profil kobiety i widze ze jest ładna i pokazuje sie prawie nagą ,ale z opisu wynika że jest pusta jak beczka po śledziach to co ja jej moge napisać???
Konto usunięte
31.01.2010 r. 15:58:20
az takie fajne wiadomosci masz daj poczytac
Konto usunięte
31.01.2010 r. 15:59:07
tylko nie pomysl sobie ze o Ciebie mi tu chodzi-nie,ale jest wiele takich,ktore tylko i wyłącznie z mi sie kojarzą
Konto usunięte
31.01.2010 r. 15:59:22
Tego nie unikniesz nigdy.
Zawsze się znajdzie jakiś niewyzyty erotoman
Nie Ondrasz
Konto usunięte
31.01.2010 r. 16:01:54
Jak z nami posiedzi to sama się nauczu
Konto usunięte
31.01.2010 r. 16:05:14
nie chce być odbierana jako pojemnik na "nektar" krycjana...a jak napiszę WON Palantom to dopiero się zacznie masakra , bo żaden za palanta się nie uważa pomijając fakt , że palant tego nie przeczyta.
Konto usunięte
31.01.2010 r. 16:06:59
to napisz "tylko dla idiotów" i bedziesz miała spokój
Konto usunięte
31.01.2010 r. 16:07:16
Olej to i nie odpisuj.
Sami przestaną jak zobaczą że cię nie rusza
Konto usunięte
31.01.2010 r. 16:10:41
a ja jestem palantem..i dziekuje za komplementy..a jaki zbok ze mnie ..moze cos razem zrobimy skarbie..zobaczysz na mnie jak widze ten swiat swoimi oczmi
Konto usunięte
31.01.2010 r. 16:12:22
moze naprawde tak myslał
Konto usunięte
31.01.2010 r. 16:14:35
a po co ty skarbie chodzisz na koniec swiata ..ja juz bym cie tam zawiozl..5 zl za kilometr..i bez zadnych nie spodzianek na twarzy
Konto usunięte
31.01.2010 r. 16:14:42
takich typów trzeba od razu z grubej rudy traktować, pojechać od najgorszych, albo wymień paru na forum to my ich tu bardzo miło przywitamy
Konto usunięte
31.01.2010 r. 16:16:26
Ja wole ładne
Konto usunięte
31.01.2010 r. 16:18:21
Geopard..tym próchnem na którym, siedzisz to byś mnie za daleko nie zawiózł..hah
Anka
31.01.2010 r. 16:18:58
Anairda,ja takim nie odpisuję jak nierozumieją i czytać profilu nie potrafią,a jak są nachalni to dodaję do zablokowanych i po kłopocie,a poza tym na takich portalach to się zdarza i nawet często i trzeba sie z tym liczyć
Konto usunięte
31.01.2010 r. 16:19:19
Tomek ale co ladne ty lubisz ..twarze .czy c.ipki
Konto usunięte
31.01.2010 r. 16:19:30
ja tam nie wiem jakie to są te ładne-często mi sie podoba jakas kobieta a inni twierdza ze jest brzydka,a czasem jest odwrotnie,wiec z ta ładnością to różnie bywa
Odnoszę nieodparte wrażenie, że większość mężczyzn nawet nie męczy się czytaniem "naszych" wypowiedzi na profilach a jedynie spogląda na zdjęcia zastanawiając się jak wyglądała by ich sperma na "naszych" buźkach...
Ja osobiście lubię młode i ładne , rozumu nie musi mieć koniecznie . Ale dojebałaś z tą spermą
ondrasz55 moich nie trzeba przerabiać ..ja jestem jaka jestem i sobie się podobam ;P ale jak mi pisze jakiś palant że jak chcę to mnie wybzyka za darmo...to mnie rozpierdala na kawałki, bo ja nie mam napisane w profilu , że szukam wibratora...
jak widze ze 20ta kobieta pisze o sobie to samo to przestaje czytac
moze nie wie jak Ci napisac ze mu sie podobasz-nieśmiały jakiś
no ale mogla bys to dopisac..skarbie ..bo z ta sperma na buzice to troche pszesadzilas..
właśnie tak kobiety myślą o facetach
skarbie,ale nie wszyscy tacy są, ja na pierwszą lepszą nektaru bogów na darmo nie tracę. No chyba że z połykiem, to bardzo chętnie
a jak ja mam myśleć?? poczytał byś wiadomości dla mnie...sam byś wymiękł ;P
Kryscjan heheeh,no faceci nsą wzrokowcami to też fotki jako pierwsze ich wzrok przykuwają
byle czego nie połykam kryscjan ..hah
sorki,ale jak wchodze na profil kobiety i widze ze jest ładna i pokazuje sie prawie nagą ,ale z opisu wynika że jest pusta jak beczka po śledziach to co ja jej moge napisać???
az takie fajne wiadomosci masz
daj poczytac
tylko nie pomysl sobie ze o Ciebie mi tu chodzi-nie,ale jest wiele takich,ktore tylko i wyłącznie z
mi sie kojarzą
Tego nie unikniesz nigdy.
Zawsze się znajdzie jakiś niewyzyty erotoman
Nie Ondrasz
Jak z nami posiedzi to sama się nauczu
nie chce być odbierana jako pojemnik na "nektar" krycjana...a jak napiszę WON Palantom to dopiero się zacznie masakra , bo żaden za palanta się nie uważa
pomijając fakt , że palant tego nie przeczyta.
to napisz "tylko dla idiotów" i bedziesz miała spokój
Olej to i nie odpisuj.
Sami przestaną jak zobaczą że cię nie rusza
a ja jestem palantem..i dziekuje za komplementy..a jaki zbok ze mnie ..moze cos razem zrobimy skarbie..zobaczysz na mnie jak widze ten swiat swoimi oczmi
moze naprawde tak myslał
a po co ty skarbie chodzisz na koniec swiata ..ja juz bym cie tam zawiozl..5 zl za kilometr..i bez zadnych nie spodzianek na twarzy
takich typów trzeba od razu z grubej rudy traktować, pojechać od najgorszych, albo wymień paru na forum to my ich tu bardzo miło przywitamy
Ja wole ładne
Geopard..tym próchnem na którym, siedzisz to byś mnie za daleko nie zawiózł..hah
Anairda,ja takim nie odpisuję jak nierozumieją i czytać profilu nie potrafią,a jak są nachalni to dodaję do zablokowanych i po kłopocie,a poza tym na takich portalach to się zdarza i nawet często i trzeba sie z tym liczyć
Tomek ale co ladne ty lubisz ..twarze .czy c.ipki
ja tam nie wiem jakie to są te ładne-często mi sie podoba jakas kobieta a inni twierdza ze jest brzydka,a czasem jest odwrotnie,wiec z ta ładnością to różnie bywa
Tomuś to siebie nie lubi...bo tak bez foty...