Czorty jedne!! A żeby po wodzie chodzili i pić wołali
Damira
12.01.2018 r. 17:29:12
łee to , to se akurat ne vrati
Damira
12.01.2018 r. 17:41:13
Ci współbracia jak ich nazwałeś ..mają ochotę tylko żeby ..brać.A za to co dostaną niejednokrotnie odpłacają pasem szahida
Damira
12.01.2018 r. 17:55:51
Prosta sprawa dać wędkę a nie rybę ..zamiast kopać im studnie dać łopaty
Damira
12.01.2018 r. 18:10:56
Biorę kajecik i notuję ..Jakiż Twój pogląd?
Damira
12.01.2018 r. 18:21:00
Obawiam się że za krótcy jesteśmy ..zachód mimo tego wszystkiego co ma do zaoferowania nie poradził sobie a my ???
Damira
12.01.2018 r. 18:43:59
ein Volk, ein Reich, ein Führer czyli Jeden naród, jedna Rzesza, jedne Wódz..
Damira
12.01.2018 r. 18:57:06
Tylko ..czy my jesteśmy wolni ? Nie raz się zastanawiam nad tym .. Ok, ok zaraz powie że .....fizjologuję
Damira
12.01.2018 r. 19:13:11
Kasa daje poczucie bezpieczeństwa a wolność? Żyjemy w klatkach ..zależności Wolność ?Dzisiaj jest nie do pojęcia...
Damira
12.01.2018 r. 19:46:57
Kwestia I to sprawa sumienia kobiety ..druga cóż z powodu własnie tej wolności ..jesteśmy w takim kieracie, że może nie wszyscy al,e sa tacy którzy tylko w niedzielę zaopatrzenie domowe mogą zrobić
Damira
12.01.2018 r. 19:56:07
A to Pollandia własnie, dużo się mówi o przestrzeganiu prawa, wolności słowa ..wszystko jest bardzo proste tylko zawsze nam się komplikatory włączają
Damira
12.01.2018 r. 20:12:51
Co byśmy nie pisali negativ..jestem zakochana w niej po uszy . no co zrobisz ? nie wyjadę.. choć mogłam
Damira
12.01.2018 r. 20:21:17
Wszędzie jest chleb ...o dwóch skórkach
Damira
13.01.2018 r. 13:33:16
Noworoczne postanowienie? Zacnie..szczerze mówiąc nigdy ich sobie nie składałam .
Damira
13.01.2018 r. 14:54:51
Żurek ..z wkładką ..wyszedł rewelacyjny
Damira
14.01.2018 r. 10:41:22
A bo ma racje i jedno, i drugie ślinotok powoduje . Jest jednak drobna różnica w przygotowywaniu. Otóż ..bierz kajecik i niech pisze barszcz to wywar mięsny zakwaszany , tak po staropolsku kwasem z ogórów lub kapuchy kiszonej Natomiast żur przygotowuje się z zakwaszonej mąki żytniej, razowej nawet w niektórych regionach owsianej..koniec wykładu . Uprzedzam będzie to na kolokwium
Aset
14.01.2018 r. 12:21:12
Jak kolokwium to z tych smaków to u mnie niezaliczone w dzienniczku
Damira
14.01.2018 r. 12:22:25
Jedyne pół litra, które cenię to pół litra dobrego żuru od imć pana Bajorka ...taki nasz expert tej wąskiej specjalizacji
Damira
14.01.2018 r. 19:41:17
Przecie nie będę zakwasu robić, bo do końca roku żur z żurem a doszlim przecie do consensusu, że wszystkiego w którymś momencie może być przesyt
Damira
15.01.2018 r. 18:39:59
Oj tak to niezwykła, kraina Narni w której bytują zaczarowane stwory odziane w prokuratorskie togi, którym to nigdzie nie wyszło a tam i owszem . Sa tez inne stworzenia o zacięciu historycznym i reszta pospólstwa .. a wszystko otacza magia ogromnych pieniędzy ..Znam jednego z jej mieszkańców ..to jest dopiero Klondike
Damira
16.01.2018 r. 17:35:28
Trzymam kciuki ale jak to powiedział von Bismarck Polakom nie trzeba wypowiadać wojny, wystarczy dać im władzę .. zawsze jednak może być wyjątek
Proszę, proszę jakież to u Seniora zacięcie komentatorskie..
jeszcze trochu i w kolejce po autografa trza się będzie ustawiać
pamiętaj że mnie znasz
...w końcu...miłośnik...sporcmenek
...za dwa lata wystawimy na aukcji...WOŚP
i mnie też chyba
Mamy te ..zdolności przekonywania ..
...atuty...atuty
...nogi...biust...to spojrzenie...blond włos...i zniewalający uśmiech
Niooooo
..jak one mogą sie Tobie oprzeć..No jak ?
...sama tego...nie wiem...
...
Chłopaki bójta się!!!Nadchodzimy ...jutro z rana
D'accord.mon Capitaine!!..
Czyli zgadzam się
łee to , to se akurat ne vrati
Ci współbracia jak ich nazwałeś ..mają ochotę tylko żeby ..brać.A za to co dostaną niejednokrotnie odpłacają pasem szahida
Prosta sprawa dać wędkę a nie rybę ..zamiast kopać im studnie dać łopaty
Biorę kajecik i notuję
..Jakiż Twój pogląd?
Obawiam się że za krótcy jesteśmy
..zachód mimo tego wszystkiego co ma do zaoferowania nie poradził sobie a my ???
Tylko ..czy my jesteśmy wolni ? Nie raz się zastanawiam nad tym ..
Ok, ok zaraz powie że .....fizjologuję
Kasa daje poczucie bezpieczeństwa a wolność? Żyjemy w klatkach ..zależności Wolność ?Dzisiaj jest nie do pojęcia...
Kwestia I to sprawa sumienia kobiety ..druga cóż z powodu własnie tej wolności ..jesteśmy w takim kieracie, że może nie wszyscy al,e sa tacy którzy tylko w niedzielę zaopatrzenie domowe mogą zrobić
A to Pollandia własnie, dużo się mówi o przestrzeganiu prawa, wolności słowa ..wszystko jest bardzo proste tylko zawsze nam się komplikatory włączają
Co byśmy nie pisali negativ..jestem zakochana w niej po uszy
. no co zrobisz ?
nie wyjadę.. choć mogłam
Wszędzie jest chleb ...o dwóch skórkach
Noworoczne postanowienie?
Zacnie..szczerze mówiąc nigdy ich sobie nie składałam .
Żurek ..z wkładką
..wyszedł
rewelacyjny
A bo ma racje i jedno, i drugie ślinotok powoduje
. Jest jednak drobna różnica w przygotowywaniu. Otóż ..bierz kajecik i niech pisze
barszcz to wywar mięsny zakwaszany , tak po staropolsku kwasem z ogórów lub kapuchy kiszonej Natomiast żur przygotowuje się z zakwaszonej mąki żytniej, razowej nawet w niektórych regionach owsianej..koniec wykładu .
Uprzedzam będzie to na kolokwium
Jak kolokwium to z tych smaków to u mnie niezaliczone
w dzienniczku
Przecie nie będę zakwasu robić, bo do końca roku
żur z żurem
a doszlim przecie do consensusu, że wszystkiego w którymś momencie może być przesyt
Oj tak
to niezwykła, kraina Narni w której bytują zaczarowane stwory odziane w prokuratorskie togi, którym to nigdzie nie wyszło a tam i owszem
. Sa tez inne stworzenia o zacięciu historycznym i reszta pospólstwa .. a wszystko otacza magia ogromnych pieniędzy ..Znam jednego z jej mieszkańców ..to jest dopiero Klondike
Trzymam kciuki
ale jak to powiedział von Bismarck Polakom nie trzeba wypowiadać wojny, wystarczy dać im władzę ..
zawsze jednak może być wyjątek