we kwestii formalnej się zapytowywuję a komu on .. bije
Damira
24.11.2014 r. 10:07:25
dzwon okazały żebys se tylko.... odpowiednią dzwonnicę znalazł
Damira
24.11.2014 r. 10:15:43
tylko i wyłącznie
Damira
24.11.2014 r. 11:15:42
obyś więc Waść dzwonnikiem został i rozkołysał serce jakiejś ..białogłowy
Damira
24.11.2014 r. 11:21:56
przecież żeś nie wielbłąd coby z garbem chodzić
Damira
24.11.2014 r. 12:03:59
znaczy się u Quasimodo masz zamiar terminować .. tylko wiele dobrego możesz się nauczyć .. typowy przykład że to co najlepsze jest ukryte przed naszymi oczami i nie wszystko złoto co.. błyszczy
Damira
24.11.2014 r. 12:15:01
a to warto obejrzeć Dzwonnika pomyśleć , może cus wydedukujesz nie będę pozbawiała Ciebie tej przyjemności
znaczy się w tzw moim wieku to juz tylko czekanie na następny dzień pozostaje i robótki ręczne piękno nie tkwi w tym co przewidywalne lecz w tym czego
przewidzieć się nie da...adrenalina to podstawowy napę z tym że jedni jej potrzebują, drudzy od niej giną... ja jestem w tej pierwszej grupie
Damira
24.11.2014 r. 14:07:48
no nie mówmy o desperacji ja raczej mam na myśli determinację która nie pozwala tak łatwo.... poddać się
Damira
24.11.2014 r. 17:45:02
no to masz problem .. kompas siadł
de sade-markiz
25.11.2014 r. 01:09:05
...troszkę mnie tu nie było...co nie oznacza że jakiś tam zaraz porządny się stałem...czy mniej piję... ...czy więcej myślę... ...maski mnie się spodobały...
I need you
25.11.2014 r. 01:20:18
maski ?
de sade-markiz
25.11.2014 r. 01:24:27
...ta...takie karnawałowe...czy cóś...
I need you
25.11.2014 r. 01:25:53
Ludzie to mają ciekawe fetysze
de sade-markiz
25.11.2014 r. 01:27:31
...ciekawe...to znaczy jakie...?...
I need you
25.11.2014 r. 01:30:40
Za tym przykładem aby być w maskach (tyle to już chyba starczy)
de sade-markiz
25.11.2014 r. 01:50:24
...ciekawe gdzie ja kilka minut temu wysłałem posta...w kosmos...
I need you
25.11.2014 r. 01:53:12
Swoją drogą można zastanowić się czy kobiety zmieniły się na przestrzeni wieków
de sade-markiz
25.11.2014 r. 01:58:42
...czy się zmieniły...?...One zmieniły czasoprzestrzeń...kolorytu dodając...od jaskini...do teraz...
I need you
25.11.2014 r. 02:02:19
W gruncie rzeczy moim zdaniem nie zmieniły się i nawet biorąc pod uwagę różne kultury jest bardzo dużo podobieństw
de sade-markiz
25.11.2014 r. 02:04:57
...podobieństw...do czego...?...
I need you
25.11.2014 r. 02:08:54
Do dzisiejszych kobiet takich jakie mamy gdy się rozejrzymy
de sade-markiz
25.11.2014 r. 02:15:32
...powierzchownie podobne...jednak inne...już nie zahukane przez facetów...dumne z tego kim są...to i dobrze...
I need you
25.11.2014 r. 02:25:51
Kobieta też musi być silna sprytna i mądra, inaczej nie będzie miała się czym podzielić z mężczyzną. Generalnie to facet ma górować ale jak tylko daje nic nie otrzyma to tylko kwestia czasu jak go wydoi jak, samo tylko dawanie i nic w zamian wcale nie jest fajne
Damira
25.11.2014 r. 08:59:49
nasze babcie mówiły mężczyzna głową domu kobieta szyją która tą głowa kręci .. sztuka w tym by głowa była przekonana że to ona .. dowodzi
Damira
25.11.2014 r. 09:45:48
wolant w samolocie ważna rzecz .. kursu pilotażu udziela życie
Malwina
25.11.2014 r. 10:04:19
jak już kiedyś wspomniałam...facet to proste urządzenie ma tylko jedną dźwignię
Damira
25.11.2014 r. 10:09:32
cuż z kotami sporo podobieństw macie dodam jeszcze gdy coś przeskrobiecie lub jesteście głodni ..potraficie się łasić i pchać się do łózka.. a gdy zły humorek chowacie się w kątku i milczycie
we kwestii formalnej się zapytowywuję a komu on .. bije
obyś więc Waść dzwonnikiem został i rozkołysał serce jakiejś ..białogłowy
przecież żeś nie wielbłąd coby z garbem chodzić
znaczy się u Quasimodo masz zamiar terminować .. tylko wiele dobrego możesz się nauczyć .. typowy przykład że to co najlepsze jest ukryte przed naszymi oczami i nie wszystko złoto co.. błyszczy
a to warto obejrzeć Dzwonnika pomyśleć , może cus wydedukujesz nie będę pozbawiała Ciebie tej przyjemności
oto proszę preludium
">
kufa nie spodziewałam się innej odpowiedzi
znaczy się w tzw moim wieku to juz tylko czekanie na następny dzień pozostaje i robótki ręczne
piękno nie tkwi w tym co przewidywalne lecz w tym czego
przewidzieć się nie da...adrenalina to podstawowy napę z tym że jedni jej potrzebują, drudzy od niej giną... ja jestem w tej pierwszej grupie
no nie mówmy o desperacji ja raczej mam na myśli determinację która nie pozwala tak łatwo.... poddać się
no to masz problem .. kompas siadł
...troszkę mnie tu nie było...co nie oznacza że jakiś tam zaraz porządny się stałem...czy mniej piję...
...czy więcej myślę...
...maski mnie się spodobały...
maski ?
...ta...takie karnawałowe...czy cóś...
Ludzie to mają ciekawe fetysze
...ciekawe...to znaczy jakie...?...
Za tym przykładem aby być w maskach
(tyle to już chyba starczy)
...ciekawe gdzie ja kilka minut temu wysłałem posta...w kosmos...
Swoją drogą można zastanowić się czy kobiety zmieniły się na przestrzeni wieków
...czy się zmieniły...?...One zmieniły czasoprzestrzeń...kolorytu dodając...od jaskini...do teraz...
W gruncie rzeczy moim zdaniem nie zmieniły się i nawet biorąc pod uwagę różne kultury jest bardzo dużo podobieństw
...podobieństw...do czego...?...
Do dzisiejszych kobiet takich jakie mamy gdy się rozejrzymy
...powierzchownie podobne...jednak inne...już nie zahukane przez facetów...dumne z tego kim są...to i dobrze...
Kobieta też musi być silna sprytna i mądra, inaczej nie będzie miała się czym podzielić z mężczyzną. Generalnie to facet ma górować ale jak tylko daje nic nie otrzyma to tylko kwestia czasu jak go wydoi jak, samo tylko dawanie i nic w zamian wcale nie jest fajne
nasze babcie mówiły
mężczyzna głową domu kobieta szyją która tą głowa kręci .. sztuka w tym by głowa była przekonana że to ona .. dowodzi
wolant w samolocie ważna rzecz
.. kursu pilotażu udziela życie
jak już kiedyś wspomniałam...facet to proste urządzenie
ma tylko jedną dźwignię
cuż z kotami sporo podobieństw macie dodam jeszcze gdy coś przeskrobiecie lub jesteście głodni ..potraficie się łasić i pchać się do łózka.. a gdy zły humorek chowacie się w kątku i milczycie