Kefir? No oczyszcza może by to co dało? Mamy takie a nie inne inklinacje, że przepisy nie są po to, by je przestrzegać.. tylko by omijać
Damira
11.02.2018 r. 15:14:33
w myśl zasady że najlepisiejsze są najprostsze rozwiązania
Damira
11.02.2018 r. 15:36:56
Wszystkie my na jednym wozie jadziem bez jednego koła ale , ale, ale ..trzy sprawne
Damira
11.02.2018 r. 15:45:37
Eee.. kto mie tu śmie powątpiewać, że Senior czegokolwiek się stracha ..
Damira
11.02.2018 r. 16:07:32
A bo to świetnie dzieckiem się czuć i nawet na worku z sianem z górki na pazurki po śniegu fajnie pruć
Damira
11.02.2018 r. 16:23:52
Maluch to jest wóz ..wszechstronny miałam kiedyś takiego bielutkiego ... moja pierwsza miłość motoryzacyjna
Damira
11.02.2018 r. 16:51:56
Rakieta!!!!!Powrót po Sylwestrze z Krakowa .. Jeszcze wtedy żadna tam A 4, zwykła dwupasmówka i...pierwsza prędkość kosmiczna ..siwy dym własnych myśli nie było słychać
Damira
11.02.2018 r. 17:21:06
Pozwól, że ... spisz to na karb ..niepamięci
Damira
12.02.2018 r. 18:27:03
Cóz ..te karby niejednakie bywają ..na szczęście Dajcie pozór ..grypskiem straszą .Wydaje mi się, że to koncerny farmaceutyczne tak niebywale o nas się troszczą
Bosman84
13.02.2018 r. 15:20:13
Jaki sposób masz na gorszy dzień gdy czujesz się gorszy albo chociażby czujesz się człowiekiem niepotrzebnym niczym zbędny balast? Chyba mnie dopadło takie uczucie gdy czuje że jest coś nie tak,że jednak nie wszystko układa się tak jak powinno. Oczywiście potrafię mądrze pisać kierując się sercem a przy tym spontanicznie ale czy to kogoś tak naprawdę obchodzi? Wiadomo że życie jest pełne wzlotów i upadków które umacniają człowieka by dążyć do sukcesu i szczęścia. Nie chcę użalać się nad sobą bo na pierwszy rzut oka to nie wydaje się to jestem silnym człowiekiem psychicznie ale o słabym sercu. Cóż mi zostaje, życzę dużo uśmiechu w sercu i na twarzy. Miłego popołudnia życzę, pozdrawiam
Damira
13.02.2018 r. 18:09:58
Postaraj się spojrzeć na siebie z innej strony, i na tej właśnie stronie skoncentruj się . Tą inną stroną są Twoje ZALETY!!..spójrz ale - bez włączania bezwzględnego krytyka, jak dużo ich masz. Bo masz ich dużo, tyle tylko, że zupełnie o nich nie pamiętasz albo ich wartość bagatelizujesz.. Ludzkim gadaniem nie ma co się przejmować wszak .. nikt nie jest 100 euro by się wszystkim podobać Powodzenia Bosmanie .. Cała naprzód!!!
Bosman84
13.02.2018 r. 21:24:52
Dziękuję
Damira
16.02.2018 r. 18:16:48
Ano widzisz ..to jest awans społeczny
Damira
16.02.2018 r. 18:21:48
Sporo takich jaskółek..może być mierny, byle wierny
Damira
16.02.2018 r. 18:25:00
Nie miałabym nic przeciwko temu byle ..sumiennie
Damira
16.02.2018 r. 18:34:48
Dziewczyny na tjaktojy!!!!
Damira
16.02.2018 r. 18:42:01
No ale przecie kobiałki wg Was to musowo ..takie miętkie
Damira
16.02.2018 r. 19:03:55
Ano niczym na rowerze aby utrzymać równowagę trzeba poruszać się naprzód
Damira
16.02.2018 r. 20:54:02
Balast? ..hmm zwykle powinien być odpowiednio dostosowany do głębokości i..pokonywanego dystansu.Jakiekolwiek zaburzenia w proporcjach grożą katastrofą ..życiową
Bosman84
17.02.2018 r. 11:14:05
Miłego dnia życzę stworzonka
Damira
17.02.2018 r. 12:20:40
Ahoj! Bosmanie Owszem zrzuca i to nie raz ..ale bez niego nie nauczy się ..pływać..w rwącej rzece życiem zwanej
Damira
17.02.2018 r. 12:35:57
Market postrzega świat tak jak go rozumie a Bosman cóż szuka drogi ..właściwie szlaku
Damira
17.02.2018 r. 12:49:32
No nie sposób się z Seniorem nie zgodzić ..co zrobisz, jak nic nie zrobisz.. taki feeling
Damira
17.02.2018 r. 13:09:25
i ..pozwól, że dodam wisienkę na tym torcie ..kolekcjonerem się jest ..nie bywa
Damira
17.02.2018 r. 14:33:36
O kolekcjonerach można by wiele.. Kompensacja ..jednym słowem
Damira
17.02.2018 r. 14:44:45
Po obiedzie i przed kawą ..nie włączam TV.. zerkam na Interię co tam w świecie
Aset
18.02.2018 r. 07:33:42
Dziś odsłuchamy Mazurka, udało się
Aset
18.02.2018 r. 07:51:57
Dziś o 11.25 wręczenie Stochowi złotego medalu zdobytego w skokach narciarskich na igrzyskach olimpijskich w Pjongczangu chyba że coś przeinaczyłam
Wszystkie my na jednym wozie jadziem
bez jednego koła
ale , ale, ale
..trzy sprawne
Eee.. kto mie tu śmie powątpiewać, że Senior czegokolwiek się stracha ..
A bo to świetnie dzieckiem się czuć i nawet na worku z sianem z górki na pazurki po śniegu fajnie pruć
Maluch to jest wóz ..wszechstronny
miałam kiedyś
takiego bielutkiego ...
moja pierwsza miłość
motoryzacyjna
Rakieta!!!!!Powrót po Sylwestrze z Krakowa
.. Jeszcze wtedy żadna tam A 4, zwykła dwupasmówka i...pierwsza prędkość kosmiczna ..siwy dym
własnych myśli nie było słychać
Pozwól, że ...
spisz to na karb ..niepamięci
Cóz
..te karby niejednakie bywają ..na szczęście
Dajcie pozór
..grypskiem straszą .Wydaje mi się, że to koncerny farmaceutyczne tak niebywale o nas się troszczą
Jaki sposób masz na gorszy dzień gdy czujesz się gorszy albo chociażby czujesz się człowiekiem niepotrzebnym niczym zbędny balast? Chyba mnie dopadło takie uczucie gdy czuje że jest coś nie tak,że jednak nie wszystko układa się tak jak powinno. Oczywiście potrafię mądrze pisać kierując się sercem a przy tym spontanicznie ale czy to kogoś tak naprawdę obchodzi? Wiadomo że życie jest pełne wzlotów i upadków które umacniają człowieka by dążyć do sukcesu i szczęścia. Nie chcę użalać się nad sobą bo na pierwszy rzut oka to nie wydaje się to jestem silnym człowiekiem psychicznie ale o słabym sercu. Cóż mi zostaje, życzę dużo uśmiechu w sercu i na twarzy. Miłego popołudnia życzę, pozdrawiam
Dziękuję
Ano widzisz ..to jest awans społeczny
Sporo takich jaskółek..może być mierny, byle wierny
Nie miałabym nic przeciwko temu byle ..sumiennie
Dziewczyny na tjaktojy!!!!
No
ale przecie kobiałki wg Was to musowo ..takie miętkie
Ano niczym na rowerze aby utrzymać równowagę trzeba poruszać się naprzód
Balast?
..hmm zwykle powinien być odpowiednio dostosowany do głębokości i..pokonywanego dystansu.Jakiekolwiek zaburzenia w proporcjach grożą katastrofą ..życiową
Miłego dnia życzę stworzonka
Ahoj! Bosmanie
Owszem zrzuca
i to nie raz ..ale bez niego nie nauczy się ..pływać..w rwącej rzece życiem zwanej
No nie sposób się z Seniorem nie zgodzić
..co zrobisz, jak nic nie zrobisz..
taki feeling
i ..pozwól, że dodam wisienkę na tym torcie
..kolekcjonerem się jest ..nie bywa
O kolekcjonerach można by wiele..
Kompensacja ..jednym słowem
Po obiedzie i przed kawą
..nie włączam TV.. zerkam na Interię co tam w świecie
Dziś odsłuchamy Mazurka, udało się
Dziś o 11.25 wręczenie Stochowi złotego medalu zdobytego w skokach narciarskich na igrzyskach olimpijskich w Pjongczangu
chyba że coś przeinaczyłam
Szału nie ma
Jakie plany niedzielne