Hmmm...jak najbardziej, powinna spełniać cele, które wszystkim służą.Powinna być przede wszystkim sztuką oraz służbą a nie narzędziem wyzysku. Została sprowadzona do...swego rodzaju gry.Podobnie jak i w sporcie ..jej stawką są ogromne pieniądze.
Damira
08.03.2018 r. 18:12:01
Jeżeli chodzi o kary za przestępstwa, mam następującego pomysła:
Gujana Francuska i drugie primo coby nie było że nie ma wyboru ..Sachalin.Cel pobytu: oczywiście nie rekreacja
Damira
09.03.2018 r. 14:41:47
wrrrrr... Antarktyda w samych batkach ..czyt.slipkach
Damira
09.03.2018 r. 15:05:31
O zdaje się że z repetą będzie ..jeszcze w pracy jestem ..przypuszczam, że skończy się na warzywach z patelni
Damira
09.03.2018 r. 15:24:45
Fajnie?! no niech będzie, nie narzekam a warzywa jest taka moja ulubiona firma Iglotex ..mają b.dobre mrożonki .Świetne w przypadku awaryjnych sytuacjach braku pomysłu na obiad
Damira
09.03.2018 r. 15:29:34
Wpadałoby wszak piątek ..obiecuje wszamać sardynki na kolacje ..słowo Tygrysa
Damira
09.03.2018 r. 15:41:03
Niestety po Fukushimie, wszystko się zmieniło tak jak wcześniej po Czarnobylu .. a Japończycy i ich długowieczność? Być może to ich specyficzna genetyka ..
Damira
09.03.2018 r. 15:58:48
A może to mit? Abyśmy ślepo uwierzyli, że mordercza praca z jakiej oni słyną nie ma, na nas, naszego zdrowia ,życia ..większego negatywnego wpływu . To własnie tam zrodziło się pojecie ..wyścigu szczurów
Damira
09.03.2018 r. 16:05:47
Za jaką cenę ?????Karōshi..poczytaj, to śmierci z przepracowania i stresu ..Japonia bije pod tym względem wszelkie rekordy..
Damira
10.03.2018 r. 13:09:35
Większość ludzi widzi tylko okładkę, mniejszość czyta wstęp, wielu wierzy tylko krytykom, nieliczni poznają naszą ...treść. autor nieznany
Damira
11.03.2018 r. 13:03:32
Fascynujące U mnie wiosennie ..słoneczko jak wykąpane mrrrrrrr.. Co to się będzie, dziś się działo sklepy pozamykane.U co poniektórych, prawie że myśli samobójcze z tego powodu
Damira
11.03.2018 r. 14:03:29
Toż to jednak szok i niedowierzanie .. nie będzie spacerowania po świątyniach współczesnych, galeriami zwanymi ..o ikełi nie wspomnę
Damira
11.03.2018 r. 14:14:13
Bez Bolesne... oswajanie ?
Damira
11.03.2018 r. 16:49:24
Nie wiem o co chodzi ,ale masz rację
Damira
11.03.2018 r. 17:01:26
Rozumiem , wyjątkiem od tej reguły Senior nie jesteś?
Damira
11.03.2018 r. 17:07:26
Oj Pan Bóg wie co robi, że to my musimy dziecka rodzic .. A co to sie ten rok temu porobiło , że aż tak źle było?
Damira
11.03.2018 r. 17:17:44
Ale, ale ja z nimi jezdem za pan brat ..mówią nawet żem ich zaklinaczka jakowaś
Damira
12.03.2018 r. 19:05:26
koń nie ucieka przede mną ..wiec źle nie jest
Damira
13.03.2018 r. 19:21:38
Jam nim jest, nie chwaląc się
ona533
14.03.2018 r. 12:03:39
...bajeranci...
ona533
16.03.2018 r. 10:47:39
...łakomczuch...
ona533
16.03.2018 r. 10:55:22
...tu liznąć...tam liznąć...pokosztować...popróbować...ach ta różnorodność...
ona533
16.03.2018 r. 11:04:55
...powiem Ci tyle...do d.Upy z takimi posiłkami...jesz jesz i jesteś...głodny...
Damira
18.03.2018 r. 12:36:15
Przecie Wasza Wspaniałomyślność ma zamiar objąć tron..królewski
Damira
18.03.2018 r. 13:08:05
Donośny kwik rozszedł się po.. naszych chlewikach poselskich Człowiek mający zamiar działać w polityce, powinien legitymować się jakimś dorobkiem i przede wszystko majątkiem .A mamy skok na szybką kasę ... bez jakiejkolwiek odpowiedzialności
MON se może być tylko, badania psychiatryczne
OBOWIĄZKOWE!!!!!!!!! dla osób pretendujących do stanowisk.hough
Znając własną historie powinniśmy polską armię wspierać
Cózż.. naród wspaniały, ale ludzie ku..pi, pi, pi
Marszałek Piłsudski..rzekł był
Jaki naród taka władza...hough
">
Hmmm...jak najbardziej, powinna spełniać cele, które wszystkim służą.Powinna być przede wszystkim sztuką oraz służbą a nie narzędziem wyzysku. Została sprowadzona do...swego rodzaju gry.Podobnie jak i w sporcie ..jej stawką są ogromne pieniądze.
Jeżeli chodzi o kary za przestępstwa, mam następującego pomysła:
coby nie było że nie ma wyboru ..Sachalin.Cel pobytu: oczywiście
nie rekreacja
Gujana Francuska i drugie primo
wrrrrr...
Antarktyda w samych batkach ..czyt.slipkach
Fajnie?!
no niech będzie, nie narzekam
a warzywa
jest taka moja ulubiona firma Iglotex ..mają b.dobre mrożonki .Świetne w przypadku awaryjnych sytuacjach
braku pomysłu na obiad
Wpadałoby wszak piątek
..obiecuje
wszamać sardynki na kolacje ..słowo Tygrysa
Niestety po Fukushimie, wszystko się zmieniło
tak jak wcześniej po Czarnobylu .. a Japończycy i ich długowieczność? Być może to ich specyficzna genetyka ..
A może to mit? Abyśmy ślepo uwierzyli, że mordercza praca z jakiej oni słyną nie ma, na nas, naszego zdrowia ,życia ..większego negatywnego wpływu . To własnie tam zrodziło się pojecie ..wyścigu szczurów
Za jaką cenę ?????Karōshi..poczytaj, to śmierci z przepracowania i stresu ..Japonia bije pod tym względem wszelkie rekordy..
Większość ludzi widzi tylko okładkę, mniejszość czyta wstęp, wielu wierzy tylko krytykom, nieliczni poznają naszą ...treść. autor nieznany
Toż to jednak szok i niedowierzanie .. nie będzie spacerowania po świątyniach współczesnych, galeriami zwanymi ..o
ikełi nie wspomnę
Rozumiem , wyjątkiem od tej reguły Senior nie jesteś?
Oj Pan Bóg wie co robi, że to my musimy dziecka rodzic ..
A co to sie ten rok temu porobiło ,
że aż tak źle było?
Ale, ale ja z nimi jezdem za pan brat
..mówią nawet żem ich zaklinaczka jakowaś
...bajeranci...
...łakomczuch...
...tu liznąć...tam liznąć...pokosztować...popróbować...ach ta różnorodność...
...powiem Ci tyle...do d.Upy z takimi posiłkami...jesz jesz i jesteś...głodny...
Przecie Wasza Wspaniałomyślność ma zamiar objąć tron..królewski
Donośny kwik rozszedł się po.. naszych chlewikach poselskich
Człowiek mający zamiar działać w polityce, powinien legitymować się jakimś dorobkiem i przede wszystko majątkiem .A mamy skok na szybką kasę ...
bez jakiejkolwiek odpowiedzialności