...w tej nieświadomości oby jak najdłużej...
To zdaje sie zauroczenie Tys pikne ..Miłość to jest, to co pozostaje po nim
...i szacunek wzajemny...
wielu jednak wybiera chwilowe motyle w brzuchu,ot takie nieustanne gonienie ..króliczka
...już lepiej gonić i nie dogonić...gorzej jak się złapie przypadkiem dwa...to dylemat...który ma ładniejszą kitę...
Ale, ale ... przybytku głowa nie boli
....ale co weźmiesz jednego to drugiemu będzie przykro...że to nie On...aż głowa rozboli...mówię Ci.. wiem co mówię
Trudno, trzeba będzie zaczekać na trzeciego
...ileż można...przychodzi czas...że już się nie chce...jak to mówiła pewna dama...pomyślę o tym jutro...
jutro też będzie dzień i NIE MA powodu, aby sprawy nie miały ułożyć się tak, JAK TEGO CHCESZ!!!!
nio koło 100-ki już się niewiele zachciewa ciepłe bamboszki, ciepły piec i....miękka drożdżówka z masłem
Ahoj Mal ! Z obserwacji wynika, że gdy się komu nic nie chciało cuś kole 30, to kole 100 tym bardziej
Maryla Rodowicz-Ech mała
">
...qużwa...motywujące...TO
Nioo ..jezdem niepoprawną optymistka a wierz mi oglądając się wstecz ..nie miałbym właściwie ku temu powodów..
...a mi wydawało się...że taka mądra Kobieta...pozytywnie patrząca na świat...nie popełnia błędów życiowych...
Miłość jest ślepa , niestety za dużo dawałam ..za mało brałam ot i co .
...za dobre jesteśmy... ...do tego wniosku doszłam...
Myślę, że za mocno kochamy oni wbrew pozorom uwielbiają ..zołzy
...a niech mają...Impuls - Złośnica
z wyczuciem , z wyczuciem zdarzają się jednak wśród nich wyjątki
...z tego co słyszałam te...Wyjątki...tylko potwierdzają...regułę
Skupmy się więc na ..nich
Dobry wieczór.. jakżeż tu cicho po zmierzchu
...śpią...
albo relaksują ..patrzałki
wyjątki śpią
Wyjątki ..harcują ..
Jeśli czekamy na tęczę, nie narzekajmy na deszcz. Powinna więc być u mnie niezwykle piękna ..leje drugi dzień.
...w tej nieświadomości oby jak najdłużej...
...i szacunek wzajemny...
...już lepiej gonić i nie dogonić...gorzej jak się złapie przypadkiem dwa...to dylemat...który ma ładniejszą kitę...
Ale, ale ... przybytku głowa nie boli
....ale co weźmiesz jednego to drugiemu będzie przykro...że to nie On...aż głowa rozboli...mówię Ci..
wiem co mówię
Trudno, trzeba będzie zaczekać na trzeciego
...ileż można...przychodzi czas...że już się nie chce...jak to mówiła pewna dama...pomyślę o tym jutro...
nio
koło 100-ki już się niewiele zachciewa
ciepłe bamboszki, ciepły piec i....miękka drożdżówka z masłem
Ahoj Mal
! Z obserwacji wynika, że gdy się komu nic nie chciało cuś kole 30, to kole 100 tym bardziej
Maryla Rodowicz-Ech mała
">
...qużwa...motywujące...TO
Nioo
..jezdem niepoprawną optymistka a wierz mi oglądając się wstecz ..nie miałbym właściwie ku temu powodów..
...a mi wydawało się...że taka mądra Kobieta...pozytywnie patrząca na świat...nie popełnia błędów życiowych...
Miłość jest ślepa , niestety
za dużo dawałam ..za mało brałam ot i co .
...za dobre jesteśmy...
...do tego wniosku doszłam...
Myślę, że za mocno kochamy
oni wbrew pozorom uwielbiają ..zołzy
...a niech mają...Impuls - Złośnica
...z tego co słyszałam te...Wyjątki...tylko potwierdzają...regułę
Skupmy się więc na ..nich
Dobry wieczór..
jakżeż tu cicho po zmierzchu
...śpią...
wyjątki
śpią
Wyjątki ..harcują ..
Jeśli czekamy na tęczę, nie narzekajmy na deszcz.
Powinna więc być u mnie niezwykle piękna ..leje drugi dzień.