Oj tam nie ma co popadać w perfekcjonizm i srupuły taki kuferek ze skarbami jak znalazł na przebranie halloweenowe
ona533
31.10.2017 r. 18:46:52
...obiektywnie patrząc...to pewnie pewnie...czemu nie
ona533
02.11.2017 r. 19:17:13
...nie no...faceci myślą że kobiety są jasnowidzami albo co lepsze wróżbitami...jasnowidz chyba ma większe zdolności niż wróżbita...ale w czym rzecz...już piszę
ona533
02.11.2017 r. 19:19:11
...pisze do mnie taki jeden Pan że czekał na mnie dwa dni by pogadać...oooooo to bardzo długo!!!!!!! czekał....ale jak ja byłam i go nie było to już nie wspomniał o tym...
ona533
02.11.2017 r. 19:21:17
jak chce pogadać to wystarczyłoby napisać...słuchaj zapraszam na rozmowę...jutro o 21...i sprawa załatwiona...a taka łapanka to...zabawa dla dzieci
ona533
02.11.2017 r. 19:23:31
...może ma problem i chce się wygadać...chętnie posłucham...poczytam...
ona533
02.11.2017 r. 19:28:11
...apeluje...ruszcie trochę tymi swymi łebkami i tym co w nich macie...bo tragedia zupełna jest
ona533
02.11.2017 r. 19:30:17
...z drugiej strony facet...jak to facet...na kobietę musi czekać...i to bez grymaszenia...a jak nie czeka to niech się nie dziwi że mu ktoś skubnie...sprytniejszy
ona533
02.11.2017 r. 19:33:29
...jak ciekawa i fajna...to chętnych a chętnych...tylko to towarzystwo okrutnie leniwe...jest
ona533
02.11.2017 r. 19:46:25
...z dedykacją dla...grających na dwa fronty...fuj
NEW SMILE - On się kocha w innej (Official Video 2017) HIT 2017! NOWOŚĆ! MUZYKA KLUBOWA
Aset
02.11.2017 r. 21:14:32
Dużo by pisać lepiej przed ślubem niż po
Aset
02.11.2017 r. 21:27:33
Po co się męczyć więc tylko zaśpiewać Takiemu/Takiej
Toples - Marcin Siegieńczuk - Zostaw Mnie (Teledysk)
de sade-markiz
02.11.2017 r. 23:25:49
...o... ...kurde...panowie...
Aset
03.11.2017 r. 08:01:40
Gdzie męska solidarność
ona533
03.11.2017 r. 14:16:46
...jeden facet...związał się z kobietą...rozwódką z dzieckiem...i do końca życia wypominał jej że nie była...dziewicą
ona533
05.11.2017 r. 22:49:01
...i po co..z takim się wiązać...gdzie te kobiety mają...oczy
ona533
05.11.2017 r. 22:49:55
...może był bogaty...to dla niektórych łakomy...kąsek
ona533
05.11.2017 r. 22:57:35
...wracając do poprzedniego tematu...to racja lepiej wyszumieć za młodu...a później siąść na d.upie...jak już podejmiemy jaką tam decyzję...personalną...bo skąd tyle rozowdów
ona533
05.11.2017 r. 23:01:00
...odkochali nagle się...wrażeń się jednemu zachciało...był na to czas wcześniej...a jak nie jesteś upewniony/a w swoim wyborze...to nie komplikuj komuś życia...a później nie rań
ona533
05.11.2017 r. 23:08:23
...także smakować...próbować...węszyć...i wybrać...stabilizację...zrozumienie...poszanowanie...odpowiedzialność...kogoś na kim możesz polegać w złych chwilach...i z kim możesz cieszyć się sukcesami...no i łóżko o nim nie zapomnę...satysfakcja obowiązkowa
ona533
05.11.2017 r. 23:09:30
...na dziś starczy...idę spać...chyba że mi się odechce
de sade-markiz
06.11.2017 r. 08:18:17
...tak jakoś ogólnie to zabrzmiało...jednak w słowach bul się pojawia...zwątpienie... ...no bo zawsze szkoda...gdy coś się kończy nim rozwinąć się zdążyło...niestety tak bywa...zdrada jest nieodzownym elementem naszego życia...nie to bym pochwalał ją...niemniej jest w każdym z nas...może to jest tak...że...że ludziki zbyt długo żyją...by zadowolić się jedną miłością...a może ONA...ta miłość...zbyt krótki okres przydatności ma...na ten przykład...533...dni...????????...
ona533
08.11.2017 r. 10:29:20
...najokropniejsza jest zdrada psychiczna...ona najbardziej boli...gdy wiesz że kochany/kochana kogoś obdarzyła większym uczuciem niż Ciebie
de sade-markiz
09.11.2017 r. 00:58:43
...nie zawsze tak bywa że zdradzie towarzyszy jakieś uczucie...bo bywa i tak że jest wynikiem chwilowych nieporozumień...a... ...niejednokrotnie poszukiwaniem czegoś...czegoś...czego nie potrafimy zaproponować osobie z którą jesteśmy w związku...a to błąd jest...a taka Pani Dulska...no kto wie czego oczekuje...
ona533
09.11.2017 r. 18:59:27
...oooooooo aaaaaaaaa jakie to nieporozumienia dają prawo...do zdrady...odejdź i zdradzaj...podejmij tą decyzję...a nie jak gówniarz...co chciał podnieś swoją wartość ...ego
ona533
09.11.2017 r. 19:15:34
...dobra...też niech będzie i...chciała...oba płci bierzemy pod uwagę...bo i kobiety też zdradzają...niestety...
Przecież wiem
O niepotrzebnych rzeczach
Chwali się
systematyczne porządki
...systematycznie...co pół roku
Oj tam
nie ma co popadać w perfekcjonizm i srupuły
taki kuferek ze skarbami jak znalazł na przebranie halloweenowe
...obiektywnie patrząc...to pewnie pewnie...czemu nie
...nie no...faceci myślą że kobiety są jasnowidzami albo co lepsze wróżbitami...jasnowidz chyba ma większe zdolności niż wróżbita...ale w czym rzecz...już piszę
...pisze do mnie taki jeden Pan że czekał na mnie dwa dni by pogadać...oooooo to bardzo długo!!!!!!! czekał....ale jak ja byłam i go nie było to już nie wspomniał o tym...
jak chce pogadać to wystarczyłoby napisać...słuchaj zapraszam na rozmowę...jutro o 21...i sprawa załatwiona...a taka łapanka to...zabawa dla dzieci
...może ma problem i chce się wygadać...chętnie posłucham...poczytam...
...apeluje...ruszcie trochę tymi swymi łebkami i tym co w nich macie...bo tragedia zupełna jest
...z drugiej strony facet...jak to facet...na kobietę musi czekać...i to bez grymaszenia...a jak nie czeka to niech się nie dziwi że mu ktoś skubnie...sprytniejszy
...jak ciekawa i fajna...to chętnych a chętnych...tylko to towarzystwo okrutnie leniwe...jest
...z dedykacją dla...grających na dwa fronty...fuj
NEW SMILE - On się kocha w innej (Official Video 2017) HIT 2017! NOWOŚĆ! MUZYKA KLUBOWA
Dużo by pisać
lepiej przed ślubem niż po
Po co się męczyć
więc tylko zaśpiewać Takiemu/Takiej
Toples - Marcin Siegieńczuk - Zostaw Mnie (Teledysk)
...o...
...kurde...panowie...
Gdzie męska solidarność
...jeden facet...związał się z kobietą...rozwódką z dzieckiem...i do końca życia wypominał jej że nie była...dziewicą
...i po co..z takim się wiązać...gdzie te kobiety mają...oczy
...może był bogaty...to dla niektórych łakomy...kąsek
...wracając do poprzedniego tematu...to racja lepiej wyszumieć za młodu...a później siąść na d.upie...jak już podejmiemy jaką tam decyzję...personalną...bo skąd tyle rozowdów
...odkochali nagle się...wrażeń się jednemu zachciało...był na to czas wcześniej...a jak nie jesteś upewniony/a w swoim wyborze...to nie komplikuj komuś życia...a później nie rań
...także smakować...próbować...węszyć...i wybrać...stabilizację...zrozumienie...poszanowanie...odpowiedzialność...kogoś na kim możesz polegać w złych chwilach...i z kim możesz cieszyć się sukcesami...no i łóżko o nim nie zapomnę...satysfakcja obowiązkowa
...na dziś starczy...idę spać...chyba że mi się odechce
...tak jakoś ogólnie to zabrzmiało...jednak w słowach bul się pojawia...zwątpienie...
...no bo zawsze szkoda...gdy coś się kończy nim rozwinąć się zdążyło...niestety tak bywa...zdrada jest nieodzownym elementem naszego życia...nie to bym pochwalał ją...niemniej jest w każdym z nas...może to jest tak...że...że ludziki zbyt długo żyją...by zadowolić się jedną miłością...a może ONA...ta miłość...zbyt krótki okres przydatności ma...na ten przykład...533...dni...????????...
...najokropniejsza jest zdrada psychiczna...ona najbardziej boli...gdy wiesz że kochany/kochana kogoś obdarzyła większym uczuciem niż Ciebie
...nie zawsze tak bywa że zdradzie towarzyszy jakieś uczucie...bo bywa i tak że jest wynikiem chwilowych nieporozumień...a...
...niejednokrotnie poszukiwaniem czegoś...czegoś...czego nie potrafimy zaproponować osobie z którą jesteśmy w związku...a to błąd jest...a taka Pani Dulska...no kto wie czego oczekuje...
...oooooooo aaaaaaaaa jakie to nieporozumienia dają prawo...do zdrady...odejdź i zdradzaj...podejmij tą decyzję...a nie jak gówniarz...co chciał podnieś swoją wartość
...ego
...dobra...też niech będzie i...chciała...oba płci bierzemy pod uwagę...bo i kobiety też zdradzają...niestety...