eee ale jeszcze do rzeczy one szybciej na emerytury śmigają
ona533
08.08.2017 r. 13:58:53
...rzec by można...w sile wieku...a i emeryturka niczego sobie...tak myślę...OOOOOoooo to ma rację maaaa
Damira
08.08.2017 r. 14:05:12
No ale nie o piniondze ..się rozchodzi gdyż ponieważ jak to rzekł nasz nadworny Kapita,n one uspokajają lecz szczęścia nie dają
ona533
08.08.2017 r. 14:10:13
...z jednej strony nie...wiadomo że nie, nie są najważniejsze, ale czy związałaś się kiedyś z mężczyzną, którego musiałaś utrzymywać pewnie nie!!!!...mimo że On kochał Cię ponad wszystko na świecie
Damira
08.08.2017 r. 14:46:24
Ale było tak, że nie mieliśmy nic ..oprócz siebie
ona533
08.08.2017 r. 14:59:32
...ale to jest najpiękniejsze...to takie młodzieńcze zakochanie...wtedy nic nie jest ważne...tylko aby być ze sobą najlepiej tak razem od zera, wszystkie sukcesy nawet malutkie cieszą
Damira
08.08.2017 r. 15:08:26
Tak, to prawda .. to uczucie najpiękniejsze, najczystsze wręcz doskonałe z czasem ..hmm..sama wiesz każdy przebrał ten swój koszyk pełen rożności
ona533
09.08.2017 r. 14:48:07
i pozostaje u niektórych tylko próżność i cwaniactwo...i krzywdzą, oszukują naiwne kobiety, szukające miłości... obibokom mówimy stanowcze NIE
ona533
09.08.2017 r. 17:30:09
...to już dawno zrobiłam...dawno temu...
ona533
09.08.2017 r. 17:35:41
...a taaak mam duże poczucie...humoru
Damira
09.08.2017 r. 18:35:41
Witam wszystkich i każdego z osobna Cóż Faceci..trudno z nimi żyć ale zabić szkoda
Aset
09.08.2017 r. 21:32:39
Temat ogromnie pokomlikowany i wielopoziomicowy Gdybym miała takie podejście do życia jak w wieku 20 lat, to już dawno byłabym u Izyda z gołąbami i sernikiem chociaż nie powiem, powoli ale jednak wracam do tej siebie sprzed wielu lat
de sade-markiz
10.08.2017 r. 09:25:01
...tematy zainspirowane facetami... ...gdyby faceci potrafili tak mocno kochać kobiety...jak One kochają BankNoty...to cały świat byłby bankiem rezerw światowych...
ona533
10.08.2017 r. 09:31:51
...a ja tam nie kocham pieniędzy...tylko cieszę się tym to co można za nie kupić, pojechać, zobaczyć, sprawić komuś przyjemność i sobie oczywiście...a ja ciągle na rezerwie jadę ot co
de sade-markiz
10.08.2017 r. 09:34:16
...gdyby tak można było coś kupić za muszelki...no są jeszcze miejsca na ziemi gdzie za kobiety płacą kozami...lub tymi z garbem...
ona533
10.08.2017 r. 09:37:35
...garba to można się nabawić...jak spotka się obiboka lub obibokową...i to w zupełności za darmo
de sade-markiz
10.08.2017 r. 09:40:33
...jak para obiboków to nie jest źle...jak się będą rozmnażać...państwo pomoże...
ona533
10.08.2017 r. 09:45:40
...taaa...w tym państwie to tylko takim dobrze...a przekroczy Ci złotówka dochodu już nic Ci się nie należy...
de sade-markiz
10.08.2017 r. 09:48:09
...porypane...to jest...
ona533
10.08.2017 r. 09:50:55
...jak ruski czołg
de sade-markiz
10.08.2017 r. 09:53:27
...a jakby tak dokraść...co nieco...
ona533
10.08.2017 r. 09:58:28
...co niektórzy to potrafili doprodukować...ale ja to czym mam to się grodzę, trocha mi jeszcze zostało latek życia (mam taką nadzieję)...to wolę je spędzić na wolności
de sade-markiz
10.08.2017 r. 09:59:39
...miłej wolności...
Aset
10.08.2017 r. 15:54:56
Niech tam sobie krzyczy a druga prawda jest taka, że samo minie kasy może i uspokaja, ale uszczęśliwia umiejętne korzystanie z niej
A czasy iście diabelskie niebo i piekło, razem wzięte
Aset
10.08.2017 r. 16:06:41
Rozsądne do życia, na co trzeba to trzeba wydać jak próbuję wprowadzić jakieś zasady fiskalne w budżecie domowym to moje dzieci mi mówią młodość-nie wieczność
Okropnie duszno i nie chce się ruszać z domu burzy nie było
Aset
10.08.2017 r. 16:24:25
Można tak powiedzieć a palny mają przeogramne, rzekłabym światowe
Nic, a nic, dzisiaj zarządzono pizzę więc dostarczony został obiad skuterkiem
Aset
10.08.2017 r. 16:32:56
Mi nic nikt nie zabraniał chociaż moi rodzice mało zawału nie dostawali od moich pomysłów to co ja mam swoje dzieci ograniczać
a to poczemu ona miałaby być wegetariańska z szynką i pieczarkami
Aset
10.08.2017 r. 16:34:33
A co dziś w Twym wydaniu na obiad
Aset
10.08.2017 r. 16:45:26
Też tak miałeś
Jutro nie wiem, coś na spontana, o też może jaja zrobię szybkie danie
..on..już...na emeryturze jest...ten generał
...rzec by można...w sile wieku...a i emeryturka niczego sobie...tak myślę...OOOOOoooo to ma rację maaaa
No ale nie o piniondze ..się rozchodzi
gdyż ponieważ jak to rzekł nasz nadworny Kapita,n one uspokajają lecz szczęścia nie dają
...z jednej strony nie...wiadomo że nie, nie są najważniejsze, ale czy związałaś się kiedyś z mężczyzną, którego musiałaś utrzymywać
pewnie nie!!!!...mimo że On kochał Cię ponad wszystko na świecie
Ale było tak, że nie mieliśmy nic ..oprócz siebie
...ale to jest najpiękniejsze...to takie młodzieńcze zakochanie...wtedy nic nie jest ważne...tylko aby być ze sobą
najlepiej tak razem od zera, wszystkie sukcesy nawet malutkie cieszą
Tak, to prawda .. to uczucie najpiękniejsze, najczystsze wręcz doskonałe
z czasem ..hmm..sama wiesz każdy przebrał ten swój koszyk pełen rożności
i pozostaje u niektórych tylko próżność i cwaniactwo...i krzywdzą, oszukują naiwne kobiety, szukające miłości...
obibokom mówimy stanowcze NIE
...to już dawno zrobiłam...dawno temu...
...a taaak mam duże poczucie...humoru
Witam wszystkich i każdego z osobna
Cóż
Faceci..trudno z nimi żyć ale
zabić
szkoda
Temat ogromnie pokomlikowany i wielopoziomicowy
Gdybym miała takie podejście do życia jak w wieku 20 lat, to już dawno byłabym u Izyda z gołąbami i sernikiem
chociaż nie powiem, powoli ale jednak wracam do tej siebie sprzed wielu lat
...tematy zainspirowane facetami...
...gdyby faceci potrafili tak mocno kochać kobiety...jak One kochają BankNoty...to cały świat byłby bankiem rezerw światowych...
...a ja tam nie kocham pieniędzy...tylko cieszę się tym to co można za nie kupić, pojechać, zobaczyć, sprawić komuś przyjemność i sobie
oczywiście...a ja ciągle na rezerwie jadę
ot co
...gdyby tak można było coś kupić za muszelki...no są jeszcze miejsca na ziemi gdzie za kobiety płacą kozami...lub tymi z garbem...
...garba to można się nabawić...jak spotka się obiboka lub obibokową...i to w zupełności za darmo
...jak para obiboków to nie jest źle...jak się będą rozmnażać...państwo pomoże...
...taaa...w tym państwie to tylko takim dobrze...a przekroczy Ci złotówka dochodu już nic
Ci się nie należy...
...porypane...to jest...
...jak ruski czołg
...a jakby tak dokraść...co nieco...
...co niektórzy to potrafili doprodukować...ale ja to czym mam to się grodzę, trocha mi jeszcze zostało latek życia (mam taką nadzieję)...to wolę je spędzić na wolności
...miłej wolności...
Niech tam sobie krzyczy
a druga prawda jest taka, że samo minie kasy może i uspokaja, ale uszczęśliwia umiejętne korzystanie z niej
niebo i piekło, razem wzięte
A czasy iście diabelskie
Rozsądne do życia, na co trzeba to trzeba wydać
jak próbuję wprowadzić jakieś zasady fiskalne w budżecie domowym to moje dzieci mi mówią
młodość-nie wieczność
burzy nie było
Okropnie duszno i nie chce się ruszać z domu
Można tak powiedzieć
a palny mają przeogramne, rzekłabym światowe
więc dostarczony został obiad skuterkiem
Nic, a nic, dzisiaj zarządzono pizzę
Mi nic nikt nie zabraniał
chociaż moi rodzice mało zawału nie dostawali od moich pomysłów
to co ja mam swoje dzieci ograniczać
a to poczemu ona miałaby być wegetariańska
z szynką i pieczarkami