Gabryś to nie jesteś sam tez gole klate pachy i włosy lonowe
Iwona*
27.01.2010 r. 22:08:11
a ząbki myjesz
Iwona*
27.01.2010 r. 22:09:07
bawcie sie dobrze...dobranoc wszystkim:buziak:
Tygrys
27.01.2010 r. 22:10:17
Iwona oczywiście pełen komplet higieny osobostej
Mirosław no nic sie nie działo oprócz tego że większość woja spędziłem na izbie chorych albo na przepustkach i urlopach zdrowotnych po poważnej operacji przepukliny
Tygrys
27.01.2010 r. 22:10:40
Dobranoc Iwonka
Konto usunięte
27.01.2010 r. 22:12:42
kajetan to miałes luz :d he he :d a pielegniarki były czy cchopaki ??
unas dziewczeta były i to fajne takie
Tygrys
27.01.2010 r. 22:15:16
Niestety faceci ale na całe szczęscie jak jeździli do miasta po leki to piguła szła do apteki a koleś leciał do sklepu i alk nam kupował
Tygrys
27.01.2010 r. 22:16:19
Ale taka jedna pani kapral była do
Konto usunięte
27.01.2010 r. 22:20:37
unas była pani chorarzy zajebista dupcia :d unas też był alkochol ja też na jesien poszłem i swieta i sylwka na jednossce sspedziłem :d i robilissmy sobie za karetka kulig
Tygrys
27.01.2010 r. 22:22:07
a ja z chorąrzym byłem na potoku gosienicowym i wyrzutnia robił drift
Tygrys
27.01.2010 r. 22:26:20
Spadam spac narazie i dobranoc wszystkim dostepnym
Konto usunięte
27.01.2010 r. 22:28:58
he he he najfajniejsze były cwiczenia i jak wwyżucilismy łużka przez okno kociakom z 2 pietra
Konto usunięte
28.01.2010 r. 07:18:14
ja ,co parę dni robię sobie maseczkę,uprzednio delikatnie liftingując skórę twarzy,oczywiście przed każdym wyjściem z domu nakładam makijaż aczkolwiek bardzo delikatny,spokojny.
Konto usunięte
28.01.2010 r. 07:36:50
używam też kremu i tylko z avonu, jest rewelacyjny
Marcelek
28.01.2010 r. 08:34:59
hmm ja codziennie dbam o twarz... nie no żartuje.. mam zniszczoną skórę i dłonie
Konto usunięte
28.01.2010 r. 09:43:19
Witaj Kinga:buziak:Marcel rankiem
Konto usunięte
28.01.2010 r. 09:46:01
Ja Kinga bez makijazu nie wyszlabym z domu ,takie przyzwyczajenie,natomiast nigdy nie uzywalam kremow do twarzy ,bo mam ceret tłusta ,a tez narazie przy tym nie musze bac sie o zmarszczki,bo atakuja pozniej,natomiast uzywam dobrych podkladow i baz pod makijaz
Konto usunięte
28.01.2010 r. 11:55:40
cześć Paula,używam kremu gdyż skóra po nim jest taka delikatna i nie ze względu na zmarszczki a dla komfortu,ten którego używam polecany jest do każdego typu skóry i nakładam go tylko na noc,redukuje wydzielanie sebum,ale też zapobiega utracie wilgotności .
Konto usunięte
28.01.2010 r. 12:37:37
O maszracje Kinga zapomniałam,ze uzywam tylko kremu na noc pewnej sprawdzonej firmy na rynku,bo tylko moge noca nato sobie pozwolic,zeby za natto nie blyszczec i troche nawilzyc skore ,a nocakosmetyki majawiekszy stopien aktywnosci
+ za szczerosc
Gabryś to nie jesteś sam tez gole klate pachy i włosy lonowe
a ząbki myjesz
bawcie sie dobrze...dobranoc wszystkim:buziak:
Iwona oczywiście pełen komplet higieny osobostej
Mirosław no nic sie nie działo oprócz tego że większość woja spędziłem na izbie chorych albo na przepustkach i urlopach zdrowotnych po poważnej operacji przepukliny
Dobranoc Iwonka
kajetan to miałes luz :d he he :d a pielegniarki były czy cchopaki ??
unas dziewczeta były i to fajne takie
Niestety faceci
ale na całe szczęscie jak jeździli do miasta po leki to piguła szła do apteki a koleś leciał do sklepu i alk nam kupował
Ale taka jedna pani kapral była do
unas była pani chorarzy
zajebista dupcia :d unas też był alkochol ja też na jesien poszłem
i swieta i sylwka na jednossce sspedziłem :d i robilissmy sobie za karetka kulig
a ja z chorąrzym byłem na potoku gosienicowym i wyrzutnia robił drift
Spadam spac narazie i dobranoc wszystkim dostepnym
he he he
najfajniejsze były cwiczenia
i jak wwyżucilismy łużka przez okno kociakom
z 2 pietra
ja ,co parę dni robię sobie maseczkę,uprzednio delikatnie liftingując skórę twarzy,oczywiście przed każdym wyjściem z domu nakładam makijaż aczkolwiek bardzo delikatny,spokojny.
używam też kremu i tylko z avonu, jest rewelacyjny
hmm ja codziennie dbam o twarz... nie no żartuje.. mam zniszczoną skórę i dłonie
Witaj Kinga:buziak:Marcel rankiem
Ja Kinga bez makijazu nie wyszlabym z domu ,takie przyzwyczajenie,natomiast nigdy nie uzywalam kremow do twarzy ,bo mam ceret tłusta ,a tez narazie przy tym nie musze bac sie o zmarszczki,bo atakuja pozniej,natomiast uzywam dobrych podkladow i baz pod makijaz
cześć Paula,używam kremu gdyż skóra po nim jest taka delikatna i nie ze względu na zmarszczki a dla komfortu,ten którego używam polecany jest do każdego typu skóry i nakładam go tylko na noc,redukuje wydzielanie sebum,ale też zapobiega utracie wilgotności .
O maszracje Kinga zapomniałam,ze uzywam tylko kremu na noc pewnej sprawdzonej firmy na rynku,bo tylko moge noca nato sobie pozwolic,zeby za natto nie blyszczec i troche nawilzyc skore ,a nocakosmetyki majawiekszy stopien aktywnosci